Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Dan Mach

#11176 Re: Re: Re: Re: Co je to bibliotecapleyades?

2016-09-25 05:55

#11175: Trolove Havlojdi a idioti pochází z Prahy Jungmanové ulice - Re: Re: Re: Co je to bibliotecapleyades? 

Česky se to píše "táhni z petice". Stejně tak tvoje rádoby vtipné anonymní jméno - "z Jungmanovy ulice". Ta tvoje čeština ty východní ubožáku, je fakt stále špatná.


Nepřihlášený uživatel

#11177 Hlavně, že jsme multikulti

2016-09-25 08:26

- Raději nevycházejte z domu.

- Raději zrušíme koncerty, festivaly a poutě.

- Raději zrušíme fotbalové zápasy a sportovní akce.

- Raději zastavíme tramvaje,vlaky a metro.

- Raději zakážeme rozsvěcování vánočních stromků.

- Raději se vyhýbejte nákupním centrům, vlakovým a autobusovým nádražím.

- Raději se vyhýbejte letištím a raději ani nikam nelétejte a nejezděte.

Ale jinak je všechno krásné. Multikulturalismus funguje a kdo o tom pochybuje je rasista, xenofob, fašista, který šíří strach a nenávist.


Nepřihlášený uživatel

#11178 "Čím déle Assad lpí na moci, tím větší je riziko destabilizace v Sýrii a v celém regionu."

2016-09-25 08:56

"Čím déle Assad lpí na moci, tím větší je riziko destabilizace v Sýrii a v celém regionu.

Takže podprahově tato hrozba může být, je tedy zcela zřejmé, uvedla, že útoky v Sýrii bude pokračovat, dokud al-Assad odstoupí dobrovolně. Ozbrojené síly OSN a NATO se snaží získat kontrolu nad Sýrií.

Rýže dodává:

"Bombardování připomínají naléhavou potřebu
. Politické řešení v Sýrii, než bude příliš pozdě"

Dokonce i Hillary Clinton uvedl, že al-Kajda . -Terroristen nejen umístěný v Sýrii, ale že jsou také spolupracovat s USA se vrhnout do špičky syrské vlády

Clinton řekl:

"Je to velmi nebezpečný soubor aktéry v regionu, Al-Káidy, Hamas a další, které jsou na našem seznamu teroristů. - Které podporují opozici [v Sýrii], nebo vyžadování, aby tak učinily"

Zákaz poznamenat, že sousedství jsou řízeny odporem. OSN má v plánu instalovat neozbrojené pozorovatele tým (UNSMIS) v Sýrii. Ki-Moon byl zděšen nárůstem bombových útoků v Sýrii říká, že:

"Technický standard a velikost bomb poukazují na vysokou úroveň způsobilosti, což by mohlo naznačovat přítomnost zavedených teroristickými skupinami."

Ki-moon neříká, kdo tyto "zavedené teroristické skupiny".

Obama nabídl se k němu vést Asada rezignaci jako prezident Sýrie v cestě. Cílem je uspokojit požadavky teroristických skupin, které trápí region, aby bylo zajištěno, že násilí je zastaven.

Plán VICE-závisí na podpoře Ruska , vyjádřil silný odpor ke změně vlády. Rusko brání přístupu RB OSN a zavedení sankcí proti Asada. Vzhledem k tomu, Rusko má vypořádat s vzpouru ve své vlastní zemi, jeho schopnost může být omezena na ochranu Sýrii, USA a NATO by se mělo použít vojenskou sílu, aby zajistily, že Assad je nahrazen.

"Rusové uvažovat prezidenta Asada jako záruku pro své zájmy v tomto regionu," uvedl Dimitri Simes K., expert na Rusko a předseda Centra pro národní zájmy ve Washingtonu.

"Ale Putin nemá rád, že zákazník za druhým je odstraněn ze Spojených států, a to považováno za Asada svých zákazníků. "

Dimitry Mededev , premiér Ruska, řekl na summitu G8 v Camp Davidu v detailu s Obamou o situaci v budoucím zapojení Sýrie a Ruska. Benjamin Netanjahu , premiér Izraele, nedávno řekl, že on je nemocný násilí v Sýrii a on dal VICE-Asada vinu . Mezi světovými mocnostmi a mezinárodními orgány vyhrává nápad Asada odstranění ze síly podpory. . Rada pro spolupráci v Perském zálivu a Evropská unie odsoudila Asada a volají po změně režimu v tiskové zprávě, Netanjahu řekl:

"Premiér [Benjamin] Netanjahu vyjadřuje znechucení nad pokračujícími masakry silami syrského prezidenta Bašára Asada nevinných civilistů, které pokračovalo přes víkend v Houla a kde byly desítky ovlivněny nevinné děti."

