Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#11051 Daně podvod na narody NWO

2016-09-11 15:41

NWO DANĚ PODVOD NA NARODY 

Mnoho lidí se podvedeni do podezření, že jejich daně platit za infrastrukturu a bez daně z jejich by byly žádné silnice nebo školy a země by se rozpadne, ale to je zcela nepravdivé.

Govt má zákonné právo razit jeho vlastní peníze a kontrolovat svou hodnotu, ale to není. To půjčuje peníze od soukromé banky a používá tento bankovní úvěr zaplatit za infrastrukturu a ty jsou zdaněny za účelem zaplacení úroků z úvěru, úroků, které z obchodního hlediska, je čistý zisk pro mezinárodníbanksteři . Ať už se rozhodnete dívat se na něj jedna věc musí být velmi jasně pochopen, a to je, že každý člověk v západním světě, který má práci, je nucen každý rok, dát pryč asi 3 měsíce v hodnotě mezd daní a daně z peněz jde přímo do kapes soukromých jednotlivců, kteří vlastní a řídí světovou bankou. Jeho jeden velký soukromý podvod. A pokud jste někdy nechat se VICE-mikročip a peněžní peníze jsou zrušeny úplně, což je jejich plán, pak všechny účty a veškeré daně budou automaticky odstraněny z účtu, kdy jsou splatné, ať už ty peníze vlastně dluží, nebo ne, a pokud jste si stěžují na systému, také mohou jednoduše vypnout čip.

Vzhledem k tomu, všichni commerce se točí kolem čipu, nebudete moci koupit jídlo, nebo platit nájem, nebo dělat cokoliv, a tam bude naprosto není nic, co můžete udělat o tom. A to je jejich cíl. Chcete-li omezit velikost populace na Zemi a mikročip ty, které jsou ponechány .

Pak jeho hra set a zápas a úplnou kontrolu nad světem a všichni v něm bude v rukou mezinárodního kartelu trestných banksteři. Celý tento podvod je plánována a prováděna velmi metodicky.

Je to tito lidé a jejich přisluhovači a loutky, kteří se účastní těchto akcí, jako VICE-Bilderberg setkání a VICE-Bohemian Grove letní festival a které se stále úzce dodržovat škol dávné tajemství , které mnozí, jako je pozdní Bill Cooper již označovány jako Ancient Mystery náboženství .

Nicméně je to spíše mechanismus kontroly navrženy tak, aby bylo dosaženo konečného cíle, spíše než náboženství. I když ponořený do rituálu a co by mnozí termín "černou magii", je prostě systém, Ilumináti systému a ačkoli jeho díla zdát složitý na laik, ve skutečnosti jeho poměrně jednoduché, a je to také velmi snadné zjistit, jakmile jednou získal správný způsob pohledu na věc.

Kazatel

#11052 ČIPY VE ZJEVENI JANOVÉM 13

2016-09-11 16:01

ČIPY VE ZJEVENI JANOVÉM 13

 

Šelma vystupující ze země

 

11Potom jsem spatřil jinou šelmu, jak vystupuje ze země: měla dva rohy jako Beránek, ale mluvila jako drak.12Ta vykonává všechnu moc té první šelmy před její tváří a působí, že se země i její obyvatelé budou klanět té první šelmě, jejíž smrtelná rána se uzdravila. 13Dělá veliké divy, působí dokonce i to, aby před zraky lidí sestupoval oheň z nebe na zem. 14Těmi divy, které jí bylo dáno konat před tváří šelmy, svádí ty, kdo bydlí na zemi. Říká obyvatelům země, aby vytvořili obraz té šelmě, která měla ránu od meče, ale ožila.

15Bylo jí dáno, aby obrazu té šelmy vdechla život, takže obraz šelmy začal mluvit a nechal zabít všechny, kdo se mu neklaněli. 16Všem malým i velkým, bohatým i chudým, svobodným i otrokům nechá dát znamení na pravou ruku nebo na čelo, 17takže nikdo nebude moci kupovat ani prodávat, nebude-li mít to znamení – jméno šelmy nebo číslo jejího jména.

