Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Čech

#11201 Vyznání Čecha

2016-09-25 19:59

Včera jsem byl jako každý rok na Svatováclavských hodech. Bylo veselo, lidi se bavili, zpívali, tančili, všichni byli šťastní, spokojení, každý si užíval, nikomu nic nechybělo. To je naše svobodná česká kultura, tedy pravý opak islámské kultury, kde jsou lidi vychováváni v neustálém strachu, přísných zákazech a za kdejakou prkotinu hrozí přísné tresty od bičování přes polévání kyslinou až po kamenování. Tuhle kulturu zde nechci! A nikdo příčetný chtít ani nemůže! Já chci v naší zemi svobodu, klid, mír! Chci krásné české tradice, ne středověk! A kdo po téhle agresivní prakultuře zamindrákovaného pouštního pedofila tak touží, nechť si odjede k nim a netahá jejich neansrtálské zvyky sem!


Nepřihlášený uživatel

#11202 Mohutný výbuch v centru Budapešti zranil dva policisty

2016-09-25 22:03

V sobotu pozdě v noci otřásl centrem maďarského hlavního města mohutný výbuch, při němž utrpěli dva policisté vážná zranění. Podle agentury MTI byl po výbuchu uzavřen bulvár Tereza. Policie příčinu detonace vyšetřuje. 

V nočních hodinách bylo postupně uzavřeno celé okolí, na místě se objevili pyrotechnici a policie vyprázdnila blízké restaurace. Agentura MTI uvedla, že k výbuchu došlo v přízemí obytného domu na křižovatce bulváru Tereza a ulice Király. Exploze zranila dva policisty, kteří byli převezeni do nemocnice. Podle televize M1 je jejich stav velmi vážný.

Server Nol.hu uvedl, že v okolí bylo nalezeno značné množství hřebíků, co naznačuje, že mohla vybuchnout bomba naplněna hřebíky. Takže naši milí obohacovači už obohacují i v Maďarsku. Snad s nimi pan Orbán pořádně zatočí!


Nepřihlášený uživatel

#11203 Policie zatkla muže podezřelého ze střelby do zákazníků v americkém obchodě

2016-09-25 22:05

Policie amerického státu Washington dopadla v sobotu večer muže podezřelého ze zabití pěti lidí při páteční střelbě v nákupním centru ve městě Burlington, asi sto kilometrů severně od Seattlu. Muž byl vzat do vazby, sdělil agentuře Reuters mluvčí státní policie Keith Leary. Jde o dvacetiletého Turka Arcana Setina.


Nepřihlášený uživatel

#11204 Re: Mohutný výbuch v centru Budapešti zranil dva policisty

2016-09-26 11:22

#11202: - Mohutný výbuch v centru Budapešti zranil dva policisty 

 Falešné operace vlajky jsou tajné operace navrženy tak, aby klamat veřejnost takovým způsobem, že operace jevit jako oni jsou prováděny

MADARSKO Budapešt pod falešnou vlajkou teror Nastup NWO pro zemi

Po faktu, jejich ochotni ale neopatrné účast by mohla pojistit své mlčení.

Falešné operace vlajka zrychlil po vzniku vládních zpravodajských agentur, stejně jako CIA, opět z popudu soukromých zájmů s připravené pomoci médií, kteří zavádějí falešné vede k udržení apriorní titulní příběh.

