Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Darkenn

#10426

2016-07-22 15:39

Vážení přátelé. Nejsme Velká Británie kde se ctí určité hodnoty a kde se bere určitá politická odpovědnost a hlavně názor lidí. Žijeme v ČR. Pište petice podepisujte, nadávejte!! Jestliže nebude vůle ze strany váma zvolených stran a politiků tak si s tímto můžeme ............. Odsuzujete EU? A co si napřed uklidit doma?!  

Zničit důkazy z NICE !?

#10427 A zabránit tak lidem dozvědět se o islámských šmejdech a spodině pravdu ???

2016-07-22 18:45

Záběry útoku nesmažeme, odmítla radnice v Nice policejní výzvu

Úřady ve francouzském Nice odmítly žádost protiteroristické jednotky o zničení záznamů z bezpečnostních kamer zachycujících útok na promenádě z minulého týdne. Podle úřadu francouzského prokurátora žádost měla předejít „nekontrolovatelnému šíření“ záběrů. Podle BBC spor ukazuje rostoucí spory mezi místními a celorepublikovými úřady, především v otázce zajištění bezpečnosti.

BLA BLA BLA !!! ... ZNIČIT, SMAZAT !?? ... JEN AŤ SE ŠÍŘÍ, ABY VŠICHNI VIDĚLI, JAK SE ŠMEJDI INTEGRUJÍ V MULTIKULTI SPOLEČNOSTI !!!


Nepřihlášený uživatel

#10428 Re: Re:

2016-07-22 18:59

#10424: - Re:  

 příprava na to: ... (až nazraje čas) ... www.czexit.net

 


Nepřihlášený uživatel

#10429 Re: Občanská válka ve Francii přichází a je nezbytná

2016-07-22 20:32

#10406: Nekorektně - Občanská válka ve Francii přichází a je nezbytná  

 A EUROMED jede pořád dál, další a další slimáci se lifrují do Evropy. Holt když někdo investoval tolik kapitálu do arabského jara a invazí za účelem převrácení blízkého východu vzhůru nohama, tak nedopustí, aby výsledky těchto zvěrstev přišly nazmar. Zajímalo by mě, kdy konečně Frantíkům dojde trpělivost, zvolí Národní frontu a začnou věc rázně řešit nebo jestli jsou opravdu tak beznadějní, že budou jako ovce čekat na porážku..


Nepřihlášený uživatel

#10430 Re: Braňme se duhové totalitě!

2016-07-22 20:51

#10419: - Braňme se duhové totalitě! 

 Už za Topolánka měla homosexuální lobby hodně silné postavení, stačí si vzpomenout na ten jeho "skandální" rozhovor o homosexuální mafii v čele ČD a dnes je to ještě o hodně horší. Homofobie je na jednom z čelních míst moderních sedmi hříchů neomarxistů.


Nepřihlášený uživatel

#10431 Re: A zabránit tak lidem dozvědět se o islámských šmejdech a spodině pravdu ???

2016-07-22 21:22

#10427: Zničit důkazy z NICE !? - A zabránit tak lidem dozvědět se o islámských šmejdech a spodině pravdu ??? 

 Koukám, že velký bratr nařídil a cenzoři pracují, až se z nich kouří. Maže se důkazní materiál, v TV, rozhlase, tisku ... všude najednou klid, žádné komentáře od rádoby novinářů, všichni mají uštípnuté zadele, aby třeba nevylítli z práce. Horší než za komoušů, nemohu si pomoci. Jenom se divím, proč kavárenští povaleči opět nezapli rušičky na cizí rozhlas a TV..... 

Vlastenec

#10432 Re: Vývoj situace v Erdoganově Turecku

2016-07-22 22:33

#10407: Nekorektně - Vývoj situace v Erdoganově Turecku  

 Po nezdařeném převratu byly v zemi v posledních dnech zatčeny tisíce lidí, především armádních důstojníků, ale také například soudců. Probíhají také čistky, zasáhly zatím asi 60 000 lidí. O místa přicházejí učitelé, soudci či žalobci. Opatření dává dodatečné pravomoci vládě, která bude moci ještě tvrději zasáhnout proti účastníkům převratu a jejich stoupencům. Erdogan bude moci vládnout pomocí dekretů a mimo jiné bude možné omezit shromažďovací právo či svobodu projevu.

