Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Nekorektně

#11101 Uprchlici v Nizozemí terorizují mistní občany

2016-09-18 18:50

Další příklad zbabělosti a slabosti západní Evropy. Jak je možné, že policie a stát tak dlouho tolerovali řádění všivých musulmanských tureckých zmetků než zasáhli? Napadání policistů a nebo přímo demolování policejního vozu či ohrožování lidí střelnou zbraní je OK? Jak je možné, že stát neplní svoji základní úlohu a to je ochrana bezpečnosti jeho obyvatel? Takové hajzly patří střílet. Jaképak s tím mazlení? Naběhnout se saprama a v mžiku bude 10-12 mrtvých a nebo postřelených tureckých zmetků, ať už policií a nebo ozbrojenými občany. To má být snad ta demokracie, nechat se dobrovolně terorizovat? A ještě si je i dokonce zvát jako celebrity do televize. To už je úpadek zdravého rozumu. A je asi vhodné uvažovat o takovém systému vlády, který lidská práva gaunerů a násilníků velmi rázně omezí.

Uprchlici v Nizozemí terorizují mistní občany


Nepřihlášený uživatel

#11102 Re: Nedejme se !!!

2016-09-18 19:30


Nepřihlášený uživatel

#11103 Re: Orbán: Brusel žene Evropu do civilizační katastrofy

2016-09-18 20:34

#11059: Vlastenec - Orbán: Brusel žene Evropu do civilizační katastrofy 

 Pokud se v říjnovém referendu většina Maďarů vysloví proti uprchlickým kvótám EU, parlament v Budapešti zavede zákon, který zabrání unii nutit Maďarsko k přijetí nechtěných migrantů. V maďarských novinách to podle agentury MTI uvedl státní tajemník ministerstva spravedlnosti Pál Völner........................a co dělá naše vláda?


Nepřihlášený uživatel

#11104 Hillary Clinton je po smrti! A ORODUJE DVOJNIK

2016-09-19 03:31

VIDEO: Hillary Clinton je po smrti! Americká televize ABC po této informaci přerušila vysílání. Od té chvíle všichni mlčí. Hillary má dvojníka? [CZ Titulky]


Neuvěřitelné drama se odehrává okolo zdravotního stavu a budoucnosti Hillary Clinton. Včera večer americká televize ABC, konkrétně její 7. kanál v New Yorku, v domovském státě Hillary Clinton, přinesl šokující informaci v hlavním vysílacím čase v pořadu Eyewtiness News (zprávy očitých svědků), že Hillary Clinton je po smrti. Vzápětí stanice usekla vysílání. Známý moderátor Joe Torres oznámil, že přináší bleskovou zprávu o smrti demokratické kandidátky. Televizní stanice na to reagovala odpojením vysílání. Ovšem daleko hrozivější je to, co následovalo potom. Naprosto nic! Média v USA mlčí, volební kampaň Clintonové mlčí, nikdo se k této věci nechce vyjadřovat. Vedení redakce Infowars.com, ústředního serveru americké alternativy okolo Alexe Jonese, se proto rozhodlo, že zavolá do redakce ABC a pokusí se zjistit, co se doopravdy stalo. Výše uvedené video zachycuje celou událost a reakce zaměstnance ABC. Informaci podle všeho vložil někdo do čtecího zařízení, ze kterého moderátoři zpráv čtou texty.


VICE-VIDEO: Hillary Clinton je po smrti! Americká televize ABC po této informaci přerušila vysílání. Od té chvíle všichni mlčí. Hillary má dvojníka? [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#11105 Bombardování v Sýrii – další akce USA k zahájení 3.WW?

2016-09-19 03:36

Bombardování v Sýrii – další akce USA k zahájení 3.WW? Možná je odpověď v odhalených emailech Clintonové a v rekordní americké vojenské pomoci Izraeli

Další z řady nekonečných jednání mezi USA a Ruskem k situaci v Sýrii se uskutečnilo v září a výsledkem byla dohoda z 9. září 2016, cituji:

9. září: Dohoda USA-Rusko – „bod obratu“ v Sýrii

„Spojené státy a Rusko se dohodly o nové „předběžné“ dohodě o Sýrii. Cílem je vést společnou americko-ruskou leteckou ofenzívu proti Islámskému státu a dalším extremistickým organizací a uspořádat nová vyjednávání o politické budoucnosti země. Dohodu oznámili americký ministr zahraničí John Kerry a jeho ruský protějšek Sergej Lavrov v pátek večer po 13 hodinách vyjednávání v Ženevě po napjatém očekávání, kdy Kerry konzultoval telefonicky další osoby ve Washingtonu. Obě strany se stavějí k dohodě opatrně, avšak uvedly, že by mohlo jít o možný „bod obratu“ po pěti letech brutální války, v níž zahynulo více než 400 000 lidí.

