Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Region I: Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island, Vermont

#9176 Region I: Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island, Vermont

2016-05-05 12:54

Standardní Federální Regiony

Deset standardních Federal Kraje byly stanoveny OMB ( Úřadu pro řízení a rozpočet ) Circular A-105,  "standardní regionů Federal,"  v dubnu 1974, a požaduje pro všechny výkonné agentury. V uplynulých letech, některé agentury míru jejich oboru struktury k uspokojení potřeb pořadu a usnadňují interakci s místními, státními a regionálními protějšky. OMB musí ještě schválit nějaké odjezdy, nicméně.

Region I: Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island, Vermont
Region II: New Jersey, New York, Puerto Rico, Panenské ostrovy
Region III: Delaware, Maryland, Pensylvánie, Virginie, Západní Virginie
oblast IV: Alabama, Florida, Georgia, Kentucky, Mississippi, Severní Karolína, Jižní Karolína, Tennessee
Region V: Illinois, Indiana, Michigan, Minnesota, Ohio, Wisconsin
Region VI: Arkansas, Louisiana, New Mexico, Texas, Oklahoma
Region VII: Iowa, Kansas, Missouri, Nebraska
Region VIII: Colorado, Montana, Severní Dakota, Jižní Dakota, Utah, Wyoming
Region IX: Arizona, Kalifornie, Havaj, Nevada (Americká Samoa, Guam, Severní Mariany, poručenské území tichomořské ostrovy)
Region X: Aljaška, Idaho, Oregon, Washington

Stanné právo bude brzy prohlášen
Za posledních 15 nebo 20 let, američtí prezidenti obou stran, demokrat a republikán, podepsaly osudné dekrety připravují na stanné právo - odnést svá práva a aby nás do otroctví. Veřejnost věří, že FEMA, agentura pro řízení záchranných Federal, byla zřízena se vypořádat s přírodními katastrofami, jako jsou hurikány a záplavy, na pomoc obětem. Ale jen přibližně 5% svého rozpočtu je věnována těmto činnostem.Skutečným úkolem FEMA je převzít naší vlády a USA jako občané této země, když Martial Law je zapsána. Ve skutečnosti, FEMA má opovržení nad americkým lidem jak bylo potvrzeno jejich léčbě obětí hurikánu Katrina v New Orleans. Lidé bez domova hurikánem byli hnáni jako dobytek do obrovské budovy, kde nemají žádnou soukromí pro spaní nebo oblékání a ozbrojené stráže držena někoho opustit, přestože ženy a mladé dívky byly znásilňovány na různých místech, a to i v koupelnách.
Podívejte se prosím pozorně na těchto již podepsaných vládními nařízeními. 

Zničení křesťanství Jaký bude Náboženství Nový světový řád?

#9177 Zničení křesťanství Jaký bude Náboženství Nový světový řád?

2016-05-05 12:56

Zničení křesťanství
Jaký bude Náboženství Nový světový řád?
David Spangler , ředitel Planetary Initiative, (a United Nations World vláda skupina): "Nikdo nebude vstoupit do Nového světového řádu, pokud on nebo ona bude dělat slib uctívání Lucifera. Nikdo vstoupí do Nového věku, pokud mu bude trvat luciferský zahájení řízení ".
Americký Humanistického hnutí , dogmatické sdělení:" Jsme humanisté. , , Nejsme pro Boha. , , Jsme pro socialismus. "
Humanista Magazine , 1983 Jan-Feb problém. Humanista John J. Dunphy: "Jsem přesvědčen, že boj o budoucnost lidstva musí být veden a vyhrál ve veřejné škole ve třídě učiteli, že správně vnímá svou roli proselytizers nové víry, která nahradí hnijící mrtvolu křesťanství."
Karl Marx  (Žid): "Můj objekt v životě je sesadit z trůnu Boha a zničit kapitalismus."
Lev Trockij  (vlastním jménem Lev Davidovič - Žid): "náboženství jsou nelogické primitivní ignorance. Neexistuje nic jako směšné a tragické jako náboženské vlády. "
Brzy-příchod Jeden svět Náboženství
A Jeden svět Náboženství bylo plánováno a je již v platnosti. Na další stránce je náboženství iniciativa United, bez boha, bezduchý, jeden dokument světová náboženství, které je jako komunistická jako ruské bolševické revoluce.
Jeden svět církev měla svůj počátek v červnu 1997 na Stanfordské univerzitě v Palo Alto, Kalifornie s téměř 200 přítomných delegátů. Episkopální biskup William Swing vítězoslavně oznámil: "Řekněte lidem, že je sjednocená náboženství." (Viz dokument na následujících stranách.)
Čarodějnice byly nyní přivítal do "společenství víry" a jsou vyzvány, aby se připojily k náboženských vůdců Association. Cornell University (Ithaca, New York) zavedla a financovala Spojené Pagan ministerstva pomáhat studentům při praktikování čarodějnictví a uctívání přírody prostřednictvím Roberta Johnsona z Cornell Spojených náboženské dílo. K dispozici je i bezplatné telefonní číslo 800-Druidry, pro zájemce "neo-pohanských" outsidery.

