Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Papež vyzval k povinným neděli zákona mají být předány, v nichž téměř všechny obchody bude uzavřen

/ #9182 Papež vyzval k povinným neděli zákona mají být předány, v nichž téměř všechny obchody bude uzavřen

2016-05-05 13:08

Papež vyzval k  povinným neděli zákona  mají být předány, v nichž téměř všechny obchody bude uzavřen na počest neděli jako "den Páně" - jiným označením, pro které neexistuje žádný biblický podporu! (Nikde v Bibli je neděle označován jako "den Páně".) 
Protestanti jsou rovněž připojí v tomto "Den Páně" - neděle pohybu, a to i přesto, že katolická církev vysmíval protestantských církví pro udržení neděle "svatý" tvrzením, že v případě, že protestanti jsou ve skutečnosti "Protestovat" katolická církev, měly by oprávněně udržet v sobotu svatého jako v sobotu, v den, kdy Bůh sám označené jako "svatý" v Genesis 2: 1-4. Katolická církev plně přiznává, že neexistuje žádný biblický podpora pro uctívání v neděli a že "V neděli Posvátnost" je zcela "katolík" instituce. (Viz "Byl Ježíš opravdu Znovuzrozený v neděli" v www.goodnewsaboutgod.com ),
dále jen "den Páně" Aliance, skupina prominentních protestantských vůdců ve Spojených státech s cílem přivést Ameriku "zpět k Bohu", a to zejména schvalováním neděli (což oni chybně říkají - "Sabbath") jako den bohoslužby, byl vedl o Bill Bright (Campus Crusade pro Krista), Marlin Maddox (pohledu rozhlasový program), D. James Kennedy (Coral Ridge ministerstva) a Larry Burkett (Crown Finanční ministerstev). I přesto, že všichni tito muži zemřeli, dále jen "Pánův den aliance" je stále velmi živá, tlačí své agendy.
Jejich posláním je následující:
"Pánův den Alliance ve Spojených státech existuje povzbudit křesťany, aby kultivovat sobotu (redakce Poznámka:. jejich slovo pro neděli) jako den duchovní a osobní obnovy, což jim umožní značný dopad na jejich komunity s evangeliem
"Pánův den aliance Spojených států (LDA) byla založena v roce 1888. To se zástupci ročníku šesti hlavních protestantských označení se setkal ve Washingtonu, DC organizovat americkou sobotní unii; toto jméno bylo později změněno na den Páně aliance Spojených států. V průběhu svého života, LDA pracoval k cíli zachování a ochraně práv pracovníků na dobu od pracovních povinností uctívat a ctít Pána. Dnes je Pánův den Aliance stojí na okraji velkou příležitost hlásat poselství Sabbath - duchovní poselství o obnově a osobní pohody. - V našem rychle se měnícím 24/7, 21. století americké kultuře "