Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Kazatel

#10989 Re: Re: Re: naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi

2016-09-06 14:41

#10985: - Re: Re: naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi  

 J par evangelii leži ve Vatikanu v tajnich dokumentaci kde je to hlidano a to psali apostolové!!!!Tak jak se nam vychloubala šelam zvana P.František s prstenem co mu nenaleži!!!a koruna vetru ohne vody a temnoty trojita koruna!!! A s Oblasti 51 mam dokumenty a ve Vatikanu ma šelam P.František platno čim byl J.Kristus přikr..!!!

The History Channel je prezentace údajné

Dulce "base" kontroverze

 Jak se očekávalo, nová epizoda programu History Channel UFO lovců ( "Podzemní cizí základny"), který byl vysílán ve středu 25. března, bylo docela zajímavé, ale taky sensationalistic. Samozřejmě, že je povaha téměř všech programů UFO v televizi. Jedná se o vydělávání peněz. Proto je více vzrušující příběh je lepší to je pro výrobce televizoru. Bohužel toto je způsob, jak to je. Byl jsem aktivistou v 90. letech o otázkách životního prostředí. I stal se zapojený do vyšetřování Area 51 v Nevadě zpátky. Můj hlavní problém s Area 51 v Nevadě bylo nezákonné pálení vlády toxických chemických látek v otevřených jámách u Area 51. I pořádané v roce 1998 lidové Rally na perimetru Area 51 řešit otázku nelegálního pálení vlády toxických látek v prostoru 51, spolu s problematikou neschopností vlády postavit jasně označený plot na obvodu, stejně jako selhání vlády umístit strážní shack právo na perimetru, kde by měl patřit.

VICE-DULCEBAS

Ale především, mým hlavním problémem byla otázka odmítnutí vlády k vyrovnání bývalých pracovníků na VICE-Area 51 u nemocí, které vstupují do smluvních vztahů (když přišli do styku s toxickými chemikáliemi) při práci na utajeném programu na Area 51.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#10999 Re: Re: Re: Re: naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi

2016-09-09 08:26:36

#10989: Kazatel - Re: Re: Re: naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi  

 o tomhle take vym tohle je projekt blue beam ten ma pomoci zmanipulovat svět maji přijit falešni mesiaši a falešna invaze mimozemštanu aby se sjednotilo lidstvo a svedlo obrovskou válku ale jak jsem řikal naboženstvi a cirkve jsou podvod pomahaji zotročit svět naboženstvi a cirkve ovladaji elita illuminatu kteři existuji od starověkeho egypta jen velmy mala hrstka lidi ovlada všechna naboženstvi a cirkve a dělaji to přesně tak jak potřebuji vždycky existovaly male hrstky lidi kteři chtěly ovladat svět a to vše bylo ještě před ježišem kristem od doby starověkeho egypta už třeba to oko na jedno dolarove bankovce ukazuje že to tak je vytvořili mnoho naboženstvi a cirkvi aby dokazali zmanipulovat cely svět abychom neznali pravdu ale abychom proti sobě bojovali vyš třeba co znamena zkratka islámského státu isis isis je egyptska bohyně a matka hora tak jinak satana a islámský stát pomohla vytvořit amerika a kdo řidi ameriku to ti snad řikat nemusim nevěř tomu že lide skonči zatraceni takhle se jen ovlada lidi pomoci strachu podle strachu takhle lze ovladat lidi dokonale a obzvlašt pokud lide neznaji pravdu o bohu před kterym jsme si všichni na světě rovni nevěř ani tomu že po smrti lidskeho těla vše konči nekonči lidska duše se jen odpouta od lidskeho těla a zmizi do vyšši reality mimo tenhle svět