Falešný operace vlajka, kde jsou nevinní lidé zavražděni vždy dodává záminku pro vojenské invaze kde ještě zabíjení dochází včetně neopatrné amerických vojáků, kteří se domnívají, že bojují za svou zemi. Ambrose Pierce , Satirik a tvůrce The Devil slovníku definovaný politice jako ,

"A spor zájmů maskující se jako soutěž principů, na řízení veřejných záležitostí pro soukromý prospěch." [2]

VICE-False Flag Operations - hlavný súbor

VICE-Evropská unie - CIA tajné operace


Nepřihlášený uživatel

#11205 CIA-SS-USA

2016-09-26 11:48


Nepřihlášený uživatel

#11206 KDYŽ MLUVÍ REDAKTOŘI MEDII

2016-09-26 11:54

Usáma bin Ládin

Bin Ládin sám byl známý CIA aktivum táhnoucí se od pozdní 1970, když byl ozbrojený a financovaný CIA přes pákistánskou ISI , aby vedl muslimské Mujahideen proti Sovětům v Afghánistánu. Poté, VICE-bin Ládin vedl Al-Káidy na Bosna krátce po vypuknutí války v roce 1992 za účelem boje proti bosenským Srbům, kteří byli následně terčem leteckých úderů NATO. krátce před bombardováním NATO Jugoslávie v roce 1999, bin Ládin a Al-Káida se stěhoval do Kosova, Srbska jižní provincii, na pomoc Kosovská osvobozenecká armáda, albánská teroristické frakce, která byla podpořena USA a NATO v jeho násilné kampaně proti Srbům v regionu.

"Spojené státy, který původně cvičili afghánské Araby během války v Afghánistánu, podporován je v Bosně a v Kosovu," hlásil National Post.

S pomocí teroristické sítě bin Ládina, opírající se o USA a NATO, ne méně než 90% Srbů bylo "etnicky vyčištěna" a byl nucen opustit oblast, zatímco mezinárodní sdělovací prostředky hrají svou roli svědomitě v zobrazovat Albánců jako "oběti" srbské agresi.

Sotva týdny před 9/11, bývalí členové al-Káidy, kteří se následně vstoupily do kosovské osvobozenecké armády byli přepraveni z Makedonie americkými výsadkáři.

Jako bývalý FBI tlumočník Sibel Edmonds odhalil, USA zachována,

"Intimní vztahy" s bin Ládin, "celou cestu až do onoho dne VICE-11. září ."


"Válka proti terorismu" je podvod

Zatímco vnitřní bezpečnost šéf Janet Napolitano , FBI hlava Mueller a jiní neustále fearmonger o domácí teroristé, že bezprostřední hrozba , federální vláda má spolehlivou zvěřinec kapesních muslimských radikálů na kterém vyzval k radikalizaci následovníků do zahájení útoku na "velkého satana", když politické klima považuje za nezbytné. 

skutečnost, že jen asi každý významný teroristický útok nebo přerušena hrůza vyděsit po desetiletí byla řízena lidmi s přímými vazbami na americkou inteligencí činí celou válku proti terorismu kompletní podvod , a znovu zdůrazňuje pravdu, že jsou skuteční teroristé pobývat mnohem blíže k domovu , než jeskyní ve střední Asii nebo na Středním východě.
  VICE-Al-Káida je přední skupina pro US vojenskoprůmyslového komplexu


Nepřihlášený uživatel

#11207 usa teroris

2016-09-26 15:46

VIDEO: Rusko pozabíjelo americké, britské a izraelské vojáky v syrském Aleppu, kteří z bunkru řídili operace IS a Fronty Al-Nusrá! Rusko čelí nařčení z barbarismu! Delegace OSN obvinila americkou vládu ze lží a propagandy! [CZ Titulky]

Už koncem minulého týdne přinesla íránská státní tisková agentura FARS informaci o tom, že ruská fregata ve Středozemním moři v blízkosti syrských břehů odpálila ze své paluby tři rakety typu Kaliber, které zničily na předměstí syrského Aleppa operační bunkr [1]. V něm zahynulo 30 důstojníků izraelské zahraniční rozvědky, dále řídící důstojníci USA, Velké Británie, Saúdské Arábie, Turecka a Kataru. Informace začala nejprve kolovat na serverech americké a izraelské alternativy bez potvrzení západními médii, jedno z videí přinášíme v tomto článku nahoře, ke kterému jsem připravil české titulky. Přestože jde o obrovský masakr, západní média mlčí, ale co je podstatné a důležité, že nikdo k této informaci nevydal ani žádné tiskové dementi. Informaci nepřináší ani ruská státní média. A ani ruská média informaci nepotvrzují, ani nevyvrací. Co to znamená?

