Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#10976 naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi

2016-09-05 10:58

lidstvo nepotřebuje naboženstvi ani cirkve protože před bohem jsme si všichni rovni ad už ateista křestan žid muslim hinduista budhista šintoista a domorody šaman

 naboženstvi vede člověka od pravdy rovnou ke lži že všichni na světě jsme si rovni to se lide nikdy nesmi dozvědět jinak by to byl konec vladnuti světovych elit korporaci a bank a lidska duše je věčna a po smrti našeho lidskeho těla duše zmizi do vyšši reality mimo tento svět tak něvěřte naboženskym dogmatum o věčnem zatraceni nebo že se budete navždy palit v pekle je to lež ktera ma pomoci zotročit svět podle naboženstvi a cirkvi

Kazatel

#10977 Re: naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi

2016-09-05 12:22


Nepřihlášený uživatel

#10978 Evropská unie je pouze kolonie USA schopny bránit své zájmy

2016-09-05 12:58

Evropská unie je pouze kolonie USA schopny bránit své zájmy

Evropské unie se řídí třídou lidí, kteří prodal ven , aby do Spojených států.

Nejlepším příkladem tohoto neutěšeném stavu věcí je Libye debakl, která nás viděla Francie a zcela zničili nejrozvinutější země v Africe jen aby měl nyní stovky tisíc uprchlíků překračujícího středomořskou a Evropskou unii, hledajících útočiště z války.

Tento výsledek by mohl být velmi snadno předvídat, ale evropské země neudělala nic, aby tomu zabránila.

Ve skutečnosti jsou všechny tyto VICE-války Obama (Jemen Somálsko Sýrie Irák Afghánistán Libye ,,,,,, Pákistán) vedly k obrovským pohybům uprchlíků. Přidejte k tomu chaosu v Egyptě, Mali a chudoby v celé Africe, a máte masový exodus, že žádné množství stavění zdí, cavazón příkopů nebo slzným plynem proti uprchlíkům zastavit. A pokud to nestačilo Evropská unie zavázala, co lze nazvat jen jako o politické a ekonomické sebevraždy, což umožňujeVICE- Ukrajina k explodovat do hlavního občanské války zahrnující 45 milionů lidí, zcela zničenou ekonomiku a autentickou totalitní režim u moci.

Že výsledek byl také snadno předvídat.

Ale to všechno dělal evropsko-byrokrati byl k uložení kontraproduktivním ekonomické sankce proti Rusku , který skončil poskytuje přesně ten druh podmínek nezbytných pro ruskou ekonomiku konečně diversificase a začít vyrábět místně, nikoli dovážet vše ze zahraničí. by mohlo být stojí za to stálo zde připomenout, že po druhé světové válce, Evropa byl v podstatě okupované území.Sověti měli střední a východní, zatímco USA a Spojené království mělo západní část.

Všichni jsme byli podmíněna předpokládat, že lidé, kteří žili pod "útlaku" toho, co americká propaganda nazývá "Varšavská smlouva" (vlastně volal "Treaty Organisation Varšava dále jen", WTO) byl volnější než ti, kteří žil pod "ochranou" organizace Severoatlantické smlouvy,NATO . Bez ohledu na to, že termín "Severoatlantická" byl záměrně vytvořen svázat západní Evropu v USA, hlavním problémem je, že zatímco mnoha ohledech pohledu, ve skutečnosti, lidé na Západě byly poskytnuty mnohem více svobody než ty na východě, část Evropy obsazené americkými a ve Spojeném království nikdy získal skutečnou suverenitu jeden.

A jak sovětský elitní opatrně vychoval místní zákazníka v každé zemi ve východní Evropě, takže ona USA na Západě.

