Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Nyní je zřejmé, že "Maiden protesty" v Kyjevě byly ve skutečnosti Washington organizovaný převrat

#11301 Nyní je zřejmé, že "Maiden protesty" v Kyjevě byly ve skutečnosti Washington organizovaný převrat

2016-10-06 13:46

Nyní je zřejmé, že "Maiden protesty" v Kyjevě byly ve skutečnosti Washington organizovaný převrat proti zvolené demokratické vlády.Účelem převratu je umístit vojenské základny NATO na Ukrajině hranice s Ruskem a uložit úsporný program MMF, která slouží jako zástěrka pro západní finančních zájmů rabovat v zemi.

Upřímný idealistické demonstrantů, kteří vyšli do ulic, aniž by byla věnována byli naivní napálí na spiknutí s cílem zničit jejich zemi. Politicky Ukrajina je neudržitelný agregace ukrajinského a ruského území, protože tradiční ruské území byla přilepená na hranicích Ukrajiny sovětské republiky od Lenina a Chruščova . Na Krymu, přilepená na Ukrajině Chruščova, již odešel a vrátil se Ruska.

Ledaže nějaká autonomie je poskytována k nim, ruské oblasti ve východní a jižní Ukrajině by také odchýlit a vrátit se do Ruska. V případě, že nepřátelství zobrazí směrem k ruskojazyčných obyvatel podle loutkou vlády v Kyjevě pokračuje, další zběhnutí do Ruska jsou pravděpodobné. The Washington uplatňuje převrat čelí dalším možným obtížím z toho, co se zdá být rostoucí konflikt mezi dobře organizované Right sektorem a Washington-uložené loutky. V případě ozbrojeného konfliktu mezi těmito dvěma skupinami mělo dojít, Washington by mohl vyvodit závěr, že je potřeba, aby poslat pomoc k jeho loutky.

Vzhled vojsk USA / NATO na Ukrajině bude vytvářet tlak na Putina obsadit zbývající rusky mluvící části Ukrajiny. 

Předtím, než se usadil politické a geografické problémy, západní plenění na Ukrajině již začala. Západní média, neříká žádné další pravdu o MMF "záchranných balíčků", než to dělá o něco jiného. Tyto zprávy v médiích, a mnoho Ukrajinců věří, že MMF se chystá zachránit Ukrajinu finančně tím, že miliardy dolarů zemí.

Ukrajina nebude nikdy vidět jeden dolar z peněz MMF .

VICE-Západní Plenění na Ukrajině začala

Nyní je zřejmé, že "Maiden protesty" v Kyjevě byly ve skutečnosti Washington organizovaný převrat

#11302 Nyní je zřejmé, že "Maiden protesty" v Kyjevě byly ve skutečnosti Washington organizovaný převrat

2016-10-06 14:31

Nyní je zřejmé, že "Maiden protesty" v Kyjevě byly ve skutečnosti Washington organizovaný převrat

Nyní plenění může začít. Půjčka MMF přináší nové podmínky a ukládá úsporná opatření na ukrajinského lidu, aby se Ukrajina vláda může sebrat peníze, s nimiž na splacení MMF.

Podmínky MMF, které budou uloženy bojující Ukrajině populace se bude skládat ze závažnému snížení starobních důchodů, ve státních službách, v státního zaměstnání, a dotace na základní spotřebitelské nákupy, jako je zemní plyn. Již nízkou životní úrovní klesnou.

Kromě toho bude mít ukrajinské veřejného majetku a ukrajinského vlastnictví soukromých průmyslových odvětví, které mají být prodány off se západními odběrateli. Kromě toho, Ukrajina bude muset plavat svou měnu. V marné snaze ochránit hodnotu své měny od tažen velmi nízká (a následně dovozní ceny mnohem lepší) spekulanty jejich propojování do podoby až na měny a short-selling to bude Ukrajina půjčit více peněz, s nimiž na podporu své měny v cizí měně trh.

Samozřejmě, že spekulanti s měnou skončit s vypůjčenými penězi, odcházející Ukrajina mnohem hlouběji do dluhů, než v současné době.Poškození podílejí je legendární, takže přímým důsledkem důvěřivých Maiden protestujících bude nižší ukrajinské životní úroveň, více korupce, ztráta svrchovanost nad hospodářskou politiku země, a přenos ukrajinské veřejného a soukromého majetku západních zájmů. 

