Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#11276 Re: Re: Re: ČT zase lže ale o Allepu

2016-10-03 23:44

#11275: - Re: Re: ČT zase lže ale o Allepu  

 Přesně tak by vypadalo zpravodajství, kdyby ho psaly proruské svině z Aeronetu.


Nepřihlášený uživatel

#11277 Americká administrativa začíná mít strach z mezinárodních žalob

2016-10-04 06:52

VIDEO: Uniklé nahrávky Johna Kerryho odhalují naprostou zoufalost americké administrativy z úspěchů Ruska v Sýrii! [CZ Titulky]

Americká administrativa začíná mít strach z mezinárodních žalob

Dále zločinné zahájení útoků proti Jugoslávii bez mandátu OSN jako další přímá agrese. Agrese proti Libyi, nyní podpora teroristů v Sýrii. Obavy, že by americká administrativa mohla být jednoho dne obžalována u mezinárodních soudů, nahánějí americkým elitářům opravdu husí kůži. A když si představíte, že v Iráku zemřelo na 1 milion civilistů v důsledku americké invaze od roku 2003, a to na základě vylhaných důkazů o zbraních hromadného ničení, tak někdo by měl za tuto invazi nést trestní odpovědnost. A také hmotnou odpovědnost. Irák je dnes rozvrácená země, došlo ke zničení infrastruktury, došlo k nenávratné ztrátě historických památek a hlavně zemřeli statisíce lidí. USA nikdy dosud nenesly trestní zodpovědnost za své války, které rozpoutaly přímo nebo skrze své prostředníky za posledních 100 let.

Chtěli zabít Asada po vtrhnutí do Sýrie kvůli chemickým zbraním!

John Kerry se v nahrávce dokonce v jedné chvíli aktivistů ze Sýrie ptá, jak si to vlastně představují. Jestli jejich cílem je zabití Bašára Asada? A dostává odpověď, že ano! Že toto je cílem tzv. umírněné syrské opozice. A když se jich zeptá, kdo by to měl udělat a zabít Asada, tak dostává odpověď, že ještě před 3 roky se myslelo, že to bude právě on, kdo nechá Bašára Asada zabít, ale dnes už syrská opozice neví, kdo by to udělal. Situace se radikálně změnila. Vstup Ruska před rokem do konfliktu v Sýrii změnil hrací plochu a syrská vláda je prostě v dnešní situace v pozici, že jí nelze z mírového procesu v Sýrii vylučovat, jako to americká administrativa dělala ještě nedávno, kdy říkala, že klid zbraní a jednání o míru musí probíhat bez účasti Bašára Asada, mimochodem demokraticky zvoleného prezidenta Sýrie.

VICE-VIDEO: Uniklé nahrávky Johna Kerryho odhalují naprostou zoufalost americké administrativy z úspěchů Ruska v Sýrii! [CZ Titulky]

VICE-vytvoření "ISIS ".

VICE-Zastavení ISIS - Sledujte Money

 

prosim dolož že AERONET je Rusky

#11278 Re: Re: Re: Re: ČT zase lže ale o Allepu

2016-10-04 07:15

#11276: - Re: Re: Re: ČT zase lže ale o Allepu  

Náckové vždy řvou furt když to néni podle notiček Bruselu který má na svém kontě plno krve civilistu.A prosim podložte dukze že AERONET je Rusky nebo to mate zase Bruselu a od SS Vlady vy se neumite ničím jiným ohanět jen prosakam,anarchystama,atd jak prdnou media a zaprodani politici tak vy v Kavárně skáčete jak smyslu zbavené ovečky bezpáteřní!!!!a ještě s Českého Rozhlasu stama jste řízeni ovce kdo má jiný názor tak šíří Ruskou propagandu jdite do prd...... nackové co jste zabijeli na Ukrajině a podileli jste se na Majdanu v Ukrajině

 

Slova od redaktora s ČT

Proč jste se rozhodl promluvit?

