Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Skandál: Redaktor ČT peskoval hejtmana Haška, že nedodržuje americký sankční seznam proti Rusku!

/ #9193 Skandál: Redaktor ČT peskoval hejtmana Haška, že nedodržuje americký sankční seznam proti Rusku!

2016-05-05 19:52

Skandál: Redaktor ČT peskoval hejtmana Haška, že nedodržuje americký sankční seznam proti Rusku! V přímém přenosu mu předčítal z webu amerického ministerstva financí! Televize váhala, zda zařadit rozhovor do archívu!


Neuvěřitelný výstup mohli sledovat diváci včerejších Událostí a komentářů na České televizi. Redaktor ČT Lukáš Dolanský vedl rozhovor s jihomoravským hejtmanem Michalem Haškem (ČSSD) na téma hejtmanova setkání s ruskými motorkáři na centrálním hřbitově v Brně. Michal Hašek se tam účastnil pietního aktu k uctění památky vojáků Rudé armády, kteří padli při osvobozování jihomoravské metropole v dubnu roku 1945.  Hejtman přijal pozvání ruského konzula Alexandera Budajeva k uctění památky vojáků a Michal Hašek nabídku přijal. Co se ovšem záhy po zahájení rozhovoru mezi redaktorem ČT a Michalem Haškem odehrálo, nad tím zůstává doslova rozum stát.


VICE-Skandál: Redaktor ČT peskoval hejtmana Haška, že nedodržuje americký sankční seznam proti Rusku! V přímém přenosu mu předčítal z webu amerického ministerstva financí! Televize váhala, zda zařadit rozhovor do archívu!