Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#11377

2016-10-14 16:16

NELEGALNI ZBRANĚ NA OBRANU OBYVATELSTVA

 POKUD NAM EVROPSKA KOMISE ZAKAŽE VLASTNIT STŘELNE ZBRANĚ NA OBRANU PŘED ISLAMISTY TAK BUDEME MUSET SCHANĚT NELEGALNI STŘELNE ZBRANĚ NEBO SI MUŽOU LIDE POŘIDIT ZBRANĚ KTERE NEJSOU NA ZBROJNI PRUKAZ TŘEBA LUKY SE ŠIPY KLADKOVE KUŠE TIM SE DA ZABIT VELKE ZVYŘE TŘEBA JELENA NEHODLAM SE DIVAT JAK BUDOU UMIRAT  NEVINI LIDE TAKŽE POKUD DOJDE V ČESKU K OBČANSKE VALCE S MUSLIMY NEMAM PROBLEM SI SEHNAT ČASEM STŘELNOU ZBRAN A BYT PŘIPRAVEN NEŽ DOJDE K VALCE  ASPON PISTOLY S TLUMIČEM POUZDREM NA PISTOLI PAR ZASOBNIKU A ASPON 1000 KULEK NA RADIKALNI MUSLIMY PRÁVO ŠARÍA RADIKANI ISLÁM DŽIHAD TERORIZMUS NASILY PROTI OBYVATELSTVU KOLABORACE TOHLE SI ŽADNEJ ČLOVĚK NEMUŽE NECHAT LIBIT BUDEME BRANIT BUDOUCNOST VLAST A RODINU


Nepřihlášený uživatel

#11378 Je čas nebýt už ovce!

2016-10-14 16:42

Je čas nebýt už ovce!

Před terorismem se nedá nijak bránit systémově. Bránit se dá pouze ad-hoc. A nejlepší ad-hoc obranou je legálně držená zbraň. Stačí jedna v rodině. Když si rodina vyjde do restaurace a vtrhne do ní útočník, otec rodiny vytáhne zbraň a začne vracet palbu útočníkům. A když takových otců v restauraci bude více, včetně provozovatele restaurace, který by měl být ze zákona ozbrojený kvůli ochraně svých hostů, tak takové teroristické přepadení by nemělo dlouhého trvání pro útočníky. A toto je nejlepší obrana. Je to i nejlepší prevence. Když budou útočníci vědět, že mezi obyvateli jsou zbraně v hojném počtu, vyberou si jinou zemi a jiný, slabší cíl.

Vlk nikdy nevtrhne do ohrady s ovcemi, pokud jsou ovce po zuby ozbrojené. Když se ovce umí bránit, vlk odtáhne pryč. Jenže toto má takový malý háček. Občan, který není ovce a který se umí bránit, se tímto okamžikem stává schopným obrany i proti státnímu terorismu. Jsou-li občané ozbrojení, nelze s nimi už tak snadno manipulovat. Nelze už tak snadno narušovat soukromé vlastnictví občanů. Nelze už jen tak snadno vnikat do bytů občanů. A toto je právě ten důvod, proč ve Francii v roce 2009 odebrali policistům automatické zbraně, protože strach vlády z vlastního lidu a vlastní policie byl tak značný, že jim stálo za to, aby z francouzské policie udělala vláda bezzubý nástroj, který nebude mít proti teroristům vlastně žádnou šanci.

Nebuďte ovce a vezměte obranu své rodiny do vlastních rukou. Udělejte si zbrojní průkaz, choďte ozbrojeni, protože s terorismem se musíte naučit žít. Terorismus bude součástí 21. století, bude to běžná věc veřejného života a pouze ten, kdo pochopí, že být ovcí s transparentem „Pray for Paris“ není řešením, bude schopen v budoucnu přežít v divoké islamizované a multikulturní Evropě. Terorismus bude nadále součástí státních politik. Z tohoto důvodu na AE News nenajdete žádný „Pray for Paris“ banner, protože takové výrazy nemají žádný smysl ve chvíli, kdy Evropa páchá sebevraždu vítáním milionů migrantů z arabských zemí. Modlete se za svoji rodinu a za svoji zemi, protože mnohem větším nebezpečím než střelba z AK47 v restauracích jsou kroky českých a evropských politiků ve směru akceptování migrace a integrace arabského etnika do struktur evropských národů.

