Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#10999 Re: Re: Re: Re: naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi

2016-09-09 08:26

#10989: Kazatel - Re: Re: Re: naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi  

 o tomhle take vym tohle je projekt blue beam ten ma pomoci zmanipulovat svět maji přijit falešni mesiaši a falešna invaze mimozemštanu aby se sjednotilo lidstvo a svedlo obrovskou válku ale jak jsem řikal naboženstvi a cirkve jsou podvod pomahaji zotročit svět naboženstvi a cirkve ovladaji elita illuminatu kteři existuji od starověkeho egypta jen velmy mala hrstka lidi ovlada všechna naboženstvi a cirkve a dělaji to přesně tak jak potřebuji vždycky existovaly male hrstky lidi kteři chtěly ovladat svět a to vše bylo ještě před ježišem kristem od doby starověkeho egypta už třeba to oko na jedno dolarove bankovce ukazuje že to tak je vytvořili mnoho naboženstvi a cirkvi aby dokazali zmanipulovat cely svět abychom neznali pravdu ale abychom proti sobě bojovali vyš třeba co znamena zkratka islámského státu isis isis je egyptska bohyně a matka hora tak jinak satana a islámský stát pomohla vytvořit amerika a kdo řidi ameriku to ti snad řikat nemusim nevěř tomu že lide skonči zatraceni takhle se jen ovlada lidi pomoci strachu podle strachu takhle lze ovladat lidi dokonale a obzvlašt pokud lide neznaji pravdu o bohu před kterym jsme si všichni na světě rovni nevěř ani tomu že po smrti lidskeho těla vše konči nekonči lidska duše se jen odpouta od lidskeho těla a zmizi do vyšši reality mimo tenhle svět

Odpovědi

Kazatel

#11002 Re: Re: Re: Re: Re: naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi

2016-09-09 14:20:19

#10999: - Re: Re: Re: Re: naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi  

 Mylej zlatej ja neverim tomu jak rikas ze verim v nejake zatraceni ja jen vim deje a pocatky civilizace od toho tu jsme jako Kazatele abychom varovali OVCE dřiv než to prijde mylej zlatej ja vim vic nez ty to si zkousej na nekoho kdo v tom plave všecky odkaze a vše tu mate odemne na takové veci ve vsech komentech poukaze na fakta a jak to je odkaze na dokumenty atd!!!A mel bys vedet ze uz ZEMEDELCUM v ČR  už se vnucuje GMO potraviny A POSTRIKY DO ROKU 2020 PREJ TO TU BUDEM MET AJ GMO SR.... S USA a EU modifikovane potraviny!!!

 

Nikdo nemůže pochopit

9To všechno jsem viděl, když jsem uvažoval o všem, co se odehrává pod sluncem v čase, kdy člověk panuje nad člověkem k jeho záhubě. 10Viděl jsem, jak se strojí pohřby zlosynům, kteří opustili svatyni; na ty, kdo konali dobro, si ale ve městě nikdo nevzpomněl. I to je marnost!

11Zlé činy nejsou trestány rychle, proto má lidské srdce chuť páchat zlo. 12Hříšník páchá zlo třeba nastokrát, žije však stále dál a dál. Ano, vím:
Dobře se povede bohabojným,
neboť žijí v bázni před Bohem.
13Zlosynu se však dobře nepovede,
nedlouhý život mu prchne jako stín,
neboť se Boha nebojí.
14Na zemi se však děje ta marnost, že spravedlivým se vede, jako by páchali zločiny, zatímco zlosynům se vede, jako by jednali spravedlivě. Říkám: I to je marnost. 15Proto, ať žijí radovánky! Vždyť člověk nemá pod sluncem jiné štěstí než jíst a pít a přitom se radovat. Jen to mu totiž zbývá při jeho pachtění v těch pár dnech života, které mu pod sluncem Bůh dal.
16Rozhodl jsem se poznat moudrost a ve dne v noci nezamhouřit oka, dokud neprohlédnu dění na zemi. 17Tehdy jsem viděl: Vše je Boží dílo! Člověk nepochopí, co se děje pod sluncem. Jakkoli se za tím pochopením pachtí, nikdy je ale nemůže postihnout. I kdyby mudrc tvrdil, že to ví, ani on to nemůže nikdy pochopit.

VICE-války proti teroru

VICE-CIA the central inteligence odhalení

Nacistické kořeny "bruselské EU"

Co jste vždycky chtěli vědět o 'bruselské EU', ale nikdo se neodvážil říct!

VICE-Nacistické kořeny "bruselské EU"