Zničení křesťanství Jaký bude Náboženství Nový světový řád?

#9178 Zničení křesťanství Jaký bude Náboženství Nový světový řád?

2016-05-05 12:57

Zničení křesťanství
Jaký bude Náboženství Nový světový řád?

Šokující přiznání podle předchozí papež Pavel VI, tajných uctívačů satana uvnitř hradeb Vatikánu.

#9179 * Veřejné potvrzení papež Jan Pavel II je voodoo, černá magie, hinduismus, talmudu Judaismus a jiná

2016-05-05 13:00

* Veřejné potvrzení papež Jan Pavel II je voodoo, černá magie, hinduismus, talmudu Judaismus a jiná falešná náboženství.
* Šokující přiznání podle předchozí papež Pavel VI, tajných uctívačů satana  uvnitř  hradeb Vatikánu.
* Šokující satanský rituál která se konala na svatého Pavla kaple ve Vatikánu, I června 1963. Během obřadu, duchovní údajně vzal ďábelské přísahu, že oni podepsali s vlastní krví.
* vzestup města Řím jako přední centra světové Satana uctívání ďábla a kulty.
* seznam vysoce postavených duchovních, kteří tajně jsou zednáři, zkompilovaný editor-in-šéf vatikánského deníku Observer v Římě.
* hlásí, že Pope John Paul II byl na vysoké úrovni Mason. Proč se uctívat "černou pannu?" Proč to udělal, aby socha Buddhy, které mají být umístěny na oltář katolické kapli v Assisi, Itálie?
* Celkový pamětní mince vydané Vatikánem, že obrázky obraz papeže Jana Pavla II, používá římské říše písma, a zahrnuje tři pohanské hvězdy šest bodů každá (židovská hvězda!) znamenat 6-6-6.
* Satan uctívání a temné rituály od dekadentní protestantskými duchovními v New Yorku, Londýně a San Francisku. 

Šokující přiznání podle předchozí papež Pavel VI, tajných uctívačů satana uvnitř hradeb Vatikánu.

#9180 Šokující přiznání podle předchozí papež Pavel VI, tajných uctívačů satana uvnitř hradeb Vatikánu.

2016-05-05 13:01

Šokující přiznání podle předchozí papež Pavel VI, tajných uctívačů satana  uvnitř  hradeb Vatikánu.

