Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#11251 Odmítáme další inkluzi ve školách-POVOLIL SOBOTKA

2016-10-01 14:50

Odmítáme další inkluzi ve školách

VICE-Tomio Okamura: Odmítáme další inkluzi ve školách


Nepřihlášený uživatel

#11252 Jak se bránit islamizaci

2016-10-01 14:53

Jak se bránit islamizaci

VICE-Tomio Okamura: Jak se bránit islamizaci


Nepřihlášený uživatel

#11253 NE podvodům České televize

2016-10-01 14:56

NE podvodům České televize

VICE-Tomio Okamura: NE podvodům České televize

Blok proti islamizaci ČR

#11254 Úsvit národní koalice - Blok proti islamizaci - Ostrava 28.9.2016

2016-10-01 15:18


Nepřihlášený uživatel

#11255 TYHLE SVINE NAM NIČÍ ČR ROSPRODAVAJ A ROSKRADAJ NAŠÍ ZEM A JEŠTĚ CPOU SEM ISLAM

2016-10-01 15:34

TYHLE SVINE NAM NIČÍ ČR ROSPRODAVAJ A ROSKRADAJ NAŠÍ ZEM A JEŠTĚ CPOU SEM ISLAM A LEZOU DO PRD.... BRUSELU VALEČNEMU ŠTVÁČI A AGRESORU!!!!! 

NWO KROKY VLASTIZRÁDCŮ!!!!!ANO,ČSSD,TOP09,KDU-ČSL,ATD!!!!!

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod. Screen č. 9 :Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigracíScreeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany Screen č. 36 : Doručené emaily 2013 Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

 Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

Ty jsou lhal vládou USA. Jsou to pomocí podvod přimět vás, aby se vzdal své svobody, peníze a životy svých dětí k falešným " VICE-války proti teroru ".


Nepřihlášený uživatel

#11256

2016-10-01 16:10

Války jsou drahé. Nábor a udržování bojovníky v poli, pokračující nákupy zbraní a střeliva, jakož i nesčetné další náklady na hubení, se sčítají.Tak proč není ve Spojených státech jít po zdroji financování islámského státu jako způsob zmírnění nebo odstranění jejich sílu na to, aby válku? Sledujte peníze zpět, utni ji a vy zasadit ránu mnohem ničivější než náletu.

Ale to se nestalo. Proč?

dary IS

Mnozí již dlouho konstatovat, že sunnitské teroristické skupiny, ISIS nyní i al-Kajdy před nimi, jsou financovány prostřednictvím státy Perského zálivu, jako je Saúdská Arábie , kteří jsou také dlouholetí američtí spojenci.Přímé odkazy jsou těžké prokázat, a to zejména v případě, že Spojené státy rozhodne ne aby jim dokázat .Problém je umocněn tím, návrhy, že peníze pocházejí z "dárců", nikoli přímo od státních pokladen, a mohou být směrovány přes legitimní charitativních organizací nebo předními společnostmi.

Ve skutečnosti, jedna osoba VICE-dotčená o Saúdské financování bylo pak ministryně zahraničí Hillary Clintonové , která varovala v roce 2009 zprávu o Wikileaks, aby dárci v Saúdské Arábii bylo,

"Nejvýznamnějším zdrojem finančních prostředků sunnitskými teroristickými skupinami na celém světě."

V G20, ruský prezident Vladimir Putin řekl nahlas to, co se jinak nebylo veřejně diskutovány hodně na veřejnosti.Oznámil, že sdílí inteligenci s ostatními G20 členských států, které odhaluje VICE-40 zemí , z nichž ISIS financuje většinu svých teroristických aktivitách.

Seznam údajně zahrnovala řadu zemí G20. Putinova seznam sponzorů nebyla zveřejněna .

VICE-Zastavení ISIS - Sledujte Money

 


Nepřihlášený uživatel

#11257 Re: ČT zase lže ale o Allepu

2016-10-02 08:05

#11209: Když ČT LŽE - ČT zase lže ale o Allepu  

Už jsem si za ta léta tak nějak zvykl, že pravda začíná tam, kde končí signál české televize. Odmítám platit koncesionářské poplatky někomu, kdo štve proti Rusku a podílí se na snahách zažehnout s ním konflikt a otevřeně a nepokrytě vymývá mým dětem hlavy pořady jako multikulti Sněhulka nebo planeta Yó!


