Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#10351 šoková terapie Poznámky k humanitární Invaze do Evropy

2016-07-17 10:23

šoková terapie

Poznámky k humanitární Invaze do Evropy

- Globalizace - 

Současný invaze do Evropy je způsobena těmito třemi specifické faktory:

  • Americké války v severní Africe a na Středním východě války přemístili a zničil životy milionů lidí.

    Spojené státy organizována a řízena zkázu Evropy, možná vyhlazovací v případě, že Pentagon udržuje své tajné touhy, aby provedla smrtící válku proti Rusku. Ordo ab Chaos, pořádek z chaosu.

    Jakém pořadí? Zeptejte se jich ...

     

  • Křesťanské myšlenky asi blázen: Jménem humanitární tlachání, budeme napadl a spolknout.

    Papež Francisco samozřejmě pomáhá, že temná harmonogram jménem lásky, a Frau Merkel a převládající média budou ukládat nepozorný nebo zkřehlé evropské populace.

     

  • Globální ekonomická agenda: Peter Sutherland [Irish židovský obchodník] Evropská komise, British Petroleum a Goldman Sachs, loni že naše homogenita by měla být oslabena řekl.

    Tento předpoklad je prostě poslechl katolík.

    Všimněte si, že údajná cílem je především zničit rasové a kulturní homogenity v ex-sovětské Evropě (který nyní vypadá jako ráj ve srovnání se současnou chaotickou noční můry).

Myslím, že mé čtenáře - zejména v případě, že nejsou European - porozumět katastrofě. Globalizace již zničil duchovně nebo fyzikálně desítek zemí, nový světový řád zničil téměř všechny arabské světy, a neokolonialismu se využívá toho, co zbylo z tradiční a humanistické společnosti.

Populace se znovu do otroctví velkých korporací, které vládnou světu globálních byrokracií: Ikea nebo Nike zaplatit své zaměstnance 12 eur za měsíc. Nemusíte být komunista pochopit tyto skutečnosti; které by vás mohly být liberální, nebo to, co nazýváme v bývalé francouzské civilizace jednéhomme honnête (čestný muž). Rádi bychom potřebovat rytíře se bránit z tohoto davu. Ale jak Edmund Burke kdysi napsal o našem barbarského buržoazní revoluce ve Francii, věk rytířství je pryč. Nezapomeňte, některé dobré předpovědi.


Nepřihlášený uživatel

#10352 Západ chystal vzdát se ... Invaze barbarů naší doby

2016-07-17 10:30

Západ chystal vzdát se ...

Invaze barbarů naší doby 

Respektovaný národy Evropy se chystají spáchat kolektivní sebevraždu, a my jsme svědkem vypočtenou kapitulaci celé civilizace, v závislosti na dánského historika. V Dánsku, lidské migrace použitý pro být věcí minulosti, ale už ne, říká Dr. Bent Jensen , slavný historik."Den a noc, hordy lidí s falešnými doklady totožnosti (nebo žádný vůbec) napadají undefended hranicemi Evropy. V minulosti by byli zatčeni policií, kontroly armády nebo hranic, a požadováno, aby byly vráceny 

Nyní však evropské válečné lodě jsou používány jako doprovod bezpečně migrantů do bezpečných přístavů, kde jsou opatřeny potravin, přístřeší a umožněno získat status uprchlíka, "říká profesor.

Pan Jensen řekl, že ačkoliv tam bylo mnoho migrace v minulosti, jako Evropanů k o Spojených státech, Kanadě a Austrálii, stejně jako migrace v rámci samotné Evropě, to bylo zcela odlišné, jak migranti neměl systém wellness který počítat a musel se o sebe postarat sami. On také říká, že pokračující migrace je zcela odlišné od těch, které nastalo dříve.
"Mluvíme o lidech z jiné kultury, která je radikálně odlišný od evropské kultury. Tito lidé nechtějí asimilovat a vyžaduje zvláštní zacházení pro ně. Mluvíme o nekonečné lidské proudu, že v případě neřešení, zničí evropskou společnost" říká Jensen.

Podle profesora Jensen, současný Velká migrace je výsledkem tří hlavních faktorů: rychlý populační růst v regionech sousedících s Evropou zatížené konfliktu; relativní snadnost dopravy; a nedostatek hraničních kontrol a bezpečnosti v Evropě.

"Můžete získat informace o všech práv, která nově příchozí mohou těšit," říká Jensen.