Přesto Pope John Paul II, v jeho apoštolský list, Dies Domini

#9181 Přesto Pope John Paul II, v jeho apoštolský list, Dies Domini

2016-05-05 13:05

Satanismus je nyní Chic!
Existuje psychics na Oprah a dalších talk show, duchovní používán policejních útvarů, Psychics s kancelářemi ve svém okolí úzkostného předpovědět svou budoucnost - za cenu, televizní pořady o čarodějnicích a nadpřirozený, Ouija desky k dispozici pravidelné hračkářství, a Harry Potter knihy přinášet svým dětem čarodějnictví a návod na to, jak kouzlit. 
a nejvíce šokující aspektem je, že tyto knihy jsou schváleny údajně "křesťanskými" vůdci, jako je James Dobson, pozdní Jerry Falwell, Chuck Colson a další. Co se stalo s "církev"?
Nikdy v neděli
ekumenického hnutí má jiný cíl, kromě Jeden svět náboženství, a to je národní (a následné International) v neděli Law. Zastánců ústavy by se poukázat na to, že v neděli zákon by byl v rozporu s prvním dodatkem ústavy, a že by bylo správné. Ale tento zákon bude formulována v non-náboženského jazyka klamat lidi do podezření, že nemá žádné náboženské konotace vůbec - buď nyní nebo v budoucnu. Budou propagovat ji jako zákon na ochranu občanů (pracujících) z "chamtivých zaměstnavatelů."
"Každý potřebuje mít alespoň jeden den volna každý týden," bude stoupání k lidem, "a protože neděle je již v den, kdy má většina lidí pryč, proč ne, aby neděle povinný non-pracovní den. -. z důvodů ochrany zdraví, samozřejmě "bude prudké dementi, že toto je děláno pro náboženské účely
Přesto Pope John Paul II, v jeho apoštolský list,  Dies Domini ( www.cin.org ) zveřejněny v květnu 1998, opakovaně uvádí, že občanské právo musí být předány na "povolit" (síla?) všichni uctívat neděli, protože "To je den Ježíšova vzkříšení "tvrdí.Toto prohlášení je opakovaně uvedeno v papežově dopisu.
Pro ​​stovky let, katolická církev tvrdí, že jako "Boží církve na zemi," (ačkoli není tam žádný biblický základ pro tuto domněnku) mají pravomoc libovolně vybrat jakékoliv uctívání den kterou si zvolí, dokonce do té míry,  zrušení zvolené svatý den Božísedmý den, sobotu - v sobotu . Jinými slovy, papež prohlašuje, že má autoritu rovný s Bohem. (Toto tvrzení je samozřejmě úplně rouhání.) Katolická církev prohlašuje, že  tradice  je rovna Písma ve vývoji a prosazování teologických doktrín.
Tento koncept je přesně to, co  Ježíš  silně pokáral  , když byl na zemi. Ježíš řekl:

"Provedli jste přikázání Boží nevznikla efektu vaší  tradice ." Matt. 15: 6
Papež vyzval k povinným neděli zákona mají být předány, v nichž téměř všechny obchody bude uzavřen

#9182 Papež vyzval k povinným neděli zákona mají být předány, v nichž téměř všechny obchody bude uzavřen

2016-05-05 13:08

Papež vyzval k  povinným neděli zákona  mají být předány, v nichž téměř všechny obchody bude uzavřen na počest neděli jako "den Páně" - jiným označením, pro které neexistuje žádný biblický podporu! (Nikde v Bibli je neděle označován jako "den Páně".) 
Protestanti jsou rovněž připojí v tomto "Den Páně" - neděle pohybu, a to i přesto, že katolická církev vysmíval protestantských církví pro udržení neděle "svatý" tvrzením, že v případě, že protestanti jsou ve skutečnosti "Protestovat" katolická církev, měly by oprávněně udržet v sobotu svatého jako v sobotu, v den, kdy Bůh sám označené jako "svatý" v Genesis 2: 1-4. Katolická církev plně přiznává, že neexistuje žádný biblický podpora pro uctívání v neděli a že "V neděli Posvátnost" je zcela "katolík" instituce. (Viz "Byl Ježíš opravdu Znovuzrozený v neděli" v www.goodnewsaboutgod.com ),
dále jen "den Páně" Aliance, skupina prominentních protestantských vůdců ve Spojených státech s cílem přivést Ameriku "zpět k Bohu", a to zejména schvalováním neděli (což oni chybně říkají - "Sabbath") jako den bohoslužby, byl vedl o Bill Bright (Campus Crusade pro Krista), Marlin Maddox (pohledu rozhlasový program), D. James Kennedy (Coral Ridge ministerstva) a Larry Burkett (Crown Finanční ministerstev). I přesto, že všichni tito muži zemřeli, dále jen "Pánův den aliance" je stále velmi živá, tlačí své agendy.
Jejich posláním je následující:
"Pánův den Alliance ve Spojených státech existuje povzbudit křesťany, aby kultivovat sobotu (redakce Poznámka:. jejich slovo pro neděli) jako den duchovní a osobní obnovy, což jim umožní značný dopad na jejich komunity s evangeliem
"Pánův den aliance Spojených států (LDA) byla založena v roce 1888. To se zástupci ročníku šesti hlavních protestantských označení se setkal ve Washingtonu, DC organizovat americkou sobotní unii; toto jméno bylo později změněno na den Páně aliance Spojených států. V průběhu svého života, LDA pracoval k cíli zachování a ochraně práv pracovníků na dobu od pracovních povinností uctívat a ctít Pána. Dnes je Pánův den Aliance stojí na okraji velkou příležitost hlásat poselství Sabbath - duchovní poselství o obnově a osobní pohody. - V našem rychle se měnícím 24/7, 21. století americké kultuře "