 

Poslední události okolo tendencí a snah o svržení českého prezidenta jsou plně v souladu s tím, na čem jsme v agentuře pracovali i ve spolupráci s Českou Televizí a poslední vývoj v tomto veřejnoprávním médiu je opravdu neskutečný převrat, se kterým nikdo z dozorových institucí nechce nebo spíš neumí nic udělat a já nehodlám nečinně přihlížet. Ty informace, které o nich máme, jsou v podstatě v té poloze, že z České Televize se stala neřízená střela, neovladatelné těleso, kterého se zmocnili bývalí aktivisté okolo vůdců známého „spacákového povstání“, tedy lidé z okolí bývalého prezidenta Václava Havla a Jana Rumla.

 

Chcete říct, že současná kampaň proti Zemanovi je řízena z Kavčích Hor tzv. Havlisty?

 

Není odtamtud řízená, je odtamtud pouze medializována. Zato ale velmi intenzivně. Řízena je však odjinud.

 

Počítám, že oba víme, kdo ji řídí.

 

Ano, ta kampaň pochází přímo od amerických mediálních poradců ministerstva zahraničí Spojených států amerických a od jejich detašovaných pracovišť na ambasádách, od lidí, kteří řídili rozvrat v Kyjevě na konci minulého roku. Jsou to stejní lidé, kteří dnes řídí prefabrikaci průzkumů veřejného mínění v České Republice, kteří financují tyto průzkumy a pomáhají logisticky zajišťovat hlavní eventy v ulicích.

Co to je prefabrikace?

To je předpříprava mediálního mínění odvozeného od plánovaného předpokladu průzkumu občanských postojů a názorů. Je to hlavní model ovlivňování myšlení obyvatelstva v západních zemích a USA. Skrze prefabrikaci lze rozpoutat revoluci nebo i válku, zvrátit výsledek voleb na poslední chvíli, dostat neparlamentní stranu do sněmovny, zajistit rezoluci rady OSN, prakticky cokoliv.

To zní opravdu děsivě, jak to funguje?

V principu jde o Machiavelismus implementovaný do mediálního prostoru 21. století. Funguje to tak, že mediální agentura, která dělá průzkum veřejného mínění, podsune veřejnosti nejprve prefabrikát. To znamená uměle vytvořený konstrukt, který veřejnost velmi rychle pojme v podvědomí za svůj vlastní názor. V tom spočívá princip a největší síla. Dokonalým prefabrikátem se stala tragédie letu MH17 na Ukrajině. Média bez jediného důkazu nebo stanoviska vyšetřovatelů posunula veřejnosti pohotový prefabrikát o vině Ruska a pro-ruských separatistů. Tyto prefabrikáty jsou ihned vzápětí testovány v průzkumech veřejného mínění. Pokud se prefabrikát uchytí, začne se s ním pracovat jako s nezvratným faktem, pravdou, a následně média a tiskové agentury začnou prefabrikát šířit do médií.

 


Nepřihlášený uživatel

#11279 Rusko vysílá do Sýrie komplexy „Antej-2500“. VIDEA

2016-10-04 14:50

Rusko vysílá do Sýrie komplexy „Antej-2500“. VIDEA

Rusko poprvé na syrském území instaluje systém protivzdušné obrany „Antej-2500“, píší „Vedomosti“ , s odkazem na americký televizní kanál Fox News.

Dva ze tří amerických novinářských zdrojů říkají, že o víkendu stroje dorazily do přístavu Tartus, kde má Rusko vojenskou základnu, systém zůstává v nesmontovaném stavu. Kanál to označil za znamení expanze ruské vojenské aktivity v Sýrii na podporu prezidenta Bašára al-Asada. Podle zdrojů, tyto systémy jsou schopny odolat americkým řízeným střelám v regionu.