18Zde je zapotřebí moudrosti. Kdo tomu rozumí, ať spočte číslo té šelmy, neboť je to číslo člověka. To číslo je 666.

Nepřihlášený uživatel

#11053

2016-09-11 16:24

Nemám rád eu. Níčí slušný lidi

Nepřihlášený uživatel

#11054

2016-09-11 21:53

Současná EU je totálně nefunkceschopná. Kdyby EU plnila funkci, do které se samovolně pasovala, tedy jakýchsi "spojených států evropských", pak měla mít i chráněnou hranici. Třeba Spojené státy Americké mají i ploty na hranici s Mexikem. A my, místo toho, abychom hranici před nepřáteli naší kultury důsledně bránili, ještě je taháme z vody a vítáme je s otevřenou náručí. Tohle mi hlava fakt nebere.


Nepřihlášený uživatel

#11055

2016-09-12 06:34

JO JSEM PROTI ÉÚ PROTOŽE TĚMHŮLE BRUSELSKEJM ELITÁM JE OSUD ČESKÝHO OBČANA TOTÁLKA U PRDELE, HRABOU SI JENOM PRO SEBE A TAKOVEJ ISLÁMSKEJ IMIGRANT JE PRO NĚ VÍC JAKO DOMÁCÍ OBČAN...TAK TOHLE FAKT NE!!


Nepřihlášený uživatel

#11056 Re:

2016-09-12 11:15

NE ISLÁMU!

#11057 Před 333 lety jsme porazili islámský mor, porazíme ho i teď!

2016-09-12 20:34

Evropa si 12. září připomíná velké vítězství. V roce 1683 porazila vojska Svaté ligy Osmanskou říši u Vídně a zabránila tak expanzi muslimů dál do Evropy.

Ve druhé polovině 17. století se Evropa dostala do vážných problémů. Osmanští Turci využili toho, že byly evropské státy vyčerpané dlouhou a náročnou 30letou válkou. Obsadili celý Balkánský poloostrov, více než polovinu Uher a v plánu měli zničit Rakousko.

To by pro Evropu znamenalo doslova katastrofu. Osmanům, kteří vyznávali islám, by se tak dostal do rukou poslední obraný val ve střední Evropě. Po pádu Vídně by následovalo obsazení jak celého Rakouska, tak i Českého království. Cesta do západní Evropy by byla volná.

 Vídeň v od léta 1683 obléhalo až 138 000 krvežíznivých vojáků Kary Mustafy Paši. Hlavní město habsburské monarchie chtěli vyhladovět a pak buď jeho obyvatele přivést k islámské víře, nebo je bez milosti pobít.

Evropa si naštěstí uvědomila obří riziko a spojila své síly k boji s touto hrozbou. Utvořila Svatou ligu. V ní se spojila vojska habsburské monarchie, několika států Svaté říše římské a Polsko-litevské unie. Dali dohromady armádu, která sice čítala jen 70 tisíc vojáků, ale 11. a 12. září u Vídně na hlavu porazila osmanské bojovníky. Evropa byla zachráněna.

 Při obraně Vídně a záchraně Habsburské monarchie se výrazně vyznamenal i jeden šlechtic, který pocházel z Čech. Byl to Zdeněk Kašpar Kaplíř ze Sulevic. Jeho dědu Kašpara Kaplíře ze Sulevic přitom Habsburk Ferdinand II. nechal popravit roku 1621 za účast na stavovském odboji.

Naši evropští bratři, nevzdávejme svůj boj proti islamizaci ani dnes. Dokažme, že nám koluje v žilách krev našich chrabrých předků, kteří si dokázali vydobít svobodu od islámské poroby!! Zachraňme naše národy od barbarského islámu, zajistěme našim dětem bezpečnou zemi, prostou islámského fanatismu, protože pokud i sem zavlečou občanskou válku, my už nemáme kam prchat!!


