Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #10434

2016-07-23 11:12

ISIS JE USA NEW TEROR BRAND NEKONCICI PROPAGANDA USA

Zjevný podpora ISIS, spolu se skutečností, že se bojuje stejnou syrskou vládu VICE-Obamova administrativa zjevně snažil vést válku proti právě před rokem, silně naznačují, že sponzorování organizace západní inteligencí a vojenských zájmů. Zvědavý rysy ISIS jsou zřejmé non-západní východy zpráv a citizenries.

Například, íránská PressTV nedávno požádal své čtenáře,

"Proč ISIL takový snadný přístup na Twitter, YouTube a dalších sociálních médií k šíření své ideologie?"

Možnosti jsou odpověď,

"1) Vzhledem k tomu, ISIL má velmi schopných techniků, kteří mohou nejlépe využít sociální média, nebo 2) Vzhledem k tomu, USA a Velká Británie poskytly ISIL s neomezeným sociální mediální platformu [s]."

Všimněte si, že první volba je hlavním předpokladem západních médií.

 

Ale možná překvapením, že 90 procent čtenářů PressTV zvolen výběr dva. [5] Žádné takové dotazy jsou tolik jako zmiňoval se o velkých korporátních médií, z nichž všechny jsou jednotní v představě, že ISIS je v podstatě původní jev.

 

Dosud pokrytí VICE-událostí z 11. září 2001 a následné státem podporovaný terorismus napovídá, tato média jsou v podstatě součástí národního státu zabezpečení jejich zprávy a vysílání skripty všichni ale otevřeně psaný inteligencí a vojenských organizací. V návaznosti 9/11 americká zpravodajská média zřídkakdy požádala o původu Al-Káidy - zejména, jak to bylo produktem amerických zpravodajských agentur.

S historií Al-Káidy vynechán, administrativa Bush bylo povoleno vést válku v Afghánistánu téměř okamžitě po ty představené útoky na Světové obchodní centrum a Pentagon. Přesto však, když je hodně případ s dnešním vyráběného ISIS fenomén , že dějiny byly snadno dostupné, a jeho pečlivé vyšetření veřejnost mohla podílí zpravodajské komunity Spojených státech v 9/11 zaútočí. 

"Během studené války, ale také ve svém důsledku," říká Michel Chossudovsky, CIA - pomocí pákistánské vojenské zpravodajské služby aparát jako "jít mezi" - hrál klíčovou roli při výcviku Mujhadeen. Na druhé straně, CIA-podporovaný partyzánský trénink byl integrován s učením islámu.

 Oba Clinton a Bushova administrativa soustavně podporoval "militantní islámské základny", včetně Usámy bin Ládina Al-Káidy, jako součást své zahraniční politiky.

 Vazby mezi Usámy bin Ládina a Clintonovy administrativy v Bosně a Kosovu jsou dobře zdokumentovány Kongresu záznamů. [6]

Jako Spojené státy a svět přiblížit třinácté výročí nejzávažnější falešnou vlajkou v novodobé historii, americká veřejnost bude dobře posloužil, že sama připomenout, že ISIS je nové Al-Káida - jinými slovy, nový záminkou , že bude ve všech pravděpodobnost být podle použity k přijmout opatření státu policejní doma a vojenské agresi v zahraničí k novým, snad bezprecedentní úrovně. S výše v mysli, to se říká, že jednou z největších obav vlády USA není ISIS vůbec.

"Nejnovější vyhodnocení hrozeb FBI k domácímu terorismu neobsahuje žádnou zmínku o islamistické teroristické hrozby," píše Washington Free Beacon, "navzdory loňské Bostonský maraton bombardování a Fort Hood střelby 2009 -. Jak provádět radikálními muslimskými Američany"

Místo toho, národ je především donucovací orgán je zaujatý s tím, co považuje za "domácí extremismus" vykazované vlastními subjekty. [7]

Hlavním projevem takového "extremismu" je vlastnit zvědavost rozpoznat a hledat pravdu a informace uprostřed příval manipulované symbolů vláda a použití média firemní řízené podkopat potenciálně informované veřejnosti.