Turecký vicepremiér Numan Kurtulmuş ve čtvrtek v televizi NTV řekl, že právě kvůli omezení některých základních práv Ankara dočasně odstoupí od Evropské úmluvy o lidských právech, jejímž signatářem je i Turecko.

Naveřejnost se doatyl nahrané záběry z jednoho ze shromáždění na Erdoganovu podporu na istanbulském náměstí Taksim. Zachycují záplavu tureckých vlajek, mladé lidi zabalené do nich, mnozí zdvíhají ruce se čtyřmi zdviženými prsty, symbol egyptských islamistů. Jiní se pohupují v taktu Erdoganovy volební písně, jež se po krachu převratu stala hitem.

„Jsme děti velkého národa,“ vykřikuje řečník na tribuně. „Jsme děti sultána Fatiha (Mehmeda II. Fatiha řečeného Dobyvatel, který v roce 1453 dobyl Konstantinopol),“ zdůrazňuje jiný. Jeden otec vysazuje na ramena asi čtyřletého chlapce, přičemž hlavu mu zdobí čelenka s nápisem Mučedníci jsou nesmrtelní!.

Erdogan za miliardy z EU uspořádal islámskou revoluci jako Chomejní v Íránu a Evropské "elity" jen tupě hledí. Ale abych jim nekřivdil, oni dění v Turecku určitě ostře odsoudí, jak mají ti kašpaři ve zvyku.

Vlastenec

#10433 Mnichovem otřásla střelba, policie nasadila všechny jednotky.

2016-07-22 22:47

Nejméně šest mrtvých Policie po střelbě krátce po 18. hodině uzavřela obchodní centrum Olympia v bavorském Mnichově a jeho okolí. Ve městě nejezdí metro, evakuace také probíhá na hlavním nádraží, byl vyhlášen poplach. Podle policie zemřelo nejméně šest lidí, mnoho lidí utrpělo zranění. V obchodním centru i v okolí zasahují policisté i zásahové komando. Jeden z útočníků zřejmě střílel před blízkou restaurací McDonald´s.


Nepřihlášený uživatel

#10434

2016-07-23 11:12

ISIS JE USA NEW TEROR BRAND NEKONCICI PROPAGANDA USA

Zjevný podpora ISIS, spolu se skutečností, že se bojuje stejnou syrskou vládu VICE-Obamova administrativa zjevně snažil vést válku proti právě před rokem, silně naznačují, že sponzorování organizace západní inteligencí a vojenských zájmů. Zvědavý rysy ISIS jsou zřejmé non-západní východy zpráv a citizenries.

Například, íránská PressTV nedávno požádal své čtenáře,

"Proč ISIL takový snadný přístup na Twitter, YouTube a dalších sociálních médií k šíření své ideologie?"

Možnosti jsou odpověď,

"1) Vzhledem k tomu, ISIL má velmi schopných techniků, kteří mohou nejlépe využít sociální média, nebo 2) Vzhledem k tomu, USA a Velká Británie poskytly ISIL s neomezeným sociální mediální platformu [s]."

Všimněte si, že první volba je hlavním předpokladem západních médií.

 

Ale možná překvapením, že 90 procent čtenářů PressTV zvolen výběr dva. [5] Žádné takové dotazy jsou tolik jako zmiňoval se o velkých korporátních médií, z nichž všechny jsou jednotní v představě, že ISIS je v podstatě původní jev.

 

Dosud pokrytí VICE-událostí z 11. září 2001 a následné státem podporovaný terorismus napovídá, tato média jsou v podstatě součástí národního státu zabezpečení jejich zprávy a vysílání skripty všichni ale otevřeně psaný inteligencí a vojenských organizací. V návaznosti 9/11 americká zpravodajská média zřídkakdy požádala o původu Al-Káidy - zejména, jak to bylo produktem amerických zpravodajských agentur.