Všichni mlčí, aby nemuseli spustit 3. světovou válku… už teď…

Zajímavá souvislost je vidět hlavně v Izraeli. Donald Trump je kandidátem Tel Avivu v USA. A Donald Trump je spojencem Vladimira Putina. Pro Izrael je spojenectví s Trumpem důležitější, než odveta Rusku za pozabíjené izraelské operativce v Aleppu. Mlčení i ostatních zemí, které v bunkru po zasahu ruskými raketami Kalibr přišly o své důstojníky, je potom zcela logické. Přiznání, že v Aleppu operují jejich operativci uprostřed čtvrti Dar Ezza, kterou ovládá Fronta Al-Nusrá, by se médiím vysvětlovalo jen opravdu těžko a válku s Ruskem teď nelze spustit kvůli volbám v USA. Takže došlo k uplatněné sovětského modelu informační blokády, velmi dobře známé z dob Studené války. Západní média mlčí, nekomentují, nevyjadřují se, nepotvrzují, ani nevyvrací. Je ale už zcela zjevné, že informace je nejenom pravdivá, ale už má dokonce své následky.

VICE-VIDEO: Rusko pozabíjelo americké, britské a izraelské vojáky v syrském Aleppu, kteří z bunkru řídili operace IS a Fronty Al-Nusrá! Rusko čelí nařčení z barbarismu! Delegace OSN obvinila americkou vládu ze lží a propagandy! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#11208 Re: Policie zatkla muže podezřelého ze střelby do zákazníků v americkém obchodě

2016-09-26 16:37

#11203: - Policie zatkla muže podezřelého ze střelby do zákazníků v americkém obchodě 

 Takze zase muslim... To je nahoda. Strilej nas jako kraliky a nikdo s tim nic nedela. OKAMURA musi u nas vyhrat

Když ČT LŽE

#11209 ČT zase lže ale o Allepu

2016-09-26 19:24

ČT24 zase lže ale o Syrii a Allepu a lži zas o Rusku njn co by se dalo čekat od SS MEDII TV ale pravdu nám neřeknou jen prolhanej Mainstriem 


Nepřihlášený uživatel

#11210 Barbarství v Aleppu

2016-09-26 19:46

https://www.novinky.cz/zahranicni/

(zveřejněno 26.9.2016 v 8:51 hod.)

Čiré barbarství

Na krizovém zasedání Rady bezpečnosti Pan Ki-mun řekl, že byl „zděšen“ eskalací vojenských akcí v obklíčeném městě. O použití těžkých bomb na ničení bunkrů proti budovám řekl, že „posouvají úroveň do nových hlubin barbarství“. Dodal, že nálety na obytné čtvrti za použití zápalných pum by mohlo být možné označit za válečný zločin.

Slovo barbarství použila při svém vystoupení i americká velvyslankyně v OSN Samantha Powerová, které se pustila do Moskvy kvůli podpoře režimu Bašára Asada: „Co Rusko sponzoruje a co dělá, není boj proti terorismu, ale barbarství.“ „Místo toho, aby usilovali o mír, Rusko a Asad válčí. Místo toho, aby pomáhali dostat k lidem pomoc, jež může zachránit životy, Rusko a Asad bombardují humanitární konvoje, nemocnice a záchranáře, kteří se zoufale snaží udržet lidi naživu,“ dodala.