Pokud se Ukrajina rovněž spadá do spárů NATO, bude Ukrajina také ocitnout vojenské spojenectví proti Rusku a najít sám terčem ruských raket.To bude to tragédie pro Ukrajinu a Rusko jako Ukrajinci mají příbuzné v Rusku a Rusové mají příbuzné na Ukrajině. Obě země mají v podstatě bylo jedno 200 let. Chcete-li mít z nich roztrhán západní rabování a Washington úsilí o světovou nadvládu je strašná škoda a velký zločin. 

Důvěřivých napálí, kteří se účastnili organizovaných Maiden protesty ji litovat po celý zbytek svého života.

Když začaly protesty, jsem popsal jaké to bude mít následky a řekl, že bych vysvětlit proces rabování. Není nutné, abych tak učinit. Profesor Michel Chossudovsky vysvětlil proces rabování MMF spolu s VICE-velkou historií zde . Jeden poslední slovo. I přes jednoznačné důkazy o jedné zemi za druhou být drancován Západem, vlády zadlužených zemí i nadále k registraci do programů MMF.
Proč se vlády zemí i nadále souhlasit s cizím plenění svých obyvatel? Jediná odpověď je, že oni jsou placeni .
Poškození, které je klesající na Ukrajině bude bývalý režim vypadat upřímný.


Nepřihlášený uživatel

#11303 politika více než sedum desetiletí mezinárodního tajemství.UFO

2016-10-06 14:46

Mezi seznamu je pět X faktory, které podle zprávy, "sám žádná země nemůže zabránit." Jeden z X faktorů, byl objev mimozemského života.V pochopit, proč USA a jejich západní spojenci se snaží obklíčit, tlak a zastrašování Ruské federaci, musíme si uvědomit, že toto je prostředek, kterým může být Putinův exopolitika agenda zastavena.Pokud se Rusko i nadále, aby vysocí úředníci odhalit pravdu o mimozemském životě a unikat sovětské éry spisy o UFO, to ohrožuje pečlivě vyvinutý a prosazovaná politika více než sedum desetiletí mezinárodního tajemství.

Zatímco mezinárodní mediální líčí západních demokracií v čele s USA jako svobodné a otevřené společnosti, skutečnost je taková, že pokud jde o problematiku mimozemského života, Západ všechno, jen ne svobodné a otevřené.

Naproti tomu, že Ruská federace je daleko vstřícnější, pokud jde o problematiku mimozemské navštívení k naší planetě. Bohužel, na Ukrajině je používán pěšcem v mezinárodně zorganizovaný snaze oslabit a zastrašovat Ruská federace, takže to může být snadno tlačil na podzim v souladu s diktátem mezinárodní mocenské elity v otázkách, jako mimozemského tajemství.

Putin chápe to a to je důvod, proč se aktivně zasahoval na Ukrajině k obraně ruských zájmů v tomto strategicky důležitých národa.V dovolovat agenda exopolitika provedena jeho předchůdce Borise Jelcina, aby i nadále, prezident Vladimir Putin a jeho hlavní spojenec premiér Dmitrij Medveděv, dělají lidstvu velkou službu.

VICE-Obama je lhář - Fake Evidence NATO - OBSE potvrzuje, že žádná ruská vojska, žádné tanky, které překročily Rusko-Ukrajina Border

VICE-Ruská vojenská intervence na Ukrajině av exopolitiky

VICE-Tambores de Guerra en Ucrania


Nepřihlášený uživatel

#11304 stejné nezákonný režim na Ukrajině, že USA uložila na svém února 2014 převratu

2016-10-06 15:12

NOVÉ DUKAZE O PŘEVRATU NA UKRAJINĚ 2014 FALSE FLAG

Tento nový důkaz dokazuje, ještě více než v minulosti (pokud to bylo vůbec možné dělat), že současný režim na Ukrajině je určitě ilegální - ale to není všechno.

Dokonce i po falešných "demokratické" volby, je to stejné nezákonný režim na Ukrajině, že USA uložila na svém února 2014 převratu, protože žádná  celostátní  hlasování došlo na Ukrajině v celé rozloze této země po americké převratu.

