Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #11051 Daně podvod na narody NWO

2016-09-11 15:41

NWO DANĚ PODVOD NA NARODY 

Mnoho lidí se podvedeni do podezření, že jejich daně platit za infrastrukturu a bez daně z jejich by byly žádné silnice nebo školy a země by se rozpadne, ale to je zcela nepravdivé.

Govt má zákonné právo razit jeho vlastní peníze a kontrolovat svou hodnotu, ale to není. To půjčuje peníze od soukromé banky a používá tento bankovní úvěr zaplatit za infrastrukturu a ty jsou zdaněny za účelem zaplacení úroků z úvěru, úroků, které z obchodního hlediska, je čistý zisk pro mezinárodníbanksteři . Ať už se rozhodnete dívat se na něj jedna věc musí být velmi jasně pochopen, a to je, že každý člověk v západním světě, který má práci, je nucen každý rok, dát pryč asi 3 měsíce v hodnotě mezd daní a daně z peněz jde přímo do kapes soukromých jednotlivců, kteří vlastní a řídí světovou bankou. Jeho jeden velký soukromý podvod. A pokud jste někdy nechat se VICE-mikročip a peněžní peníze jsou zrušeny úplně, což je jejich plán, pak všechny účty a veškeré daně budou automaticky odstraněny z účtu, kdy jsou splatné, ať už ty peníze vlastně dluží, nebo ne, a pokud jste si stěžují na systému, také mohou jednoduše vypnout čip.

Vzhledem k tomu, všichni commerce se točí kolem čipu, nebudete moci koupit jídlo, nebo platit nájem, nebo dělat cokoliv, a tam bude naprosto není nic, co můžete udělat o tom. A to je jejich cíl. Chcete-li omezit velikost populace na Zemi a mikročip ty, které jsou ponechány .

Pak jeho hra set a zápas a úplnou kontrolu nad světem a všichni v něm bude v rukou mezinárodního kartelu trestných banksteři. Celý tento podvod je plánována a prováděna velmi metodicky.

Je to tito lidé a jejich přisluhovači a loutky, kteří se účastní těchto akcí, jako VICE-Bilderberg setkání a VICE-Bohemian Grove letní festival a které se stále úzce dodržovat škol dávné tajemství , které mnozí, jako je pozdní Bill Cooper již označovány jako Ancient Mystery náboženství .

Nicméně je to spíše mechanismus kontroly navrženy tak, aby bylo dosaženo konečného cíle, spíše než náboženství. I když ponořený do rituálu a co by mnozí termín "černou magii", je prostě systém, Ilumináti systému a ačkoli jeho díla zdát složitý na laik, ve skutečnosti jeho poměrně jednoduché, a je to také velmi snadné zjistit, jakmile jednou získal správný způsob pohledu na věc.