Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #10484

2016-07-26 14:02

VIDEO: Islamisté a gayové narušili v Mnichově smuteční pietu za mrtvé v obchodním centru. Policie byla zalezlá, i když muslimové ukazovali Němcům gesta džihádu!


Včera proběhla v Mnichově v obchodním centru Olympia smuteční tryzna k připomínce obětí pátečního masakru. Pokud si ale někdo myslel, že tryzna proběhne v klidu, byl na omylu. Někdo totiž současně na stejné místo svolal muslimské shromáždění a začala mela. Účastníci islámského happeningu totiž směrem ke skupině Němců, která přišla uctít památku obětem masakru, začali ukazovat gesto džihádu, zdvižený ukazováček. To doslova rozlítilo jednoho z Němců natolik, že začal sprostě směrem k islamistům řvát sprosté nadávky. Ukazování určitých gest je v Německu trestné (heilování, vogel, džihádistický ukazovák), ale policie v tomto případě nezasáhla, i když byla schována za bukem nedaleko a z bezpečí auta sledovali konflikt obou skupin. Teprve až na závěr nakráčel mezi obě skupiny antikonfliktní tým, který ale proti islamistům vůbec nezasáhl. Právě naopak, kordon se otočil směrem k Němcům, což je neklamný signál, že antikonfliktní tým začal bránit islámisty. Všimněte si, jak drtivá většina Němců má obrovský strach se k pánovi přidat se svým vztekem, teprve až k závěru se odváží mu alespoň zatleskat. Video surovým způsobem zachycuje strach lidí z projevů na veřejnosti, kdy pouze ti nejodvážnější si troufnou promluvit.


Ty jsou lhal vládou USA. Jsou to pomocí podvod přimět vás, aby se vzdal své svobody, peníze a životy svých dětí k falešným " VICE-války proti teroru ".VICE-Obamov "Falošná vojna" proti islamskému štátu (ISIS) - Islamský štát je chránený Spojenými štátmi a ich spojencami


VICE-VIDEO: Islamisté a gayové narušili v Mnichově smuteční pietu za mrtvé v obchodním centru. Policie byla zalezlá, i když muslimové ukazovali Němcům gesta džihádu!