 

nwo usa

#9183 nwo usa

2016-05-05 13:19

Agenda 21 In New York State – Home Rule And Article X

#9184 Agenda 21 In New York State – Home Rule And Article X

2016-05-05 13:24

Agenda 21 In New York State – Home Rule And Article X

 
Četné kritici odsuzují zákeřnou povahu Agenda 21. Obvykle argumenty jsou založeny na vniknutí Organizace spojených národů špatně řídit celou planetu a snížit lidem zlověstný Petriho misky experimentu. Jejich působnost a metody používané tímto chobotnice, která škrtí zeměkoulí, měly zahrnovat specifické akce, které nutí jejich agendu chřtány vládních subjektů. Nedávné pasáž článku X ve státě New York ilustruje přímý útok na ceněné principu Home Rule . Připojení tečky a vázání odkazy dohromady počasí chmurnou realitu, která je připravena explodovat do bludného trávníku boje.

 

V publikaci OSN pro udržitelný rozvoj popisuje své cíle a oznámení. 

Agenda 21 je komplexní plán opatření, která mají být přijata v celosvětovém měřítku, národní i místní úrovni organizacemi systému Spojených národů, vlád a velkých skupin v každé oblasti, ve kterém lidské dopady na životní prostředí.

Agenda 21, Deklarace z Ria o životním prostředí a rozvoji a Prohlášení o zásadách pro udržitelné hospodaření s lesy byly přijaty více než 178 vlád na konferenci OSN o životním prostředí a rozvoji (UNCED) konané v Rio de janeirem, Brazílie, 3 do 14. června 1992.

Agenda 21 In New York State – Home Rule And Article X


Nepřihlášený uživatel

#9185 The United Nations: On the Brink of Becoming a World Government

2016-05-05 13:30

Skrytí všem na očích

Značná část svršku a infrastruktury pro fyzickou budova světové vlády již byly postaveny. úředník organizační schéma Spojených národů "a mapa světa (viz níže) podat neblahé tušení globální Leviathan, který je již na svém místě.

Mapa spojených národů

Ale jen matnou; ve skutečnosti výrazně  zmírní  velikost organizační rozléhat OSN po celém světě, neboť pouze ukazuje umístění centrály úřadů hlavních agentur OSN a jen několik z mnoha regionálních kancelářích nebo v terénu těchto agentur.

Vezměme si například Světová zdravotnická organizace OSN (WHO). Kromě své mamutí ústředí v Ženevě, ale také má šest obrovské regionální kanceláře: Afrika HQ ​​(Brazzaville, Kongo); Americas HQ (Washington, DC); Evropa HQ (Kodaň, Dánsko);Eastern Mediterranean HQ (Káhira, Egypt); Jihovýchodní Asie HQ (Delhi, Indie);Západní Pacifik HQ (Manila, Filipíny).

VICE-The United Nations: On the Brink of Becoming a World Government

islám je kult vrahu nasilniku a pedofilu

#9186

2016-05-05 14:28

uznavam že neni vraha kromě allaha a mohamed je posel pedofilu 

 


Nepřihlášený uživatel

#9187 DO KOSTELA SE MÁ CHODIT V SOBOTU TO JE DEN SYNA BOŽIHO KRISTA NIKOLIV V NEDĚLU

2016-05-05 17:12

DO KOSTELA SE MÁ CHODIT V SOBOTU TO JE DEN SYNA BOŽIHO KRISTA NIKOLIV V NEDĚLU JAK VÁS FARIZEOVÉ KLAMOU AJ VATIKAN PROLHANEJ SATANSKEJ FARNÍ V KOSTELÁCH AŽ JE TO HNUS


PRAVDA vám utajována roky -Falešný příchod mimozemšťanů- Plány Vatikánu a jezuitské armády.


