Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #10485

2016-07-26 14:08

VIDEO: Češka z Mnichova tvrdí, že útočník v Olympii vystřelil 5 až 6 ran do vzduchu! Další trhlina v oficiální verzi vyšetřování. False flag za reformu zbraňového zákona má své první plody!

Kde udělali soudruzi teroristé chybu? Stříleli do vzduchu?

Druhá možnost je, že šlo o zinscenovaný kompars a lidé, kteří utíkali, tak pouze inscenovali pohyb. Už včera se objevila informace v médiích, že svědek, který video před McDonaldem prý „náhodou“ natočil, už předtím zcela další „náhodou“ natočil řádění řidiče náklaďáku ve francouzském Nice. Jmenuje se Richard Gutjahr a video o něm a o této podivné shodě náhod je zde. Obě jeho videa jsou točená „na stojáka“, což je ve světě profesionálních médií považované za prasárnu, ale skutečnost, že jeden člověk byl s mobilem v ruce ve stejnou chvíli na dvou místech, kde zrovna proběhl teroristický útok, je silně podezřelá. Pokud někdo provádí teroristický útok jako např. Anders Breivik před 5 lety, tak jeho cílem je zabíjet a rozhodně ne střílet do vzduchu.

A přesto ve stejném TV Guide oznámil nejnovější speciální na "Krize sexu a násilí" se objeví inzerát na Miami Vice, dále jen "ukazují, že vám přináší akci a vzrušení, které jste zvyklí", atd

 Nebo vaše noviny odsoudí sexu a násilí v nejvznešenější smyslu, ale tam v sekci zábavy je polovina-stránkový reklama na nový "akční" film doprovází fotografie žen v řetězci bikinách a vysoké podpatky mazlení automatické pistole a kulomety ".

Hoffman nazývá Double-mysl sdělovacích prostředků , a my všichni jsme vinni nákupu mimo, a zpátky do každé ze dvou myslí ... ten, který odpuzuje a ten, který přijímá.

 Využití obrazů měnit naše emoce je prastarý způsob, jak manipulovat chování odpovědí, a média vyniká v snímky, které nás šokuje, nás děsí, a nás dráždí.

   VICE-Zbrane hromadného nesledované - médiá, reklama a sociálne programovanie

VICE-VIDEO: Češka z Mnichova tvrdí, že útočník v Olympii vystřelil 5 až 6 ran do vzduchu! Další trhlina v oficiální verzi vyšetřování. False flag za reformu zbraňového zákona má své první plody!