VICE-Zbraň v rodině je jedinou obranou proti terorismu. A nejen proti němu! Jaký je rozdíl mezi privátním a státním terorismem?


Nepřihlášený uživatel

#11379 Re: Je čas nebýt už ovce!

2016-10-14 17:30

#11378: - Je čas nebýt už ovce! 

 přesně brzy bude válka a musime se připravit na střet kultur a civilizaci pokud ve statě neni svoboda a přima demokracie ma člověk pravo vyměnit vladu a to i se zbrani v ruce pokud hrozy anarchie ad si vlada řika co chce pokud dojde k občanske valce v našem statě a evropska komise bude chtit odzbrojit obyvatelstvo tak si musi člověk pořidit nelegalni zbraně vladě se neda věřit je zajma jen penize moc a jak se udržet u koryt aji kdyby mě třeba chtěly zavřit za mřiže tak střelnou zbran si pořidim třeba i nelegalně pokud to dojde daleko a nebude na vyběr před terorem v ulicich ze strany muslimu ale jsem optimista a věřim že amerika za par let skonči a vystřida je spojenectvi rusko a čina největši jaderna velmoc na světě rusko a nejlidnatějši země na světě čina ktere utvořilo spojenectvi proti valečnemu paktu nato a usa američane si na nich vylamou zuby nemaji šanci


Nepřihlášený uživatel

#11380 Nyní je zřejmé, že "Maiden protesty" v Kyjevě byly ve skutečnosti Washington organizovaný převrat

2016-10-14 17:36

RADIKALOVÉ NA DONBASU DUKAZE O PLENĚNÍ UKRAJINY RADIKÁLOVÉ SOU SE ZÁPADU ACH TY NOVINKY.H.... CZ FURT VÁM BUDOU LHÁT A MAZAT MEDÍK KOLEM HUBY VLASTENCI UŽ DOST PROAMERICKÉ NACISTICKÉ PROPAGANDY

Nyní je zřejmé, že "Maiden protesty" v Kyjevě byly ve skutečnosti Washington organizovaný převrat proti zvolené demokratické vlády.Účelem převratu je umístit vojenské základny NATO na Ukrajině hranice s Ruskem a uložit úsporný program MMF, která slouží jako zástěrka pro západní finančních zájmů rabovat v zemi.

Upřímný idealistické demonstrantů, kteří vyšli do ulic, aniž by byla věnována byli naivní napálí na spiknutí s cílem zničit jejich zemi. Politicky Ukrajina je neudržitelný agregace ukrajinského a ruského území, protože tradiční ruské území byla přilepená na hranicích Ukrajiny sovětské republiky od Lenina a Chruščova . Na Krymu, přilepená na Ukrajině Chruščova, již odešel a vrátil se Ruska.

Ledaže nějaká autonomie je poskytována k nim, ruské oblasti ve východní a jižní Ukrajině by také odchýlit a vrátit se do Ruska. V případě, že nepřátelství zobrazí směrem k ruskojazyčných obyvatel podle loutkou vlády v Kyjevě pokračuje, další zběhnutí do Ruska jsou pravděpodobné. The Washington uplatňuje převrat čelí dalším možným obtížím z toho, co se zdá být rostoucí konflikt mezi dobře organizované Right sektorem a Washington-uložené loutky. V případě ozbrojeného konfliktu mezi těmito dvěma skupinami mělo dojít, Washington by mohl vyvodit závěr, že je potřeba, aby poslat pomoc k jeho loutky.