VICE-Bombardování v Sýrii – další akce USA k zahájení 3.WW? Možná je odpověď v odhalených emailech Clintonové a v rekordní americké vojenské pomoci Izraeli

VICE-False Flag Operations - hlavný súbor

VICE-Návrat ke globálnímu Media Control


Nepřihlášený uživatel

#11106 Muslimský útočník pobodal v Minnesotě osm lidí. Křičel „Alláhu, Akbar!

2016-09-19 03:38

VIDEO: Muslimský útočník pobodal v Minnesotě osm lidí. Křičel „Alláhu, Akbar!“ a před útokem se lidí ptal, jestli vyznávají Islám! V New Yorku explodoval tlakový hrnec s dálkovým ovladačem! [CZ Titulky]

Omlouvám se, že zařazuji tento video článek jen několik minut po článku Pozorovatelky o Sýrii, ale protože jde o aktuální živé zpravodajství z USA, které nelze odkládat na později, vkládám článek a videa ihned.

O víkendu zachvátily USA teroristické útoky. V New Yorku ve čtvrti Chelsea (že by „vzkaz“ Hillary, její dcera se jmenuje totiž také Chelsea…?) explodoval tlakový hrnec ukrytý v kontejneru a zranil 29 lidí [1]. V Minnesotě ve městě St. Cloud proběhl útok sympatizanta Islámského státu [2]. Vstoupil do nákupního centra a začal se lidí ptát, jestli jsou Muslimové a vyznávají Islám. Když mu odpověděli, že nejsou Muslimové, zaútočil na ně nožem. Pobodal celkem osm lidí, kteří byli později převezeni do nemocnice. Útočníka zlikvidoval policista, který zrovna nebyl ve službě. Policie v St. Cloud několikrát odkládala tiskovku, teprve až později večer přiznala, že útočil muž, který vykřikoval v nákupním centru „Alláhu Akbar“ a před útokem se ptal lidí, jestli věří v Alláha, jeho Proroka Mohameda a jestli jsou praktikující Muslimové. Když se setkal s negativními odpověďmi, začal je bodat nožem.

VICE-VIDEO: Muslimský útočník pobodal v Minnesotě osm lidí. Křičel „Alláhu, Akbar!“ a před útokem se lidí ptal, jestli vyznávají Islám! V New Yorku explodoval tlakový hrnec s dálkovým ovladačem! [CZ Titulky]

VICE-Návrat do globalizací a Evropskou unií

VICE-války proti teroru

NAŠE SKORUMPOVANÁ VLADA

#11107 Zákonodárci českého parlamentu v tichosti připravují likvidaci mimoparlamentních stran. Operace „Čis

2016-09-19 03:41

Zákonodárci českého parlamentu v tichosti připravují likvidaci mimoparlamentních stran. Operace „Čistý stůl“ nabývá drakonických rozměrů!

V Brně vyroste úřad novodobého politického Gestapa

Poslanci parlamentu si odhlasovali vznik nového úřadu v Brně, který bude vybaven rozsáhlými pravomocemi. Úřad pro dohled nad hospodařením politických stran se stane de facto obdobou říšského Úřadu pro dohled nad stranami a spolky, který v nacistickém Německu od roku 1934 zlikvidoval prakticky veškerou politickou opozici v zemi uplatněním nových zákonů a pravidel na financování. Český parlament se v tomto zákoně nechal zjevně inspirovat a zřejmě i z něho opisoval. Stejně jako tehdy říšský úřad, i tento úřad v Brně bude řízen pěti lidmi, které do čela úřadu jmenuje Poslanecká sněmovna na dobu 6 let. Dalo by se to nazvat „Sněmovna sobě!“ a je zcela zjevné, že úřad si došlápne hlavně na mimoparlamentní opozici. Co všechno totiž obě novely obsahují, to je doslova antidemokratický puč v přímém přenosu.

Stát a tajná služba chce vygenerovat databázi občanů, kteří přispívají závadovým mimoparlamentním stranám!

