Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

PATRIOT

/ #8352 NWO jako vyšité: O žádostech uprchlíků o azyl už nebudou rozhodovat jednotlivé státy a jejich úřady

2016-04-06 17:25

BRUSEL PORUŠUJE MEZINARODNÍ PRÁVÁ EVROPY!!!!VLASTNE JE PORUŠUJE VŠUDE KDE VÁLČÍ!!!!  

NWO jako vyšité: O žádostech uprchlíků o azyl už nebudou rozhodovat jednotlivé státy a jejich úřady, ale Brusel a Evropská komise!

Každým dnem se můžeme přesvědčovat, že pro optimismus není, ale opravdu není již prostor. Naivistické představy o fungování současného světa nefungují. Lidé, kteří ustrnuli svými pozadími na svých gaučích z globalizovaného obchoďáku IKEA, už mohou jenom sledovat, co se okolo děje a jak vlády jejich vlastních zemí ztrácí kontrolu nad osudy vlastních států a státností. V rámci procesů NWO a ustanovování jedné jediné globální vlády se Evropská komise rozhodla ke kroku, který mnoha lidem vyrazil dech. Brusel chce o azylových řízeních a procesech posuzování a rozdělování uprchlíků jednat sám, bez účasti členských států, kterých se konečné přerozdělení bude týkat [1].

My vám ty uprchlíky přerozdělíme sami, holoto!

Evropská komise chce úplně zrušit Dublinský protokol, podle kterého je dosud zodpovědnost za uprchlíka na bedrech prvního státu EU, na jehož území ilegál vkročí. Systém se ukazuje jako nefunkční, protože Řecko a Itálie nejsou schopny zajistit neprůchodnost svých hranic. Ba co víc, trvání na současném systému by vlastně bylo cestou ke konci Schengenu. Takže Brusel bouchl do stolu, až se prázdné lahve od chlastu skutálely Junckerovi na zem. Mnichov 1938 bude proti tomuto jen slabý čajíček. Takže, jak to bude vypadat? No, bohužel stejně tak, jak na AE News už varujeme od poloviny minulého roku. Stovky tisíc muslimů v ČR do konce roku 2020 a vznik evropského chalifátu do roku 2050.

VICE-NWO jako vyšité: O žádostech uprchlíků o azyl už nebudou rozhodovat jednotlivé státy a jejich úřady, ale Brusel a Evropská komise!