Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #10435 manipulované symbolů vláda a použití média firemní řízené podkopat potenciálně informované veřejnost

2016-07-23 11:29

 manipulované symbolů vláda a použití média firemní řízené podkopat potenciálně informované veřejnosti.

Jako Spojené státy a svět přiblížit třinácté výročí nejzávažnější falešnou vlajkou v novodobé historii, americká veřejnost bude dobře posloužil, že sama připomenout, že ISIS je nové Al-Káida - jinými slovy, nový záminkou , že bude ve všech pravděpodobnost být podle použity k přijmout VICE-opatření státu policejní doma a VICE-vojenské agresi v zahraničí k novým, snad bezprecedentní úrovně. S výše v mysli, to se říká, že jednou z největších obav vlády USA není ISIS vůbec.

"Nejnovější vyhodnocení hrozeb FBI k domácímu terorismu neobsahuje žádnou zmínku o islamistické teroristické hrozby," píše Washington Free Beacon, "navzdory loňské Bostonský maraton bombardování a Fort Hood střelby 2009 -. Jak provádět radikálními muslimskými Američany"

Místo toho, národ je především donucovací orgán je zaujatý s tím, co považuje za "domácí extremismus" vykazované vlastními subjekty. [7]

 

Hlavním projevem takového "extremismu" je vlastnit zvědavost rozpoznat a hledat pravdu a informace uprostřed příval manipulované symbolů vláda a použití média firemní řízené podkopat potenciálně informované veřejnosti.