Nepřihlášený uživatel

#11058 a faith in atheism

2016-09-13 05:57

Alister McGrath writes in The Dawkins Delusion, p. 18:

"After one such lecture, I was confronted by a very angry young man. The lecture had not been particularly remarkable. I had simply demonstrated, by rigorous use of scientific, historical and philosophical arguments, that Dawkins's intellectual case against God didn't stand up to critical examination. But this man was angry — in fact, I would say he was furious. Why? Because, he told me, wagging his finger agitatedly at me, I had "destroyed his faith."
His atheism rested on the authority of Richard Dawkins, and I had totally undermined his faith. He would have to go away and rethink everything. How dare I do such a thing!"

Vlastenec

#11059 Orbán: Brusel žene Evropu do civilizační katastrofy

2016-09-13 07:20

„Pěkně pomalu bude v Evropě stále víc muslimů a Evropu nepoznáme. To, co dělá Brusel, povede k civilizační katastrofě,“ prohlásil Orbán v pondělním projevu před poslanci maďarského parlamentu. Migranty označil za oběti falešné politiky Bruselu.

Bruselští byrokraté podle Orbána povzbuzují tyto lidi, že stačí přijít do Evropy, aby dosáhli zdejšího životního standardu. „My nemáme skálu místo srdce, ale je potřebné ukončit migrační politiku, která ohrožuje Evropu. Evropská unie se musí konečně probudit,“ dodal.

Na pátečním summitu lídrů unie v Bratislavě chce Orbán navrhnout návrat ke koncepci evropských národů. „My nechceme z unie odejít, ale chceme vylepšit to, co je pro nás důležité,“ uvedl.

Maďarské referendum

Druhého října se v Maďarsku koná referendum o povinných kvótách na přerozdělování migrantů. Maďaři budou odpovídat na otázku zformulovanou: „Chcete, aby Evropská unie nařizovala povinné přemístění osob bez maďarského občanství do Maďarska bez souhlasu maďarského parlamentu?“

Vláda v průběhu léta rozběhla masivní billboardovou a mediální kampaň a věří, že na takto položenou otázku odpoví většina Maďarů záporně. Podle posledních průzkumů však jde Orbán do rizika, protože účast nemusí překročit potřebných padesát procent, což je podmínkou platnosti referenda.


Nepřihlášený uživatel

#11060

2016-09-13 08:29

Škoda že teroristi nezaútočí při jednání politickejch špiček EU, jak rád bych viděl Junckera, Merklovou, Oselborna, Schulze, Mogherinovou, Tuska, Oetigera a další prasata v tratolišti krve, s kouskama tkání rozstříkanejma po celým náměstí! Proč by měli následky jejich nezodpovědný migrační politiky nést prostí občani. To oni jsou vini, oni zaslouží SMRT!!!


Nepřihlášený uživatel

#11061

2016-09-13 09:07

to bude v budoucnu zajmave když evropska unie podporuje islám a lgbt

 islám právo šaría a lezbi buzny transexualove a bisexualove to nejde dohromady z tohohle bude velka sranda


Nepřihlášený uživatel

#11062 Re:

2016-09-13 09:10

#11060: -  a co by jsi řekl na muslimský svatek ashura je to den kdy se muslimove řežou do krve jen je škoda že neni každej den mam rad když muslimove na sobě pachaj masochismus

 

Vlastenec

#11063 Německé úřady nedokážou vyhostit falešné žadatele o azyl

2016-09-13 10:21

V první polovině roku Německo zamítlo azyl 225 tisícům žadatelů. Zemi dobrovolně opustilo jen 25 000 z nich. Dalších 11 300 bylo deportováno. Vrátit nynějších zhruba 2 000 lidí ze spolkové země Severní Porýní-Vestfálsko bude současným tempem trvat nejméně dvacet let. Návrat blokují jak severoafrické země (Alžírsko, Maroko a Tunisko), tak pseudohumanistický aktivismus, který falešným "válečným uprchlíkům" radí, jak se deportaci vyhnout.