VICE-Wir sehen zu, wie Syrien Zerstört wird von USA, Izrael und UN


Nepřihlášený uživatel

#11179 Záminka ISIS - US Nalil miliardy do "umírnění", kteří neexistují

2016-09-25 09:09

Záminka ISIS - US Nalil miliardy do "umírnění", kteří neexistují

Dokument otevřeně přiznává, že USA poskytla miliardové zbrojních a odborné přípravy militantů přivádí do zničující a stále regionálního konfliktu.

Připouští, že USA udržuje - a měl by rozšířit - operace v Jordánsku a NATO člen Turecku poskytnout ještě více zbraní, hotovost, a bojovníky k již katastrofickému konfliktu.

To pak líčí vznik takzvaného " VICE-islámského státu" (ISIS ) , ale nedokáže vysvětlit, odkud přišel jeho peníze, v hotovosti, a zbraně.

Mělo by být jasné, pro čtenáře, že pokud Spojené státy zavázala miliardy v hotovosti, zbraní a výcviku na více frontách na údajné "umírnění", kteří pro všechny záměry a účely neexistují na bojišti, by state-sponzorem větší velikosti nutné k vytvoření a udržení ISIS a Al-Káidy VICE-Al Nusra Front kteří Brookings připouští dominuje "opozice" nesporná.

Ve skutečnosti, VICE-zásobovací linie ISIS 'zavede přímo do amerických operačních zón v Turecku a Jordánsku, protože to bylo ISIS a Al-Káida po celou dobu, že Západ plánoval použít před začátkem konfliktu 2011 a založila svou strategii na té doby - včetně této poslední etapa kampaně.


Nepřihlášený uživatel

#11180 SYRIE ZA OPONOU

2016-09-25 09:13

VICE-Barack Obama 's opakoval tvrzení, že Bashar al-Assad musí odejít z funkce - a že existují "umírněné" povstalecké skupiny v Sýrii, které jsou schopné porážet ho - v posledních letech vyvolal tichý nesouhlas, a dokonce i zjevnou opozici, mezi jedny z nejvýše postaveným důstojníci Pentagonu společného štábu.

Jejich kritika se zaměřila na to, co oni vidí jako fixace administrativy o Asada primární spojence, Vladimirem Putinem.

Podle jejich názoru Obama je zajetí studené války přemýšlet o Rusku a Číně, a nebyl nastaven svůj postoj k Sýrii k tomu obě země sdílejí Washingtonu obavy z šíření terorismu v Sýrii i mimo ni; jako Washingtonu věří, že islámský stát musí být zastaven. Odolnost vojenském sahá až do léta 2013, kdy vysoce utajované posouzení, dát dohromady podle Defense Intelligence Agency ( DIA ) a náčelníků štábu ( JCS ), poté vedená generálem Martin Dempsey , předvídají, že pád režimu Assad by vedlo k chaosu a potenciálně i na Sýrii převzetí džihádských extremisty, podobně jako se pak děje v Libyi. 

Bývalý vysoký poradce náčelníků mi řekl, že dokument byl "all-source" posouzení opírající se o informace od signálů, satelit a lidskou inteligencí, a vzal matný pohled na naléhání Obamovy administrativy na pokračování financování a vyzbrojit takzvané umírněné povstalecké skupiny.

Do té doby, CIA byl konspirovat po dobu delší než jeden rok se spojenci ve Velké Británii, Saúdskou Arábií a Katarem k přepravě zbraní a zboží -, které mají být použity pro svržení Asada - od Libye, přes Turecko do Sýrie.

Nový odhad inteligence vybrala Turecko jako hlavní překážka Obamově politice Sýrii.

Tento dokument ukázal, poradce řekl,

"Že to, co začalo jako tajného amerického programu na paži a podpořit umírněné povstalce bojující Assad byl kooptován Tureckem a se proměnil v plošném snížení všech individuálních nastoupit na technické, zbraně a logistické program pro všechny opozice, včetně Jabhat al-Nusra a islámský stát.