Velký rozdíl vyšlo najevo jen v na konci 80. let a počátku 90. let, kdy se celý systém běží Sověty narazil do země jako USA - vedl systém I skončil vyztužené po rozpadu Sovětského svazu. . Víc než cokoliv, od 1991 dráp US žehlička na Evropskou unii se stal ještě silnější než předtím Smutnou skutečností je jednoduchý: Evropská unie je Američan kolonie v čele s loutkou USA, kteří jsou prostě schopni hájit zájmy Evropská základní a zřejmé.

Realista

#10979 Re:

2016-09-05 13:51

#10971: -  

 Důchodci, kteří celý život přispívali do státního rozpočtu, mají pro současné velení EU mnohonásobně nižší cenu než migrantské kobylky, které na práci nesáhnou a jen natahují ruce. Proto současní eurokomisaři přicházejí s takovými absurdními návrhy jako je narovnání výše dávek pro imigranty ve všech unijních zemích, aby se staly pro imigranty všechny stejně atraktivní. Přejdeme-li skutečnost, že tím defakto přiznali, že primárním impulzem pro cestu do Evropy jsou pro ně finance, nikoliv bezpečnost a útěk ze země zužované válkou, znamená to, že v takovém Bulharsku nebo Rumunsku budou mít socdávky několikanásobně vyšší než je průměrná mzda a mnohonásobn vyšší, než je průměrný důchod pracujících a do státních rozpočtů celý život přispívajících občanů (a to nepočítám všemožné příspěvky na bydlení, jazykové kurzy, výhody oproti domácímu obyvatelstvu, výjimky z důvodu jiného náboženského přesvědčení apod.). Opravdu si přejeme být ve svazku, kde jsme druhořadými, diskriminovanými občany?

Realista

#10980 Volební výprask pro Merkelovou v zemských volbách

2016-09-05 14:08

Černý den pro německou kancléřku Angelu Merkelovou. Tak by se dal označit volební výsledek v nedělních zemských volbách v Meklenbursku-Předním Pomořansku, kde její CDU skončila až třetí. Tato nejchudší spolková země je přitom její domovskou a od roku 1990 za ni kandiduje do Spolkového sněmu. Kdysi se tady těšila nebývalé podpoře.

V nedělních zemských volbách v Meklenbursku-Předním Pomořansku zvítězila sociální demokracie (SPD), která podle konečných výsledků obdržela 30,6 procenta hlasů. Druhá skončila Alternativa pro Německo (AfD) s 20,8 procenta hlasů, a předběhla tak o téměř dvě procenta Křesťanskodemokratickou unii (CDU) kancléřky Angely Merkelové. CDU ve volbách před pěti lety získala jen 23 procent hlasů, což byl do té doby její nejhorší výsledek. Regionální parlament budou muset opustit Zelení.

Toto je počátek neslavného konce té svazácké děvky. Snad bude jednou pykat za zločiny, které napáchala proti svému národu!

Realista

#10981 Syrská vojska postupují v Aleppu.

2016-09-05 14:13

Syrské vládní síly v neděli při rychlé operaci obsadily vojenské akademie v Aleppu i okolí, oznámila vládní tisková agentura SANA. Vzbouřencům podle ní opět hrozí úplné obklíčení.

Podle vojenského zdroje se podařilo v Aleppu zajistit okolí zbrojní koleje a letecké technické koleje poté, co se za podpory letectva podařilo zlikvidovat opěrné body rebelů. Jejich ztrátu potvrdil agentuře Reuters místní velitel Zakaria Malahifdží. Poté podle exilové organizace SOHR vládní síly obsadily i dělostřeleckou akademii.

Akademie ve čtvrti Ramúsa na jihozápadě města přitom rebelové ovládli až při nečekané ofenzívě v srpnu.

Podle SANA pokračují vládní jednotky v postupu „ve snaze téměř zcela obklíčit ozbrojence v Halabu”.

Pokud se Asadovým vojskům podaří plně ovládnout čtvrť Ramúsa, dostanou se povstalecké oddíly opět do obklíčení, z něhož vyvázly minulý měsíc, upozornila agentura AFP.