 "Mnohé organizace jsou připraveni pomoci s penězi nebo radu. Uprchlíci jsou opatřeny přístřeší, oblečení, peníze, překladatele a právního poradenství, atd A kritici se rychle umlčen politickými elitami a médii." "Nedávno dáma mi řekl, že to je to, jak jsme odčinit doby kolonialismu , "dodal.

"To jsou naprostý nesmysl, které nemají nic společného s historií, projev komplexního masochistické viny poháněný vzdělávacího systému." "Dalo by se říci, že jsme zodpovědní za přebytečné populace v severní Africe a na na Středním východě, protože koloniální úřady vedly k velkému pokroku ve zdravotnictví , "připouští Jensen.

"Nehovoříme o uprchlíky a migraci. Problém je, že Evropané nenabízejí žádnou odolnost vůči cizí kultuře, která se snaží kolonizovat, kulturu, která nepatří do Evropy, ale snaží sklízet plody tvrdé práce Evropanů."

Profesor je přesvědčen, že Evropská dobrovolně vzdát se v tomto "sebevraždu" kvůli umělému komplex viny, vynalézavost a špatné znalosti historie.

"Ve Švédsku slouží jako dobrý příklad této nešťastné situace.

 Jedná se o zvláštní případ, samozřejmě, ale "švédský nemoc" ovlivňuje všechny západní Evropy. Ve Švédsku aliance politické a mediální netolerantní (se Švédskem) se podařilo převést země dosud dobře organizované v místě, kde nikdo nemůže cítit v bezpečí, "říká Jensen.

 "To by neměl být překvapen tím, že pravidla a zvyky na Středním východě jsou usazené v evropských městech, když se současně péči pro miliony přistěhovalců ze severní Afriky a Středního východu." "Jsme svědky jednu věc, která nikdy stalo předtím v historii , "říká Jensen."Dobrovolnému odevzdání celé civilizace.VICE-Evropa je ve volném pádu. Nikdo nemůže pochybovat o tom už."

 

 


Nepřihlášený uživatel

#10353

2016-07-17 11:08

rasizmus bude v budoucnu ohrožovat cikany v česku a take v cele evropě 

 za par let budou evropane řikat jak rozezname cikany od muslimu nechtěl bych byt cikanem až po nich pujdou muslimove a nackove 


Nepřihlášený uživatel

#10354 Re:

2016-07-17 16:35

z evropskych žen budou sexualni otrokyně 

 feminizmus a vztah z cizinci misto vztahu z evropskymi muži dovede evropske ženy k burce muslimu je 1 a pul miliardy možna 2 miliardy takže evropskym ženam radim pokud nechcete skončit jako sexualni otrokyně muslimskych mužu začněte byt konečně věrne a mějte děti ale už ted je pozdě evropanu je jen přes 500 milionu takže se naučte nosit burku a modlit se k allahovy stejně vas to čeka tak se s tim smiřte imigrace zastavena nebude protože politici imigraci zastavit nechtěji multikulturalizmus je pro politiky duležitějši než bezpečnost občanu a evropske tradice 


Nepřihlášený uživatel

#10355 Re: Re: Proč se musí tradiční rodina v Česku zlikvidovat? Rodiče mají na děti špatný vliv! NWO

2016-07-17 23:00

#10327: Realista - Re: Proč se musí tradiční rodina v Česku zlikvidovat? Rodiče mají na děti špatný vliv! NWO 

 Socani by se měli raději zajímat o Altnera, nbo skončí v konkurzu a politickém propadlišti dějin, kam ta partička nýmandů bezpochyby patří. Paní Nytrlová, jedna z mála normálních lidí z této partaje, by měla přestoupit do jiné strany, kde by nšla zastání. Hnus zvaný ČSSD političky tohoto formátu není hoden.

Xenofob obecný

#10356 Re: Re: nepouštět ty šmejdy do Evropy a do ČESKA = (a do V4)

2016-07-18 08:00

#10326: Realista - Re: nepouštět ty šmejdy do Evropy a do ČESKA = (a do V4) 

 Jak znám logiku bruselských duševních impotentů, jistě dnes zakážou kamiony. Možná taky prodej zmrzliny. Prostě cokoliv, pořád budou tlouci do prstů, jen ne konečně uhodit hřebíček na hlavičku, ukázat na skutečného viníka a vyhnat jej z Evroky, aby byl konečně klid.