IS ZVNIKLO ABY ZNIČILO BIBLI ABY PADLY TU MOHL KLAMAT NARODY A LIDI TO BUDOU ŽRÁT KORÁN UČENÍ PADLÉHO ANDĚLA CO NEZVÍTEZÍ TAK JAK JEVI A UFA KLAM NA OVCE PŘED VŠÍM BIBLE VARUJE-Roger Morneau: Zkušenost s démony

Pro křesťany: (ateisté prominou zajisté) ...

#9188 můžete se zapojit zde

2016-05-05 18:44

otevřený dopis proti migraci zde: http://www.krestaneprotiimigraci.cz/

 

korán je doktrina na dobyti světa

#9189 Re: můžete se zapojit zde

2016-05-05 19:16

#9188: Pro křesťany: (ateisté prominou) ... - můžete se zapojit zde 

 tahle válka s islámem neni v evropě poprve už několik staleti naši předci proti nim bojovaly v křižovych vypravach a turecko na nas kdysi poslalo osmanskou řiši a byli to krvave války ale aji tak musime byt opatrni a rozhodně musime byt připraveni protože islám se rospina celou dobu co existuje islám vznikl v 7 stoleti v saudske arabii a před islámem to byla křestanska země to same turecko cela severni afrika to byly křestanske země pakistan byl hinduisticky afghanistan byl budhisticky a ti co přežily ten kruty masakr od muslimu po cela ta staleti na ně je dnes pachana genocida a ti se do evropy nedostanou malo s pravych uprchliku se podaři dostat do bezpeči a ti jsou vděčni za všechno ne jako ti takzvani iračti křestane kteři určitě křestane nejsou ale jsou to muslimové protože se jim u nas neliby a řikaji že nebudou bydlet v přemalovanem kravině a dobrovolně odchazijou do německa a ti co tuhle invazi muslimu podporujou to nejsou nic vic neš vlastzradci kteři zradily sve předky sve děti narod a vymyšleji tak divne zakony aby nam zničily život naše vlada se zajma jen o penize moc a koryta a tohle je vlada mamonu bohužel tahle vlada je asi všude na světě od agnostika tipuju že 3 světová válka s islámem začne v roce 2020 albert pike předpověděl plán na 3 světové války aby pomohly nastoleni nového světového řádu každemu radim nevzdavat se a bojovat křestane ateiste agnostici a dalši se musi sjednotit a bojovat na stejne straně protože pokud budeme rozděleni tak nic nedokažeme a na tohle naše kolaborantska vlada spoleha 

Kazatel

#9190 Re: můžete se zapojit zde

2016-05-05 19:36

#9188: Pro křesťany: (ateisté prominou) ... - můžete se zapojit zde 

KAZATEL ŽÁDÁ KŘESTANY PŘED DOBOU SOUŽENI MT24-ZJ,12,13

POMOC TE SPASIT NARODY KŘTEM VYDLÁŽDĚME CESTU KRISTU AŽ PŘIJDE DRUHÝ PŘÍCHOD JEHO JA KŘTÍM TY CO UVĚŘI NE TY CO NEVĚŘÍ  DULEŽITÉ PASÁŽE S BIBLE- ((MAREK 1)) ((MATOUŠ 5-6-7)) ((LUKÁŠ 10-11)) ((JAN 1)) ((PETRUV 1-2-3))