Je to stále jen  zadek-ukrajinská vláda , ani jeden zastupuje obyvatele buď na Krymu nebo v ukrajinském Dálném východě (z nichž ani jedna regionů podílel na ukrajinských voleb po převratu ) - a přesto tento nezákonný násilný převrat uložila  (pod videem) ukrajinský režim (a USA, který ji uložil, a dokonce i EU, která VICE-nesměle ho podpořil) nicméně požadovat (proti všem zákonná), že tato  VICE-nestydatě nezákonné  US-uložené ukrajinská vláda musí řídit těch oblastech, které odmítají tento  nacista uložila  vláda - která obyvatel v uživatelské regiony, které se v drtivé většině hlasovali pro Janukovyčenemají právo na sebeurčení, ale místo toho musí přijmout převrat, který jde přesně proti, a dokonce již tak daleko, že už  svrhnout vláda, pro kterou obyvatelé v těchto regionech měly ohromně hlasoval.VICE-New Video Evidence of America's Coup in Ukraine - And What it Means


Nepřihlášený uživatel

#11305 POKUD NÁM ZAMITNOU ZASE REFERENDUM A SVOLENOU STRANU NAMA VLASTENCAMA

2016-10-06 15:27

POKUD NAM NESCHALEJ REFEREDUM TAK TO DÁME K MEZINARODNIMU SOUDU OBČANE ČR PODÁME NA USA MEZINÁRODNÍ ŽALOBU ŽE NÁM ROZVRACI ČR A ŽE SE SNAŽI NÁS MANIPULOVAT PROTI RUSKU KTERÝ AGRESOR NÉNI POMOCÍ MEDII A NEZISKOVEK PROAMERICKÝCH


Nepřihlášený uživatel

#11306 SSNáčelník generálního štábu amerických ozbrojených sil v děsivém projevu začal vyhrožov

2016-10-06 15:32

VIDEO: A je to tady! Náčelník generálního štábu amerických ozbrojených sil v děsivém projevu začal vyhrožovat Rusku, Číně a globalistům zničující válkou! [CZ Titulky]

Náčelník generálního štábu amerických vojsk gen. Mark Milley včera ve svém šokujícím projevu [1] ze včera zaútočil na Rusko, Čínu, Írán a Severní Koreu dosud nejostřejším prohlášením, které kdy za posledních několik dekád se ozvalo z amerického Pentagonu. Generál Milley ve svém projevu naprosto flagrantně vyhrožoval celému světu, že kdokoliv se pokusí ohrozit současný americký styl života a kdokoliv bude odporovat Spojeným státům, toho americké ozbrojené síly domlátí takovým způsobem, jako ještě nikdy předtím. Generálův projev musel v Moskvě rozsvítit červená tlačítka poplachu, protože takovéto ostré výroky z úst náčelníka amerických vojsk přicházela naposledy v 50. letech minulého století v dobách McCarthyismu. Americké neúspěchy v Sýrii, Rusy vybombardovaný americko-izraelský bunkr v Aleppu [2] a ruské pozastavení likvidace plutonia tak nyní přineslo nejostřejší reakci šéfa amerických generálů. Situace eskaluje. Někdo se tomu diví? Tohle má jasné parametry neodvratné konfrontace. Zásadní body z jeho projevu jsou zachyceny ve videu nahoře, které jsme převzali od Infowars a já jsem k němu vytvořil titulky.

VICE-VIDEO: A je to tady! Náčelník generálního štábu amerických ozbrojených sil v děsivém projevu začal vyhrožovat Rusku, Číně a globalistům zničující válkou! [CZ Titulky]

2016-President Bashar al-Assad visits the Great Mosque of Aleppo


Nepřihlášený uživatel

#11307 Fandím SPD!

2016-10-06 16:24

Teď to ještě neklapne, ale bylo by dobré, kdyby příští volby vyhrála SPD a pan Okamura se stal premiérem. Prvně jsem si říkal škoda, že se nestal prezidentem p. Okamura, ale nyní jsem rád, že je prezidentem právě p. Zeman. Okamura zmůže více z pozice poslance než prezidenta. Jen aby se našlo dost lidí, kteří ho vytlačí k dvojcifernému výsledku u voleb, aby měl v parlamentu větší rozhodovací schopnost.


Nepřihlášený uživatel

#11308 Re: Fandím SPD!

2016-10-06 16:32

#11307: - Fandím SPD!  