Bravo! Bravo, syrská armádo! Vyčisti svoji zemi od té ze zahraničí naverbované fanatické lůzy!

Realista

#10982 Jednotky Islámského státu vede Tádžik vycvičený Američany

2016-09-05 14:18

Američany vycvičený velitel speciálních policejních jednotek v Tádžikistánu Gulmurod Chalimov se po zběhnutí stal jedním z vysokých velitelů Islámského státu. Podle ruských a íránských zdrojů v roli verbíře ruskojazyčných zahraničních bojovníků a ministra války nahradil Umara Šíšáního, který padl ”mučednickou smrtí” v jarních bojích.

Když už to oficiálně přiznají i v mainstreamu, tak už to něco znamená!


Nepřihlášený uživatel

#10983 VIDEO: Prezident Zeman – „Svět je nebezpečnější, než byl. Islámský stát metastázoval do 35-ti zemí“

2016-09-05 17:44

VIDEO: Prezident Zeman – „Svět je nebezpečnější, než byl. Islámský stát metastázoval do 35-ti zemí“

24. srpna se prezident Zeman setkal s českými velvyslanci a ve více než 20-ti minutovém projevu hovořil o současném stavu světa, o politice migrace a nebezpečí terorismu, ale také o nesmyslně byrokratické politice EU.

Bezpečnostní situace se podle prezidenta oproti loňskému roku zhoršila a za hlavní důvod označil Islámský stát. Poznamenal, že na červencovém summitu NATO ve Varšavě vyzýval, aby se aliance odhodlala ke společnému zásahu proti tomuto protivníkovi, přičemž zaútočit by podle něj měla na mozek, nikoli na tělo. Islámský stát přirovnal k rakovině, která metastázuje a poznamenal, že letos se IS infiltroval již do 35 zemí! Což i podle OSN znamená založení 35 organizací IS, které zatím pouze „spí“.  Hovoří dále o tom, že NATO a tajné služby by se měly odhodlat ke koordinované spolupráci v boji proti IS.

VICE-VIDEO: Prezident Zeman – „Svět je nebezpečnější, než byl. Islámský stát metastázoval do 35-ti zemí“


Nepřihlášený uživatel

#10984 Wikileaks správy masívny sada afganskej vojny súborov a USA lži proti teroru

2016-09-05 17:56

Wikileaks správy masívny sada afganskej vojny súborov a USA lži proti teroru

Wikileaks , dokument, unikající organizace, která již dříve vydala vnitřní vojenské videa USA, v neděli je popsáno více než 75.000 důvěrné soubory spojené s válkou v Afghánistánu. Skupina poskytla dokumenty předem The New York Times, německý Der Spiegel a britský Guardian noviny, které nezávisle na sobě potvrdilo jejich pravost.

VICE-The Guardian s názvem zpřístupnění za "zničující portrét nefunkčního válce v Afghánistánu," říká, že odhaluje, jak se US-vedené koalice zabily stovky civilistů v nehlášených incidentů, Taliban útoky vzrostly, a velitelé NATO se obávají, že sousední Pákistán a Írán jsou napomáhání povstání. o 76.900 souborů - což je skupina nazývá " VICE-afghánské války deník" - objevila na Wikileaks.org kolem 4 hodin PDT. Wikileaks říká, že má zpoždění uvolnění dalších 15.000 souborů, které mají umožnit jména a další citlivé informace, které mají být odstraněny. Spojené království veřejnoprávní stanice Channel 4provedl vlastní analýzu z depeší z jednotlivých vojenských útvarů, které pokrývají válku z roku 2004 prostřednictvím Koncem roku 2009, a dospěl k závěru, že byly hlášeny 15,506 nepřátelské úmrtí.
Nejméně 4,232 civilistů bylo zabito a 1.138 vojáci NATO byli zabiti

