Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#11351 Proč Spojené státy čeká rozklad, proč nesmí volby vyhrát Clintonová a o čem je současné dění ve svět

2016-10-12 15:50

Proč Spojené státy čeká rozklad, proč nesmí volby vyhrát Clintonová a o čem je současné dění ve světě

Podstatnou část tohoto článku tvoří překlad článku z roku 2005 na téma „Rozpad SSSR, rozpad USA a rozpad Ruska“. Jeho autorem je generál K.P. Petrov, předseda ruské strany „Jednota“, jejímž členem byl i V. V. Pjakin. Článek je analýzou o fungování světa a jedenáct let starou prognózou, jakým směrem se náš svět bude ubírat. Přinejmenším pro srovnání, jestli se prognóza K. P. Petrova plní (a jestli tedy lze věřit i analýzám a prognózám V. V. Pjakina) článek stojí za vložení. 

Dne 11. března 2005 ve 22 h přinesl televizní kanál NTV pětiminutovou zprávu, která popisovala proces bojů obyvatel státu Texas za nezávislost na USA.  „Nějaký nesmysl….“, ― pomyslí si mnozí, kteří to slyšeli. Ale před patnácti lety,  kdy v SSSR probíhaly rozhovory o odchodu Litvy ze svazu sovětských republik, mnozí to také považovali za nesmysl. A ten nesmysl skončil tím, že SSSR přestal existovat…

Pokud jde o stát Texas, NTV ukázala prezidenta nezávislé republiky Texas Dane Millera, který z hlavního města své republiky z Oregonu řekl televizním divákům, že má svou vládu s mnoha a mnoha členy. Byl ukázán kabinet ministrů této vlády. Vláda má svůj program. V jeho jádru je přesvědčení, že „Spojené státy utlačují kulturu a ekonomiku Texasu“.  V Texasu je mnoho ropy, která má patřit Texasanům. Proto vláda nezávislé republiky Texas v čele s D. Millerem plánuje provést znárodnění nalezišť. Tím Texas nebude odvádět peníze do rozpočtu USA a Texasané si budou žít jako v bavlnce (jako Arabové v Kuvajtu či Spojených arabských emirátech). Aby nezávislost byla úplná, republika Texas bude mít svou vlastní měnu. D. Miller a jeho skupina chtějí své cíle realizovat do dvou let prostřednictvím referenda.

VICE-Proč Spojené státy čeká rozklad, proč nesmí volby vyhrát Clintonová a o čem je současné dění ve světě

VICE-VŠE O CLINTONOVÍCH + AMERICAN POLITIC


Nepřihlášený uživatel

#11352 Re: Re: Re: Re:

2016-10-12 17:23

#11348: Karel - Re: Re: Re:  

 Pokud vím, tak proti Polákům tady nikdo nic nemá, tady se řeší středověký barbaři z Asie a Afriky. S Poláky, Slováky a Maďary bychom měli naopak úžeji spolupracovat, abychom odolali vnějším tlakům na zničení naší civilizace.


Nepřihlášený uživatel

#11353 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-12 18:54

#11352: - Re: Re: Re: Re:  

PRAVDA!!!!TADY JDE O TY ISLAMSKY UPRCHLIKY CO JIM NIC NEHROZÍ CO TU CHCOU DŽIHÁD TICHOU GENOCIDU EVROPANU CO SOU VERBOVÁNI CIA S USA A JDOU PODLE NOTIČEK SS BRUSELU A USA TO VYFETOVANEMU SLUNIČKÁŘI NEVYSVĚTLÍŠ


Nepřihlášený uživatel

#11354

2016-10-12 20:38

Nařízené kvóty jsou bolševické znárodňování jako v 50 tých letech jen trochu jinak. My k vám nastrkáme naše mohamedánské a africké osadníky, vy se s nimi podělíte o své území a o bohatství, které vytvořili vaši předci a vy a budete se o ně starat za své peníze na věčné časy a vytvářet jim vhodné podmínky k množení. Podstata bolševika se zkrátka nezměnila.