Vzhled vojsk USA / NATO na Ukrajině bude vytvářet tlak na Putina obsadit zbývající rusky mluvící části Ukrajiny. 

Předtím, než se usadil politické a geografické problémy, západní plenění na Ukrajině již začala. Západní média, neříká žádné další pravdu o MMF "záchranných balíčků", než to dělá o něco jiného. Tyto zprávy v médiích, a mnoho Ukrajinců věří, že MMF se chystá zachránit Ukrajinu finančně tím, že miliardy dolarů zemí.

Ukrajina nebude nikdy vidět jeden dolar z VICE-peněz MMF .

VICE-Západní Plenění na Ukrajině začala

VICE-Vítejte na Nulandistan - multimediální Podívejte se, co USA a EU se puštěn na Ukrajině


Nepřihlášený uživatel

#11381 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-14 17:44

#11371: Karel - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Pokud vím, tak následníky nacistů jsou právě islamisté. Pojí je nejen společná nenávist k židům, ale i pocit nadřazenosti a snaha podmanit si celý svět. A chceme-li úspěšně bojovat proti nacistickým myšlenkám, je třeba nevpouštět na evropskou půdu islám, neboť muslimové ještě nedospěli do našeho stupně demokracie.

A to, že se do uprchlické otázky mnohde montují jacísi neonacisti, je nutným důsledkem současné až příliš vstřícné vítací politiky a beznaděje občanů moci s tím cokoliv udělat. Kdyby evropské elity svorně zaujaly stanovisko bránit Evropu před masovým exodem z třetího světa, tak si tyhle pofidérní radikální uskupení u lidí ani neškrtnou.


Nepřihlášený uživatel

#11382 Re: Rusko je to největší nebezpečí

2016-10-14 18:51

#11374: Dan Mach - Rusko je to největší nebezpečí 

 USA je v současnosti nejnebezpečnějším faktorem v Syrském konfliktu a historici to jednou dokáží sečíst. Bohužel asi nikdo nedokáže odhadnout, co se to Obamovi honí hlavou a proč podporuje islamistické povstalce v boji proti Asadovi namísto boje proti Daeš.


Nepřihlášený uživatel

#11383 Re: Re: Re: Re: Arabské jaro PODVOD NA LIDSKA PRÁVA

2016-10-14 19:22

#11363: - Re: Re: Re: Arabské jaro PODVOD NA LIDSKA PRÁVA 

Pokud nemáte argument začnete většinou napadat, urážet, řešit pravopis ale argument žádný no kde je vyhuleno tam opravdu ani tráva neporoste. Je blbost třídit lidi na komouse,a ruse to dělají jen nackove, zidi apod verbez!No coment ztráta času s debilem

MUSLIM V BILEM DOMĚ

#11384 Re: Re: Rusko je to největší nebezpečí

2016-10-14 19:45

#11382: - Re: Rusko je to největší nebezpečí 

 VŽDYT OBAMA JE OBČAN NAROZENY V KENI V MUSLIMSKE RODINĚ TAK PROČ BY NEPOTPOROVAL ISLÁM KDYŽ NAVIC USA VYTVOŘILY AL KAJDU TALIBAN A ISLÁMSKÝ STÁT A VALEČNY PAKT NATO UTOČI PO CELEM SVĚTĚ


Nepřihlášený uživatel

#11385 Ex-ředitel maďarské tajné služby o hrozbách migrace

2016-10-14 20:43

Dan Mach

#11386 Re: Re: Rusko je to největší nebezpečí

2016-10-14 21:48

#11376: - Re: Rusko je to největší nebezpečí 

Jen naprostý hlupák může něco dokládat ruskými desinformacemi z aeronetu. Když budeš chtít předkládat důkazy, tak používej informace a ne ruskou propagandu. Ta zpráva totiž zní, že OSN obvinila Rusko ze lží a propagandy a připravuje žalobu proti ruským válečným zločinům. V Allepu Rusko bombardovalo civilní cíle a navíc zřejmě naprosto záměrně. Co se týká mrtvých, je Rusko na seznamu hned za Daeš a Asádem. A vše dělá jen proto, aby si udrželo své dvě vojenské základny v Sýrii. Prostě je to hnus!