VICE-Rusko vysílá do Sýrie komplexy „Antej-2500“. VIDEA

VICE-Military k vojenskému


Nepřihlášený uživatel

#11280 Co je to záhadný „Plán B“ pro Sýrii? SS Náměstek ministra zahraničí v americkém kongresu mlžil

2016-10-04 17:07

VIDEO: Co je to záhadný „Plán B“ pro Sýrii? Náměstek ministra zahraničí v americkém kongresu mlžil, ale o to děsivější jsou obrysy variant války s Ruskem v Sýrii! [CZ Titulky]

Varianta B – Bezletová zóna

Zejména poslední týden zaznívá tato varianta velmi často. Hovořil o ní minulý týden i John Kerry, že Obamova administrativa znovu zvažuje vytvoření bezletové zóny nad vybranými částmi Sýrie, zejména v oblasti Aleppa, a také na severu Sýrie na hranicích s Tureckem. Tato varianta nabrala na velké pravděpodobnosti v posledních hodinách, protože Rusko přivezlo do Sýrie jeden ze svých nejmodernější protivzdušných komplexů, více v článku od Pozorovatelky Rusko nemá za normálních okolností v Sýrii vzdušného nepřítele, tedy až dosud. Je naprosto jasné, že protivzdušný komplex má fungovat zejména jako vzkaz do USA americkému Pentagonu, že vyhlášení bezletové zóny ze strany Američanů nebude Ruskem respektováno a pokud by se do ruského sledovacího prostoru dostala americká nebo jiná cizí stíhačka, Rusové jsou připraveni ji sestřelit. Dokonce se tento krok dá posuzovat tak, že Rusové mohou vyhlásit nad Sýrií vlastní bezletovou zónu. To by Američanům udělalo opravdu čáru přes rozpočet.

VICE-Al-Káida je přední skupina pro US vojenskoprůmyslového komplexu

VICE-HISTORIE ISLAMSKEHO STATU

VICE-VIDEO: Co je to záhadný „Plán B“ pro Sýrii? Náměstek ministra zahraničí v americkém kongresu mlžil, ale o to děsivější jsou obrysy variant války s Ruskem v Sýrii! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#11281 Svět si připomíná 59 let od startu první družice světa Sputniku 1.

2016-10-04 20:33

Dne 4. října 1957 zažil svět šok. Slavné pípání oznámilo, že Sovětský svaz vyslal do vesmíru první družici Sputniku 1. Měla tvar koule se čtyřmi prutovými anténami a vážila téměř 84 kg. Zrodil se nový obor, kosmonautika. Bylo to jednak zásluhou německého raketového průmyslu a jednak dílem geniálního ruského raketového konstruktéra Sergeje Pavloviče Koroljova, který stál u zrodu sovětského měsíčního výzkumu, ale zejména u zrodu letů kosmických lodí s lidskou posádkou. J.A. Gagarin 12.4.1961.


Nepřihlášený uživatel

#11282

2016-10-04 22:07

PRYČ Z EU!!!!!!!! KONEC DIKTÁTU z EU!!!!!!

UPADKOVA CIVILIZACE
Nepřihlášený uživatel

#11283 Re:

2016-10-05 08:34


NEJBOHATŠI ČECH JE PETR KELLNER 255 MILIARD KČ  NA DRUHE MISTO SE UMISTIL ANDREJ BABIŠ 70 MILIARD KČ

 A VE SVĚTĚ JE 385 MILIONU DĚTI KTEŘI UMIRAJI HLADY A KOLIK PENĚZ DAVAJI NA CHUDE 0 KČ ALE PODPORUJI VÁLKY BAREVNE REVOLUCE A TERORISTY A JSOU NEDOTKNUTELNI NEODVOLATELNI NENAŽRANOST BOHATYCH ZNIČI LIDSTVO A JAKO PRVNI BUDE VYHUBENA BILA RASA TAK ALESPON FUNGUJE MULTIKULTI A MIRUMILOVNY ISLÁM A XENOFOBY NACKY A RASISTY BUDEME ČASEM TRESTAT A ZAVIRAT DO VĚZENI TAKHLE BUDOU ZABIJET NAS PODDANE PODLIDI A TAKZVANOU LUZU A BOHATI BUDOU BOHATNOUT Z NAŠICH VALEK MEZI SEBOU A ZA NAŠE OTROCTVI A LIDE BUDOU PRACOVAT ZA NEJNIŠŠI MZDU VRAZI NASILNICI TERORISTI SVĚTOVY BANKEŘI A KORUPČNICI VLADNOU SVĚTU SVĚTOVY NEPŘITEL PODLE TĚHLE VLADCU JE BILEJ HETEROSEXUALNI PRACOVITY MUŽ KTERY CHCE ŽIT V BEZPEČNE A KLIDNE ZEMI MUSIME ZAČIT ZBROJIT BRZY ZAČNE VÁLKA PROTI LIDSTVU PENIZE NABOŽENSTVI A CIRKVE JSOU SKRZE ELITY POUŽIVANY NA OVLADANI VŠECH LIDI NA SVĚTĚ