Tímto ustanovením tak dochází k tomu, že čmuchací a šmírovací úřad v Brně bude zřejmě vést databázi lidí, kteří přispívají na darovací účty mimoparlamentních politických stran a tyto lidi si kontrarozvědka zařadí na seznam potenciálních extrémistů a proruských podporovatelů. BIS tak bude mít po roce až dvou letech k dispozici kvalifikovaný demografický balík dat a údajů o všech lidech v ČR, kteří přispívají finančně mimoparlamentní opozici. Co na to říct? To už není jenom operace Čistý stůl, to je doslova Orwell. Server AE News už před 2 roky varoval, že k těmto procesům kriminalizace podpory opozice dojde. Útoky proti prezidentu republiky v roce 2014 byly jen začátkem likvidace polistopadové demokracie v zemi. Současný establishment v ČR vykazuje všechny znaky fašizace a ustavování forem dystopického absolutismu. Režim chce kontrolovat voliče a přispěvatele opozice. Režim chce kontrolovat a špehovat podnikatele a živnostníky skrze EET. Úřady chtějí špehovat domácnosti pod záminkou ochrany ovzduší před spalováním plastů v kamnech a kotlech. Úřady chtějí legálním držitelům zbrojních licencí odebírat zbraně na základě podezření řadového policisty. O všech těchto kauzách jsme na AE News už informovali.

VICE-Zákonodárci českého parlamentu v tichosti připravují likvidaci mimoparlamentních stran. Operace „Čistý stůl“ nabývá drakonických rozměrů!


Nepřihlášený uživatel

#11108

2016-09-19 11:30

NECHCI BÝT V EU....ČI SNAD PODDANÝM NĚMECKA! Nechci islám, nechci diktát hlupáků z EUROPARLAMENTU!

Nepřihlášený uživatel

#11109

2016-09-19 14:40

No tak už konečně táhněte, knedlovepři! Putin na vás čeká s otevřenou náručí, a v Evropě bez pivních bůčků to bude aspoň míň chrochtat.

Kazatel

#11110 Re:

2016-09-19 15:22

#11109: -  

 HELE NĚCO TI ŘEKNU J PROSIM DOLOŽ ŽE TO SOU RUSOVÉ RAD BYCH VIDĚL DŮKAZ NEBO MÁŠ JEN LŽI SE ZÁPADU NIČÍM NEPODLOŽENÉ TAK TO TAHNI DO P.......

NWO-Dobře ovladatelné je pouze stádo SLUNIČKÁŘI,XENOFILOVÉ,ATD

Tyto skupiny jdou jako stádo tam, kde je pro ně  „vyroben“ silný vůdce, který jim dovolí ničit či mlátit a zabíjet ty „slabochy podlidi“ na něž vůdce ukáže, a je dovoleno vítězům brát si, co chtějí.  „Vítězové“ si přitom neuvědomují,  že se tím dostávají do kategorie ještě nižších „podlidí“, kteří budou po provedení špinavé práce nemilosrdně zlikvidování při prvním pokusu o individuální postoj.

Jestli jsou tedy mé odhady správné, pak ukrajinský nacistický lídr Jaroš, si svým  individualistickým postojem podepsal ortel smrti. Měsíc? Dva? Déle to většinou u takových lídrů netrvá. Neposlušnost v podobě samostatného myšlení, natož jednání, se v mocenských společenstvích radikálně trestá. Už třeba pro výstrahu.ZDROJ

 VICE-UCHYLOVÉ A HNUSÁCI

VICE-Neo-marxisté PRO ISLAM V ČR

Dan Mach

#11111 Re: Re: Rusové tu jsou

2016-09-19 16:31

#11110: Kazatel - Re:  

Stačí se podívat, kolik pracovníků má ruská ambasáda, a kolik mají jiné ambasády u nás. Rusáci si nás vybrali jako trojského koně v Evropské unii a my bychom se konečně měli začít bránit. Copak nás v období 1968 - 1991 neokupovali?

A pokud jako zdroj uvádíte "white-media", tak se jen dobře ukazuje, co jste za ubožáka, ale možná spíš placeného agenta. Ostatně ty snůšky tady poslední dobou, to je takový hnůj, že to nemůže myslet vážně ani všechna ta hloupá zemanova lůza ...


Nepřihlášený uživatel

#11112 Re: Re: Re: Rusové tu jsou

2016-09-19 16:43

#11111: Dan Mach - Re: Re: Rusové tu jsou 

 CHUDACI TAHAJ SEM JEN STARE VECI!!!!NIČIM JINYM SE OHANET NEUMITE CO NOTIČKY USA OVCE 


Nepřihlášený uživatel

#11113 Re: Re: Re: Rusové tu jsou

2016-09-19 16:53


Nepřihlášený uživatel

#11114 1939 Invasion of Prague

2016-09-19 16:56


Nepřihlášený uživatel

#11115 Opakujeme tanky 1968 nebo krizi 1929 a rok 1939?

2016-09-19 17:12

Opakujeme tanky 1968 nebo krizi 1929 a rok 1939?