Nepřihlášený uživatel

#11211 V Jordánsku zastřelili křesťanského spisovatele, byl souzen za urážku islámu

2016-09-26 22:20

Střelec zabil u budovy soudu v jordánském Ammánu křesťanského spisovatele Nahída Hattara, který byl souzen kvůli sdílení karikatury údajně urážející islám. Informovala o tom televize Skynews s odkazem na jordánskou státní tiskovou agenturu Petra. Hattara zasáhly tři kulky, útočníka vzápětí policie zatkla.

Šestapadesátiletý spisovatel byl zatčený v srpnu poté, co na sociální síti Facebook umístil karikaturu, na které vousatý muž v nebi kouří v posteli obklopený ženami a žádá boha, aby mu donesl víno a kešu oříšky, uvedl server televize Al-Džazíra. 

Podle ní se karikaturou, jejíž autor je neznámý, cítilo uraženo mnoho Jordánců. Úřady Hattara, který byl křesťanského vyznání, obvinily z podpory sektářství a urážky islámu. V září byl propuštěn na kauci.

Server Euronews označil Hattara za protiislámského aktivistu a příznivce syrského prezidenta Bašára Asada. 

Jordánsko je klíčovou součástí USA vedené koalice bojující proti Islámskému státu v Sýrii a Iráku.


Nepřihlášený uživatel

#11212 Střelba a výbuch v ve švédském Malmö: Policie potvrdila několik zraněných

2016-09-26 22:23

Několik výstřelů a minimálně jeden výbuch otřásl včera jižní částí Malmö. Informace přinášejí švédská média. Podle úřadů je několik lidí zraněno. Střelbu z automatických zbraní zahájili čtyři muži na mopedu. Očití svědci kolem devatenácté hodiny ohlásili hlučné krátkodobé výstřely, o chvíli později svědci slyšeli nedaleko od místa střelby výbuch. Propojení mezi střelbou a výbuchem se zatím nepotvrdilo.


Nepřihlášený uživatel

#11213 První podvod Hillary Clinton!!!

2016-09-27 09:28

Je teď toho plný internet (YouTbue).

Vpravo dole u videa klikněte na CC a zaškrtněte: čeština.

Hillary zfalšovala své shromáždění


Nepřihlášený uživatel

#11214 Damašek má informaci o rozhovorech amerických vojenských příslušníků s bojovníky IS

2016-09-27 12:15

Damašek má informaci o rozhovorech amerických vojenských příslušníků s bojovníky IS (teroristická organizace Islámský stát, v RF zakázána) před ofenzívou teroristů u Dajr az-Zauru po leteckém útoku na syrskou armádu, prohlásila v pondělí předsedkyně Lidové rady SAR Chadíja Abbasová.

Letadla mezinárodní koalice „proti ISIL" zasadila 17. září čtyři údery po syrských vojscích, která jsou v obklíčení IS v okolí letiště Dajr az-Zauru. Zahynulo 62 vojenských příslušníků a asi 100 jich bylo zraněno. Ústřední velení VLS USA prohlásilo, že USA uznávají fakt leteckého útoku americké koalice u Dajr az-Zauru. „Syrská armáda odposlouchávala rozhovory mezi Američany a Daiš (arabská zkrátka IS) před útokem na Dajr az-Zaur… Americké síly poslaly Daiš do útoku na pozice syrských vojsk poté, co uskutečnily tyto údery", prohlásila Abbasová v Teheránu. Abbasová, kterou cituje libanonská televizní stanice Al Mayadeen, řekla, že Damašek má důkazy záměrného útoku Američanů na pozice syrské armády v Dajr az-Zauru. Detaily budou zveřejněny později, řekla poslankyně.

Číst dál: Damašek má informaci o rozhovorech amerických vojenských příslušníků s bojovníky IS


Nepřihlášený uživatel

#11215

2016-09-27 19:47

Je nejvyšší čas vystoupit z EU a bránit své země proti ekonomickým emigrantům svou zemí. EU to bojkotuje a bojkotovala to. Ven z EU.