S historií Al-Káidy vynechán, administrativa Bush bylo povoleno vést válku v Afghánistánu téměř okamžitě po ty představené útoky na Světové obchodní centrum a Pentagon. Přesto však, když je hodně případ s dnešním vyráběného ISIS fenomén , že dějiny byly snadno dostupné, a jeho pečlivé vyšetření veřejnost mohla podílí zpravodajské komunity Spojených státech v 9/11 zaútočí. 

"Během studené války, ale také ve svém důsledku," říká Michel Chossudovsky, CIA - pomocí pákistánské vojenské zpravodajské služby aparát jako "jít mezi" - hrál klíčovou roli při výcviku Mujhadeen. Na druhé straně, CIA-podporovaný partyzánský trénink byl integrován s učením islámu.

 Oba Clinton a Bushova administrativa soustavně podporoval "militantní islámské základny", včetně Usámy bin Ládina Al-Káidy, jako součást své zahraniční politiky.

 Vazby mezi Usámy bin Ládina a Clintonovy administrativy v Bosně a Kosovu jsou dobře zdokumentovány Kongresu záznamů. [6]

Jako Spojené státy a svět přiblížit třinácté výročí nejzávažnější falešnou vlajkou v novodobé historii, americká veřejnost bude dobře posloužil, že sama připomenout, že ISIS je nové Al-Káida - jinými slovy, nový záminkou , že bude ve všech pravděpodobnost být podle použity k přijmout opatření státu policejní doma a vojenské agresi v zahraničí k novým, snad bezprecedentní úrovně. S výše v mysli, to se říká, že jednou z největších obav vlády USA není ISIS vůbec.

"Nejnovější vyhodnocení hrozeb FBI k domácímu terorismu neobsahuje žádnou zmínku o islamistické teroristické hrozby," píše Washington Free Beacon, "navzdory loňské Bostonský maraton bombardování a Fort Hood střelby 2009 -. Jak provádět radikálními muslimskými Američany"

Místo toho, národ je především donucovací orgán je zaujatý s tím, co považuje za "domácí extremismus" vykazované vlastními subjekty. [7]

Hlavním projevem takového "extremismu" je vlastnit zvědavost rozpoznat a hledat pravdu a informace uprostřed příval manipulované symbolů vláda a použití média firemní řízené podkopat potenciálně informované veřejnosti.

 


Nepřihlášený uživatel

#10435 manipulované symbolů vláda a použití média firemní řízené podkopat potenciálně informované veřejnost

2016-07-23 11:29

 manipulované symbolů vláda a použití média firemní řízené podkopat potenciálně informované veřejnosti.

Jako Spojené státy a svět přiblížit třinácté výročí nejzávažnější falešnou vlajkou v novodobé historii, americká veřejnost bude dobře posloužil, že sama připomenout, že ISIS je nové Al-Káida - jinými slovy, nový záminkou , že bude ve všech pravděpodobnost být podle použity k přijmout VICE-opatření státu policejní doma a VICE-vojenské agresi v zahraničí k novým, snad bezprecedentní úrovně. S výše v mysli, to se říká, že jednou z největších obav vlády USA není ISIS vůbec.

"Nejnovější vyhodnocení hrozeb FBI k domácímu terorismu neobsahuje žádnou zmínku o islamistické teroristické hrozby," píše Washington Free Beacon, "navzdory loňské Bostonský maraton bombardování a Fort Hood střelby 2009 -. Jak provádět radikálními muslimskými Američany"

Místo toho, národ je především donucovací orgán je zaujatý s tím, co považuje za "domácí extremismus" vykazované vlastními subjekty. [7]

 

Hlavním projevem takového "extremismu" je vlastnit zvědavost rozpoznat a hledat pravdu a informace uprostřed příval manipulované symbolů vláda a použití média firemní řízené podkopat potenciálně informované veřejnosti.