 SPD-12,30 hlasu druhy pod ANO 

Kazatel

#11309 blaze všem na zemi co touži po právu a spravedlnosti vydržte zkoušky než bude soužení

2016-10-06 17:13

Petr 1-3

Důvod vaší naděje

13Kdo by vám ublížil, když budete horlivě konat dobro? 14I kdybyste však měli pro spravedlnost trpět, blaze vám. „Nemějte strach z toho, čím vás straší, nenechte se tím vylekat.“ 15Zasvěťte svá srdce Pánu Kristu a buďte připraveni podat odpověď každému, kdo se vás zeptá na důvod vaší naděje. 16Vždy ovšem s vlídností a úctou a s dobrým svědomím, aby se ti, kdo vás pomlouvají, zastyděli, že napadali váš poctivý život v Kristu. 17Je-li však Boží vůlí, abyste trpěli, je lepší trpět za dobré činy nežli za zlé.
18Vždyť i Kristus, sám spravedlivý, jednou trpěl za hříchy nespravedlivých, aby vás přivedl k Bohu. V těle podstoupil smrt, ale v Duchu dostal život. 19Tehdy přišel kázat duchům v žaláři20těm, kteří kdysi za Noemových dnů nechtěli uposlechnout, zatímco Bůh trpělivě čekal, než se postaví archa, v níž se skrze vodu zachránilo jen několik (totiž osm) duší. 21Naplněním tohoto předobrazu je křest, který nám teď přináší záchranu – nejde o omytí tělesné špíny, ale o závazek dobrého svědomí před Bohem – skrze vzkříšení Ježíše Krista, 22který odešel do nebe a je po Boží pravici, kde jsou mu poddáni andělé, vlády i moci.

 

Živá naděje

 

3Požehnán buď Bůh a Otec našeho Pána Ježíše Krista, který nám ve svém velikém milosrdenství daroval nový život, když vzkřísil Ježíše Krista z mrtvých. Povolal nás k živé naději, 4k nepomíjivému, neposkvrněnému a nevadnoucímu dědictví, které vás čeká v nebi, 5zatímco vás Boží moc skrze víru opatruje ke spáse, která se zjeví na konci času.

 

6Proto se radujte, i kdybyste teď museli nakrátko snášet různé zkoušky. 7I pomíjivé zlato se přece zkouší ohněm – vaše víra je ale mnohem vzácnější, a když se ukáže její ryzost, bude vám to ke chvále, cti a slávě v den zjevení Ježíše Krista. 8Nikdy jste ho neviděli, a přece ho milujete. Ani teď ho ještě nevidíte, a přece v něj věříte. Radujte se tedy nevýslovnou, velkolepou radostí, 9protože dosahujete cíle své víry – spásy duší.

 

10Tuto spásu se pečlivě a pilně snažili vystihnout proroci, když prorokovali o milosti připravené pro vás.11Pídili se po tom, na koho a na kdy jim ukazoval Kristův Duch, který byl v nich a předpovídal Mesiášovo utrpení a následnou slávu. 12Bylo jim zjeveno, že ne sobě, ale vám tím zprostředkují poselství, které vám teď přinesli ti, kdo vám kázali evangelium v Duchu svatém seslaném z nebe. Tyto věci by rádi zahlédli sami andělé!

 


Nepřihlášený uživatel

#11310 Re: Bumbál - státník

2016-10-06 18:15

#11292: - Bumbál - státník 

 nic to neměni jsem štastnej že naš prezident je miloš zeman než to debilni šišlajici kniže švarcdement upřimně doufam že miloš zeman bude znovuzvolen za prezidenta nechci za prezidenta horačka ani hilšnera

VOLIM SPD

#11311 volim spd NE MARXISTICKÉ H..... CO NAM CHCOU ZNIČIT ZEMI

2016-10-07 08:23

NWO KROKY VLASTIZRÁDCŮ!!!!!ANO,ČSSD,TOP09,KDU-ČSL,ATD!!!!!

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod. Screen č. 9 :Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigracíScreeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany Screen č. 36 : Doručené emaily 2013 Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

 Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

Ty jsou lhal vládou USA. Jsou to pomocí podvod přimět vás, aby se vzdal své svobody, peníze a životy svých dětí k falešným " VICE-války proti teroru ".

