Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#10985 Re: Re: naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi

2016-09-05 21:33

#10977: Kazatel - Re: naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi  

 a ty maš dukaz že naboženstvi vedou k pravdě ja neřikam že buh neexistuje buh existuje a před skutečnym bohem si jsou všichni lide na světě rovni ad už jseš ateista křestan žid muslim budhista hinduista šintoista ja nemam žadnej problem s lidmy kteři věři v boha jen s naboženstvim a řikam že skutečna smrt neexistuje to lidske tělo je smrtelne narodime se žijeme starneme a naše tělo zemře a schatra ale lidska duše opoušti lidske tělo potom co zemře a dukaz neni člověk nema dukazi kdyby ho někdo měl tak po vas pujdou dokonce ani ve vesmiru nejsme sami skutečnou pravdu je nebezpečne vědět lide kvuli tomu umiraj je to stejne jako z oblasti 51 a ufo ktere nam světova vlada a elita taji svět se lepe ovlada když neznaji pravdu a ty maš dukaz že bible je pravdiva buh bibli nenapsal psali ji cela staleti lide a lidem nevěřim protože lide se neustale pletou stejna blbost je chodit a modlit se v kostele protože člověk neni dokonali jsme takovy jak nas buh stvořil žadnej člověk neni zlej ale ani dobrej člověk je empaticky takže mužeme citit lasku a nenavist přatelstvi a nepřaelstvi bolest a radost člověk se napravit nemuže jsme takovi jaci jsme a navic pokud by křestane byli dokonali a neznali pocity jako je bolest smutek nenavist jak by potom mohl porozumět člověku ktereho tohle trapy  a žadnej spasitel nepřijde ale falešni mesiaši ano aby mohly zotročit svět a naboženstvi a cirkve v tom pomahaji každej z nas ma na vyběr bud byt věřici otrok nebo svobodny od naboženstvi aji ateiste jsou na tom lepe než věřici aji indianšti šamani znaji vic pravdy než věřici křestan

Odpovědi

Kazatel

#10989 Re: Re: Re: naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi

2016-09-06 14:41:28

#10985: - Re: Re: naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi  

 J par evangelii leži ve Vatikanu v tajnich dokumentaci kde je to hlidano a to psali apostolové!!!!Tak jak se nam vychloubala šelam zvana P.František s prstenem co mu nenaleži!!!a koruna vetru ohne vody a temnoty trojita koruna!!! A s Oblasti 51 mam dokumenty a ve Vatikanu ma šelam P.František platno čim byl J.Kristus přikr..!!!

The History Channel je prezentace údajné

Dulce "base" kontroverze

 Jak se očekávalo, nová epizoda programu History Channel UFO lovců ( "Podzemní cizí základny"), který byl vysílán ve středu 25. března, bylo docela zajímavé, ale taky sensationalistic. Samozřejmě, že je povaha téměř všech programů UFO v televizi. Jedná se o vydělávání peněz. Proto je více vzrušující příběh je lepší to je pro výrobce televizoru. Bohužel toto je způsob, jak to je. Byl jsem aktivistou v 90. letech o otázkách životního prostředí. I stal se zapojený do vyšetřování Area 51 v Nevadě zpátky. Můj hlavní problém s Area 51 v Nevadě bylo nezákonné pálení vlády toxických chemických látek v otevřených jámách u Area 51. I pořádané v roce 1998 lidové Rally na perimetru Area 51 řešit otázku nelegálního pálení vlády toxických látek v prostoru 51, spolu s problematikou neschopností vlády postavit jasně označený plot na obvodu, stejně jako selhání vlády umístit strážní shack právo na perimetru, kde by měl patřit.

VICE-DULCEBAS

Ale především, mým hlavním problémem byla otázka odmítnutí vlády k vyrovnání bývalých pracovníků na VICE-Area 51 u nemocí, které vstupují do smluvních vztahů (když přišli do styku s toxickými chemikáliemi) při práci na utajeném programu na Area 51.

Kazatel

#10991 Re: Re: Re: naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi

2016-09-06 15:03:23

#10985: - Re: Re: naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi  

 

Přízrak Říše - "Nad právem"

Dulce Základna je řízen radou:

  • Předseda představenstva je John Herrington .

  • Jim Baker of Tennessee je odkaz NSA / CIA Dulce.

  • Dům mluvčí Jim Wright z Dallasu v Texasu, třetí nejvyšší úřad národa, je pokladník v Dulce.

V současné době je boj o moc děje, jak Rep. William Thomas , R-Caiifornia, dát to,

"Část Jim Wright problému je, že nedokáže pochopit, co je spravedlivé a spravedlivé. Je to arogance moci".

Dokonce i mezi svými kolegy demokraty, mnoho najít Wright být nepříjemné, provozní stylu Wrightova ho opouští zranitelný.

Většina zasedání Dulce rady se konají v Denveru, Colorado a Taos v Novém Mexiku. Bývalý New Mexico senátor Harrison , veřejně známý jen jako "posledním člověkem na Měsíci" Schmitt má plnou znalostí Dulce. Byl jedním ze sedmi astronautů na prohlídku základny. V roce 1979 zastával "Zvířecí zmrzačení" konferenci v Albuquerque v Novém Mexiku. Tato částka byla použita k lokalizaci výzkumných pracovníků a zjistit, co se naučili o vazbách mezi "MUTE" operace a Alien / vládních obchodů.

Senátor Brian of Nevada, ví o "Ultra tajemství v krajině snů" a Dulce. Takže dělat mnoho jiní ve vládě, "to je to, co výzkumníci UFO jsou proti", takže buďte opatrní! Zabili, aby tyto informace v tajnosti, a čtením tohoto dokumentu, teď víte víc než oni chtějí, abyste věděli!

Mají také VICE-podmořské základny mimo nákladů na Floridě a Peru. Podrobnější informace budou zveřejněny vládou v návaznosti na plán přípravy na globální Alien zjevení , ve velmi blízké budoucnosti. Bude uvolněna Fotografie není to, videokazety, dokumenty, atd. Dávejte si pozor na agenty mezi vámi teď.

Koneckonců, fašistická skupina, uvnitř této země, měl John Kennedy zavražděn a dostal pryč s ním. Podívejte se na odkazy v rámci větších deštník, "Web" fašistického totalitní tajná policie státu, v rámci Pentagonu; JCS; DIA; Divize Pět FBI; DISC / DIS a CIA.

POZNÁMKA :

V Obranná vyšetřovací služby ( DIS ) - Jejich insignia je složený ze sluneční paprsky, růži a dýku, symbolizující "vyhledávání informací, důvěryhodnosti a nebezpečí".

Níže jsou uvedeny základní diagramy procesu tvorby umělých kříženců na úrovni # 7, v areálu Dulce:

VICE-HYBRIDI MEZI LIDMA DOKUMENTY A DNA MUTACÍ