Nepřihlášený uživatel

#11284 Zatímco globální oteplování šíří poplašné zprávy odvedli dobrou práci šíří strach

2016-10-05 09:14

Podvod

Zatímco globální oteplování šíří poplašné zprávy odvedli dobrou práci šíří strach, oni nebyli tak dobří skrývají svou skutečnou motivaci.

Přesto ještě jeden sklouzl nahoru a odhalila katalyzátor pohánějící klimatu strach.

Byli jsme teď řečeno již téměř třicet let, které člověk musí změnit své způsoby, nebo jeho emisí fosilních paliv bude připéct Země s katastrofické oteplování. Vědci, politici a aktivisté si udržují příběh, že jejich zájem je pouze o péči o naši planetu a její obyvatele. Ale je to prostě není pravda.

Vyprávění je lest. Jsou po něčem úplně jiném.

Kdyby byli upřímní, klimatické šíří poplašné zprávy by připustit, že nejsou horečně pracují držet globální teploty - by uznat, že se namísto konzumovány s cílem podržením kapitalismus a vytvoření globálního sociálního státu.

Mají pochybnosti?

Pak poslouchat slova bývalého  VICE-klima oficiálního OSN  Ottmar Edenhofer :

"Člověk se musí osvobodit se z iluze, že mezinárodní politika v oblasti klimatu je environmentální politika.

 To nemá téměř nic společného s politikou životního prostředí už s problémy, jako je odlesňování nebo ozónové díry, "řekl Edenhofer, který společně předsedat Mezivládní panel OSN o změně klimatu pracovní skupiny pro zmírnění změny klimatu od roku 2008 do roku 2015.

Takže to, co je cílem politiky v oblasti životního prostředí?

"My distribuovat de facto světového bohatství politikou klimatu," řekl Edenhofer.

Pro ty, kteří chtějí věřit, že možná Edenhofer jen misspoke a není opravdu neznamená, že se domnívají, že před více než pět let také řekl, že

"Summit příští svět klimatu v Cancúnu je vlastně summit ekonomika během něhož bude sjednána rozdělování světových zdrojů."

Mad tak, jak jsou, komentáře Edenhofer jsou nicméně v souladu s ostatními, kteří šíří paniku, kteří rozlitých špinavé tajemství hnutí.

 VICE- Agenda Organizace spojených národů 2030 - recept na globální socialismus


Nepřihlášený uživatel

#11285 USA versus svět - většina One menšina 192 rezoluce Valného shromáždění OSN

2016-10-05 10:35

OSN AGENDA

VICE-USA versus svět - většina One menšina 192 rezoluce Valného shromáždění OSN

VICE PDF-prevenci umisťování zbraní v kosmickém prostoru ."

VICE PDF-/ C.1 / 70 / L.47 Rozlišení


Anonymous

#11286

2016-10-05 12:48

Nechci z EU

Nechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EUNechci z EU


Anonymous

#11287

2016-10-05 12:51

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 

zte všicí komoušíí

 


Nepřihlášený uživatel

#11288 Nacistické kořeny "bruselské EU"

2016-10-05 14:46

EU manipulacional civilizacie podnecovani svobod a práv lidského stvoření od boha

VICE-Návrat do globalizací a Evropskou unií

VICE-Návrat ke globálnímu Media Control

Nacistické kořeny "bruselské EU"

Co jste vždycky chtěli vědět o 'bruselské EU', ale nikdo se neodvážil říct!