DUFFMAN

#11312

2016-10-07 16:48


PIJTE PIVO DUFF A IMIGRANTY ZAŽENETE

 Z PODPOROU HOMERA SIMPSONA HOMER SIMPSON PROTI ISLÁMU ZVITĚZI

CHCI BYT VOLNY JAKO PTAK

#11313 VLADA PENĚZ A BANKEŘU MUSI SKONČIT JA CHCI SVOBODU NE OTROCTVI

2016-10-08 07:27

CO JE TOHLE ZA ŽIVOT KDYŽ ČLOVĚK MUSI PRACOVAT ZA DROBNE DO PRACE ČLOVĚK STEJNĚ CHODI JEN PROTO ABY MĚL PENIZE NA NAJEM ENERGII A JIDLO A PITI NEBILO BY LEPŠI KDYBY SI LIDE PĚSTOVALI SVOJE JIDLO SAMI A TAKE CHOVALI DOBYTEK A PROČ BYCHOM MĚLI PLATIT ZA NAJEM VŽDYT SVĚT VYTVOŘIL BUH PRO VŠECHNY ŽIVE BYTOSTI JAK PRO LIDI TAK ZVIŘATA A ZE SLANE VODY SE DA SNADNO VYTVOŘIT VODA PITNA JSOU NA TO MANUALY A PŘISTROJE KTERE SE TAKE DAJI KOUPIT A NĚKTERE JSOU VELMI LEVNE JINAK PUDA NEPATŘI BANKEŘUM TAK AD SI JDOU Z PENĚZMA UŽ DO PRDELE TO UŽ I ZVIŘATA JSOU SVOBODNĚJŠI NEŽ LIDE A POKUD JSOU LIDE CHYTŘEJŠI NEŽ ZVIŘATA TAK PROČ JSOU JEDINI OTROCI JEN LIDE ČLOVĚK STEJNĚ NEŽIJE NAPOŘAD A NA SVĚTĚ MA KAŽDEJ ČLOVĚK URČITEJ POČET DNI NEŽ JEDNOHO DNE ZEMŘEME ŽIVOT SI MAME UŽIVAT A NE PROTRPĚT BUH DAL LIDEM SVOBODU NE OTROCTVI

 

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-10-08 14:35



Nepřihlášený uživatel

#11315 Re: Fandím SPD!

2016-10-09 01:08

#11307: - Fandím SPD!  

 Já volil jedinou pronasledovanou stranu ND... Jinak fandím každé změně, dnes ale je nutné aby změna byla radikální. Ne ve smyslu neo nacismu či neo komunismu ale ve smyslu odpoutani se od EU a NATO.... Vaše strany mají tyto kroky v rámci referenda a to ještě jen co se týká EU ale všichni víme, že referendum nebylo použito při rozdělení republiky a ani při vstupu do NATO proč by pak mělo být podmínkou při vystoupení, když tenkrát bylo očividně zmanipulovano veřejné mínění. Co já osobně pamatuji tak jseme věřili že podporou vstupu do EU nám slibovali stejnou životní úroveň.... Proč by jsme dnes měli dodržovat své slovo mi občané? Proto podporuji radikální okamžitý výstup z obou řekl bych zlocineckych organizací. Žádná strana krom ND toto neprosazuje.


Nepřihlášený uživatel

#11316 NABOŽENSKE DOGMA V ČESKU NECHCEME

2016-10-09 07:44


CHCI SVĚT BEZ NABOŽENSTVI A CIRKVI

1 NABOŽENSTVI MIRUMILOVNY ISLÁM MUSLIMOVE JSOU SPASENI SKRZE ZABIJENI NEMUSLIMU A JEJICH ZOTROČENI A BYTI SVYCH MANŽELEK 2 NABOŽENSTVI ŽIDOVSTVI NEŽIDE JSOU POVAŽOVANI ZA GOJIMY OTROKY ŽIDU GOJIMA LZE ZABIJET PODVADĚT LHAT ZOTROČOVAT ŽIVOT NEŽIDU JE JAKO ŽIVOT LEJNU A DALŠI PĚKNE CITATY SI MUŽETE PŘEČIST Z TALMUDU 3 NABOŽENSTVI KATOLICKA CIRKEV TI KTEŘI NEVĚŘI V BOHA SE BUDOU NAVŽDY SMAŽIT V PEKLE A KATOLICKA CIRKEV PODPORUJE SVATBY GEJU PODPORA MULTIKULTI A DALŠICH HOVADIN 4 KŘESTANSKE CIRKVE ČLOVĚK KTERY NEVĚŘI V KRISTA BUDE NAVŽDY ZATRACEN TAKZVANĚ PŘESTANE EXISTOVAT TAKŽE BUH PODPORUJE VRAŽDĚNI A STRACH LIDE SI MUSI UVĚDOMIT ŽE NABOŽENSTVI A CIRKVE JSOU PODVOD NA OVLADANI LIDI POMOCI STRACHU MUSI PŘESTAT VĚŘIT NABOŽENSKEMU DOGMA A MUSI SE ZAČIT ZAJMAT O VĚDU A INDIANSKE ŠAMANY TŘEBA PETRA CHOBOTA UČTE SE PŘIJIMAT UČENI MEDITACE A OPOUŠTĚNI LIDSKEHO TĚLA NEŽ VYKALY NABOŽENSKYCH DOGMAT KTERE ŠIŘI NENAVIST STRACH A VYPROVOKOVAVAJI VÁLKY PO SVĚTĚ LIDSKA DUŠE JE VĚČNA A OPOUŠTI TĚLO KDYŽ ZEMŘEME A ODCHAZI DO VYŠŠI REALITI MIMO TENHLE PROHNILY A SKAŽENY SVĚT JE JEDNO PŘISLOVI Z NABOŽENSTVIM SE ČLOVĚK NERODI ZISKAVAHO VYCHOVOU NABOŽENSTVI NEPOCHAZI OD BOHA PROTOŽE SKUTEČNY BUH CHCE PRO ČLOVĚKA ABY BYL CO NEJVICE SVOBODNY