Jak čas od konce Velké světové pokročil, málem už se nevěří, že Hitler a nacismus byli zlo a za nejhorší událost našich dějin jsou považovány ruské tanky z roku 1968 (což samozřejmě zlo bylo). Obhájci dnešního přejezdu konvojů NATO Českem v tom vidí satisfakci za 68. a jsou v euforii, že tuto záruku naší bezpečnosti a ochrany uvidí živě. Já toto nadšení nesdílím a pochod, který má být demonstrací jednoty a síly Evropy, vnímám pro Evropu naopak jako varující. A jestli v něm někdo vidí pozitivní analogii k roku 1968, já v něm vidím nebezpečnou analogii se vstupem hitlerovských vojsk na území Česka a s přehlídkou vojenské techniky v Praze v roce 1939. I tehdy to byla jízda demonstrující silnou a jednotnou Evropu, ale jak čas ukázal, byla to demonstrativní jízda směrem k Rusku (SSSR), která měla sovětskému „agresorovi“ ukázat, že Evropa se jeho „expanzivnímu“ komunismu ubrání. Až čas ukázal, že cílem nebyla obrana před Ruskem, ale naopak rozšíření Evropské říše až do Ruska a proto napadení Ruska. A že dalším cílem bylo vyhlazení Slovanů a přístup k ruským přírodním zdrojům. A jako tehdy, i nyní je Česko nějak v centru dění – kolony přijedou ze Severu a opět se sejdou v Praze

VICE-…Vznik Protektorátu Čechy a Morava (15. březen 1939)

VICE-Demonstrativní jízda Hitlera a demonstrativní jízda NATO – vše jako přes kopírák. Martin Stropnický: „Rusko porušilo mezinárodní právo, Evropa je v nebezpečí a veřejný přesun NATO je ukázkou obrany“. Naši politici: „Bojkot ruských oslav konce války je žádoucí, prezident ať zváží účast.“ Video z 1939

KDO JE OKUPANT OBRAZEK


Nepřihlášený uživatel

#11116 Re: Re: Re: Rusové tu jsou

2016-09-19 17:18

#11111: Dan Mach - Re: Re: Rusové tu jsou 

 JSME VŠICHNI VLASTENCI KOLABORANTE


Nepřihlášený uživatel

#11117 Re: Re: Orbán: Brusel žene Evropu do civilizační katastrofy

2016-09-19 17:47

#11103: - Re: Orbán: Brusel žene Evropu do civilizační katastrofy 

 Náš Bohoušek si zve Merkelovou a potají domlouvá přivezení prvních tisícovek imigráků. Vzpomeňme na to ve volbách!


Nepřihlášený uživatel

#11118 Re: Re:

2016-09-19 19:16

#11110: Kazatel - Re:  

 nehadej se se sluničkařema vždicky placnou něco pitomeho ti blby idioti ani nevědi že všechny 3 světové války byly v plánu už davno když to napsal albert pike jak maji probihat všechny 3 světové války jen blb se muže hadat se sluničkařema těm už neni pomoci až to všechno začne budou oni jako prvni litovat až sluničkaři  skončijou pod kudlou muslimum a nebo ve vězeni za kolaboraci jejich osud je sečtenej mě děla spiš starost něco jineho až začne válka z islámem je někdy dost těške rozeznat muslima od cigana jsou prostě hodně ciganu kteři jsou prostě agresivni ale vym že každej takovej neni protože mam par takovych přatel a znamych nejsem rasista ale tohle bude za par let v evropě problem jak rozeznat muslima od cigana nejsem odbornik na rasy a mnoho evropanu take neni aby take nezačala rasova válka v evropě protože v americe pomalu mezi bělochy a afroameričany jsou nepokoje rozhodně tohle nechci v evropě poslouchat na ulici vykřik černa sila a zmetky co napadaj nevine lidi na ulici tohle všechno je prostě chaos ad jdou sluničkaři do prdele zastavam nazor ten člověk kterej ze sveho života děla chaos ten v chaosu zahyne a tohle je osud sluničkařu


Nepřihlášený uživatel

#11119 Re: Volební výprask pro Merkelovou v zemských volbách

2016-09-19 22:47

#10980: Realista - Volební výprask pro Merkelovou v zemských volbách 

 Až bude Frau Megera veřejně lynčovaná a za jásotu tamních obyvatel táhnuta za autem v berlínských ulicích, rád bych byl u toho, abych si do té svině mohl taky kopnout a plivnout jí do zoho hnusného zkrvaveného ksichtu.


Nepřihlášený uživatel

#11120 Další šokující případ znásilnění ve Švédsku!

2016-09-20 09:00

Afghánec ve Švédsku znásilnil 15letou dívku: Poté požádal o azyl

Švédští policisté řeší další šokující případ znásilnění migrantem. Ke znásilnění došlo na psychiatrické klinice ve Stockholmu. Afghánský uprchlík Ali Bahmani tu znásilnil 15letou mentálně postiženou dívku, která předtím byla panna. Migrant lhal, že je mu 16 let, podle expertů na zubní chrup mu je ale nejméně devatenáct!

