MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Anonymous

/ #85846

2016-06-25 21:40

VIDEO: Neuvěřitelný projev Jo Coxové v britském parlamentu před její smrtí. Chtěla nové sankce proti Rusku, přijetí 3,000 syrských dětí do Británie a válečný tribunál pro Asada!

Zavražděná britská politička Labour party Jo Coxová měla slibně našlápnutou kariéru, kterou odstartovala z neziskového sektoru. Po svých studiích na univerzitě v Cambridge, kde studovala společenské a politické vědy, začala pracovat v jedné z největších humanitárních neziskovek na světě, Oxfam. Jedná se o nadnárodní neziskovou organizaci, která působí v 18 zemích světa a funguje na principu frenčízu, podobně jako KFC nebo McDonald’s. Neziskovka čerpá většinu svých peněz od vlád zemí, kde Oxfam funguje, a také od OSN, zejména Úřadu vysokého komisaře OSN pro lidská práva. Dále přijímá peníze od světových vlád, ale nezveřejňuje své dárce, ve svých výročních zprávách uveřejňuje bianco jen prvních „6 největších dárců“. Jo Coxová tak nikdy nevstoupila do pracovního a manuálního procesu, což se projevilo na její politicko-ideologické profilaci. Svým myšlením se považovala za feministku a za „moderní mámu“, což je daleko lepší zhodnocení jejího života, než obsáhlé životopisy. Přesto však krátký popis stojí za to.

Jo Coxová
Životopis psaný na neziskovém papíře

Jo Coxová po studiích na Cambridge, kde získala titul Bakaláře, se stala asistentkou poslankyně Joan Walley. Poté se přesunula do Bruselu, kde se stala asistentkou poslankyně evropského parlamentu Glenys Kinnock. Právě v Bruselu začala pracovat pro humanitku Oxfam, později i ve Velké Británii a v roce 2007 řídila operace Oxfamu v New Yorku, v USA. V roce 2008 pomáhala jako dobrovolnice v Severní Karolíně ve volební kampani Baracka Obamy. Do britského parlamentu se dostala v červnu minulého roku skrze stranickou kvótu v Labour Party, která nařizuje povinné percentuální zastoupení žen mezi kandidáty strany, tzv. all-women shortlist (AWS). Podobnou doktrínu má i ČSSD v ČR. Byla členkou parlamentní lobbistické skupiny Labour Friends of Palestine & the Middle East, prosazovala zrušení blokády pásma Gazy ze strany Izraele.

[VIDEO] Jo Cox poskytla v únoru 2015 rozhovor muslimskému rádiu Al Mubarak Radio během předávání cen Mount CC Awards Yorkshirského kriketového klubu.

Nadějný kádr s nábojem proti Asadovi a Rusku

Dne 3. května tohoto roku pronesla v interpelačním projevu v britském parlamentu skrze předsedajícího několik dotazů adresovaných britskému ministru zahraničních věcí Philipu Hammondovi, viz. první video nahoře. V interpelaci navrhovala nové sankce proti Rusku, dále požadovala přijetí 3,000 syrských dětí do Velké Británie, které vláda odmítá (na tento její požadavek se v parlamentu ozvalo mručení a bučení na znamení rozporuplných reakcí ostatních poslanců) a navrhla dokonce ustavení válečného tribunálu pro představitele syrské vlády, podobně jako probíhaly monstr-procesy kvůli válečným zločinům na Balkáně. Syrské Aleppo hned v úvodu projevu přirovnala k Srebrenici.

Ve svém projevu se vůbec poprvé přiznala k tomu, že v Severní Karolíně v USA v roce 2008 se podílela na volební kampani Baracka Obamy, a že je také jeho velkou fanynkou. Její politická kariéra tak byla našlápnutá opravdu dobře, protože její profilace byla maximálně v souladu s novosystémovými prvky NWO v celé Evropě. Nikdy nepracovala, byla vychovávána pod dozorem elit (Cambridge, Brusel, Oxfam) a nikdy nepřišla do styku s plebejským obyvatelstvem Británie. Smutné je, že stejnou profilaci má i mnoho českých vrcholových politiků, kteří nikdy nepracovali a ze školy vstoupili hned do politiky, nebo do neziskové organizace.

Na začátku článku uvedené otitulkované video je tak připomenutím toho, že když dobří lidé neudělají nic, zlo bez problému zvítězí. Tak, jak to řekla Jo Coxová na závěr svého projevu, tak to platí pro alternativu a obyčejné lidi, jak to dopadne, pokud lidé nechají osobnosti formátu Coxové ovlivňovat skrze politiku a neziskový sektor budoucnost vlastní země.