Nepřihlášený uživatel

#11216 Re: V Jordánsku zastřelili křesťanského spisovatele, byl souzen za urážku islámu

2016-09-27 19:48

#11211: - V Jordánsku zastřelili křesťanského spisovatele, byl souzen za urážku islámu 

 Tomu se říká svoboda slova po islámsku, tohle nás čeká i v ČR, pokud budeme volit Sobotky, Kalouska, Bělobrádka a další sráče!


Nepřihlášený uživatel

#11217 Re: Re: V Jordánsku zastřelili křesťanského spisovatele, byl souzen za urážku islámu

2016-09-28 07:36

#11216: - Re: V Jordánsku zastřelili křesťanského spisovatele, byl souzen za urážku islámu 

 Vás tohle nečeká, nikdo k vám nechce, všichni ví, co jste za pochcaná prasata.


Nepřihlášený uživatel

#11218 Vše nejlepší k dnešním narozeninám, Miloši!

2016-09-28 09:39

Tví voliči Ti přejí vše nejlepší, hodně štěstí, politických úspěchů a hlavně toho zdravíčka, abys mohl stejně svědomitě a při plné síle vykonávat prezidentský mandát i ve druhém funkčním období !!!

 

 

ČT-MVČR-VLÁDA-SS-LŽI

#11219 PROUKRAJINSKA PROPAGANDA MIŘENÁ NA RUSKO aby vinu za mh17 převzalo RF

2016-09-28 10:11

ČT A MEDIA PROAMERICKEHO STYLU VÁM BUDOU FURT LHAT 

PROUKRAJINSKA PROPAGANDA MIŘENÁ NA RUSKO aby vinu za mh17 převzalo RF

TAK FAKTA UKAZUJI NA UKRAJINU STÁLE!!!!

VICE-Ukrajinský BUK 5.3.2014 v Horlivce 323,321,312,301,331,332

DUKAZ-Oznámení o nasazení BUK M1 Ukrajinskou armádou 26.6.2014

VICE-Oznámení o nasazení BUK M1 Ukrajinskou armádou 26.6.2014

Dôkazy sa hromadia. Akékoľvek pochybnosti o tom, kto zostrelili MH17 miznú rýchlo. Teraz vieme, s 99% istotou, kto zostrelil MH17.

FAKTA-MH17 - We know with 99% certainty who shot down MH17 - Updated Aug 19


Nepřihlášený uživatel

#11220 Falešné operace vlajky jsou tajné operace MH17-ZIKA-EBOLA-NWO

2016-09-28 10:21

Falešné operace vlajky jsou tajné operace

Falešné operace vlajky jsou tajné operace navrženy tak, aby klamat veřejnost takovým způsobem, že operace jevit jako oni jsou prováděny

jinými subjekty. Las Operaciones de Bandera Falsa syn operaciones encubiertas conducidas por gobiernos, corporaciones y otras organizaciones, diseñadas para aparecer como si fueran llevadas Cabo por otras Entidades.

VICE-False Flag Operations - hlavný súbor

VICE-Malaysia Airlines MH17 - Kto má nádej získať ?

VICE-Ebola, prasacia chrípka, Zika, SARS - Anatómia False Flag choroba


Nepřihlášený uživatel

#11221 Let MH17 byl sestřelen raketou vzduch-vzduch izraelské výroby,dokazují to i výsledky holandského vyš

2016-09-28 10:35

Let MH17 byl sestřelen raketou vzduch-vzduch izraelské výroby, dokazují to i výsledky holandského vyšetřování. Rusové nesmějí být vyšetřování přítomni, Američané si to nepřejí. Za tragédií stojí Kolomojský a Sakašvili!