VICE-Wikileaks správy masívny sada afganskej vojny súborov


Nepřihlášený uživatel

#10985 Re: Re: naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi

2016-09-05 21:33

#10977: Kazatel - Re: naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi  

 a ty maš dukaz že naboženstvi vedou k pravdě ja neřikam že buh neexistuje buh existuje a před skutečnym bohem si jsou všichni lide na světě rovni ad už jseš ateista křestan žid muslim budhista hinduista šintoista ja nemam žadnej problem s lidmy kteři věři v boha jen s naboženstvim a řikam že skutečna smrt neexistuje to lidske tělo je smrtelne narodime se žijeme starneme a naše tělo zemře a schatra ale lidska duše opoušti lidske tělo potom co zemře a dukaz neni člověk nema dukazi kdyby ho někdo měl tak po vas pujdou dokonce ani ve vesmiru nejsme sami skutečnou pravdu je nebezpečne vědět lide kvuli tomu umiraj je to stejne jako z oblasti 51 a ufo ktere nam světova vlada a elita taji svět se lepe ovlada když neznaji pravdu a ty maš dukaz že bible je pravdiva buh bibli nenapsal psali ji cela staleti lide a lidem nevěřim protože lide se neustale pletou stejna blbost je chodit a modlit se v kostele protože člověk neni dokonali jsme takovy jak nas buh stvořil žadnej člověk neni zlej ale ani dobrej člověk je empaticky takže mužeme citit lasku a nenavist přatelstvi a nepřaelstvi bolest a radost člověk se napravit nemuže jsme takovi jaci jsme a navic pokud by křestane byli dokonali a neznali pocity jako je bolest smutek nenavist jak by potom mohl porozumět člověku ktereho tohle trapy  a žadnej spasitel nepřijde ale falešni mesiaši ano aby mohly zotročit svět a naboženstvi a cirkve v tom pomahaji každej z nas ma na vyběr bud byt věřici otrok nebo svobodny od naboženstvi aji ateiste jsou na tom lepe než věřici aji indianšti šamani znaji vic pravdy než věřici křestan


Nepřihlášený uživatel

#10986 Nostredamovo temné proroctví

2016-09-06 08:50

Michel de Nostredame zvaný Nostradamus byl francouzský lékař, který proslul jako věštec. Narodil se (14. prosince 1503) v rodině Židů konvertovaných na křesťanství. Zemřel 2. července 1566.

Jeho proroctví:

A v patnáctém roku toho věku (tzn. v roce 2015) Mohamedán zaplaví Iberii, Řím, Huny i daleký sever. Dostane se i do krajů Vikingů. Nikde nebude spokojen a bude třenice vyvolávat! Spory nastanou i mezi národy macedónskými a Huny pro tu vlnu vetřelců!  Ruka Mohamedána bude stále napřažena po darech těch krajin a nároků nebude konce! Stabilní a silná Evropa bude narušena, toť cílem bratra západního. Bude to záminkou k zákroku silných legií a Evropa bude vtažena postupně do války! Vlny Mohamedánovi se podaří utlumit až roku sedmnáctého (2017) - ale bude již pozdě! Peníze pozbudou ceny a chleba moc nebude - sucha a zbytečné výdaje - hlad. Rabování, násilí a tekoucí krev bude chlebem každodenním a velká města budou plakat! Nároky a nenasytnost Mohamedána se budou zvyšovat a lid je bude živit.

Bratr ze západu bude nepokoje posouvat k hranicím bratra východního a nová válka bude! Až bratr Západu zjistí, že co vyvolal sám nezvládne, spojí se s odolným Východem. Teď politikus Evropy zjistí, že chybu udělal převelikou a první loď s Mohamedánem přijal! Evropa rozvrácena bude a to na dobu 15 až 20 let bude sužující a krvácející! Východ se Západem se spojí a hrozbu Orientu zažene za cenu velikého utrpení. Tak zaplatí lid národů nevinných za chybu politikusa svého - a ten potrestán nebude!