Afghánský uprchlík znásilnil teprve 15letou mentálně postiženou dívku na psychiatrické klinice ve Stockholmu. Případ je o to smutnější, že dívka byla předtím panna.

Afghánec Ali Bahmani byl s obětí hospitalizován na dětském oddělení. Počátkem prosince spolu s personálem sledovali televizi. Když personál nemocnice na pár minut místnost opustil, Bahmani dívku napadl a znásilnil ji na sedačce.

"Když se pracovníci vrátili, Ali Bahmani vyskočil a natáhl si kalhoty. Dívka ležela v klubíčku s kalhotkami u kotníků, plakala a byla vystrašená k smrti," zaznělo u soudu s afghánským migrantem. Bahmani odmítl, že by dívku znásilnil, se sexem prý souhlasila. Neřekla mu to ale verbálně, nýbrž "svým srdcem".

A tyhle hovada chce Sráčbotka přijmout v množství několika tisíc? Nasrat! Volím Okamuru!

Více na Afghánec ve Švédsku znásilnil 15letou dívku, poté požádal o azyl


Nepřihlášený uživatel

#11121 Německem otřásl další případ brutálního znásilnění ze strany uprchlíků!

2016-09-20 09:27

Migrant znásilnil truchlící babičku mezi hroby. Seniorka skončila v nemocnici

Obětí se tentokráte stala babička (79), která na hřbitově truchlila nad svou zesnulou sestrou. Vše se odehrálo v neděli ve městě Ibbenbüren v Severním Porýní-Vestfálsku. Důchodkyně skončila se zraněními v nemocnici.

Babičku útočník povalil přímo mezi hroby a znásilnil. Utrpení učinil konec až kolemjdoucí, který uslyšel křik o pomoc. I když imigrant utekl, ještě týž den byl dopaden. „Policie v Ibbenbürenu zatkla 40letého muže z Eritreje. V Německu žije od roku 2013 a byl vzat do vazby. Dotyčný během zadržení nekladl žádný odpor,“ stojí v prohlášení policie.

 O dost hůře dopadla oběť Afričana – babička skončila v nemocnici a propuštěna byla až v úterý. Útok vůbec nečekala, na hřbitov chodila pravidelně oplakávat svou mrtvou sestru. O podobě fyzických zranění německá média mlčí, seniorka bydlí v domově důchodců.

Podobná napadení ze strany běženců nejsou ojedinělá. Jiný případ se odehrál v sousedním Rakousku loni v září. Když penzistka u řeky venčila psa, uprchlík předstíral, že potřebuje pomoc. Dobrá vůle se ženě vymstila – imigrant ji povalil na trávu a análně znásilnil.

O sexuálních útocích ze strany cizinců se v Německu začalo veřejně mluvit po silvestrovské noci v Kolíně nad Rýnem. Tehdy byly více než tisícihlavým davem napadeny stovky bezbranných Němek. Jedna znásilněná dívka dokonce otěhotněla a rozhodla se jít na potrat.

Německé úřady proto zpřísnily zákony postihující sexuální násilí, nyní může být odsouzení za znásilnění překážkou pro udělení azylu. Kritici ale tvrdí, že podobné kroky nestačí a sexuální útočníky zjevně neodrazují.

Více na Migrant znásilnil truchlící babičku mezi hroby, seniorka skončila v nemocnici

 


Nepřihlášený uživatel

#11122 Výčet dalších zrůdností, které imigranti za poslední rok spáchali:

2016-09-20 09:41

Syrský migrant (17) s kamarády brutálně znásilnil 18letou dívku, u soudu vše odmítl

Sedmnáctiletý syrský migrant stanul před soudem ve Velké Británii. Obžaloba ho viní z toho, že spolu se s dalšími kamarády brutálně znásilnili 18letou dívku.

Dívka vypověděla, že ji a kamarádku pozvala skupinka kluků na party. Předpokládala, že její kamarádka ty kluky zná, jinak by nikam nešla. Když přišla do domu, kluci se na ni vrhli a během tří hodin ji čtyřikrát znásilnili a dvakrát sexuálně napadli. Nakonec se jí podařilo násilím uniknout a doma vše řekla matce.

Uprchlík znásilnil stařenku: Dostal 20 měsíců, v Rakousku pak zůstane

Imigrant z Afghánistánu znásilnil v Rakousku starou paní. Zločin se stal již v září loňského roku, ale policie o něm mlčela. Nyní byl běženec odsouzen, vyvázl však s velmi mírným trestem pouhých 20 měsíců. Poté, co opustí brány vězení, navíc zůstane v Rakousku.

