Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Nyní je zřejmé, že "Maiden protesty" v Kyjevě byly ve skutečnosti Washington organizovaný převrat

/ #11302 Nyní je zřejmé, že "Maiden protesty" v Kyjevě byly ve skutečnosti Washington organizovaný převrat

2016-10-06 14:31

Nyní je zřejmé, že "Maiden protesty" v Kyjevě byly ve skutečnosti Washington organizovaný převrat

Nyní plenění může začít. Půjčka MMF přináší nové podmínky a ukládá úsporná opatření na ukrajinského lidu, aby se Ukrajina vláda může sebrat peníze, s nimiž na splacení MMF.

Podmínky MMF, které budou uloženy bojující Ukrajině populace se bude skládat ze závažnému snížení starobních důchodů, ve státních službách, v státního zaměstnání, a dotace na základní spotřebitelské nákupy, jako je zemní plyn. Již nízkou životní úrovní klesnou.

Kromě toho bude mít ukrajinské veřejného majetku a ukrajinského vlastnictví soukromých průmyslových odvětví, které mají být prodány off se západními odběrateli. Kromě toho, Ukrajina bude muset plavat svou měnu. V marné snaze ochránit hodnotu své měny od tažen velmi nízká (a následně dovozní ceny mnohem lepší) spekulanty jejich propojování do podoby až na měny a short-selling to bude Ukrajina půjčit více peněz, s nimiž na podporu své měny v cizí měně trh.

Samozřejmě, že spekulanti s měnou skončit s vypůjčenými penězi, odcházející Ukrajina mnohem hlouběji do dluhů, než v současné době.Poškození podílejí je legendární, takže přímým důsledkem důvěřivých Maiden protestujících bude nižší ukrajinské životní úroveň, více korupce, ztráta svrchovanost nad hospodářskou politiku země, a přenos ukrajinské veřejného a soukromého majetku západních zájmů. 

Pokud se Ukrajina rovněž spadá do spárů NATO, bude Ukrajina také ocitnout vojenské spojenectví proti Rusku a najít sám terčem ruských raket.To bude to tragédie pro Ukrajinu a Rusko jako Ukrajinci mají příbuzné v Rusku a Rusové mají příbuzné na Ukrajině. Obě země mají v podstatě bylo jedno 200 let. Chcete-li mít z nich roztrhán západní rabování a Washington úsilí o světovou nadvládu je strašná škoda a velký zločin. 

Důvěřivých napálí, kteří se účastnili organizovaných Maiden protesty ji litovat po celý zbytek svého života.

Když začaly protesty, jsem popsal jaké to bude mít následky a řekl, že bych vysvětlit proces rabování. Není nutné, abych tak učinit. Profesor Michel Chossudovsky vysvětlil proces rabování MMF spolu s VICE-velkou historií zde . Jeden poslední slovo. I přes jednoznačné důkazy o jedné zemi za druhou být drancován Západem, vlády zadlužených zemí i nadále k registraci do programů MMF.
Proč se vlády zemí i nadále souhlasit s cizím plenění svých obyvatel? Jediná odpověď je, že oni jsou placeni .
Poškození, které je klesající na Ukrajině bude bývalý režim vypadat upřímný.