Nepřihlášený uživatel

#11258 Re: Re: ČT zase lže ale o Allepu

2016-10-02 08:52

#11257: - Re: ČT zase lže ale o Allepu  

proto jsem štastnej že se od roku 2013 nedivam na televizi a jsem většinou jen na internetu kde se da najit pravda o světě už davno v minulosti konkretně v roce 1871 bylo naplanovane albertem pikem 3 světové války ta posledni ze všech nejhorši bude proti islámu čt jen podporuje imigraci podporuje inkluzi zatajuje kriminalni činnost muslimskych imigrantu a podporuje multikulti a multikulti ve všech zapadnich zemi podporujou žide protože se chtěji zbavit inteligentni bile rasi aby se jim svět dobře ovladal stači se podivat na takzvany multikulturalizmus ve světě afrika indie muslimske země jen černoši  pak korea japonsko čina jen asiati a pokud se podivaš do usa evropy ruska australie a novy zeland tak žijeme běloši černoši a asiate spolu běloši nemaji pro sebe žadny stat a k tomu neni podpora rodin podporuje se imigrace multikulti a rasizmus naruby cilem je zničeni bile rasi a nahradit ji světle hnědou rasou ktera bude snadno ovladatelna a nebude demonstrovat ale bude otročit pro světove elity ale je jeden stat ve kterem se multikulturalizmus nepraktikuje a tim statem je izrael a ted si mužeš přečist na internetu talmud a nenavist k nežidum takzvanim gojimum židovskym otrokum tohle je začatek nového světového řádu


Nepřihlášený uživatel

#11259 Maďarsko nastavit odmítnout Merkelové uprchlických kvót v "existenční" referendum

2016-10-02 09:10

Maďarsko nastavit odmítnout Merkelové uprchlických kvót v "existenční" referendum

Maďaři jsou nastaveny na ohromně odmítnout Bruselu uložených kvóty, která zavazují zemi k přizpůsobení žadatelů o azyl ze zemí mimo Evropu v hlasování, které není jen o zvláštních přídělů uprchlíků, ale také obecné politiky premiéra Viktora Orbána.

"Přejete si, aby Evropská unie, aby bylo možné nařídit povinnou přesídlení non-maďarských občanů do Maďarska i bez souhlasu Národního shromáždění?" Zní otázka dal na více než 8 milionů voličů v národním referendu v neděli.

VICE-Maďarsko nastavit odmítnout Merkelové uprchlických kvót v "existenční" referendum


Nepřihlášený uživatel

#11260 Primitivní protinárodní propaganda

2016-10-02 09:33

 Primitivní protinárodní propaganda

VICE-Tomio Okamura: Primitivní protinárodní propaganda


Nepřihlášený uživatel

#11261

2016-10-02 11:00

kroky proti ISIS jsou následující:

  • Usilovat o národní politické řešení, sdílení moci, ústavní demokratických reforem, svobodné a spravedlivé volby - aby se zabránilo občanské války, přes regionální a mezinárodní zprostředkování, zatímco omezení role institucí EU-USA a NATO a vojenských sil.
     

  • Zastavit fyzické trasy z celého turecký, Jordánsku a Libanonu do Sýrie.
     

  • Vypnout všechny bezpečné útočiště a tábory působící v Jordánsku, Kataru, Turecka a všech ostatních destinací.
     

  • Vypnout všechny zdroje financování ze Saudské, Katar, Kuvajt, Bahrajn, Turecka a dodávky zbraní z USA, Británie, Francie a dalších západních zdrojů.
     

  • Podporují vlády bojovat s tímto teroristickým mor se satelitními a zpravodajských zpráv tak, že armáda může vykonávat lépe.
     

  • Zastavte mediální propagandu a nenávistných projevů zastavit příliv publicity, nenávisti a strachu.
     

  • Identifikovat a stíhat všechny ty vlády a soukromých zdrojů, které jsou financováním a vyzbrojuje teroristy, takže precedens je nastaven.

Tak regionální a mezinárodní situace je skutečně plná nebezpečí, i když síly USA a NATO pokračovat ve své agresí a válečné mongering.