DOLOŽ ŽE AERONET JE RUSKY

#11387 Re: Re: Re: Rusko je to největší nebezpečí

2016-10-14 22:00

#11386: Dan Mach - Re: Re: Rusko je to největší nebezpečí 

 DOLOŽ TO ŽE JE AERONET RUSKY DEJ PROSIM DUKAZE FURT SEM NEVIDĚL ŽÁDNÉ FAKTA JEN PRÁZDNÉ SLOVA NIČÍM NEPODLOŽENÉ!!!!!!JINAČ JDI DO PR......


Nepřihlášený uživatel

#11388

2016-10-14 22:03

V4 se v otázce migrační krize ukázala jako politicky moudřejší a prozíravější, než byl zbytek EU. Proto bychom měli držet pospolu jako hráz proti debilitě valící se z Bruselu. 

Dan Mach

#11389 Re: Re: Re: Re: Rusko je to největší nebezpečí

2016-10-14 22:57

#11387: DOLOŽ ŽE AERONET JE RUSKY - Re: Re: Re: Rusko je to největší nebezpečí 

Aeronet.cz (nebo také AE News) je anonymně provozovaný zpravodajský internetový server publikovaný v českém jazyce. Podle vlastní charakteristiky autorů jde o „nezávislý internetový zpravodajský portál připravovaný českými a slovenskými krajany žijícími v Nizozemsku, Rusku a v USA“, resp. „ústřední server mediálního odboje v České republice“. V jeho obsahu ovšem převažují těžko ověřitelné zprávy a spekulace. Bezpečnostní informační služba označila v roce 2014 ve svých zprávách Aeronet.cz za zdroj nebezpečné ruské propagandy. Příspěvky na těchto stránkách jsou většinou nepodepsané a jejich zdroje obvykle anonymní, ale jejich zaměření je většinou jednoznačně proruské. Není zřejmé kým je tento web financován.

Podle americké historičky Anne Applebaum narůstá v souvislosti s ruskou vojenskou angažovaností na Ukrajině aktivita anonymních proruských portálů financovaných ruskou vládou, která je součástí bezprecedentní informační války. Snahou je šířit informační chaos a ovlivnit veřejné mínění. Součástí této strategie je například také ruská státní televize Russia Today a tištěná proruská média. Slovenský aktivista Juraj Smatana, který se zabývá mapováním proruské propagandy, v únoru 2015 uváděl, že v Česku a na Slovensku působí 42 takto zaměřených webů, mezi které řadil také Aeronet.cz.

Jak udává původní správce internetové domény aeronet.cz, firma Domain Tools ze Seattlu, byla doména zaregistrována v roce 2001 pravděpodobně za účelem informování o amatérském létání, v průběhu dalšího roku však změnila provozovatele, kterým se stal Lukas Brian Ross z Georgie, a začala anonymně nabízet nelegální software, hudbu a filmy. Od června 2014 přešla doména aeronet.cz pod nového správce Domains by Proxy z Arizony, který svým klientům nabízí také „skrytou identitu“, současný vydavatel je proto anonymní. Po změně správce v roce 2014 začal web vycházet v dnešní podobě.

Zpravodajský server udává korespondenční adresu v nizozemském Eindhovenu, ale podle zjištění reportérů Respektu na adrese nesídlí. IP adresa domény je registrována v Bratislavě, kde rovněž není žádná kancelář zpravodajského serveru. Podle reportérů Respektu nikdo nereaguje ani na telefonáty na čísla uváděná na webových stránkách. Kontakt je možný pouze e-mailem s mluvčí webu nebo s anonymním šéfredaktorem, který vystupuje pod zkratkou VK nebo „vedoucí kolotoče“. Podle vlastních slov žije v Německu a živí se jako obchodník.

