Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #10483

2016-07-26 13:54

Útok v Mnichově začíná připomínat inscenaci z 11. září 2001 a svědci se nestačí divit, co najednou slyší v médiích! False flag za další omezení držení legálních zbraní v celé EU!

Policie mluví jinak, než co viděli očití svědci

Německá policie dnes dopadla německého 18-letého mladíka íránského původu Aliho Sonbolyho, který se během zásahu policie pro jistotu zastřelil. Anebo byl pro jistotu zastřelen? Co je důležité, to je zpráva,  že Sonboly byl podle posledních informací nelegálním držitelem pistole Glock 17 a právě touto zbraní měl v nákupním centru Olympia zastřelit 9 lidí a dalších zhruba 10 postřelit. Uplynulo nějakých 12 hodin od incidentu a celé informační pole celé události bylo německými médii přebarveno na úplně jiný významový obsah, ze kterého doslova děsí. Zatímco svědci útoku utíkali z nákupního centra před 3 útočníky, kteří stříleli z dlouhých zbraní (puška, útočná puška, samopal v poloautomatu), tak média a německá policie již nad ránem otočila a začala razit příběh o jednom útočníkovi, který útočil sám a střílel ze sakra krátké pistole Glock 17.

VICE-False Flag Operations - hlavný súbor

VICE-Útok v Mnichově začíná připomínat inscenaci z 11. září 2001 a svědci se nestačí divit, co najednou slyší v médiích! False flag za další omezení držení legálních zbraní v celé EU!