KDO MUŽE ZA DIVADLO S UPRCHLIKY

#11355 INVESTATOR DO UPRCHLICKE KRIZE A ROZVRATU EVROPY A GLOBALISTA

2016-10-13 09:32

George Soros

je maďarsko-americký průmyslník, investor, filantrop, politický aktivista a autor, který je maďarsko-židovského původu a má dvojí občanství. Jezdí více než 50 globálních a regionálních programů a nadace. Soros je pojmenovaný architekt a sponzora téměř každá revoluce a státní převrat po celém světě za posledních 25 let. USA je myšlenka být upír kvůli němu a jeho loutky, ne jako maják svobody a demokracie.Jeho přisluhovači rozlití krev miliony a miliony lidí, jen aby ho ještě bohatší. Soros je oligarcha sponzoruje Democratic stranu, Hillary Clintonovou, stovky politiků po celém světě. Tato webová stránka je navržena tak, aby všichni uvnitř otevřené nadace George Sorose 'Society a příbuzné organizace. Představujeme vám pracovní plány, strategie, priority a další činnosti Sorose. Tyto dokumenty vrhnout světlo na jednom z nejvlivnějších sítě působící po celém světě.

Unikly soubory z miliardář globalist George Soros ' Open Society Foundations (OSF) před dvěma dny odhalily několik překvapivých machinace kolem organizace - včetně systémů zjevného manipulovat média ovlivňují mezinárodní imigrační politiku a hotovosti určené pro iniciativ v oblasti sociální spravedlnosti.Soros byl dříve vyloučen pro tahání politických řetězců na Ukrajině , ale jako jedna poznámka odhalený v masivních VICE-DCLeaks mezipaměti je patrné, že globalistická rovněž usilovat o přímou manipulaci západních médií sladit s tímto politické agendy.S názvem " VICE-Ukrajina Media Projekt ," autoři Memorandum má přiznat, že"To není správné nezávislé žurnalistiky a my se mohou poškodit naši důvěryhodnost s novináři," ale že "novináři mohou vznikat příběhy, které nemají význam pro vyprávění se snažíme informovat nebo příběhy, které jsou kontraproduktivní (prosazování příběhy fašismu, atd.) "VICE-Soros Hack vystavuje - Plot Za uprchlickou krizí jeho Media Control, v hotovosti za "sociální spravedlnost "


Nepřihlášený uživatel

#11356 Re: INVESTATOR DO UPRCHLICKE KRIZE A ROZVRATU EVROPY A GLOBALISTA

2016-10-13 09:40


Nepřihlášený uživatel

#11357

2016-10-13 09:50

Evropská unie je idiotický, smrtelně nebezpečný spolek profesionálních zločinců.


Nepřihlášený uživatel

#11358 Dne 12. května, OSF Program-UPRCHLICI PODVOD

2016-10-13 09:55

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Podobný přístup k tomu, co jsme udělali pro ostatní press tripy" a že Ukrajina cesta by poskytovalo "příležitost k budování vztahů s novináři a zpravodajské agentury."

Soudě podle míry vliv Soros hledal, tyto vztahy by nemělo vést k tomu jen nápoj po náročném pracovním dni.

 Ve skutečnosti se pod "Cons" část, autoři bědovat konkrétně potenciál na cestu k "prosadit vyprávění GS manipulace / OSF" - protože to je přesně to, co by to bylo?

Další část úniků Soros se týká imigrační krize v Evropě -. "Nový normál", který OSF argumentuje by měl být právě přijat jako

Dne 12. května, OSF Program důstojník Anna Crowley a programový specialista Katin Rosin co-psal sdělení s názvem

"VICE-Migrace správy a vymáhání portfolia Review ," se zaměřením na mezinárodní iniciativy v oblasti migračních OSF je vytvořen s cílem ovlivnit světovou přistěhovaleckou politiku, protože Daily Caller poprvé zaznamenána.

 výstupní zprávy o:

"Přezkum devět stran činí tři klíčové body:


Nepřihlášený uživatel

#11359 Arabské jaro PODVOD NA LIDSKA PRÁVA

2016-10-13 10:15

Arabské jaro

by bylo téměř čtyři měsíce po začátku takzvaný "Arabské jaro" Před firemních sdělovacích prostředků by se přiznat, že USA byl za povstání a že jsou něco jiného než "spontánní" nebo "domácí. "

V dubnu 2011 článku publikovaném v New York Times s názvem " VICE-Americké Skupiny pomohl pěstovat arabské povstání ," bylo uvedeno:

"Řada skupin a jednotlivců přímo zapojených do vzpour a reformy zametání region, včetně 6.dubna hnutí mládeže v Egyptě, Bahrajnu Centra pro lidská práva a grass-roots aktivisty jako Entsar Qadhi, vedoucí mládeže v Jemenu, přijatý školení a financování ze skupin, jako je Mezinárodní republikánský institut, Národní demokratickou ústavu a Freedom House, neziskové organizace pro lidská práva se sídlem ve Washingtonu. "

Tento článek by také přidat, pokud jde o americkou National Endowment for Democracy (NED):

"Republikánský a demokratické ústavy jsou volně přidružený k republikánských a demokratických stran. Byly vytvořeny Kongresu a jsou financovány prostřednictvím National Endowment for Democracy, který byl zřízen v roce 1983 na kanál granty na podporu demokracie v rozvojových zemích.