Nepřihlášený uživatel

#10357 Dovolím si připomenout původní cíl EU

2016-07-18 09:06

Podle čl. 3 Smlouvy o EU je cílem Unie podporovat mír, své hodnoty a blahobyt obyvatel. Unie zejména poskytuje svým občanům prostor svobody, bezpečnosti a práva bez vnitřních hranic, ve kterém je zaručen volný pohyb osob. Vytváří vnitřní trh a usiluje o udržitelný rozvoj Evropy, založený na vyváženém hospodářském růstu a vysoce konkurenceschopném sociálně tržním hospodářství a ochraně životního prostředí. Podporuje vědecký a technický pokrok a bojuje proti sociálnímu vyloučení. Mezi cíle dále patří podpora hospodářské, sociální a územní soudržnosti a solidarity mezi členskými státy. Unie vytváří hospodářskou a měnovou unii, jejíž měnou je euro.

V poslední době se od svého původního cíle poněkud odklonila k arogantnímu byrokratickému molochu, který nedokáže plnit svoje funkce jako je ochrana hranic, podpora míru a bezpečnosti, a díky sankcím ani hospodářský růst.


Nepřihlášený uživatel

#10358

2016-07-18 10:43

dementi z EU požadují, aby v naší krásné české řeči bylo odstraněno písmeno Ř.... změna jmen, názvu obcí, měst, řek - kolem roku 2020 i vypuštění písmena E háčkem. Pro ostatní národy kolem je to prý těžké k vyslovování. Vystupme dokud je čas!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#10359 Republikánský výbor zadusil povstání vůči Trumpovi

2016-07-18 13:28

Snahy některých republikánů zabránit Donaldu Trumpovi (70) získat na konventu – celostátním stranickém sjezdu, který začíná v pondělí v Clevelandu – prezidentskou nominaci, v pátek rozmetal výbor, který má na starost pravidla volby.

Hlasováním totiž zamítl návrh, aby delegáti sjezdu mohli volit kandidáta podle vlastního výběru. „Výbor schválil pravidlo zavazující delegáty odevzdat hlas kandidátům, kteří zvítězili v primárkách, nebo na volebních shromážděních v jejich příslušném státě,“ potvrdila CNN.

„Křečovitá a povýšenecká snaha zastavit pana Trumpa, jehož podporuje většina republikánů, tak ztroskotala,“ řekl Paul Manafort (67), Trumpův strategický poradce a jeho pravá ruka.

Také politický analytik Stuart Stevens (61), který se podílel na kampaních George W. Bushe a Mitta Rommneye, počítá s tím, že newyorský miliardář bez politických zkušeností má nominaci v kapse.

„Trump potřebuje 1 237 hlasů. V primárkách a na shromážděních si jich připsal přes 1 500. Možná, že někteří volitelé vyjádří své mínění tím, že vůbec nepřijedou – jejich bojkot se však bodem zlomu nestane,“ vysvětlil.

Pence kandidátem na viceprezidenta

„Jsem opravdu zděšen. Jeho extrémní názory na přistěhovalce a bezpečnostní politiku nevystihují postoje Američanů. Mám však za to, že straně by mnohem víc uškodil zničující rozkol na sjezdu, než kandidát Trump,“ citoval list The New York Times (NYT) jednoho z delegátů, který si přál zůstat v anonymitě.

Trump si v pátek za spolukandidáta vybral Mikea Pence (57), guvernéra státu Indiana, jehož by měl konvent v Clevelandu schválit jako uchazeče o viceprezidentský úřad. „S potěšením oznamuji, že jsem si vybral guvernéra Pence za svého spolukandidáta. Je to čestný, charakterní muž,“ sdělil na Twitteru.

CNN označila Trumpův tah za logický. „Sám je politický outsider a nemá vůbec žádné zkušenosti s fungováním vlády. Protřelý rutinér Pence se zdvořilým a taktním vystupováním se ideálně hodí na pozici seniora - učitele,“ okomentovala.

„Pence se těší značné autoritě a v sociálních otázkách se vytrvale přidržuje konzervativních názorů. Loni se aktivně zapojil do polemiky o změně zákona státu Indiana o svobodě víry. Tyto úpravy zaměstnavatelům umožňují diskriminovat při přijímacím řízení do zaměstnání příslušníky sexuálních menšin,“ upozornil NYT.