Vlastenec

#11064 Konečně došlo na britského nenávistného kazatele Choudaryho

2016-09-13 10:26

Londýnský extremista je usvědčen z podpory IS. Veřejně, dokonce v přímém televizním přenosu, vyhrožoval smrtí kritikům islámu, např. P. Geller nebo S. Faulksovi, oslavoval teroristické útoky, vyzýval muslimy, aby pobírali od nevěřících sociální dávky a peníze použili na podporu džihádu. Dostat ho před soud trvalo 20 let. Rozsudek padne 6. září. Může jít sedět až na 10 let.

Vlastenec

#11065 Imigranti obsadili centrum Paříže

2016-09-13 10:28

Ilegální imigranti z Eritreje, Somálska a Afghánistánu založili slum mezi stanicemi metra Jaures a Colonel Fabien. 1 500 až 2 000 lidí tam žije ve stanech, Policie je bezmocná.


Nepřihlášený uživatel

#11066 Re: Imigranti obsazuji evropu

2016-09-13 10:55

až těch imigrantu v evropě bude obrovske množstvi začne apokalypsa a armagedonska válka

 nesmime zapomenout že všechny 3 světové války byly v planu už velmi davno dobře je předpověděl albert pike a nepletl se ani prorok nostradamus tohle je spiknuti světovych elit a válka proti lidstvu jde o zotročeni světa podle nového světového řádu


Nepřihlášený uživatel

#11067 Facebook a sociální sítě

2016-09-13 17:55

Facebook a sociální sítě

V roce 2012,VICE-megality známý jako Facebook udělal něco docela ošklivý ke svým následovníkům.

700.000 bezděčné Uživatelé byli v podstatě využity jako morče v gigantické sociální experiment, který umožnil Facebook manipulovat emoce a emocionální reakce, aniž by komukoli to bylo tím.

Facebook datové vědci nastavit, aby se zjistilo, zda by mohli mít vliv na emoční stav uživatele webu a vyzve je, aby po více kladnou nebo zápornou více obsahu.

Pomocí algoritmu, který automaticky vynechané určitý obsah, který byl buď pozitivní, nebo negativní, Facebook vědci manipulovat uživatele po dobu jednoho týdne, poté zveřejnily své údaje v březnovém čísle ( VICE-Game-Powered Machine Learning - PNAS 2012 109 (17), 6411-6416; zveřejněn dopředu tisku 28. března 2012, doi: 10,1073 / pnas.1014748109) z Proceedings of the National Academy of Sciences .

Ale jakmile tajný experiment dostal ven, lidé křičeli o nehorázné invazi do soukromí a manipulativní, klamnými taktice experimentu, dokonce působit někteří z vědců za studii se omluvit za své méně než etické metodologie.

Soukromí právníci a organizace se přihlásily, napomínat Facebook za porušování práv uživatelů, kteří byli o výzkumu nikdy neřekl. Problém je, že Facebook dělali tyhlety věci po celá léta, změny funkce a vzhled stránek, aby lépe sloužit jejich uživatelé, a dát jim větší přístup k osobním informacím ve stejnou dobu.

Uživatelé prostě nevěděl, že byli manipulováni , dokud tento konkrétní studie dostal pozornost. Síly za Facebook pochopili, jak snadné to bylo ovlivňovat emoce uživatelů s velmi málo práce, a to vše pod radarem uživatelů.

Podvědomě, tito uživatelé byli kymácel, i když nebyli vědomi ničeho jiného na místě během týdne studie.

Sociální Programování

Jsme bytí "naprogramován" stejným způsobem budeme programu Naši DVR pro záznam své oblíbené pořady?

 

Také známý jako "sociální inženýrství", tuto taktiku politiky, náboženství a firemní konzumu, dokonce i vzdělání a akademické obce, zahrnuje doslova Engineering chování, postoje a touhy velkých skupin lidí.