Národní nadace obdrží asi 100 milionů $ ročně z Kongresu. Freedom House také získává většinu svých peněz z americké vlády, především z ministerstva zahraničí. "

George Soros a jeho VICE-Open Society Institute také hrál hlavní roli v rozvíjejícím se neklidu.

Soros, kromě plně podporuje mnoho nevládních organizací v tandemu s NED a amerického ministerstva zahraničí, také financoval opoziční skupiny pracující v dostatečném předstihu, aby produkovat nové "ústavy" pro zhroucených států.

VICE-Soros odsouzení za trestný čin odhaluje "lidská práva" podvod


Nepřihlášený uživatel

#11360 Re: Arabské jaro PODVOD NA LIDSKA PRÁVA

2016-10-13 10:21

#11359: - Arabské jaro PODVOD NA LIDSKA PRÁVA 

Kurva Rusáci, naučte se aspoň česky, když se sem serete. Kdo má číst ta vaše kremelská hovna, když jsou projetá Google translatorem?


Nepřihlášený uživatel

#11361 Re: Re: Arabské jaro PODVOD NA LIDSKA PRÁVA

2016-10-13 10:35

#11360: - Re: Arabské jaro PODVOD NA LIDSKA PRÁVA 

 Asi težko tady néni jediného Rusa na petici vše sou to vlastenci Havlojde ci SS ovce dotovaná Bruselem njn nejede se podle blitek Bruselu hned uražky od Fašistu 


Nepřihlášený uživatel

#11362

2016-10-13 10:58

Pokusili Svržení ruské vlády

Ve čtvrtém a posledním například Soros a jeho neokonzervativní protějšky lze nalézt za ruského nesourodé opozici a jejich "arabské jaro-like" VICE-pokusu svrhnout vládu Vladimira Putina. Celý areál odůvodňuje Wall Street a Londýnské ulice davy byly hovory jednotek "zmanipulované" ruské volby.

A zatímco lví podíl na podporu ruských několik opozičních skupin pochází z National Endowment for Democracy a jejích dceřiných společností, včetně Freedom House a Mezinárodního republikánského institutu které předsedá John McCain , uvězněný ruský oligarcha a opoziční lídr Michail Chodorkovskij vyráběl celý svůj "Open ruský Foundation "po Open Society Institute Sorose 'Je třeba poznamenat, že Chodorkovskij měli oba Jacob Rothschild a Henry Kissinger , který předsedá jeho spiklenecký "základ."

VICE-Soros odsouzení za trestný čin odhaluje "lidská práva" podvod

 


Nepřihlášený uživatel

#11363 Re: Re: Re: Arabské jaro PODVOD NA LIDSKA PRÁVA

2016-10-13 12:50

#11361: - Re: Re: Arabské jaro PODVOD NA LIDSKA PRÁVA 

To byla jedna věta nebo pět vět v jedné? Není ti moc rozumět, zkus to znovu a lépe.

Kazatel

#11364 MEZINÁRODNÍ TAJEMSTVÍ odhaleni-Agenda 21-2030 Alien Agenda podíleni na genocidě civilizace

2016-10-13 15:07

Druhý přichod našeho J.Krista se blíží to co se děje v USA tornada,povodně,nekde aji sopky to souvisi se Příchodem J.Krista a UFA sou převlekli Demoni od Padlého Anděla tak jak Koran doktrina Satana až skonči doba milosti Boži ten je značen na zemi deštěm aby se jeho narody obraceli k Bohu a Kristu a vzyvali je tohle tajemstvi je před vami staleti tajeno my odhalujem jedina zachrana je Rusko vedené Bohem a nebo J.Kristus ne ty satanské sekty co vám furt lžou vy jste narod boži MT-1-24-Petr-1-3-Jan-1-6 a meni se zákony jak je psano ve svatem pismu Z.Janovo-12-13 nenechte se klamat 

V návaznosti na datových zdrojích těchto organizací, zvláštní zpráva 169 stran, " VICE-UFO informačních dokumentů - nejlepších dostupných důkazů " byl sestaven.