Nepřihlášený uživatel

#10987

2016-09-06 10:16

v evropě vznika islámský teror , no go zony, vysoka kriminalita, vraždy ze cti, právo šaría,vysoka populace cizincu a italove stale lovi černoušky z moře a pomahaji jim přeplout na sve uzemi evropsky masochizmus nabira na sile

 


Nepřihlášený uživatel

#10988 Re: Zeman odmítl politiku otevřené náruče pro migranty. S Merkelovou nesouhlasí

2016-09-06 13:08

#10558: - Zeman odmítl politiku otevřené náruče pro migranty. S Merkelovou nesouhlasí 

 Casto jezdim do Nemecka,neustale koukam,kdo jde za mnou,vedle mne,s kym sedim ve vlaku a uz me to fakt stve neustale byt ve strehu a mit oci na stopkach.Stokrat si rikam,ti lide porebuji pomoc,nic se nestane,ale nejak me ten strach a obavy vzdycky prekrici,co kdyby...

Tak tohle tu v Cechach opravdu nechci,abych byla vyjukana a vydesena z uprchliku i tady.

Kazatel

#10989 Re: Re: Re: naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi

2016-09-06 14:41

#10985: - Re: Re: naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi  

 J par evangelii leži ve Vatikanu v tajnich dokumentaci kde je to hlidano a to psali apostolové!!!!Tak jak se nam vychloubala šelam zvana P.František s prstenem co mu nenaleži!!!a koruna vetru ohne vody a temnoty trojita koruna!!! A s Oblasti 51 mam dokumenty a ve Vatikanu ma šelam P.František platno čim byl J.Kristus přikr..!!!

The History Channel je prezentace údajné

Dulce "base" kontroverze

 Jak se očekávalo, nová epizoda programu History Channel UFO lovců ( "Podzemní cizí základny"), který byl vysílán ve středu 25. března, bylo docela zajímavé, ale taky sensationalistic. Samozřejmě, že je povaha téměř všech programů UFO v televizi. Jedná se o vydělávání peněz. Proto je více vzrušující příběh je lepší to je pro výrobce televizoru. Bohužel toto je způsob, jak to je. Byl jsem aktivistou v 90. letech o otázkách životního prostředí. I stal se zapojený do vyšetřování Area 51 v Nevadě zpátky. Můj hlavní problém s Area 51 v Nevadě bylo nezákonné pálení vlády toxických chemických látek v otevřených jámách u Area 51. I pořádané v roce 1998 lidové Rally na perimetru Area 51 řešit otázku nelegálního pálení vlády toxických látek v prostoru 51, spolu s problematikou neschopností vlády postavit jasně označený plot na obvodu, stejně jako selhání vlády umístit strážní shack právo na perimetru, kde by měl patřit.

VICE-DULCEBAS

Ale především, mým hlavním problémem byla otázka odmítnutí vlády k vyrovnání bývalých pracovníků na VICE-Area 51 u nemocí, které vstupují do smluvních vztahů (když přišli do styku s toxickými chemikáliemi) při práci na utajeném programu na Area 51.


Nepřihlášený uživatel

#10990 Re: Syrská vojska postupují v Aleppu.

2016-09-06 14:55

#10981: Realista - Syrská vojska postupují v Aleppu. 

 Kdyby západ konečně dostal rozum a vynaložil dostatečné úsilí, aby Jordánsko a Turecko přestaly teroristy podporovat, vycvičovat je, pak zcela jistě tento konflikt vyhasne. Pokud by Saúdská Arábie společně s Katarem a s dalšími ropnými mocnostmi přestala financovat tyto skupiny, pak bychom velmi rychle zvítězili. Jenž jmenované baziliškovské despocie jsou přece našimi spojenci, tedy těmi "hodnými", to Asadův sekulární režim je přece ten "špatný".