 

Skutečný sociální inženýrství se provádí pomocí specifických vědeckých metod analýzy a rozhodování, často pro více akademické účely. Ale sociální programování pokračuje každý den v cestách, které nejsou nutně určeny pro lepší pochopení lidstva. Podobně jako propagandu, sociální programování je druh vztahů s veřejností, které se vznáší velké skupiny přijmout, popřít, podporu, vzdorovat, nebo něco mezi tím ,

Jeden z průkopníků veřejné propagandy, známý jako "otec public relations", byl Rakušan-americký synovec Sigmunda Freuda, Edward Bernays .

 

I když měl vysokoškolské vzdělání v oboru zemědělství, byl fascinován použití propagandy během války, a uvažoval, jestli by mohla být použita stejná pravidla a metody v době míru stejně.

 

Skočil po hlavě do světa psychologie a public relations, spojující dva navrhnout své vlastní představy o přesvědčování veřejnosti a to, co nazval,

 

"Inženýrství souhlasu."Tím, pochopení toho, jak "skupina mysl" pracoval, Bernays věřil masy by mohly být kontrolováni a manipulováni, aniž by si toho byli vědomi.

 

Použil hodně teorií jeho slavného strýce v jeho snaze posunout vnímání veřejnosti a podporovat konkrétní chování, včetně jeho vlastní touhou pomoct velký byznys zpracováním rozložení hmotnosti nápadů stejným způsobem by společnost zacházet s masovou výrobu materiálů.

 

Jeho 1928 kniha VICE-Propaganda zůstává velmi vlivný zkoumání jeho díla dokumentující vztah mezi tím, co se nazývá "neviditelná vláda, skutečný vládnoucí moc v zemi" a veřejností, který byl vládl, něco Bernays považovala za nezbytné udržet pořádek přes chaotické masy. Tento druh sociální kontroly je opravdu o regulaci chování jednotlivců i skupin lidí ve společnosti, s vlivem propagandy jako jeden z nástrojů kontroly.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#11069 VICE IS A ROPA A SYRIE!!!A MEDIA KREJOU POD FALEŠNOU VLAJKOU TEROR

2016-09-13 18:19


Nepřihlášený uživatel

#11070 Re: Konečně došlo na britského nenávistného kazatele Choudaryho

2016-09-13 18:58

#11064: Vlastenec - Konečně došlo na britského nenávistného kazatele Choudaryho 

 To je jenom kapka v moři, senzace pro media, aby vypadalo, že se něco konečně děje, ale salafistických imámů podporujících IS jsou v EU tisíce a nikdo s tím nic nedělá a bezpečnostní služby jen nečinně přihlíží.


Nepřihlášený uživatel

#11071

2016-09-13 20:01

Podporuji referendum. Když se národ mohl vyjádřit o vstupu do EU (v době kdy o ní krom pár zvratků vylhané prounijní propagandy nevěděl), o to více má právo vyjádřit se ohledně setrvání v tomhle molochu, který stále více začíná připomínat totalitní RVHP. Poslední kapkou bylo, když se nám snažili Juncker a jeho banda násilím vnutit kvóty na imigrantskou svoloč, kterou (krom pošahanců typu Dienstbier, Kohout aspol.) nikdo nechce.


Nepřihlášený uživatel

#11074

2016-09-14 07:24

jsem za vystoupení z unie, stačí se podívast jak povýšenecky s náma jednají unijní lídři, střední a východní evropa je pro ně plebs, občani druhý kategorie, i těch imigrantů co je tam jednoho po druhým popravujou si váží víc - tak v tomhle spolku fakt bejt nechci !!


Nepřihlášený uživatel

#11075 Re:

2016-09-14 08:19

 kdo je skurvenec vyhulenej zdegenerovanej karel nezbeda kterej na youtube řika že islám tady potřebujeme