Je zapotřebí pro mezinárodní aliance proti politické, finanční a vojenskou hegemonii západní Imperial-sionistické osy. K dispozici je také naléhavá potřeba populárních odporových sil zvrátit náboženský fanatismus, který je vnucený v našich společnostech nedemokratickými náboženských regresivní Tmář extremistů, kteří jen oslabit a rozdělit naše společné boje

VICE-vytvoření "ISIS ".


Nepřihlášený uživatel

#11262 Senátor John McCain s FSA bojovníky, s al-Baghdadi v levém rohu dole se syrským vlajkou v pozadí.

2016-10-02 11:06

 

Role americký senátor John McCain , vůdce republikánské strany, jen dále dokazuje spoluvinu amerického junty na nejvyšší úrovni.

 

  • 4 th z února 2011:

    Podle zprávy o zahraničních zpravodajských služeb, NATO uspořádala setkání k zahájení arabské jaro v Libyi a Sýrii. Toto setkání předsedal senátor John McCain.
     

  • 22 února 2011:

    McCain se setkal Saada Harírího v Bejrútu a dal mu za dohled nad transfery zbraní do Sýrie.
     

  • 04. 2013:

    On navštívil Idlib tajně a se setkal s militanty a teroristy z FSA a Nusra. Zde máme fotografie z McCaina s Abu Bakr al Baghdadi self-deklaroval Calipha. Dokonce v tomto okamžiku, tam byl 10.000.000 $ cena na al-Baghdadi hlavu a McCain by mohl být stíhán pro styk s teroristy. O měsíc před tímto setkáním al Baghdadi už vytvořil ISIS.

 

Skutečnost, že americký režim je přímo financuje umírněné rebely se zdarma syrská armáda je deklarovaný fakt americké politiky.

VICE-CIA a média - 50 Fakta svět potřebuje vědět

 

VICE-Military k vojenskému

Senátor John McCain s FSA bojovníky,s al-Baghdadi v levém rohu dolese syrským vlajkou v pozadí.


Nepřihlášený uživatel

#11263 Pravda o tom, jak "uprchlická krize" bylo zmanipulované od začátku do konce

2016-10-02 11:33


Nepřihlášený uživatel

#11264 ISIS otevřeně cestování přes Iráku v červnu 2014.Ani jeden z drone nebo letecký útok amerických sil.

2016-10-02 11:57

ISIS otevřeně cestování přes Iráku v červnu 2014.Ani jeden z drone nebo letecký útok amerických sil.

Rozšířený masakr a etnické čistky křesťanů a Yezidis je standard pro ISIS, stejně jako Jabhat al Nusra, Al-Kajda Sýrie.
Saúdský-Qatar-turecké role:

Také hlásí, uvádějí, že Qataris "zaplatil 2.500.000 $ na Abu Bakr al-Baghdadi vytvořit ISIS a stát se budoucí Calipha.

Po velkém plyn najde v roce 2007, katarské se nejprve snažil přesvědčit prezidenta Asada opustit Írán-Irák-syrského ropovodu (IIS) a stát se součástí katarské potrubí. Assad řekl, že nezradil svého ruského přítele a spojence.

Pak podle Roland Dumas (ex-francouzský ministr zahraničí) v roce 2009, Katar zaplatil 10 miliard $ na turecký ministr zahraničí pan Dovutoglu , s plánem, jak destabilizovat a svrhnout vládu Assad.

To bylo také v tomto okamžiku jeho britské protějšky ho informoval, že oni byli v procesu odesílání ozbrojené bojovníky do Sýrie. (Christoff Lehmann) Unikly e-maily od Pentagonu zpráv odhaleno Stratfor stavu, který,

"Společný americko-britské výcvik syrské povstalecké síly od roku 2011 přivodit zhroucení režimu Assad" zevnitř "."

To bylo po Saudské neúspěchu v Sýrii, že více než 20.000 žoldáci byli poraženi armádou, že Saudové šel na celém světě lovu a mobilizoval džihádisty z celé více než 80 zemích světa.

Nakonec se dne 10. června 2014, že na světě konečně probudil k hrozbě ISIS, po pádu Mosulu.

ISIS byly tam chlubit svými tanky, protiletadlových děl, protitankových střel, těžké munice, Humvee, vrtulníky - z nichž všechny jsou zachycených od irácké armády, která ani pustil do boje.