VICE-Nacistické kořeny "bruselské EU"

ZNASILNOVAČ

#11289 Re:

2016-10-05 15:37

#11287: -  

 chceš sex kuřbu nebo abych ti ho strčil do prdele jsem velmy tvrdej při sexu uvidiš

KOMUNISTA

#11290 Re:

2016-10-05 15:38

#11286: -  

 TO MAŠ SMULU JA CHCI KOMUNIZMUS


Nepřihlášený uživatel

#11291 Další petice

2016-10-05 17:22

Kdo nesouhlasí s přijímáním nelegálních imigrantů a rád by toto rozhodnutí nechal na nás občanech, podepište prosím následující petici: 

http://www.petice24.com/petice proti_pijimani_nelegalnich_imigrant_na_uzemi_r

Komu vadí vymývání mozků v ČT a rád by, aby byla volba jejího vedení v rukou občanů, podepište prosím i tuhle:

http://www.petice24.com/petice_za_pimou_volbu_editele_eske_televize


Nepřihlášený uživatel

#11292 Bumbál - státník

2016-10-05 22:33

Fotky toho, co se vnucuje ruským imperátorským kamarádíčkům.


Nepřihlášený uživatel

#11293 Re:

2016-10-05 23:28

#4: -  

 Dnes je to mnohem těžší, než za Jana Sobieského. Tehdy Francouzi, tajní spojenci Turků, poslali muslimům jen podkopníky.  Ve chvíli, kdy Sobieského okřídlení husaři udeřili, chyběly Turkům ke zboření poslední zdi a proniknutí do města jen hodiny. Dodejme, že ve Vídni byli v takovém srabu, že vůbec nedokázali proti podkopům efektivně zaútočit.

       Francouzi se od té doby poučili.  Teď vyslali do boje celou brusel.


Nepřihlášený uživatel

#11294 Re: Bumbál - státník

2016-10-06 04:24

#11292: - Bumbál - státník 

 jdi do prd.... Nikoho to nezajímá nacku 


Nepřihlášený uživatel

#11295 Re: Re:

2016-10-06 06:23

#11283: UPADKOVA CIVILIZACE - Re:  

 OPRAVIM TĚ 

Černá magie a The New World Order - satanisté vládnout světu, ne politici, bankéři nebo vojenské Hlavy

VICE-Bushův nový světový řád

VICE-De-neamerikanizuje svět

VICE-Černá magie a The New World Order - satanisté vládnout světu, ne politici, bankéři nebo vojenské Hlavy


Nepřihlášený uživatel

#11296

2016-10-06 08:16

Věci se opravdu změnily. Před bruselí kdysi dostal Velký Francouz po čenichu.


Nepřihlášený uživatel

#11297 Re:

2016-10-06 08:23

#11296: -  

 Inu, improvizace proti připravenému překvapení. Zámeček měl bránu z druhé strany, nebo co.  Perfidní nepřítel ji ještě jako na potvoru zamkl.


Nepřihlášený uživatel

#11298 WHO (Světová zdravotnická organizace) deklaruje naléhavý celosvětový problém PODVOD

2016-10-06 09:35

WHO (Světová zdravotnická organizace) deklaruje naléhavý celosvětový problém

Opět, falešné zdůvodnění a neznalost pokračuje.

Kdokoli z pohledu zvenčí by se napsat tento off jako úplné šílenství, kdyby nevyšlo na postranní motiv za falešnou nemoc vlajky, který je:

 Malý počet jedinců na vysokých místech značně těžit

 Ano, to otřepaná kaštany síla, zisk a politické zisky odhalit pravdu o důvod falešnou nemoc vlajky.

 je to klasický problém, reakce, scénář řešení.

  • Problém:  Síly, které tajně vyrobit a organizovat falešný onemocnění.

     

  • Reakce:  Jak se dalo předpokládat, věřit oficiální linie, že nemoc je v práci, lidé dopady na poptávku pomoc a chtějí léčbu.