Redakce AE News přináší nejnovější fakta ve věci vyšetřování sestřeleného letu MH17 nad východní Ukrajinou vloni v červenci. Na veřejnost unikly podrobné a Holanďany dosud utajované dokumenty z vyšetřování, které zcela jasně vylučují teorii o povstalecké raketě typu BUK. Přestože je vyšetřování u konce, Nizozemí a USA se snaží nález vyšetřovatelů odstavit na vedlejší kolej a bez ohledu na fakta obvinit Rusko a pro-ruské separatisty. Čeští čtenáři tak mají nyní díky AE News jedinečnou možnost dozvědět se, jak byl let MH 17 vloni v létě doopravdy sestřelen.

Minulý týden zazněla v holandských médiích zpráva, že vyšetřovatelé si nepřejí účast ruských vyšetřovatelů v celém procesu a dokonce není zájem o spolupráci s výrobcem protiletadlového systému BUK. Nakonec se ukázalo, že holandská neochota k pozvání Rusů do vyšetřovacího týmu je iniciovaná z USA, přítomnost Rusů odmítla americké strana zastoupená FBI, s oficiálním odůvodněním, že Rusové by mohli mařit vyšetřování.

O to skandálnější je fakt, že odborníci, kteří dostali od Nizozemců a FBI k troskám letadla a dokumentacím vyšetřování přístup, museli podepsat prohlášení o mlčenlivosti (Non-disclosure Agreement, NDA) [5], aby se nikdo jiný nedozvěděl, co je předmětem nálezů při zkoumání trosek. No řekněte sami, parádní utajení vyšetřování, ne? Strach FBI nebo Nizozemců, že by vyšlo při zkoumání trosek na světlo něco, co by nemělo?

A vrcholem skandálu je, že Malajsie byla naprosto absurdně z vyšetřování zcela vyloučena. Její letadlo, její posádka a nesmí se vyšetřování účastnit [6]. Někdo si musí ťukat na čelo, že něco takového je možné, ale jak vidno, možné je všechno ve světě, kde vládne americká hlaveň přiložená k hlavě vazalských zemí, ČR a SR nevyjímaje.

A potom se někdo diví na mainstreamu tomu, že Rusko včera v OSN oficiálně vetovalo ustavení tribunálu k celé věci. Však by bylo hloupé, aby bez možnosti obrany a vlastního pohledu na věc někdo ukazoval na Rusko, přičemž v Holandsku leží trosky stroje s nezvratnými důkazy o izraelské raketě vystřelené z gruzínského SU-25.

[VIDEO] Rusko vetovalo v RB OSN rezoluci k sestavení tribunálu. Tribunál je výmysl, za kterým stojí americké ministerstvo zahraničních věcí, přičemž na přípravě textu se podílela nechvalně proslulá kriminálnice a náměstkyně ministra zahraničí USA Victoria Nuland, která proslula svým výrokem „Fuck EU!“ a také rozdáváním pervitinových koláčků demonstrantům na Majdanu

Záhada letu MH17 je tak v podstatě na základě holandského vyšetřování trosek letadla vyřešena. Nyní je potřeba ještě přinutit jednotlivé zúčastněné země, aby nebránily zveřejnění pravdy, že ukrajinský oligarcha s gruzínským kriminálníkem připravili takovouto strašlivou tragédii a zavraždili nevinné lidi.

VICE MH17 VYŘEŠENO-Wreckage of Israeli missile Python 4 in Osetia


Nepřihlášený uživatel

#11222 Toto je děláno záměrně odvrátit pozornost od skutečného pachatele, jehož akt zla zůstane skryta UK

2016-09-28 11:05

Ruská armáda vydala vojenské monitorování dat, která zpochybnila tvrzení cirkulující v médiích týkajících se MH 17 havárii v Doněcku regionu východní Ukrajiny dne 17. července 2014.

Otázky byly zvednuté o Kyjev vojenských proudových letadel sledování MH 17 (Malaysia Airlines MH-370) , ukrajinské řídící letového provozu a rozmístění raketových systémů Buk. Kyjev by také měla uvolnit vojenské údaje o okolnostech, které vedly k havárii.