Analytik mozkového trustu (anglicky think tank) Evropské hodnoty Roman Máca 15. února 2016 v pořadu Reportéři ČT v reportáži nazvané Bludiště českého internetu uvedl, že „osoby kolem Aeronetu můžeme považovat opravdu za špičkové odborníky, co se týče tvorby dezinformačních kampaní. A samozřejmě také ví co dělají a patřičně skrývají svou identitu. K anonymitě web vybízí i další zájemce o přispívání do zpravodajství. Pouze menšina příspěvků je podepsaná. Jedním z neanonymních přispěvatelů je např. člen okresního výboru KSČM v Domažlicích Petr Cvalín, který rovněž komunikuje s redakcí pouze elektronicky. Kritériem pro publikaci příspěvků je podle redakce „vlastní autentická tvorba“ nebo překlady do češtiny. Publikování je bez nároku na honorář.

Aeronet.cz publikoval například nepravdivou informaci o přítomnosti 2 200 vojáků NATO v děbalcevském kotli na frontové linii rusko-ukrajinského, kterou ve stejné době šířil také český komunistický europoslanec Miloslav Ransdorf. Zpráva o extremismu ministerstva vnitra za 1. čtvrtletí roku 2015 uváděla Aeronet jako jeden z „rádoby zpravodajských portálů“, jejichž dlouhodobé působení mělo podstatný vliv na výskyt obrovského množství dezinformací v souvislosti s tzv. dragounskou jízdou amerických jednotek přes české území, a to s úmyslem aktivního ovlivňování veřejného mínění. Tyto dezinformace byly podle zprávy dále šířeny na sociálních sítích a bylo na ně poukazováno také seriózními médii nebo regionálními politiky. Zpráva o extremismu za 3. čtvrtletí téhož roku pak uváděla Aeronet jako jeden z ústředních „alternativních zpravodajských webů“ výrazně reflektujících téma protiislámských a protimigrantských nálad v souvislosti sevropskou migrační krizí, publikujících různé nadnesené statistiky, zdůrazňujících problematické aspekty apod. se zjevným cílem „šířit a vyvolávat strach a paniku ve společnosti“, a to ve shodě s krajně pravicovými a populistickými subjekty.

To je shrnutí oficiálních informací o propagandistickém a nevěrohodném aeronetu. Takže příště, prosím, uváděj solidnější zdroje. Respektive jiné zdroje, protože jakýkoli jiný zdroj je solidnější.

STÁLE NEVIDÍM DUKAZ

#11390 Re: Re: Re: Re: Re: Rusko je to největší nebezpečí

2016-10-15 08:03

#11389: Dan Mach - Re: Re: Re: Re: Rusko je to největší nebezpečí 

STÁLE NEVIDÍM DUKAZ 

DOLOŽ TO ŽE JE AERONET RUSKY DEJ PROSIM DUKAZE FURT SEM NEVIDĚL ŽÁDNÉ FAKTA JEN PRÁZDNÉ SLOVA NIČÍM NEPODLOŽENÉ!!!!!!JINAČ JDI DO PR...... 

STÁLE NEVIDÍM DUKAZ

#11391 Re: Re: Re: Re: Re: Rusko je to největší nebezpečí

2016-10-15 08:23

#11389: Dan Mach - Re: Re: Re: Re: Rusko je to největší nebezpečí 

A DOST!!!!!!!

Furt tu žvatlaš h..... co kvakne jaky si dementni reporter ČT  a RESPEKTU atd a přitom žádné dukaze jen co kvakne jaky si hnup zaprodanej USA vojenským štváčum tak jdi do prd........ nemáš dukaz nic nemáš tak necpy lidem proamerickou fašistickou prolhanou maistriemovou žumpu!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#11392

2016-10-15 09:07

Už nikdy jako ovce.