Kazatel

#10991 Re: Re: Re: naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi

2016-09-06 15:03

#10985: - Re: Re: naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi  

 

Přízrak Říše - "Nad právem"

Dulce Základna je řízen radou:

  • Předseda představenstva je John Herrington .

  • Jim Baker of Tennessee je odkaz NSA / CIA Dulce.

  • Dům mluvčí Jim Wright z Dallasu v Texasu, třetí nejvyšší úřad národa, je pokladník v Dulce.

V současné době je boj o moc děje, jak Rep. William Thomas , R-Caiifornia, dát to,

"Část Jim Wright problému je, že nedokáže pochopit, co je spravedlivé a spravedlivé. Je to arogance moci".

Dokonce i mezi svými kolegy demokraty, mnoho najít Wright být nepříjemné, provozní stylu Wrightova ho opouští zranitelný.

Většina zasedání Dulce rady se konají v Denveru, Colorado a Taos v Novém Mexiku. Bývalý New Mexico senátor Harrison , veřejně známý jen jako "posledním člověkem na Měsíci" Schmitt má plnou znalostí Dulce. Byl jedním ze sedmi astronautů na prohlídku základny. V roce 1979 zastával "Zvířecí zmrzačení" konferenci v Albuquerque v Novém Mexiku. Tato částka byla použita k lokalizaci výzkumných pracovníků a zjistit, co se naučili o vazbách mezi "MUTE" operace a Alien / vládních obchodů.

Senátor Brian of Nevada, ví o "Ultra tajemství v krajině snů" a Dulce. Takže dělat mnoho jiní ve vládě, "to je to, co výzkumníci UFO jsou proti", takže buďte opatrní! Zabili, aby tyto informace v tajnosti, a čtením tohoto dokumentu, teď víte víc než oni chtějí, abyste věděli!

Mají také VICE-podmořské základny mimo nákladů na Floridě a Peru. Podrobnější informace budou zveřejněny vládou v návaznosti na plán přípravy na globální Alien zjevení , ve velmi blízké budoucnosti. Bude uvolněna Fotografie není to, videokazety, dokumenty, atd. Dávejte si pozor na agenty mezi vámi teď.

Koneckonců, fašistická skupina, uvnitř této země, měl John Kennedy zavražděn a dostal pryč s ním. Podívejte se na odkazy v rámci větších deštník, "Web" fašistického totalitní tajná policie státu, v rámci Pentagonu; JCS; DIA; Divize Pět FBI; DISC / DIS a CIA.

POZNÁMKA :

V Obranná vyšetřovací služby ( DIS ) - Jejich insignia je složený ze sluneční paprsky, růži a dýku, symbolizující "vyhledávání informací, důvěryhodnosti a nebezpečí".

Níže jsou uvedeny základní diagramy procesu tvorby umělých kříženců na úrovni # 7, v areálu Dulce:

VICE-HYBRIDI MEZI LIDMA DOKUMENTY A DNA MUTACÍ


Nepřihlášený uživatel

#10992 Re: Re: Syrská vojska postupují v Aleppu.

2016-09-06 15:04

#10990: - Re: Syrská vojska postupují v Aleppu. 

 

Od srpna 2014, US Air Force s podporou koalice 19 zemí neúnavně vedli intenzivnější leteckou kampaň proti Sýrii a Irák údajně zaměřená proti brigády islámského státu. Podle Defense News , více než 16.000 nálety byly prováděny od srpna 2014 do v polovině ledna 2015.
Šedesát procent z letecké údery byly provedeny americkým letectvem pomocí pokročilých stíhačka abombardování schopnosti (Aaron Mehta, " VICE-A-10 Provedení 11 procent anti-ISIS výpady ." Defense News, 19. ledna 2015) The nálety mají byly nedbale popsal v médiích jako součást "měkké" protiteroristické operace, spíše než akt totální války namířené proti Sýrii a Irák.