Takže by měl Pentagon, který má údajně o poznatcích zpravodajských služeb a družicových dat. Vzhledem k tomu, vojenská data jsou hardcore informace, Kiev a Washington je třeba přesvědčit, aby byly transparentní a odpovědné. OSN Generální tajemník může hrát roli v této záležitosti, protože tam je specializovaná agentura v rámci VICE-OSN , ICAO, která se věnuje mezinárodním civilním letectví.Vojenské data z Moskvy, Kiev a Washington by mělo být přezkoumáno nezávislým mezinárodním panelem, který má zkoumat MH 17 katastrofě. 


Taková data s sebou nese mnohem větší váhu, než videa údajně odhalující roli proruské rebely a ruskou vládou v pád.

Jedna taková videa zobrazující systém Buk přesouvány z Ukrajiny do Ruska je výmysl. Billboard na pozadí prokáže, že byl střelen do města - Krasnoarmeisk - který byl pod kontrolou ukrajinské armády od 11. května.

Podobně YouTube video ukazující ruského generála a ukrajinského povstalce diskutovat o jejich roli v omylem sestřelení civilního letadla byla z různých sdělovač znamení, vyrobených před zahájením akce. 

Veřejnost by měla mít na pozoru před vykonstruované "důkazy" tohoto druhu, po co jsme byli svědky v posledních mnoho let.

Už jsme zapomněli monstrózní lží a masivní narušení, které provázely bezohledné tvrzení, že Irák měl zbraně hromadného ničení (ZHN), což vedlo nakonec k invazi do této země v roce 2003 a smrt více než milionu lidí? Irák pokračuje krvácet k tomuto dni.

 A co Tonkinském zálivu epizodě z roku 1964, který byl opět výmysl, který vydláždil cestu pro svévolné americkou agresi vůči Vietnamu, která vyústila ve smrt více než 3 miliony Vietnamců?

" Děti v inkubátorech" Incident v Kuvajtu v roce 1990 byl ještě jeden vyrobený lež, která vyvolala hněv lidu a sloužil k ospravedlnění americký útok na Irák.

Jen v loňském roce jsme viděli, jak se uskutečnil pokus některými stranami připnout vinu pro útok sarin plynu v Ghouta , Sýrii na Assad vláda při následné výzkumy ukázaly, že to bylo dílem nějaké militantní povstalecké skupiny. Od Tonkin na Ghouta tam je rozpoznatelný vzor, pokud jde o výrobu důkazů pro nějaký ohavný program nebo jiný. Jakmile dojde k události před některým řádné vyšetřování začalo, vina je rozdělen na cílené strany.

Toto je děláno záměrně odvrátit pozornost od skutečného pachatele, jehož akt zla zůstane skryta a maskovaný.

Tyto tajné dohody Média pak začne točit "správnou" verzi s pomocí svých reportérů a komentátorů, kteří vymyslet "fakt" z fikce. Jakékoli jiné vysvětlení nebo výklad případě, že je zdiskreditovaný a propustil výsměšně, aby zajistily, že "důvěryhodnost" dominantní příběhu zůstane neporušený. Jak se příběh odvíjí, cílový často obsažené v určité osobnosti se démonizuje do takové míry, že vzbuzuje hněv veřejnosti a stává se předmětem jedu.

Toto je děláno záměrně odvrátit pozornost od skutečného pachatele, jehož akt zla zůstane skryta a maskovaný.

Tyto tajné dohody Média pak začne točit "správnou" verzi s pomocí svých reportérů a komentátorů, kteří vymyslet "fakt" z fikce. Jakékoli jiné vysvětlení nebo výklad případě, že je zdiskreditovaný a propustil výsměšně, aby zajistily, že "důvěryhodnost" dominantní příběhu zůstane neporušený. Jak se příběh odvíjí, cílový často obsažené v určité osobnosti se démonizuje do takové míry, že vzbuzuje hněv veřejnosti a stává se předmětem jedu. 