Nepřihlášený uživatel

#10436

2016-07-23 12:08

Volume 3 : VICE-Moc a vliv   

 

  1. Frontier Mise: Mír-space Dominance

  2. Informační Operace: Nový vedení války Kapacita

  3. Informace o útok: informační války v roce 2025

  4. Proti proudu Pohled na strategickém Aerospace Warfare

  5. Interdikt: Tažení Věci přijít

  6. Hit 'em, kde to bolí: strategický útok v roce 2025

  7. Close Air Support (CAS) v roce 2025: "Počítači, Olovo je v horkých"

  8. Counter-air: Špička

  9. Hvězda Tek-Využití Final Frontier: Counter-Space Operations v roce 2025

  10. Surfování po první a druhé vlny v roce 2025: a SOF Strategie regionálního zapojení

  11. DIM MAK Odezva speciálních sil do World of 2025: Nulová tolerance / Zero Error

  12. Hypersonic útok Platforma: S3 Concept

  13. Strike-star 2025

  14. Space Operations: za zrcadlem (Global Area Strike System)

  15. Počasí jako multiplikátor síly: vlastnění počasí v roce 2025

  16. Planetární Bránění: Katastrofální zdravotního pojištění pro planetu Zemi

    VICE-AIR FORCE 2025

Nepřihlášený uživatel

#10437

2016-07-23 12:21

VICE-Skrývání Riziko All Out atomové války - Real Versus Falešná krizí

VICE-Konfrontace Čína i Rusko - USA rizika vojenský střet s Čínou ve žlutém moři


Nepřihlášený uživatel

#10438

2016-07-23 12:23


Nepřihlášený uživatel

#10439

2016-07-23 12:34

Real proti Fake krizí

v naprosto kroucenou logikou, třetí světová válka je prezentován jako prostředek k zachování světového míru. Írán je viněn odmítá dodržovat "rozumných požadavků" nebo "mezinárodního společenství". Realities jsou zkroucené a obrátil vzhůru nohama , Írán je obviňován, že chce zahájit třetí světovou válku. Tkvící v americké vojenské doktríny, oběti války jsou často ohlašovaný jako agresora. Světové války III je potvrzen jako bona fide humanitární podnik, který přispívá ke globální bezpečnosti. V hořké ironii, ti, kteří rozhodují o použití jaderných zbraní věří, že jejich vlastní propagandě.


Prezident a vrchní velitel VICE-Barack Obama věří, že jeho vlastní lži. Ani válka, ani celosvětová hospodářská krize jsou chápány jako součást bezprecedentní krize v první světové historii. Ironií je, že nebezpečí pro lidstvo celá vnější jaderná válka nemají vštípit strach a znepokojení veřejnosti. Místo toho, falešné "krize" - např,


VICE-globální oteplování

VICE-Celosvětová pandemie chřipky

o "falešnou vlajkou" jaderný útok "islámskými teroristy",

jsou vyrobeny ze strany médií , vlád, zpravodajského aparátu a Washingtonu think tanky . Pochopení základních společenských a politických událostí je nahrazen World of čiré ​​fantazie, kde číhá "zlí lidé".

Účelem těchto "falešných krizí" je poplést skutečnou krizi , stejně jako vštípit strach a nejistotu mezi obyvatelstvem:

"Celá Cílem praktické politiky je udržet obyvatelstvo znepokojeni ... od hrozivé to s nekonečnou řadou skřítků, všechny z nich imaginární ... Touha zachránit lidstvo je téměř vždy pouze falešné tváře pro nutkání k pravidlu to."

(HL Mencken)

Zatímco skutečné nebezpečí jaderné války je stěží uznal, tyto "falešné" krize jsou vždy přední stránky novin.

  • Masová nezaměstnanost, zabavování a chudoba nejsou charakteristické pro (sociální) krize.

  • Legalizace mučení a cílených politických atentátů není součástí (ústavní) krize.

  • Mučit a zabíjet potenciálních teroristů jsou určeny k "udělat svět bezpečnější."

  • Válka vedená z humanitárních důvodů je považován za "řešení" krize spíše než jeho příčinu.

Ekonomická deprese není uvedena, protože ekonomická recese je prý u konce.

 

Jinými slovy neexistuje hospodářská krize .