Nepřihlášený uživatel

#10360 Barroso pod palbou. Jeho práce pro americkou banku je skandální

2016-07-18 13:30

Bývalý portugalský premiér a předseda Evropské komise José Manuel Barroso přijal pracovní nabídku od americké banky Goldman Sachs. Má jí radit s obchodováním v Evropě v době vystupování Velké Británie z EU. Barrosovi sice nedávno uplynula lhůta, během níž se nesměl o žádnou práci ucházet, přesto si vysloužil kritiku zejména z Francie.

„Pokud máte Evropu rádi, neměli byste to dělat, zvláště ne teď. Ale od pana Barrosa mě to nepřekvapuje,“ prohlásil francouzský ministr financí Michel Sapin.

Přisadil si jeho vládní kolega a ministr pro evropské záležitosti Harlem Désir: Je to chyba pana Barrosa a nejhorší medvědí služba, kterou může bývalý předseda komise evropskému projektu udělat v historické chvíli, kdy potřebuje podporu a posílení“.

Podle Désira by se měl Barroso stydět, jeho rozhodnutí je podle francouzského ministra „skandální”. Barrosova roční penze podle britského Daily Mailu činí v přepočtu zhruba 3 300 000 korun.

Goldman Sachs si Barrosa najala jako poradce a nevýkonného ředitele svého mezinárodního obchodu. Zástupci banky uvedli, že jim má Barroso pomoci zorientovat se v „nejistém ekonomickém a tržním prostředí“ v Evropě v době vystupování Británie z EU. 

Ochránkyně práv chce zpřísnění pravidel 

Barrosovi nedávno uplynula doložka, podle níž se nesměl rok a půl od opuštění funkce v EU ucházet o žádnou práci.

Neporušil sice žádné pravidlo, ale kritikům se nelíbí, že porušil ducha tohoto ustanovení. Evropská veřejná ochránkyně práv Emily O'Reillyová už proto vyzvala ke zpřísnění pravidel pro bývalé eurokomisaře.

„Technické dodržování pravidel“ podle ní „nezbavuje bývalé zaměstnance (komise) širší povinnost vykazovat integritu“. V sázce je podlomení veřejné důvěry v EU, zdůraznila O'Reillyová.

Někdejší vůdce podzemní studentské maoistické buňky a pozdější premiér Portugalska Barroso vedl Evropskou komisi po dvě funkční období v letech 2004 až 2014.


Nepřihlášený uživatel

#10361 Re: Dovolím si připomenout původní cíl EU

2016-07-18 13:50

#10357: - Dovolím si připomenout původní cíl EU 

 

Nacistické kořeny "bruselské EU"

od Paul Anthony Taylora , Aleksandra Niedźwiecki , Matthias Rath a August Kowalczyk

VICE-Nacistické kořeny "bruselské EU"

VICE-Trvalo udržateľný rozvoj, migrácia a multikultúrne Zničenie národného štátu


Nepřihlášený uživatel

#10362

2016-07-18 14:22

Prezidenta Recepa Tayyipa Erdogana měla ve chvílích, kdy vrcholil pokus o státní převrat v Turecku, na mušce povstalecká bojová letadla F-16. Nakonec ale nezaútočila. Jaká škoda! Většina lidí by si po chcípnutí toho islamistického prasete oddechla!


Nepřihlášený uživatel

#10363 Organizace spojených národů 2030 Agenda

2016-07-18 14:34


Nepřihlášený uživatel

#10364 Organizace spojených národů 2030 Agenda GMO-TTIP MODIFIKOVANÉ POTRAVINY HNUJ SE ZÁPADU

2016-07-18 14:46


Nepřihlášený uživatel

#10365 migrace je nyní zahrnuta jako oficiální součást 2030 agendy OSN

2016-07-18 15:00

Sutherland je předním obhájcem federalismu v Evropě; to znamená, že rozpuštění státní hranice úplně a jednoduše sloučení všech kultur do jedné velké šťastné rodiny.

Zjevné nedostatky těchto politik nebyly odradit Sutherland - nebo OSN - z říkat, že více migrace, ne méně, je odpovědí na současnou krizi.

Na vrcholu migrační krize v listopadu 2015, a hned po hrozných VICE-Paříž teroristických útocích se objevil titulek,  VICE-OSN varuje Evropu před "ústupek" na ​​migrující závazků . Opravdu...?