VICE-Obama odmieta "Spolupráca" s Putinom o Sýrii - Washington vojna proti terorizmu je výmysel, Zero ISIS ciele Destroyed ...

VICE-Obamov "Falošná vojna" proti islamskému štátu (ISIS ) - Islamský štát je chránený Spojenými štátmi a ich spojencami


Nepřihlášený uživatel

#10993 Re: Re: Syrská vojska postupují v Aleppu.

2016-09-06 15:13

#10990: - Re: Syrská vojska postupují v Aleppu. 

 

Ty jsou lhal vládou USA. Jsou to pomocí podvod přimět vás, aby se vzdal své svobody, peníze a životy svých dětí k falešným " VICE-války proti teroru ".

VICE-Barack Obama 


Nepřihlášený uživatel

#10994 Re: Re: Syrská vojska postupují v Aleppu.

2016-09-06 15:16

#10990: - Re: Syrská vojska postupují v Aleppu. 

 

INFORMACE vše o NATO a vše co je vám utajené

Philip Mark Breedlove (narozený 21 září 1955) je čtyřhvězdičkový generál ve Spojených státech letecké síly, která slouží jako velitel, Evropského velení USA, stejně jako v 17. vrchního velitele spojeneckých sil Evropě (SACEUR) Allied Command operací NATO. Dříve sloužil jako velitel, US Air sil v Evropě, kterou současně sloužil jako Commander, US Air Forces Africe, veliteli, Air Command komponent, Ramsteinu a ředitel Společného Air Power Competence Center. Dříve sloužil jako 36. Vice náčelníka štábu letectva Spojených států od 14. ledna 2011 do 27. července 2012. Dne 10. května 2013, v ceremonii ve Stuttgartu, Breedlove převzal velení USEUCOM. O tři dny později, dne 13. května 2013, převzal velení jako SACEUR. 
Dne 11. března 2016 označen Atlantic Rada US armádní generál Curtis Scaparrotti NATO jako Breedlove nástupce.

Od května 1993, Breedlove byl velitel 80. stíhací peruti v Kunsan Air Base, Jižní Korea. Tento postoj trval až do července 1994, kdy se stal studentem u národního War College, Fort Lesley J. McNair, Washington DC. V červnu 1995 se stal operační důstojník, Spojené státy americké tichomořské Command Division, společný personál, Pentagon, Washington DC, kde zůstal až do června. Že příští měsíc, se stal velitelem 27. Operations Group, Cannon Air Force Base v Novém Mexiku. V červnu 1999 a jít do té příští rok v květnu, byl výkonný důstojník na velitele Velitelství vzdušných soubojů Command, Langley Air Force Base, Virginie. Pro příští rok, on byl velitel 8. stíhacího křídla, Kunsan Air Base, Jižní Korea.Začátek v červnu 2001 a trvá na příští rok, byl vysoký vojenský asistent tajemníka letectva velitelství letectva Spojených států, 

VICE-DC UNIK
VICE-UNIK2

Nepřihlášený uživatel

#10995 Re: Re: Syrská vojska postupují v Aleppu.

2016-09-06 15:22

#10990: - Re: Syrská vojska postupují v Aleppu. 

 

Použití termínu " mezinárodního terorismu " má následující cíle:

 

  • Skrytí skutečné cíle ozbrojených sil rozmístěných po celém světě v boji o nadvládu a kontrolu

  • Soustružení na požadavky lidí na boj nedefinovaných gólů proti neviditelnému nepříteli

  • Ničí základní mezinárodní normy a mění koncepty, jako jsou: agrese, státní teror, diktatury nebo hnutí národního osvobození

  • Zbavuje lidi jejich legitimní právo na boj proti agresí a odmítnout práci zahraničních zpravodajských služeb

  • Zavedení zásady zřeknutí se národních zájmů, transformovat cíle ve vojenské oblasti, přičemž přednost mají válce proti terorismu, porušování logiku vojenských aliancí na úkor společné obrany a zvýhodnit protiteroristické koalice

  • Řešení ekonomických problémů přes tvrdé vojenské vlády pomocí válku proti terorismu jako záminky.