Nepřihlášený uživatel

#11317

2016-10-10 00:28


Nepřihlášený uživatel

#11318 Pozor Brno

2016-10-10 09:42

Pozor V Brně má bejt během Listopadu a Prosince útok na obchodní centra pod falešnou vlajkou a na trhy vánoční páchané státem FALSE FLAG 


Nepřihlášený uživatel

#11319

2016-10-10 09:56

VIDEO: Debata viceprezidentských kandidátů v USA odhalila spiknutí? Oba mluvili proti Rusku, Putinovi a zastánci Trumpa nevěřili vlastním uším! [CZ Titulky]


Ve Spojených státech proběhla televizní debata viceprezidentských kandidátů a celé televizní vystoupení vyvolalo na alternativě v USA hotový poprask. Donald Trump musel vysvětlovat postoje a názory vlastním voličům, protože mnozí z nich byli zděšeni nad tím, že Trumpův viceprezident Mike Pence se ostře navážel do Ruska a do Vladimira Putina způsobem, který je typický pro americké neocony. Donald Trump totiž vysílá k Vladimiru Putinovi signály o spolupráci a rozvoji vztahů, ale Mike Pence v televizní debatě do toho absolutně vrhl vidle. Tim Kaine jako viceprezident Hillary Clinton postojem proti Rusku nepřekvapil, ale u Mikea Pence to byl šok. Video s úsekem debaty k Rusku, Putinovi a Sýrii jsem nahoře opatřil titulky.


VICE-VIDEO: Debata viceprezidentských kandidátů v USA odhalila spiknutí? Oba mluvili proti Rusku, Putinovi a zastánci Trumpa nevěřili vlastním uším! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#11320 Co nám říká projev švédského premiéra před parlamentem, aneb česká montovna stále sto let za opicemi

2016-10-10 10:00

Co nám říká projev švédského premiéra před parlamentem, aneb česká montovna stále sto let za opicemi!

  1. Švédsko bude světový lídr v oblasti inovativní a udržitelné průmyslové výroby.Uvedeme v život pět programů strategické spolupráce vzniklých v rámci Rady inovace. Tato inovativní řešení spočívají ve vytváření dopravy nové generace, „chytrých“ měst, podpory ekonomiky založené naobnovitelnosti, vytváření spojených průmyslových odvětví a rozšíření nových materiálů.

(…)

Osoby samostatně výdělečně činné a začínající podnikatelé mohou pro své první zaměstnance nově čerpat státní podporu. Ústřední vládní reforma podpoří snazší uvolňování rizikového kapitálu a bude snazší získat peníze pro nové nápady. Nová státem vlastněná společnost Saminvest bude více podporovat inovativní a rostoucí firmy. Důraz klademe na investice do „inteligentního průmyslu“.

V čem chce být ČR inovativní, kde je její silná pozice? Nechte si, prosím, fňukání o malém, chudém národu, který je odkázaný jen na to, co mu někdo jiný odhodí od stolu. V ČR stále žijí chytří lidé, kteří dokážou řešit věci světového významu, jenže se nedovolají žádné podpory, žádného skutečného zájmu, protože když Čech něco doopravdy dokáže, tak druhý, místo aby se radoval s ním, může puknout vzteky. Na úspěch se zde hledí s podezřením. Není divu, že oblasti, ve kterých se lze úspěšně prosadit, se potýkají s tak malou podporou vlády a státních institucí. Všude jinde by z toho udělali vlajkovou loď úspěchu celého národa.