Nepřihlášený uživatel

#10440

2016-07-23 12:53

Podepisuji tuto petici i za mou dceru nezlitilou aby se cejtila bezpeci v nasi zemi,jelikoz se mi neliby ze vlada dovoluje emigrantum delat co chteji neliby semi ze nasi obcane zivori a emigranty si zijou na velke noze a jezdy si luksusnich autech,neliby semi ze distavaji velke zivotni uroven na jednu osobu 24.tic,neliby se mi, ze nase deti CR nedostavaji nemocne vazne nedostavaji takovou peci od vlady CR.ale nejakej privadrovalec dostane vse .neliby se mi ze sem bereme kazdeho aniz onem nic nevime ani doklad .Neni bezpecno CR.

Nepřihlášený uživatel

#10441 Re:

2016-07-23 12:54

multikulturni obohaceni pumový atentát v kábulu

 nejméně 61 mrtvých a 207 zraněných si v kábulu vyžádal utok sebevražedného atentátníka uvedla to agentura ap. k utoku se přihlasil islámský stát 


Nepřihlášený uživatel

#10442 Tři typy falešných krizí

2016-07-23 12:55

Tři typy falešných krizí
 

1. jaderný útok na Ameriku od "Al-Káida"

"Dříve nebo později dojde k jaderné 9/11 [islámskými teroristy] v americkém městě nebo že amerického spojence ... teroristického jaderného útoku proti americkým městem by mohl mít mnoho podob. By nejhorší scénář je detonace jaderné zařízení ve městě. v závislosti na velikosti a propracovanosti zbraně, mohlo by to zabít statisíce nebo dokonce miliony lidí. "

David Krieger

Je Jaderná 9/11 do naší budoucnosti ?, Nuclear Age Peace Foundation, 06.10.2003

Nukleární hrozba pochází od "non-State" organizace, se schopnostmi LIMITED Pokročilé zbraní ", a nikoli ze VICE-známých jaderných mocností (jaderná států).
 


2. Globální Public Health Emergency - globálního "pandemické chřipce"

"Až dvě miliardy lidí mohlo nakazit [H1N1] v průběhu příštích dvou let - téměř jedna třetina světové populace."

(Světová zdravotnická organizace, jak je uvádí západních médiích, červenec 2009)

 

"Prasečí chřipka by mohla zasáhnout až 40 procent Američanů v průběhu příštích dvou let a až několik set tisíc mohl zemřít, pokud kampaň vakcína a další opatření nejsou úspěšné."

(Oficiální prohlášení amerického správy, Associated Press, 24. července 2009)

"USA očekává, že 160 milionů dávek vakcíny proti chřipce prasečí k dispozici někdy v říjnu."

(Associated Press, 23. července 2009)

"výrobci vakcín by mohla vyrábět 4,9 miliardy pandemické chřipce za rok v nejlepším případě".

(Margaret Chan, generální ředitel, Světová zdravotnická organizace (WHO), citovaný agenturou Reuters, 21. července 2009)

 

3. dále jen "Nebezpečí" globálního oteplování

"Souhrnná čísla jsou následující: 300.000 mrtvých a 300 milionů lidí postižených každý rok [globálním oteplováním]"

(Greenpeace, Smrti a objemová kvůli změnám klimatu poroste . 5. června 2009)

"Změna klimatu je život nebo smrt. Je to nová globální bojiště."

(Wangari Maathai, Nobelovy ceny za mír laureát)

"Dva tisíce vědců, ve stovce zemí, které se zabývají nejkomplikovanější, dobře organizované vědecké spolupráce v historii lidstva, přinesly dávno konsensu, že budeme čelit řetězec strašných katastrof pokud nebudeme jednat připravit se a řešení zásadních příčin globálního oteplování. "

( Al Gore , řeč na Národní Sierra Club úmluvy, 9 září 2005)

"Konečným obava, že pokud došlo k uprchlý globální oteplování, teploty mohly vymknou kontrole a aby naše planeta neobyvatelná ... toto je poprvé, kdy druh byl v nebezpečí vzniku do svého zániku ... dinosauři ovládali zemi po 160 milionů let. jsme v nebezpečí uvedení naší budoucnosti v ohrožení poté, co pouhého čtvrt milionu let. "

(Michael Meacher, bývalý britský ministr životního prostředí, citován v The Guardian, 14.února 2003, zvýraznění přidáno)

fuck off spd

#10443

2016-07-23 13:06

za Okamuru !