VICE-AGENDA 21-2030 CHARTA ZEMĚ!!!

co je UFO zač pro civilizaci stvořenou Bohem řekne více R.Morneau

VICE-Roger Morneau - zkušenost s démony

G.SOROS DAL POVEL NESTAČILA UKRAJINA

#11365 Ve Francii hoří policejní auta i policisté, ale vláda tvrdí, že v zemi žádné „no-go“ zóny nejsou!

2016-10-13 16:57

VIDEO: Ve Francii hoří policejní auta i policisté, ale vláda tvrdí, že v zemi žádné „no-go“ zóny nejsou! Muslimové útočí už i na hasiče! [CZ Titulky]

Mainstreamová média se usilovně snaží nevěnovat pozornost událostem ve Francii, která je etnickou časovanou náloží v Evropě. Minulý týden na předměstí Paříže zaútočili muslimové na několik policejních aut podomácku vyrobenými zápalnými bombami za použití benzínu a dusíkatého hnojiva (nitroglycerin-benzinové bomby), tedy stejnými bombami, jako použil Timothy McVeigh při bombovém útoku na federální budovu v Oklahoma City anebo Anders Breivik při své operaci před budovou v Oslu. Už tedy zdaleka nejde jen o primitivní Molotov koktejly, ale muslimové si ve Francii vyrábějí bomby z dostupných látek a útočí na veřejné složky státu a de facto tak vedou na území Francie intifádu (povstání) a Džihád (svatou válku). Francouzské úřady tvrdošíjně popírají, že by ve Francii byly no-go zóny, do kterých policisté nejezdí. Jenže samotní policisté a odbory tvrdí něco úplně jiného. Viz. video nahoře, které jsem opatřil titulky.

Intifáda už útočí i na hasiče!

Obavy a strach ze zásahu proti migrantům je zjevná. Policisté mají v Německu za úkol zabraňovat střetům, ale to spočívá v tom, že policie se snaží zabraňovat diskusím na internetu, demonstracím a projevům nesouhlasu domácího obyvatelstva s politikou Angely Merkel. Ve Francii je situace mnohem dál. Uvnitř no-go zón probíhají útoky a plánované scénáře proti státu např. tak, že muslimští mladíci zapálí kontejner na odpadky poblíž nějaké veřejné budovy. To je první taktika. Pokud by hořela soukromá budova, hasiči by ani nemuseli přijet. Když ale hoří např. před radnicí, bankou nebo finančním úřadem, hasiči musí přijet. Jakmile přijedou, aby kontejner uhasili, muslimové začnou na hasiče útočit, házet na ně kamení, dlažební kostky, ale také zápalné lahve, prořezávají jim hadice atd.

VICE-VIDEO: Ve Francii hoří policejní auta i policisté, ale vláda tvrdí, že v zemi žádné „no-go“ zóny nejsou! Muslimové útočí už i na hasiče! [CZ Titulky]

PROTI MIGRAČNI ZAKONY

#11366

2016-10-13 17:49

PENIZE JSOU BOHEM TOHOHLE SVĚTA A ROTHSCHILD JE JEJICH PROROKEM

 ŠKODA ŽE V EVROPĚ NEMAME TVRDE PROTI IMIGRAČNI ZAKONY JAKO V JAPONSKU V JAPONSKU NEDAVAJI AZYL ANI KDYŽ SE OŽENITE S JAPONCEM A MATE S NIM DĚTI FUNGUJE TO TAKHLE JAPONEC SE OŽENI Z KOREJKOU A KDYŽ MAJI DĚTI TAK KOREJKA ANI DITĚ NEDOSTANE OBČANSTVI ANI KDYŽ DITĚ VYROSTE V JAPONSKU A JE DOSPĚLA KDYŽ CHCETE ŽIT V JAPONSKU JE TO TVRDA PRACE NA MNOHO LET MUSITE UMĚT JAZYKY VYHODA JE JAPONŠTINA ČINŠTINA KORJŠTINA A DALŠI ASIJSKE JAZYKY A MYT VYSOKOŠKOLSKE VZDĚLANI NEBO MYT NA NĚCO TALENT OBYČEJNY ČLOVĚK TAM OBČANSTVI NIKDY NEDOSTANE TAKHLE BYCHOM SE MĚLY INSPIROVAT V EVROPĚ MY SI DO EVROPY POUŠTIME ZLOČINCE PEDOILY TERORISTY ZOOFILY NASILNIKY A MASOVE MUSLIMSKE VRAHY PRÁVO ŠARÍA  A ISLÁM OD KDY ŽIJE EVROPA V UPADKU


Nepřihlášený uživatel

#11367 Britské posluchačce došla trpělivost s protiruskou propagandou!