dobyti je doktrina na koran světa

#9191 Re: můžete se zapojit zde

2016-05-05 19:40

#9188: Pro křesťany: (ateisté prominou) ... - můžete se zapojit zde 

to ti tahle vlada pravych mamonu v přemalovanem kravině ten kruty masakr co existuje proti evropě křestanska neliby bezpeči pachana genocida uprchliku se podaři do německa iračti a hinduisticky před křestanske země same turecko ne jako ti takzvani křestane tuhle osmanskou evropy v saudske arabii zničily život pakistan a afrika muslimové staleti předci nim bojovaly v křižovych vypravach bohužel v 7 stoleti už válka od několik naši a na turecko poslalo řiši budhisticky aji tak musime byt opatrni u nas a ti co přežily to s islámem a byli to určitě křestane a ti se do nedostanou jen nejsou malo koryta sve děti to byl narod neni v poprve nebudou asi všude na světě cela severni staleti ně je dnes dobrovolně na nas kdysi rozhodně jsou a musime byt krvave připraveni řikaji muslimu předky a islámem to byla země protože o islám se vic neš islám za všechno protože kteři to byly po cela ta dobu byl tahle afghanistan je a nejsou války ale rospina tak divne zakony a odchazijou aby nam naše vlada a s vlastzradci a ti co invazi zradily a podporujou celou moc zajma se dostat to se jim že bydlet kteři sve penize a vymyšleji tohle je vlada to vznikl nic ale jsou muslimu vděčni od knedlodicka

pro hulibrka

#9192 Re: Re: můžete se zapojit zde

2016-05-05 19:52

#9191: dobyti je doktrina na koran světa - Re: můžete se zapojit zde 

 co ty jseš za pošuka napiš něco sveho nebo mužeš leštit zasrany hajzly někde v německu po imigrantech 

Skandál: Redaktor ČT peskoval hejtmana Haška, že nedodržuje americký sankční seznam proti Rusku!

#9193 Skandál: Redaktor ČT peskoval hejtmana Haška, že nedodržuje americký sankční seznam proti Rusku!

2016-05-05 19:52

Skandál: Redaktor ČT peskoval hejtmana Haška, že nedodržuje americký sankční seznam proti Rusku! V přímém přenosu mu předčítal z webu amerického ministerstva financí! Televize váhala, zda zařadit rozhovor do archívu!


Neuvěřitelný výstup mohli sledovat diváci včerejších Událostí a komentářů na České televizi. Redaktor ČT Lukáš Dolanský vedl rozhovor s jihomoravským hejtmanem Michalem Haškem (ČSSD) na téma hejtmanova setkání s ruskými motorkáři na centrálním hřbitově v Brně. Michal Hašek se tam účastnil pietního aktu k uctění památky vojáků Rudé armády, kteří padli při osvobozování jihomoravské metropole v dubnu roku 1945.  Hejtman přijal pozvání ruského konzula Alexandera Budajeva k uctění památky vojáků a Michal Hašek nabídku přijal. Co se ovšem záhy po zahájení rozhovoru mezi redaktorem ČT a Michalem Haškem odehrálo, nad tím zůstává doslova rozum stát.


VICE-Skandál: Redaktor ČT peskoval hejtmana Haška, že nedodržuje americký sankční seznam proti Rusku! V přímém přenosu mu předčítal z webu amerického ministerstva financí! Televize váhala, zda zařadit rozhovor do archívu!

Tomáš

#9194 Re: Re: Re: Re: Re: Muslimské šátky v českých školách – Václav Klaus ml.

2016-05-05 21:16

#9145: - Re: Re: Re: Re: Muslimské šátky v českých školách – Václav Klaus ml. 

 Na vlastní reakci se evidentně nezmůžeš, nulo, tak předěláváš cizí příspěvky a myslíš si, jak je to děsně vtipné. Jenže ono není, ono je to spíš dost trapné. Hlavně to ukazuje, že jsi mentálně na úrovni malého dítě, to je s tebou hodně špatné.


Nepřihlášený uživatel

#9195

2016-05-06 04:06

Syrští odborníci obnovují přísun vody a elektřiny do Palmýry, která byla téměř rok pod kontrolou teroristů skupiny Islámský stát. Město bylo hrozně zničené a téměř celé zaminované ustupujícími ozbrojenci.

Zpravodaj RIA Novosti navštívil Palmýru, kde se několik rodin snaží vrátit rodné město k normálnímu životu.