 

:DDDD

boze tady je ale dementu:(

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-07-23 13:15



Nepřihlášený uživatel

#10445 Re:

2016-07-23 13:18

#10440: -  

 dle te Vasi hruzne cestiny,budete taky asi privadrovalec :D

 

boze boze co je to tu za lidi


Nepřihlášený uživatel

#10446

2016-07-23 13:32

  

Záminka ISIS - US Nalil miliardy do "umírnění", kteří neexistují

Dokument otevřeně přiznává, že USA poskytla miliardové zbrojních a odborné přípravy militantů přivádí do zničující a stále regionálního konfliktu.

Připouští, že USA udržuje - a měl by rozšířit - operace v Jordánsku a NATO člen Turecku poskytnout ještě více zbraní, hotovost, a bojovníky k již katastrofickému konfliktu.

To pak líčí vznik takzvaného " VICE-islámského státu" (ISIS ) , ale nedokáže vysvětlit, odkud přišel jeho peníze, v hotovosti, a zbraně.

Mělo by být jasné, pro čtenáře, že pokud Spojené státy zavázala miliardy v hotovosti, zbraní a výcviku na více frontách na údajné "umírnění", kteří pro všechny záměry a účely neexistují na bojišti, by state-sponzorem větší velikosti nutné k vytvoření a udržení ISIS a Al-Káidy VICE-Al Nusra Front kteří Brookings připouští dominuje "opozice" nesporná.

Ve skutečnosti, VICE-zásobovací linie ISIS 'zavede přímo do amerických operačních zón v Turecku a Jordánsku, protože to bylo ISIS a Al-Káida po celou dobu, že Západ plánoval použít před začátkem konfliktu 2011 a založila svou strategii na té doby - včetně této poslední etapa kampaně.

 


Nepřihlášený uživatel

#10448 US destabilizace Sýrie

2016-07-23 15:36

US destabilizace Sýrie

Ve své podpoře VICE-svržení Asada tím, že pomáhá syrské rebely, mnoho z jehož věrnost existují ve stavu toku a kteří přeběhl k ISIS USA v podstatě umožnila ISIS stoupat a převzít velení východní Sýrii.

I když můžete tvrdit, že Washington pravděpodobně dělal ne přímo paže a trénovat ISIS, to však usnadnit a podpořit chaosu scénář, kde ISIS se mohl zvýšit na vrcholu hierarchie džihádu.

Je ironií, že v roce 2010, Assad VICE-nabídl pomoc USA ve válce proti rebelům Takfiri působících na irácko-syrské hranice. Assad vláda bojovala džihádisty po celá desetiletí a pokládají "odborníci" na záležitost.

USA odmítly a v roce 2011, oni ozbrojené džihádisté ​​místo sesadit Asada.

 

Poznámky k zapojení USA

 

 Myslím, že je nutné shrnout, jak USA pomohl srážet tuto krizi:

 

  1. Jejich invazi do Iráku, čímž narušil rovnováhu sil tam a opouštět vakuum vyplní Zarkávího a JTJ

  2. Oni držel se politiky sektářského rozděl a panuj, tak účinně zřízení sektářské vojenské hranice v Iráku, pokud současně vyzbrojen sunnitské kmeny vedle šíitské-ovládal centrální vlády

  3. Útok na Libyi, které svrhly Kaddáfího vytvořil vzestup džihádistů tam a následný příliv zbraní do Sýrie, která podpořen ISIS

  4. Americká podpora povstaleckých skupin v Sýrii narušena Asada, který byl baštou proti Džihádismus v regionu, opět posílit ISIS

VICE-HISTORIE ISLAMSKEHO STATU

 

 


Nepřihlášený uživatel

#10449 sexualni džihád

2016-07-23 17:02

džihád začina přes dělohy muslimských žen 

 


Nepřihlášený uživatel

#10450

2016-07-23 17:29

Je to nejlepší,co mohu udělat v této době.