„Ten den bylo horko a já si řekla, že se projdu se svým pejskem okolo řeky Schwechat. V řece jsem uviděla dva mladé muže, kteří se koupali,“ vypověděla u soudu oběť bestiálního znásilnění Christina F. (72). Mladík ji požádal, ať mu pomůže vylézt na břeh a nic netušící stařenka mu podala ruku. „Najednou jsem ucítila zezadu ránu,“ vzpomíná na hororový den babička. Jeden z mužů jí zacpal ústa, strhal z ní šaty a stařenku, která váží pouhých 48 kg, brutálně znásilnil. Zmlácená žena po útoku utekla domů, kde se v šoku zamkla.

Tam ji našel její dlouholetý přítel Hans Vesely, který, když viděl modřiny a škrábance na jejím těle, naléhal, aby mu řekla, co se stalo. Vystrašená babička nejdříve nechtěla jít na policii, nakonec se ale nechala přesvědčit. „Její pes, kterému už je 13 let, ji bohužel nedokázal ochránit,“ poznamenává trpce Hans.

Ačkoliv se zločin stal již v září 2015, policie mlčela v obavě, aby případ nevzbudil protipřistěhovalecké nálady. Zločin se totiž stal v městečku Traiskirchen, kde se nachází jedno z největších azylových středisek v Rakousku. Krutou ironií osudu dcera oběti uprchlíkům pomáhala, pracovala v traiskirchenském utečeneckém centru. 

Teenagerku (18) znásilnili během útoků v Kolíně nad Rýnem: Otěhotněla a musela na potrat

Dívka se stala obětí hromadného sexuálního šílenství, které zachvátilo město v rámci oslav Nového roku. Neznámý útočník ji přímo na nádraží povalil a znásilnil hned vedle svého soukmenovce, který tentýž odporný čin zrovna vykonával na jiné bezmocné oběti!

„Ztratila se kamarádce a ti muži ji začali postrkovat mezi sebou. Pak ji shodili na zem a byla znásilněna. Řekla nám, že několik málo metrů od ní ležela jiná dívka, také znásilňovaná. Snažila se jí naznačit, aby raději zavřela oči. Muž jí ale chytl hlavu a donutil ji, aby se na něj přitom koukala,“ řekla dívka podle britského serveru MailOnline vyšetřovatelům.

Utrpení obou skončilo až díky zásahu policistů. Dívka však mezitím utekla pryč a ze studu se rozhodla celou záležitost nehlásit. Když se potvrdilo, že je těhotná, šla raději na potrat.

Z celkem 1200 silvestrovských útoků byli přitom odsouzeni jen čtyři pachatelé i přesto, že padlo několik obvinění a existují desítky svědků. Dva ze čtyř pachatelů, Hussain A. a Hassan T., však nakonec unikli vězení za sexuální napadení.

 

Chceme, aby se tohle jednou dělo i v naší krásné malé zemičce? Abychom se denně obávali o své dcery, ženy, sestry, matky? Ne! Musíme tedy bojovat všemi možnými prostředky proti relokaci uprchlíků do naší země! Vždyť nejde o nic méně než o naši bezpečnou budoucnost!


Nepřihlášený uživatel

#11123 Re: Orbán: Brusel žene Evropu do civilizační katastrofy

2016-09-20 14:08

#11059: Vlastenec - Orbán: Brusel žene Evropu do civilizační katastrofy 

 Závidím Maďarům jejich premiéra, to náš Dluhouš leze raději Makrele do jejího masivního pozadí. :-( Ale zase máme Zemana, kdežto o maďarském prezidentovi jsem doposud neslyšel ani slovo.


Nepřihlášený uživatel

#11124 Hillary Clinton zfalšovala své shromáždění v Greensboro ve filmovém studiu.

2016-09-20 15:07

VIDEO: Hillary Clinton zfalšovala své shromáždění v Greensboro ve filmovém studiu. To musíte vidět! Je buď opravdu mrtvá, nebo těžce nemocná! [CZ Titulky]

Již před několika dny se začalo na internetu šířit video, které zachycuje shromáždění Hillary Clinton v Greensboro v Severní Karolíně. Jedná se o záznam shromáždění, který je dostupný zde. Mělo to být první shromáždění po jejím přerušení kampaně kvůli údajnému zápalu plic. Shromáždění bylo jen pro zvané, šlo o malou lokální událost, která měla za úkol pouze obnovit důvěru voličů ve skutečnost, že Hillary je opravdu naživu. To se nyní ale ukazuje jako velmi nejisté. Lidé totiž záhy začali upozorňovat na určité zásadní nesrovnalosti ve videozáznamu, které shrnuje video nahoře, ke kterému jsem udělal české titulky. Příznivci Hillary mají na pódium namířené své mobily a projev Hillary si chtějí natočit. Displeje mobilů ale ukazují úplně jiný obraz, než který zabírá jako celek televizní kamera. Na mobilech zcela zjevně  chybí na pódiu seřazené americké vlajky.