VICE-Český novinář ze Sýrie: záběry z osvobozené Palmýry

Palmýra byla odminována

Měsíc po osvobození se Palmýra moc nezměnila, město je celé nemocné po válce. Prakticky všechny budovy byly zbořeny nebo vydrancovány a spáleny. Teroristé ho na ústupu celé zaminovali. Výbušniny a miny byly nastraženy na ulicích prakticky na vzdálenosti 50 metrů od sebe.

Více: Syrští odborníci obnovují přísun vody a elektřiny do Palmýry


Nepřihlášený uživatel

#9196 Americký voják Nathan Michael Smith podal žalobu na prezidenta USA Baracka Obamu

2016-05-06 04:14

Americký voják Nathan Michael Smith podal žalobu na prezidenta USA Baracka Obamu ohledně zákonnosti kampaně proti teroristické skupině Islámský stát, píše list New York Times.

Smith, konající službu v Kuvajtu, prohlásil, že podporuje boj proti IS, protože pokládá ozbrojence za „armádu řezníků". Přitom se ale voják domnívá, že misi s použitím vojenské síly se nedostalo nezbytného svolení od kongresu

Více: Americký voják Nathan Michael Smith podal žalobu na prezidenta USA Baracka Obamu

 

PLAN DESTABILIZACE IRANU,SYRIE,EVROPY

PENTAGON SPOLUPRACE S IS Celý dokument ke stažení zde.

Není k tomu co dodat. USA nejen věděly, co se stane, že vznikne ISIL a Islámský stát, ale v dokumentu natvrdo přiznávají, že to je přesně to, co západní mocnosti a USA chtějí. A občan v EU je teď za co? Za vola? Debila? Je třeba opět vyjít do ulic, před americkou ambasádu a znovu demonstrovat. Možná by ale nebylo od věci tento dokument omlátit některým českým politikům o tváře, protože ten „západ“ v dokumentu, to jsme i my a mnozí čeští politici, kteří se tak moc přimlouvali v roce 2012 za vyzbrojení syrské „umírněné“ opozice.

A především by dokument měl být ukázán těm, kteří pořád opakují cosi o hrozbě Ruska a o tom, jak Američané pomáhají chránit mír ve světě. A zatím Američané za našimi zády v klidu destabilizují celý Blízký východ a sever Afriky, v důsledku čehož potom prchají statisíce běženců do Evropy. A co Američané rozdmýchají, to musí potom hasit Evropa, kapsy evropských daňových „soumarníků“ a musí se zavádět kvóty na přijímání běženců. Tohle je bezpečnostní riziko pro Evropu a celý svět. Čím dříve si to politici v EU uvědomí, tím lépe.

VICE-Tajný dokument Pentagonu potvrzuje, že USA plánovaly vznik ISIL a Islámského Státu již od roku 2012 jako nástroje ke svržení Assadova režimu v Sýrii!

Pokud Rusko spojí do jednoho připravované pozemní raketové komplexy S-500 s jinými druhy zbraní

#9197 Pokud Rusko spojí do jednoho připravované pozemní raketové komplexy S-500 s jinými druhy zbraní

2016-05-06 04:18

Pokud Rusko spojí do jednoho připravované pozemní raketové komplexy S-500 s jinými druhy zbraní – takovými, jako S-400, S-300VM4 a S-350, tak se vzdušný prostor Ruska stane prakticky nezranitelný pro letouny protivníků, píše americké vydání The National Interest.

„Některé druhy těch nových systémů jsou natolik moderní, že mnozí američtí vojenští analytici se bojí, že dokonce taková neviditelná letadla, jako F-22, F-35 a B-2, se setkají s problémy při jejich překonávání," říká článek.

Vydání přitom poukazuje na to, že americké vojáky udivil ten fakt, že Rusko si po rozpadu Sovětského svazu dokázalo nejen zachovat bojové možnosti elementů protivzdušné obrany, ale i je zdokonalovat.

Více: Pokud Rusko spojí do jednoho připravované pozemní raketové komplexy S-500 s jinými druhy zbraní – takovými, jako S-400, S-300VM4 a S-350, tak se vzdušný prostor Ruska stane prakticky nezranitelný

EU je jeden velký idiot

#9198 aneb další idiotský návrh z EU (a nařízení?)