Vzor zde popsaný je typické, co je známo jako VICE-"falešná vlajka" operace , ve kterém vinu na nějakou zbabělý skutku vědomě přenesen do něčí protivníka.

VICE-Malaysia Airlines MH17 - Kto má nádej získať ?


Nepřihlášený uživatel

#11223 MH17 VYŘEŠEN

2016-09-28 11:53

MH17 VYŘEŠEN sestřelen s Ukrajiny

raketou vzduch-vzduch izraelské výroby!!!!vice néni co dodat a TV  A ČT A PLACENÉ PROAMERICKÉ NEZISKOVKY KDY NÁM PŘESTANOU LHAT FURT AT TAHNOU DO PR............. OD DOBY KDY USA SE S..... DO EVROPY JEN BORDEL ZUSTÁVA PO FAŠISTECH

Volím SPD

#11224

2016-09-28 13:01

Tak a je to tady. Půl miliardy korun půjde na integraci 6 000 (šest tisíc) nových imigrantů do České republiky v následujících třech letech. Právě o tom rozhodla vláda premiéra Bohuslava Sobotky a vicepremiéra a ministra financí Andreje Babiše. Toho Andreje Babiše, který nyní v rámci předvolební kampaně objíždí republiku a ujišťuje lidi, že je proti přijímání imigrantů. Lhaní této vlády opravdu přesahuje všechny meze. Vyzývám občany, aby se nedali zase obelhat! Přijďte za měsíc 7.a 8.října ke krajským a senátním volbám a podpořte naše hnutí Hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD). My říkáme jasně: PENÍZE NAŠIM LIDEM, NE IMIGRANTŮM! A prosazujeme konzistentně NULOVOU TOLERANCI NEZÁKONNÉ MIGRACE!

PODVOD V USA

#11225 Přesto západní mainstream cituje „prefabrikovaný“ průzkum CNN o vítězství Hillary! Důkazy jsou zdrcu

2016-09-28 16:01

První prezidentskou debatu vyhrál s přehledem Donald Trump. Přesto západní mainstream cituje „prefabrikovaný“ průzkum CNN o vítězství Hillary! Důkazy jsou zdrcující!

Ve spojených státech včera večer proběhla první prezidentská debata mezi Donaldem Trumpem a Hillary Clinton. Jen několik málo minut poté začala západní mainstreamová média chrlit průzkum americké televize CNN, které se kvůli její podpoře Hillary Clinton přezdívá „The Clinton News Network“ a od CNN tuto informaci převzala i všechna evropská a v neposlední řadě česká mainstreamová média. Jenže ouha, chyba lávky. Všechna mainstreamová média skočila na špek interní prefabrikaci televize CNN.

Průzkum totiž televize CNN autorizovala pro agenturu Reuters více než 40 minut před koncem debaty. Průzkum byl už v té chvíli hotový a předplatitelé tzv. Premium channel Reuters dostali přístup k průzkumu před skončením debaty. Nehorázný podvod, ale karavana jede dál, nic se neděje. Překvapuje to někoho? Televize CNN si nechala průzkum dopředu „prefabrikovat“ a ten proběhl tak, že dotaz průzkumu, který zněl „Kdo podle vás vyhrál dnešní debatu?“, byl položen skupině respondentů, kde bylo zastoupeno 41% Demokratů, ale jen 26% Republikánů a 33% nezávislých. Ano, čtete správně. Ne, zrak vás nešálí. Informaci přinesl server Infowars [1].

VICE-VŠE O CLINTONOVÍCH + AMERICAN POLITIC

VICE-První prezidentskou debatu vyhrál s přehledem Donald Trump. Přesto západní mainstream cituje „prefabrikovaný“ průzkum CNN o vítězství Hillary! Důkazy jsou zdrcující!