2016-10-13 19:52

Žena, která se představila jako Yvonne, zatelefonovala do vysílání během diskuse na téma sestřeleného lety MH17 v 2014 nad územím Ukrajiny poznamenala, že „slyší příliš mnoho propagandy ze všech stran, a je čas s tím přestat". 

Na pokus ohromeného moderátora, že Británie nikdy nesestřelila civilní letadlo, posluchačka řekla, že Putin není v žádném případě „dobrý člověk, ale zároveň není o nic lepší nebo horší, než naše vláda".

„Něco vám řeknu, roztekli jsme se po celém světě jako olej, a účastníme se invazí na celém světě, Putin to nedělá,"nedala se Yvonne a se zvýšeným rozčíleným hlasem dodala, že „máme příliš mnoho propagandy, jsme somnabulici pochodující do války!"

Zpráva vyšetřovatelů k MH17 zvedla Rusy ze židle! 

Nizozemský vyšetřování tým představil ve středu předběžnou zprávu, v níž se tvrdí, že MH17 byl sestřelen z území ovládaného milicí. Ruské ministerstvo zahraničí vyjádřilo zklamání nad situací kolem vyšetřování katastrofy, s prohlásilo, že závěry skupiny potvrzují zaujatost vyšetřování, protože jsou založeny na videu sociálních sítí a svědectví nejmenovaných svědků. Lavrov dodal, že Moskva poskytla velké množství materiálů, a doufá, že dříve nebo později je vyšetřování bude brát v úvahu.


Nepřihlášený uživatel

#11368 Re: Britské posluchačce došla trpělivost s protiruskou propagandou!

2016-10-13 20:37

#11367: - Britské posluchačce došla trpělivost s protiruskou propagandou! 

 Možná bylo lepší to éro nesestřelovat. Vidíte sám, co dá práce to rozžvanit. A stejně to nikdo nečte, protože to není česky. Ale on si někdo musel prásknout, že.


Nepřihlášený uživatel

#11369 Re: Re: Re: Arabské jaro PODVOD NA LIDSKA PRÁVA

2016-10-13 22:10

#11361: - Re: Re: Arabské jaro PODVOD NA LIDSKA PRÁVA 

 Starou bačkoru. Už tady jseš akorát ty, cizinče. Třeskuté kydy v nesrozumitelné pařeči nemá chuť nikdo louskat.


Nepřihlášený uživatel

#11370

2016-10-13 22:31

Evropská unie je jen tlupa nekompetentních kreténů, navzájem se intoxikujících čím dál horšími svinstvy. Nejen, že nemají zdravý rozum, oni nemají rozum vůbec.

Karel

#11371 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-14 06:59

#11352: - Re: Re: Re: Re:  

Nee, jednou se začnou kádrovat lidi podle národnosti nebo náboženství a už nikdy to neskonší. Nacisti také říkali, že jsou jen proti židům - a pak přidali Cikány, Poláky, Rusy, Čechy ...

Řešení je jediné: trvat na ústavě a stejných právech pro všechny, bez ohledu na víru nebo národnost.


Nepřihlášený uživatel

#11372

2016-10-14 10:22

VIDEO: Hillary Clinton tajně navštívila Vladimira Putina! V soukromí ho chválí, veřejně pomlouvá! Rusko začalo stahovat své studenty ze zahraničí! Příprava na válku je v plném proudu? [CZ Titulky]

Naprostý šok, překvapení, zděšení, kroucení hlavou, nechápavé výrazy. Ale toto je bomba. List The Conservative Tribune uveřejnil nález v leaknutých emailech Hillary Clinton, které zveřejnil server Wikileaks. V něm byly nalezeny informace, které naprosto staví na hlavu všechno, co jsme dosud slyšeli o úloze Hillary Clinton. Emaily totiž odhalují, že Hillary má více než vřelý vztah s Vladimirem Putinem a toto dokazuje v soukromých emailech, kde se o Vladimiru Putinovi vyjadřuje pochvalně a s obdivem, zatímco na veřejnosti z něj pomalu děla ztělesnění zla.