     

  • Řešení:  Orgány, zdravotnické orgány, jako je WHO, korporace VICE-, jako je Big Pharma se schválením od zkorumpovaných politiků a médií hlavního proudu vidět, že ty zasažený jsou uvedeny sporné pomoc. Pochybné léky, jako je vakcinace (které v některých případech právě shodou okolností ve vývojových stadií těsně před vypuknutím!) A drahé invazivních léků, které mají velké zisky z prodeje, zatímco tuna příjmy peněz jde na Big vlády ...

S řešeními, jako je tento nebere génius pochopit, proč síly, které se tajně vytvořil problém začít.

Dále falešná nemoc pomáhá zálohové skryté agendy, jako je například  VICE-snížení stavu populace  za použití "smrtící virus", kryt jako záminku k realizaci antikoncepci ...VICE-Ebola, prasacia chrípka, Zika, SARS - Anatómia False Flag choroba

na Ukrajině jsou opravdu použití bojových síly proti civilistům

#11300 na Ukrajině jsou opravdu použití bojových síly proti civilistům

2016-10-06 13:31

na Ukrajině jsou opravdu použití bojových síly proti civilistům

protiteroristické operace Yatsenyuk režimu v jižních a východních oblasts (region) na Ukrajině jsou opravdu použití bojových síly proti civilistům ukrajinských protichůdných k převrat-dosadit režimu v Kyjevě.Převážně pokojný ukrajinské občany odporujících předáci a ne "ozbrojení separatisté" byly hlavním terčem milic režimu. Diskurs o "proruské" separatistů je zavádějící pokus zakrýt skutečnou podstatu protestů proti režimu, který je námitek k převratu.Hlavním problémem je jednou z anti-převrat demonstrantů versus junty a ne separatisty a federalisté ve srovnání Kyjevě.Odkazovat se na juntě v Kyjevě, jak vláda Ukrajiny je odmítnout nebo ignorovat jeho protiprávnost. 

Vítejte na post-převrat Ukrajiny nebo Nulandistan.

Z toho vyplývá, precedenty a tradice destabilizaci a násilí ctí americkými úředníky, jako je,

  • Senátor John McCain v Syrské arabské republiky (McCainistan)

  • Hillary Clintonová v Lybie (Clintonistan)

Arsenij Yatsenyuk Petrovych , který nelegálně přijal post ukrajinského premiéra s podporou USA a Evropské unie, nebyla nikdy zvýhodněný mnoha z autentických demonstranty v Euro-Maidan nebo dokonce řadových členů jeho spojenců.Když bez zvolení nebo veřejné diskusi, byl svévolně vzhledem k funkci předsedy vlády, mnoho v evropsko-Maidan protest ho vypískali a někteří dokonce volali "kulku do hlavy."Jeho strana šéf, nechvalně zkorumpovaná Julia Tymošenková Volodymyrivna , byl vypískán i poté, co přišla.Ve skutečnosti, Yatsenyuk a další ukrajinští politici jako ultra-nacionalistické Svobodě 's Oleh Jaroslavovyč Tjahnybok , přivlastnil naděje a sny Ukrajinců, které protestovali proti nejen ukrajinské vlády Viktor Fedorovych Janukovyče , ale i celého zkorumpované ukrajinské politické zřízení.Schovává za protestujících, Yatsenyuk a Tymošenkové Batkivshchyna strana používá milice jejich ultra-nacionalistické politických spojenců, aby zahájila násilný převrat v Kyjevě. Neexistuje žádná fungující demokracie na Ukrajině a s plnou podporou Evropské unie a vládou Spojených států, svoboda projevu uvnitř Ukrajině je pod útokem ze strany nového režimu a jeho kriminálníci.Yatsenyuk je převrat-dosadit režim zátah na mediálních svobod, poslal ukrajinské vojenské a bezpečnostní síly k útoku proti převratu demonstrantů pod záminkou NATO podporovaných operací proti terorismu, a začal čistky a čarodějnických procesech na celé Ukrajině.To začalo s hlavou národní televizní společnost Ukrajiny, Aleksandr Panteleymonov , ohrožena a zbit do odstupování od Svoboda poslanci Igor Miroshnynchenko a Andrey Ilyenko.

VICE-Vítejte na Nulandistan - multimediální Podívejte se, co USA a EU se puštěn na Ukrajině