VICE-Co nám říká projev švédského premiéra před parlamentem, aneb česká montovna stále sto let za opicemi!

http://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/yh.jpg


Nepřihlášený uživatel

#11321 VIDEO: V autobusu Donalda Trumpa létaly z úst „kundy“ a „kozy“ v diskusi o ženách. Globalizovaný mai

2016-10-10 10:01

VIDEO: V autobusu Donalda Trumpa létaly z úst „kundy“ a „kozy“ v diskusi o ženách. Globalizovaný mainstream v USA se z toho snaží udělat skandál! [CZ Titulky]


Amerika řeší celý víkend jediné téma. Na veřejnost unikla 11 let stará nahrávka privátní konverzace Donalda Trumpa s Billem Bushem (ze zábavní reality show Access Hollywood). Při cestě autobusem si oba povídali o ženách a jejich zkušenostech. Během rozhovoru padala nekorektní slova, která jsou při normálním rozhovoru mezi muži poměrně obvyklá, ale jejich publikování, když člověk začne kandidovat na prezidenta,  může přinést značné problémy. Globalizované mainstreamová média neřeší v USA nic jiného. Naprosto přecházejí ostatní události, třeba poslední balík emailů z Wikileaks, které odhalují napojení Hillary Clinton skrze její nadaci The Clinton Foundation na americký bankovní sektor a Goldman Sachs. Kauza je zcela přehlušena uměle vyrobenou kauzou s Trumpem a jeho 11 let starými výroky o kozách a kundách. Když si vzpomeneme na kauzu Miloše Zemana a jeho „kundu sem, kundu tam“, začne nám docházet, že americký i český mainstream používají stejnou metodiku: výrobu pseudokauz, které mají diskreditovat vybraného politika.


VICE-VIDEO: V autobusu Donalda Trumpa létaly z úst „kundy“ a „kozy“ v diskusi o ženách. Globalizovaný mainstream v USA se z toho snaží udělat skandál! [CZ Titulky]

na Ukrajině jsou opravdu použití bojových síly proti civilistům

#11322 na Ukrajině jsou opravdu použití bojových síly proti civilistům

2016-10-10 13:29

na Ukrajině jsou opravdu použití bojových síly proti civilistům

protiteroristické operace Yatsenyuk režimu v jižních a východních oblasts (region) na Ukrajině jsou opravdu použití bojových síly proti civilistům ukrajinských protichůdných k převrat-dosadit režimu v Kyjevě.Převážně pokojný ukrajinské občany odporujících předáci a ne "ozbrojení separatisté" byly hlavním terčem milic režimu. Diskurs o "proruské" separatistů je zavádějící pokus zakrýt skutečnou podstatu protestů proti režimu, který je námitek k převratu.Hlavním problémem je jednou z anti-převrat demonstrantů versus junty a ne separatisty a federalisté ve srovnání Kyjevě.Odkazovat se na juntě v Kyjevě, jak vláda Ukrajiny je odmítnout nebo ignorovat jeho protiprávnost. 

Vítejte na post-převrat Ukrajiny nebo Nulandistan.

Z toho vyplývá, precedenty a tradice destabilizaci a násilí ctí americkými úředníky, jako je,

  • Senátor John McCain v Syrské arabské republiky (McCainistan)

  • Hillary Clintonová v Lybie (Clintonistan)

Arsenij Yatsenyuk Petrovych , který nelegálně přijal post ukrajinského premiéra s podporou USA a Evropské unie, nebyla nikdy zvýhodněný mnoha z autentických demonstranty v Euro-Maidan nebo dokonce řadových členů jeho spojenců.Když bez zvolení nebo veřejné diskusi, byl svévolně vzhledem k funkci předsedy vlády, mnoho v evropsko-Maidan protest ho vypískali a někteří dokonce volali "kulku do hlavy."Jeho strana šéf, nechvalně zkorumpovaná Julia Tymošenková Volodymyrivna , byl vypískán i poté, co přišla.Ve skutečnosti, Yatsenyuk a další ukrajinští politici jako ultra-nacionalistické Svobodě 's Oleh Jaroslavovyč Tjahnybok , přivlastnil naděje a sny Ukrajinců, které protestovali proti nejen ukrajinské vlády Viktor Fedorovych Janukovyče , ale i celého zkorumpované ukrajinské politické zřízení.Schovává za protestujících, Yatsenyuk a Tymošenkové Batkivshchyna strana používá milice jejich ultra-nacionalistické politických spojenců, aby zahájila násilný převrat v Kyjevě. Neexistuje žádná fungující demokracie na Ukrajině a s plnou podporou Evropské unie a vládou Spojených států, svoboda projevu uvnitř Ukrajině je pod útokem ze strany nového režimu a jeho kriminálníci.Yatsenyuk je převrat-dosadit režim zátah na mediálních svobod, poslal ukrajinské vojenské a bezpečnostní síly k útoku proti převratu demonstrantů pod záminkou NATO podporovaných operací proti terorismu, a začal čistky a čarodějnických procesech na celé Ukrajině.To začalo s hlavou národní televizní společnost Ukrajiny, Aleksandr Panteleymonov , ohrožena a zbit do odstupování od Svoboda poslanci Igor Miroshnynchenko a Andrey Ilyenko.