 

S cílem bojovat účinným způsobem proti mezinárodnímu terorismu je nutno provést následující kroky:

 

  • Pro potvrzení před Valným shromážděním OSN principy Charty OSN a mezinárodního práva jako zásady, které jsou všechny státy povinny respektovat

  • Chcete-li vytvořit geostrategický organizace (možná inspiroval ve Organizace pro spolupráci ze Šanghaje složenou z Ruska, Číny, Kazachstánu, Uzbekistánu, Kyrgyzstánu a Tádžikistánu) se souborem hodnot různých která platí pro Atlantists; navrhnout strategii rozvoje států, systém mezinárodní bezpečnosti, další finanční a ekonomický model (což by znamenalo, že svět by opět spočívat na dvou pilířích)

  • Chcete-li přidružit (v rámci Organizace spojených národů) vědecké elity v designu a propagace filozofických pojmů lidské bytosti v 21. století

  • Chcete-li uspořádat interakci všech náboženských denominací ve světě jménem stabilitu lidstva rozvoj, bezpečnost a vzájemná podpora

VICE-Medzinárodný terorizmus neexistuje

VICE-Vojna v Iraku Záznamy - Secret Files ukázať, ako ignorovali nás mučenia

VICE-ISIS je americký New Terror Brand - Nekonečné Propaganda palív "vojna proti terorizmu "


Nepřihlášený uživatel

#10996

2016-09-06 18:38

Podepsáno, držím nám pěsti, máte můj hlas!
rostaeasy

#10997

2016-09-07 17:39

Nechci být cizincem ve vlastní zemi.

multikulti obohaceni

#10998 Re:

2016-09-08 10:42

americka televizni stanice bbc je zkratka pro big black cock

 v americe maji radi černa pera pak muslimsky negr v bilem domě a vykřikujici černoši na ulici křiči černa sila


Nepřihlášený uživatel

#10999 Re: Re: Re: Re: naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi

2016-09-09 08:26

#10989: Kazatel - Re: Re: Re: naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi  

 o tomhle take vym tohle je projekt blue beam ten ma pomoci zmanipulovat svět maji přijit falešni mesiaši a falešna invaze mimozemštanu aby se sjednotilo lidstvo a svedlo obrovskou válku ale jak jsem řikal naboženstvi a cirkve jsou podvod pomahaji zotročit svět naboženstvi a cirkve ovladaji elita illuminatu kteři existuji od starověkeho egypta jen velmy mala hrstka lidi ovlada všechna naboženstvi a cirkve a dělaji to přesně tak jak potřebuji vždycky existovaly male hrstky lidi kteři chtěly ovladat svět a to vše bylo ještě před ježišem kristem od doby starověkeho egypta už třeba to oko na jedno dolarove bankovce ukazuje že to tak je vytvořili mnoho naboženstvi a cirkvi aby dokazali zmanipulovat cely svět abychom neznali pravdu ale abychom proti sobě bojovali vyš třeba co znamena zkratka islámského státu isis isis je egyptska bohyně a matka hora tak jinak satana a islámský stát pomohla vytvořit amerika a kdo řidi ameriku to ti snad řikat nemusim nevěř tomu že lide skonči zatraceni takhle se jen ovlada lidi pomoci strachu podle strachu takhle lze ovladat lidi dokonale a obzvlašt pokud lide neznaji pravdu o bohu před kterym jsme si všichni na světě rovni nevěř ani tomu že po smrti lidskeho těla vše konči nekonči lidska duše se jen odpouta od lidskeho těla a zmizi do vyšši reality mimo tenhle svět


Nepřihlášený uživatel

#11000

2016-09-09 08:36

Je to jasná Zpráva a z EU ven.Zradila všechny občany ČR.