Irácká armáda, že USA byl trénink za velkou cenu, se zhroutil podél sektářských linek.

VICE-HISTORIE ISLAMSKEHO STATU

VICE-Como John McCain ha Paralizado la Guerra de Obama contra ISIS

VICE-Conozca al Hombre Que Financia ISIS - Bilal Erdogan el Hijo del Presidente de Turquía

ISIS otevřeně cestování přes Iráku v červnu 2014.Ani jeden z drone nebo letecký útok amerických sil.


Nepřihlášený uživatel

#11265 Mnichov 1938“ aneb „západní přátelé a nepřátelské Rusko“. A spojitost s krachem

2016-10-02 12:27

VIDEO: „Mnichov 1938“ aneb „západní přátelé a nepřátelské Rusko“. A spojitost s krachem na newyorské burze

Od některého z politiků, jméno není důležité, v těchto dnech na adresu Ruska zazněla věta ve smyslu: Československo bylo ve své historii okupováno jen dvakrát – Německem a Ruskem. Politik tím chtěl sdělit, že Rusku se nedá věřit, protože od něj nelze čekat nic dobrého, zatímco v náručí západních spojenců budeme v bezpečí.

Poslední zářijové dny se nesly v duchu připomínky Svatého Václava a nějak v tom uniklo, že 29. září bylo výročím podpisu Mnichovské dohody 1938, po které na jaře 1939 došlo k obsazení Československa a na podzim k začátku druhé světové války. Jak je všeobecně známo, tehdy se o osudu Československa rozhodlo bez něj a ač se stokrát říká, že to byl Hitler, kdo Československo okupoval, rukou společnou to byly především Velká Británie, Francie a Itálie, které – dokonce jako spojenci Československa! – tento krok Hitlerovi posvětily.A přesto, a až paradoxně, jsou ti, kteří nás zradili, dnes považováni za věrné spojence – USA počínaje a Německem konče, zatímco Rusko je stále líčeno jako okupant a nepřítel! Když už připustíme, že vyrostly nové generace, které s tehdejším děním nemají nic společného, proč je dnes obzvláště Německu přiznáváno, že se změnilo k lepšímu a dokonce se mu omlouváme (viz první krok Havla v roli prezidenta) proč stejným metrem není uznáno i Rusku, že to už není Sovětský svaz? A proč se Německo smělo spojit v jeden velký stát, zatímco v případě Ruska je stejný zájem označován jako „rozpínavost“ a „agrese“ ? A kde je to ruské nebezpečí, když jsou to dnes základny NATO, kdo táhne na Moskvu stejně, jako Napoleon i Hitler?

VICE-VIDEO: „Mnichov 1938“ aneb „západní přátelé a nepřátelské Rusko“. A spojitost s krachem na newyorské burze


Nepřihlášený uživatel

#11266 Skandál v US Army: Obama, nebudeme bojovat za vaše bojovníků v Sýrii! - Vojáci protest (FOTO, VIDEO)

2016-10-02 14:00

Skandál v US Army: Obama, nebudeme bojovat za vaše bojovníků v Sýrii! - Vojáci protest (FOTO, VIDEO)

Stále více a více představitelé americké armády si uvědomit, že místo boje s teroristy v Sýrii, příkaz US podporuje bojovníky "Al-Káida" * (CAP porce pod vlajkou "Al-Nusra" *).

Seberealizované lži svou vládu, Američané jsou připraveni ji oznámit do celého světa. Poprvé tento druh protestu armáda začala již v roce 2013 (část fotografie pořízené v té době), protože stále více a více vojáků vstoupil do americké armády a pravidelně zveřejňovat jejich léčbu.

"Američtí vojáci říkají" ne "k válce v Sýrii. Podpora a šířit toto video "- s těmito poznámky se vztahují na internetových videí, ve kterých je americká armáda protestovali stát spoluviníky teroristů a" děla ".