VICE-VIDEO: Hillary Clinton zfalšovala své shromáždění v Greensboro ve filmovém studiu. To musíte vidět! Je buď opravdu mrtvá, nebo těžce nemocná! [CZ Titulky]

VICE-VŠE O CLINTONOVÍCH + AMERICAN POLITC


Nepřihlášený uživatel

#11125

2016-09-20 15:38

Hillary Clinton E-mail Archive 

Od: Na: Datum: 01.1.2001 03:00 Předmět: NEW Íránem a Sýrií 2.doc

UNCLASSIFIED US Department of State Případ č F-2014-20439 Doc číslo C05794498 Date: 11/30/2015 vydání v FULL Nejlepším způsobem, jak pomoci Izraeli vypořádat se s rostoucí íránský jaderný potenciál je pomoci lidem Sýrie svrhnout režim bašár Assad. Jednání omezit íránský jaderný program nebude řešit bezpečnostní dilema Izraele. Ani nebudou zastaví Íránu zlepšení klíčovou součástí jakéhokoliv jaderného programu zbraní - způsobilost k obohacování uranu. V nejlepším případě, že rozhovory mezi hlavních světových mocností a Íránu, které začalo v Istanbulu letos v dubnu a bude pokračovat v Bagdádu v květnu umožní Izraeli odložit o několik měsíců rozhodne, zda k útoku na Írán, které by mohly vyvolat velkou blízkovýchodní války , Íránský jaderný program a občanská válka v Sýrii může zdát nesouvisí, ale jsou. Pro izraelských představitelů, skutečná hrozba z jaderně vyzbrojený Írán není vyhlídka šílené íránského vůdce zahájení nevyvolaného íránský jaderný útok na Izrael, který by vedl k zániku obou zemí. Co izraelští vojenští vůdcové opravdu bát - ale nelze mluvit o - ztrácí svůj jaderný monopol. Íránský kapacita jaderných zbraní by nejen konec, který jaderný monopol, ale mohl by také výzva ostatní soupeři, jako je Saúdská Arábie a Egypta, jít jaderné stejně. Výsledkem by bylo nejisté nukleární rovnováha, v níž Izrael nemohl reagovat na provokace s běžnými vojenskými údery na Sýrii a Libanonu, jak to může dnes. Kdyby Írán dosáhne prahu jaderných zbraní stavu, Teherán by to mnohem jednodušší obrátit se na své spojence Sýrie a Hizballáhu zaútočit Izraele, protože věděl, že jeho nukleární zbraně by sloužit jako odstrašující prostředek pro Izrael reaguje na samotném Íránu. Zpět do Sýrie. Jedná se o strategický vztah mezi Íránem a režimem Bašára Asada v Sýrii, který umožňuje, aby Írán ohrozit bezpečnost Izraele - nikoli prostřednictvím přímého útoku, který ve třiceti letech nepřátelství mezi Íránem a Izraelem nikdy nedošlo, ale prostřednictvím svého proxy v Libanonu, stejně jako Hizballáh, které se udržují, ozbrojené a vyškolených Íránu přes Sýrii. Konec režimu Assad skončí tento nebezpečný aliance. Vedení Izraele chápe, proč dobře porážet Asada je nyní ve svých zájmů. Ve svém projevu na CNN Amanpour pořadu minulý týden, ministr obrany Ehud Barak tvrdil, že "svržení dolů z Asada bude jedním z hlavních rána do radikální osy, hlavní rána do Íránu .... Je to jediný druh základny íránského vlivu v arabský svět ... a to oslabí dramaticky jak Hizballáh v Libanonu a Hamás a islámský džihád v Gaze. " Svrhnout Asada by bylo nejen masivní přínosem pro bezpečnost Izraele, to by také zmírnit izraelskou pochopitelný strach ze ztráty svého jaderného monopolu. Poté, Izrael a Spojené státy mohly vyvinout společný názor o tom, kdy íránský program je tak nebezpečný, že vojenská akce by mohla být oprávněná. Právě teď, to je kombinace íránského strategické aliance se Sýrií a stabilního pokroku v íránském jaderném programu obohacování uranu, která vedla izraelské vůdce uvažovat překvapivý útok - v případě potřeby přes námitky Washingtonu. S Asada pryč a Íránu již není schopen ohrozit Izrael prostřednictvím svých, proxy, je možné, že Spojené státy a Izrael se mohou dohodnout na červené čáry pro když íránský program překročil práh nepřijatelné. Stručně řečeno, Bílý dům může zmírnit napětí, které vyvinula s Izraelem