 Tento článek nadával evropské vedoucí:

Organizace spojených národů v úterý vyzval státy, aby "ustoupit" závazkům učiněným hostit migranty a uprchlíky, včetně ze Sýrie, v důsledku útoků v Paříži. 

 

Několik agentur OSN vydal varování evropských představitelů, kteří by mohli využít tragédii urychlit anti-migrující politiky.

 

Mluvčí agentury OSN pro práva Rupert Colville, popsal volání po tvrdém potírání migrantů jako "velmi, velmi hloupé."

"Je to opravdu dost nechutné, jak extrémní anti-přistěhovalců politici a mediální komentátoři skočil na tento útok, aby se zasadila své stávající programy. To je opravdu dost obscénní vlastně, vzhledem k tomu, co se stalo v Paříži," Colville řekl novinářům .

Není divu, že migrace je nyní zahrnuta jako oficiální součást  2030 agendy OSN , která vytvořila 17 udržitelnému rozvoji cílů ( SDGs ) v listopadu 2015.

 

 Sutherland řešit to ve své zprávě, VICE-Migrace je rozvoj - Jak Migrace záležitosti k Post-2015 Rozprava :

 

"Post-2015 debata dosud zdůraznila potřebu posílit globální partnerství, a ve světle důkazů výše zvýrazněné, mobilita osob již bylo uvedeno ve stejném kontextu jako obchod, transferu technologií a jinými vývojovými sil. "

 

Cílem 10,7 z SDGs odráží to,

 

"Usnadnění řádný, bezpečný, pravidelný a zodpovědné migrace a mobility osob, včetně provádění plánovaných a dobře řízené migrační politiky."

 


Nepřihlášený uživatel

#10366 Berlin znepokojený agresívny postoj NATO na Ukrajine - Breedlove je bojovnosť

2016-07-18 15:19


Nepřihlášený uživatel

#10367 Merkelové Nejhorší noční můra

2016-07-18 16:00


Nepřihlášený uživatel

#10369 Uprchlická krize - krize de Refugiados

2016-07-18 16:17


Nepřihlášený uživatel

#10370 GLOBAL EU-VŠE

2016-07-18 16:42


Nepřihlášený uživatel

#10371 Re: Proč se musí tradiční rodina v Česku zlikvidovat? Rodiče mají na děti špatný vliv! NWO

2016-07-18 21:44

#10317: - Proč se musí tradiční rodina v Česku zlikvidovat? Rodiče mají na děti špatný vliv! NWO 

 Největší paradox je,že oedejít by neměla Nytrová,ale právě Marksová,a to urychleně,bo má nedemokratické chování,tak nemá co dělat ve vládě.


Nepřihlášený uživatel

#10372 Re:

2016-07-18 21:48

#10358: -  

 Já požadují, aby byl z Evropy do roku 2020 odstraněn Brusel. Pro ostatní národy kolem je prý nesmírně těžké žít dle jeho nesmyslných příkazů, směrnic, direktiv, kvót, nařízení a jiných hovadin. Tak šup Junckere, tady máš sbíječku, Schulzi snad nic nezkurvíš, když ti svěřím do rukou buldozer, Tusku, tady máš demoliční kouli a ať vidím výsledky!


Nepřihlášený uživatel

#10373 Re:

2016-07-18 21:51

#10362: -  

 Erdogan tento "puč" zinscenoval,je jasné! NÁHODOU utekl těsně předtím,než by ho byli v hotelu zatkli,taktéž NÁHODOU utekl i předseda vlády,NÁHODOU se dostal do televize,aby mohl promluvit k lidem!


Nepřihlášený uživatel

#10374 Re: Re:

2016-07-18 23:01

#10372: - Re:  

 Proč Brusel? Z Evropy musí být odstraněni knedlovepři. Táhněte už konečně dopiče, pivní prasata! Tak šup, ať vidím výsledky!


Nepřihlášený uživatel

#10375

2016-07-19 07:29

Ty vaše chudáčky uprchlíky si strčte do (_!_) Na ty soucitný kecy z bruselu a německa nenaletím. 40 let totality nás naučilo nevěřit politickým špínám ani nos mezi očima. Necítím soucit k hotentotům, kteří tady pak znásilňují ženy a děti, přepadají, rabují atd. ani k bruselským tupounům v čele s junckeretardem a megerovic Hildegardou co si pozvou miliony parazitů, naslibují jim hory a doly a pak aby jejich blbost odsral zbytek Evropy? Nasrat!!!!!!!