Hrají elity s občany západních zemí hru na „Zlé Rusko“?

Uniklé emaily Hillary Clinton do tohoto stavu vnáší světlo. V soukromí je Vladimir Putin oceňován a obdivován, na veřejnosti mu ale nemohou přijít na jméno. Bylo by naivní si myslet, že Vladimir Putin není stratég. Je to největší stratég světové politiky. Dokázal si spočítat, že americký vojensko-průmyslový komplex potřebuje Rusko s Putinem v čele více, než cokoliv jiného. A Vladimir Putin má doma okolo sebe pořád dost nepřátel. V poslední době proběhlo několik výměn na vysokých postech v Kremlu, Vladimir Putin upevňuje svoji moc a zbavuje se podpindosníků. To má mnoho souvislostí s tím, co probíhá v USA. Emaily odhalují, že elity v soukromí mají s Vladimirem Putinem sakra nadstandardní vztahy a Putin je doslova okouzluje. Takže to, co se hraje navenek, to je crowd game. Hra s davy lidí. Lidi je třeba vyděsit, aby souhlasili se zbrojením, později možná s povinnou vojenskou službou, s utahováním šroubů. Zbrojení dá práci průmyslu. Pomůže konsolidovat národní řízení.

VICE-False Flag Operations

VICE-Vítejte na Nulandistan - multimediální Podívejte se, co USA a EU se puštěn na Ukrajině

VICE-VIDEO: Hillary Clinton tajně navštívila Vladimira Putina! V soukromí ho chválí, veřejně pomlouvá! Rusko začalo stahovat své studenty ze zahraničí! Příprava na válku je v plném proudu? [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#11373 Re: Britské posluchačce došla trpělivost s protiruskou propagandou!

2016-10-14 14:49

#11367: - Britské posluchačce došla trpělivost s protiruskou propagandou! 

Dukaze se svedky 99% plus rozhovor Ukrajincké milnice který je planovan k sestřelu MH17!!!!!

Dôkazy sa hromadia. Akékoľvek pochybnosti o tom, kto zostrelili MH17 miznú rýchlo. Teraz vieme, s 99% istotou, kto zostrelil MH17.

FAKTA-MH17 - We know with 99% certainty who shot down MH17 - Updated Aug 19

VICE-Ukrajinský BUK 5.3.2014 v Horlivce 323,321,312,301,331,332

DUKAZ-Oznámení o nasazení BUK M1 Ukrajinskou armádou 26.6.2014

VICE-Oznámení o nasazení BUK M1 Ukrajinskou armádou 26.6.2014

Dan Mach

#11374 Rusko je to největší nebezpečí

2016-10-14 15:21

Ruský diktátor Putin ve čtvrtek v rozhovoru pro Newsweek přiznal účast ruských vojsk v bojích na Ukrajině. Nikde nerozporuje, že Rusové přímo zabrali Krym a severní část Gruzie. Chybí pouze jeho přiznání se k podílu na sestřelení nizozemského letadla nad Ukrajinou raketou z ruské mobilní sestavy Buk a podíl na bombardování civilních cílů a lékařských konvojů v Sýrii v okolí Aleppa. Ano, Američani také občas vybombardují civilní místa a nemocnice, ale neútočí opakovaně, omlouvají se a šetří příčiny. Několik amerických vojáků již byla za tyto chyby odsouzena. To je alespoň minimum z toho, co je nutné dělat. Ruští fašisti stejné nemocnice v Allepu bombardovali již dvakrát a o nějakém zjišťování viníků chyb nemůže být v tomto případě řeč.

Rusko je v současnosti nejnebezpečnějším faktorem v Syrském konfliktu a historici to jednou dokáží sečíst. Bohužel asi nikdo nedokáže odhadnout, co se to Putinovi honí hlavou a proč podporuje Asáda v boji proti povstalcům namísto boje proti Daeš. Jejich bojovníci samozřejmě v Allepu nejsou.

Abychom před těmito konflikty byli uchráněni, je důležité naše členství v EU. To naštěstí žádná ruská propaganda nezmění.


Nepřihlášený uživatel

#11375 Re: Rusko je to největší nebezpečí

2016-10-14 15:42