Dan Mach

#11393 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rusko je to největší nebezpečí

2016-10-15 09:58

#11391: STÁLE NEVIDÍM DUKAZ - Re: Re: Re: Re: Re: Rusko je to největší nebezpečí 

Jde o to, že konkrétní novináři (ať už z Respektu nebo z Reportérů ČT) dokládají to, že aeronet vede nějaký Vedoucí kolotoče. To, že se k těm zprávám, které BIS a další orgány označují za proruské, nikdo konkrétní nehlásí, je důkazem toho, že je to propaganda a ne zpravodajství. Můžeš tomu klidně věřit, ale proč sem dáváš odkazy na tyto informace, když jsou neověřitelné a minimálně tendenční, podle mě však lživé a manipulační.

Takže až sem budeš zase dávat nějaké odkazy, tak to dolož něčím, co je ověřitelné. Klidně si to dokládej informacemi z Haló novin nebo z Parlamentních listů. S těmi nesouhlasím, ale jsou za nimi konkrétní osoby (byť zrovna u Parlamentních listů je to také diskutabilní). Pokud sem dáváš odkazy na anonymní výmysly, tak to není věcná diskuse. O tu ti ale asi nejde, když nemáš dost odvahy se podapsat, co?

Jinak je to i případ http://www.bibliotecapleyades.net/ . Tady sice nejde o desinformační server, ale provozovatelé na stránkách sami uvádějí, že informace zde zveřejněné nikterak nekontrolují a ni necenzurují. Proto když tu někdo zveřejní lživou informaci, tak tu zůstane. A když anonymní autor napíše odkaz na informaci, kterou si vymyslel a dal jí sem, nelze to považovat za pravdu. Například semm napíše sáhodlouhý elaborát o tom, že 1 + 1 = 3. A ta informace tam zůstane. Na Wikipedii se alespoň snaží takové bláboly mazat, za čož jim patří dík.

A ještě dovětek : "proamerická fašistická prolhaná mainstreemová žumpa" - to máš z vlastní hlavy? To by se mohlo zapojit do soutěže o blábol roku.


Nepřihlášený uživatel

#11394 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rusko je to největší nebezpečí

2016-10-15 10:08

#11393: Dan Mach - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rusko je to největší nebezpečí 

 jdi už do prd.... nikoho ty tve americké lži nezajímaj


Nepřihlášený uživatel

#11395 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rusko je to největší nebezpečí

2016-10-15 10:25

#11393: Dan Mach - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rusko je to největší nebezpečí 

A kdyby nebyly pravdive ty hnupe tak na to nereaguješ tak z koho tu chceš dělat vola ty placenej idiote co lže lidem pod falešnym jmenem Trolle jen uražet vám jde jinač nic jiného vam notičky piše Brusel co mate psát jinač vaše inteligence je jak malé ditě co řekne maistriem tak na to skočite jak ovce 


Nepřihlášený uživatel

#11396 Organizace spojených národů

2016-10-15 10:33

Organizace spojených národů Výpis teroristických organizací-PDF

VICE-Organizace spojených národů Výpis teroristických organizací


Nepřihlášený uživatel

#11397 Nacistycké kořeny EU

2016-10-15 10:41

Nacistycké kořeny EU
VICE-Nacistycké kořeny EU PDF


Nepřihlášený uživatel

#11398 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rusko je to největší nebezpečí

2016-10-15 11:00


Nepřihlášený uživatel

#11399 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rusko je to největší nebezpečí

2016-10-15 11:20

#11398: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rusko je to největší nebezpečí 

 běž kouřit ČERNE ptaky třeba do PAKISTANU a dej pokoj islamofile

Dan Mach

#11400 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rusko je to největší nebezpečí

2016-10-15 12:13

#11394: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rusko je to největší nebezpečí 

 Tak proč na ně reaguješ? Možná si jedinej, ale vidím, že tě to fakt zajímá. Počkej si na další várku :))