2016-05-06 04:48

... "chtějí nás odzbrojit, abychom se nemohli vůbec bránit případným muslimským a nemuslimským teroristům. Oni budou mít nelegální zbraně, a my na ně leda tak hovno s banánem!"

cituji: 

"Přísná směrnice EU může nahrát teroristům, varuje vnitro

Desítky tisíc nelegálních moderních zbraní v rukou teroristů a zhoršení bezpečnostní situace nejen v Česku, ale i v celé Evropě. Až k takovému černému scénáři může podle ministerstva vnitra i dalších odborníků dojít, pokud se prosadí drakonická verze směrnice EU o střelných zbraních."

...

"Pokud by došlo k přechodu legálně držených zbraní do nelegální sféry, byl by černý trh zásobován zbraněmi přímo již v rámci území EU"

...

„Další idiotský návrh“

"Proti evropským návrhům zpřísňujícím legální držení zbraní se minulý měsíc postavil jak Senát, tak SWněmovna, jejichž usnesení jsou ale jen symbolickým protestem. V Bruselu se navíc bude rozhodovat většinou a ostatní státy budou moci Česko přehlasovat. Je vidět, že ti lidé vůbec problematiku nechápou"

...

"Představy, že by zákaz legálně držených zbraní zlepšil bezpečnost, nesdílí ani bývalý šéf civilní rozvědky Karel Randák. „Neumím si představit teroristu, který by chtěl spáchat atentát s legální zbraní. A pokud si bude chtít opatřit zbraň, tak si tu nelegální určitě opatří.“


Nepřihlášený uživatel

#9199 Re: aneb další idiotský návrh z EU (a nařízení?)

2016-05-06 09:08

#9198: EU je jeden velký idiot - aneb další idiotský návrh z EU (a nařízení?) 

 

Nacistické kořeny "bruselské EU"

od Paul Anthony Taylora , Aleksandra Niedźwiecki , Matthias Rath a August Kowalczyk

VICE-Nacistické kořeny "bruselské EU"

Medical_Human_Experimentation

VICE-Medical_Human_Experimentation


Nepřihlášený uživatel

#9200 GLOBALNI OTEPLOVÁNO NA ZABIJENI CIVILIZACE

2016-05-06 09:18

GLOBALNI OTEPLOVÁNO NA ZABIJENI CIVILIZACE

Vzhledem k fantastické rozsah zářivek rtuti, které je třeba zlikvidovat budeme vidět - jsou vidět - vážná kontaminace rtutí na odpadky a skládek.

Ano, oni by neměli být likvidovány takhle, ale to je to, co obrovské množství lidí bude dělat, spíše než aby jim nebezpečného odpadu center.

Systém řízení ví. Již odhadem 80 milionů použité zářivky jsou zaslány skládkách ve Velké Británii každý rok, v závislosti na organizaci odpadu vzdělávání, WasteAware . To odpovídá čtyřem tun smrtícího rtuti a údaj pro celé Evropě a Severní Americe musí být ohromující. To klade sběrače odpadků ohroženi z jakýchkoliv rozbitých žárovek umístěných do domovního odpadu, a také dalšími sousedními státy v komunálních situacích, a ty, ukládán na skládky v měřítku, které přichází mají jasný potenciál znečišťovat zásoby podzemní vody, řek a ryby s kumulativním a smrtící kontaminace rtutí.

VICE-GLOBALNI OTEPLOVÁNO NA ZABIJENI CIVILIZACE

Najednou H1N1 vakcíny jsou k dispozici po celé Americe.

Walgreens a jiné lékárny jsou tlačí vakcíny, jako kdyby existoval "všechno musí jít" likvidace prodej na cestě. Rychle, dostat své vakcína proti prasečí chřipce dnes před všichni zjistí , že jsou k ničemu !Prodejnost vakcín má striktní časový limit. Jsou jen v poptávce během strachu fáze pandemie, a že strach fáze již dávno zmizel za H1N1.

Prakticky každý, kdo chce H1N1 vakcína již získal jednoho, a zbytek populace začíná všímat něco docela zvědavý:Lidé, kteří dostali vakcínu nejsou o nic lépe než ti, kteří ji přeskočí.

VICE-Znečištění životního prostředí s vakcínami H1N1