nad Íránem tím, že dělá správnou věc v Sýrii. Povstání v Sýrii nyní trvala více než rok. Opozice se nebude dál, ani se režim bude akceptovat diplomatického řešení zvenčí. S jeho životem a jeho rodina v ohrožení, jen hrozby silou nebo použití síly bude měnit syrského diktátora Bašára Asada mysl. UNCLASSIFIED US Department of State Případ č F-2014-20439 Doc č C05794498 Datum: 11/30/2015 The Obamova administrativa byla pochopitelně pozor na zapojení do operace vzduchu v Sýrii, jako je realizovaný v Libyi ze tří hlavních důvodů. Na rozdíl od libyjských opozičních sil, syrští rebelové nejsou jednotné a nedrží území. Arabská liga nebyla vyzval k vnější vojenské intervenci jako tomu bylo v Libyi. A Rusové jsou proti. Libye byla jednodušší případ. Ale kromě chvályhodným účelem úspory libyjské civilisty z možných útoků Kaddáfího režimu, libyjská operace neměl žádné dlouhodobé důsledky pro region. Sýrie je těžší. Ale úspěch v Sýrii by transformační událost pro Blízký východ. Nejen, že by další nemilosrdný diktátor podlehnout masovou opozici na ulicích, ale měl by tento region se změnila k lepšímu jako Írán by již mít oporu v Středním východě, ze kterého ohrožovat Izrael a podkopávají stabilitu v regionu. Na rozdíl od Libye, úspěšný zásah v Sýrii by si vyžádalo značné diplomatické a vojenské vedení ze Spojených států. Washington by měl začít tím, že vyjádřila ochotu spolupracovat s regionálními spojenci, jako je Turecko, Saúdská Arábie a Katar organizovat, vycvičit a vyzbrojit syrské povstalecké síly. Toto oznámení takového rozhodnutí by sám o sobě pravděpodobně způsobí značné zběhnutí od syrské armády. Potom pomocí území v Turecku a možná Jordan, američtí diplomaté a úředníci Pentagonu mohou začít posilovat opozici. Bude nějakou dobu trvat. Ale vzpoura se chystá jít na dlouhou dobu, s nebo bez účasti USA. Druhým krokem je rozvíjet mezinárodní podporu pro operace koalice vzduchu. Rusko nikdy nebude podporovat takovou misi, takže není důvod působí prostřednictvím Rady bezpečnosti OSN. Někteří argumentují, že angažovanost USA riskuje širší válku s Ruskem. Ale příklad Kosovo ukazuje jinak. V tomto případě, Rusko mělo skutečné etnické a politické vazby na Srby, které neexistují mezi Ruskem a Sýrií, a to i poté Ruska udělali něco víc než stěžovat. Ruští představitelé již uznal, že nebudou stát v cestě, pokud zásah přijde. Ozbrojování syrské rebely a pomocí západní vzduchovou energii k zemi syrské vrtulníky a letadla je low-cost přístup vysokou návratnost. Dokud Washingtonu političtí představitelé zůstat pevná, že žádné americké pozemní jednotky budou rozmístěny, jak tomu bylo v Kosovu a Libye, budou náklady do Spojených států bude omezen. Vítězství nesmí přijít rychle a snadno, ale to přijde. A odměna bude značný. Írán by být strategicky izolován, neschopný uplatnit svůj vliv na Blízkém východě. Výsledný režim v Sýrii bude vidět Spojené státy jako přítel, ne nepřítel. Washington by získal značné uznání jako bojovat za lidi v arabském světě, ne zkorumpovaným režimům. Pro Izrael je důvodem pro blesk z modrého útoku na íránská jaderná zařízení by se zmírnil. A nový syrský režim by mohl být dobře otevřené a včasné reakce na zamrzlé mírových rozhovorů s Izraelem. Hizballáh v Libanonu by byly odříznuty od svého íránského sponzora, protože Sýrie již nebude tranzitní bod pro íránskou školení, pomoc a raket. Všechny tyto strategické výhody a vyhlídky na záchranu tisíců civilistů z vraždy v rukou režimu Assad (10000 již bylo zabito v tomto prvním roce občanské války). S rouškou strachu zvedl ze syrského lidu, se zdá, že určit, bojovat za svou svobodu. Amerika může a měl by jim pomoci - a tím pomoci Izraeli a pomáhají snížit riziko širší války.