VICE-Skandál v US Army: Obama, nebudeme bojovat za vaše bojovníků v Sýrii! - Vojáci protest (FOTO, VIDEO)


Nepřihlášený uživatel

#11267 Podívejte se jak Sněmovna hlasovala o návrhu SPD vyhlásit referendum o vystoupení ČR z EU

2016-10-02 16:03

Podívejte se jak Sněmovna hlasovala o návrhu SPD vyhlásit referendum o vystoupení ČR z EU

VICE-Podívejte se jak Sněmovna hlasovala o návrhu SPD vyhlásit referendum o vystoupení ČR z EU


Nepřihlášený uživatel

#11268 NWO KROKY VLASTIZRÁDCŮ!!!!!ANO,ČSSD,TOP09,KDU-ČSL,ATD!!!!!

2016-10-02 16:07

NWO KROKY VLASTIZRÁDCŮ!!!!!ANO,ČSSD,TOP09,KDU-ČSL,ATD!!!!!

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod. Screen č. 9 :Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigracíScreeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany Screen č. 36 : Doručené emaily 2013 Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

 Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

Ty jsou lhal vládou USA. Jsou to pomocí podvod přimět vás, aby se vzdal své svobody, peníze a životy svých dětí k falešným " VICE-války proti teroru ".

občan olomouce

#11269 Re: NWO KROKY VLASTIZRÁDCŮ!!!!!ANO,ČSSD,TOP09,KDU-ČSL,ATD!!!!!

2016-10-02 16:30

#11268: - NWO KROKY VLASTIZRÁDCŮ!!!!!ANO,ČSSD,TOP09,KDU-ČSL,ATD!!!!! 

 bydlim v olomouci a dnes jsem kousek od tesca viděl běhat africkeho negra z batohem na zadech takže imigranti k nam chodijou a vlada je u nas nechava NEGRY V ČESKU NECHCI


Nepřihlášený uživatel

#11270 Maďaři odmítli kvoty!

2016-10-02 21:44

Celkem 98,2 procent maďarských voličů v nedělním referendu odmítlo kvóty na rozdělování migrantů, jak požaduje Evropská unie.

Referendem můžeme vyslat poselství všem Evropanům, říci jim, že je to na nás, evropských občanech, abychom společnými silami přivedli EU k rozumu, nebo ji nechali rozpadnout se," uvedl maďarský premiér Viktor Orbán.


Nepřihlášený uživatel

#11271 Vysmátý Sobotka s Bakalou a plačící horníci

2016-10-03 13:01


Nepřihlášený uživatel

#11272 Táhni! Stovky lidí na oslavě sjednocení Německa v Drážďanech vypískaly Merkelovou

2016-10-03 16:11

Spolková kancléřka Angela Merkelová a prezident Joachim Gauck byli v pondělí během oslav sjednocení Německa v Drážďanech konfrontováni s demonstranty žádajícími její demisi. Vyjádřit nesouhlas s imigrační politikou současné vlády přišly stovky lidí, někteří pokřikovali ”táhni” a v ruce třímali transparenty s hesly jako „Zrádci“ nebo „Merkelová musí pryč“.

VIDEO ZDE

Dan Mach

#11273 Píská se i u nás, nejen ve Východním Německu

2016-10-03 18:41

Však mi to móóóóóc dobře známe :

https://www.youtube.com/watch?v=2hL6kp5RG-A

 


Nepřihlášený uživatel

#11274 Re: Píská se i u nás, nejen ve Východním Německu

2016-10-03 20:28

#11273: Dan Mach - Píská se i u nás, nejen ve Východním Německu 

 Člověče, neblázněte, vždyť jim rozhodíte vesmír. Na politika se píská a je to správně – nepíská a je to správně – píská a je to špatně – nepíská a je to špatně…


Nepřihlášený uživatel

#11275 Re: Re: ČT zase lže ale o Allepu

2016-10-03 22:34

#11257: - Re: ČT zase lže ale o Allepu  

 Média mají obrovskou moc... J.Goebbels věděl, že 100 x opakovaná lež se stává "pravdou", ale naštěstí tenkrát nebyla televize... Všichni ti zaprodaní redaktoři, co lžou přes kamery nám do očí jsou - jeden jako druhý - horší, než před r.1989. Kdyby tam byli tenkrát, dozvěděli bychom se 17.11.1989 z TV, ČRo a z tisku, že Prahou prošla malá skupinka studentů a na Národní třídě se, po upozornění VB na nelegálnost takovýchto demonstrací, v poklidu rozešla...(kdyby to ovšem všechno bývalo neprobíhalo v režii Západu)...