VICE-Vítejte na Nulandistan - multimediální Podívejte se, co USA a EU se puštěn na Ukrajině

JFK FAKTA O SMRTI DEMOKRATA PRAVÉHO PRAZIDENTA USA CO HAJIL LID

#11323 JFK FAKTA O SMRTI DEMOKRATA PRAVÉHO PRAZIDENTA USA CO HAJIL LID

2016-10-10 13:47

Vyčerpání Allowance Oil

Na konci roku 1962, magnátů který běžel ropný průmysl odhaduje, že jejich zisk o zahraničním investičním kapitálem by klesnout na 15 procent, v porovnání s 30 procenty v roce 1955, pokud příspěvek na vyčerpávání ropy byla zmenšena v souladu s návrhem JFK.JFK útok na příspěvek na vyčerpání ropy, který dovolil producenty ropy k odečíst až 27,5% svých příjmů jako osvobozeny od daně za předpokladu, že kořistníky ropy nižší daňovou sazbu a konkurenční obchodní výhody, nesdílí jinými obchodními zájmy.JFK cílené příspěvek vyčerpávání ropy a bylo odhadnuto, že vláda by mohla zachovat daňové příjmy více než 300 milionů $ ročně, pokud příspěvek na vyčerpání byla snížena.I když přídavek na vyčerpávání ropy zůstala zachována, vzhledem k kongresmany, kteří byli příjemci příspěvků olej společnosti kampaně, JFK učinil některé velmi mocné nepřátele v ropném průmyslu.

Bylo příspěvek vyčerpání ropy, který podal vrtné těžbě ropy nehrozí podnik.Spekulant olej mohl vrtat pět studní a je-li čtyři byly suché studny a teprve pátým udeřil olej, spekulant by ještě vydělat peníze z důvodu daňových úlev vyplývajících z příspěvku na vyčerpání odečte z dlužné daně.

 President Kennedy poukázal zřejmé, když uvedl,

"... Nikdo průmysl by mělo být umožněno získat nepatřičnou daňovou výhodu nad všemi ostatními."

JFK udělal nepřítele z ropného průmyslu a jeho největší magnát, Davidem Rockefellerem s návrhem na snížení příspěvku na vyčerpávání ropných zdrojů.

  • Víte oba břehy který řídil 53% z Federálního rezervního systému v roce 1963? Rockefeller vlastnila kontrolní podíl v obou bank.

  • Jak se o Chrysler, KBR, Bell Helicopter a války ve Vietnamu? Jste cesta vpřed, pokud jste řekl, David Rockefeller.

  • A co závodů v jaderném zbrojení, ke kterému ukončení studené války, by znamenalo ztrátu zisku do obranného průmyslu? A kdo ovládá obranný průmysl? David Rockefeller.

Museli jsme mít studenou válku, pak to ze stejných důvodů potřebujeme válku proti terorismu ještě dnes. Je to dobré pro podnikání a s následným růstem vládní moci, která přichází s válkou, erozí ústavních svobod zvyšuje.

Všechny cesty pro motivací JFK atentátu vede k Davidem Rockefellerem jako první vstoupí na pozemku.

Musím kouřící zbraň, která mohu umístit v Rockefellerově ruce? Stručná odpověď zní ne.

Nicméně, to je bezpečné říkat, že ten den, John Kennedy zemřel, nebyly žádné slzy přístřešek na Rockefeller majetku.

VICE-JFK, RFK, a MLK, byli všichni zabiti stejnými silami

 

VICE-Pouze na objednávku ! - Nelsona Rockefellera Presidential Power Grab Odhalení at Last

 

VICE-Kennedy a Nacisté

 


Nepřihlášený uživatel

#11324 Organizace spojených národů Výpis teroristických organizací-PDF

2016-10-10 14:32

Organizace spojených národů Výpis teroristických organizací-PDF

VICE-Organizace spojených národů Výpis teroristických organizací


Nepřihlášený uživatel

#11325 knihy o Rockefellerech - anglicky

2016-10-10 14:45