Takzvané mírní se vypařila a Svobodné syrské armády byl zadek skupina umístěný u letecké základny v Turecku. "

Posouzení bylo bezútěšná: nebylo únosné "umírněný" opozice vůči Asada, a USA se vyzbrojuje extremisty. GenerálporučíkMichael Flynn , ředitel DIA mezi 2012 a 2014, potvrdil, že jeho úřad poslal konstantní proud klasifikovaných varování pro civilní vedení o neblahé následky svržení Asada. VICE-Military k vojenskému


Nepřihlášený uživatel

#11181 Vůdce Al-Kájdy přísahal věrnost k novému vedení Tálibánu

2016-09-25 09:19

Vůdce Al-Kájdy přísahal věrnost k novému vedení Tálibánu

V čele medzinárodnej teroristickej organizácie "Al-Kájda" Ajmán Zavahrí prisahal vernosť nový vodca hnutia "Taliban" žezla Haybatulle Ahunzade.

"Ako vodca" al-Kájdy ", ešte raz vyjadriť svoju prísahu vernosti k príčine Usáma (bin Ládina. - RT ) zjednotiť moslimov k podpore islamského emirátu" - vyhlásenie, citovaný al-Zavahrí RIA Novosti hlásené s odkazom na západnými médiami.

Predchádzajúci vodca Talibanu mulla Akhtar Mansoor bol vyradený ako výsledok vzduchu štrajku Drone USA.události z 11. září 2001, invazí Afghánistánu a Iráku, destabilizace Sýrie a VICE-vytvoření "ISIS ". VICE-Usáma bin Ládin byl cvičen CIA a pracoval pro ně jako operativní. V roce 2008Milt Bearden řekl Dan Rather, že "mýtus Usámy bin Ládina" byla vytvořena americkou vládou.VICE-Obamov "Falošná vojna" proti islamskému štátu (ISIS ) - Islamský štát je chránený Spojenými štátmi a ich spojencami


Nepřihlášený uživatel

#11182 Kennedy a Nacisté Rockefeller

2016-09-25 09:25

Rockefeller návrh byl zaveden po atentátu na prezidenta Kennedyho

"Pozdní v září (1963), bez doprovodu Šťastný, Rockefeller šel do Říma na audienci u papeže, nanejvýš neobvyklé okolnosti a ne zcela bez public relations podtexty. Ale depresivní situace (jeho nedávný rozvod a nový sňatek) nebyl úplně změněná "Prezident Kennedy byl velmi populární s lidmi a byl by zvolen na druhé funkční období v roce 1964. Rockefeller neměl v úmyslu, aby něco stát v cestě do Bílého domu, aby dal rozkaz k zavraždění Kennedyho. To bylo provedeno v Dallasu, Texas, na Nov 22, 1963. Nelson navštívil papeže jen 2 měsíce před atentátem. Nepochybně diskutovat plány pro eliminaci Kennedym a jeho vlastní jmenování prvního krále Spojených států:

Po atentátu na prezidenta Kennedyho, jeho viceprezident Lyndon Johnson, se stal prezidentem. Johnson se ucházel o prezidenta v roce 1964 a byl snadno znovu zvolen.

VICE-John F. Kennedy - Čelíme celosvětové bezohledné konspiraci (CZ sub)

VICE-Pouze na objednávku ! - Nelsona Rockefellera Presidential Power Grab Odhalení at Last

VICE-Kennedy a Nacisté

 


Nepřihlášený uživatel

#11183 KORUPCE ZVANÁ 11.9.2001 LEŽ LEŽ PODVOD

2016-09-25 09:30

KORUPCE ZVANÁ 11.9.2001 LEŽ LEŽ PODVOD

Jádrem korupci je dokumentární film série, která popíše komplexní vyšetřování tajných zpravodajských operací a spiknutí. Projekt je ploch exkluzivní upozorňovatele, zasvěceným osobám a rozhodující důkazy o vůbec poprvé.

Více než 2000 hodin důvěryhodný Network News klipy byly vynořil pro tuto průlomovou událostí, z nichž většina nebyla nikdy vidět, protože vysílala a nikdy nebyli k dispozici na internetu. Některé z videa zpravodajských segmentů pro tento projekt, když vyžádat od sítě, byl odepřen přístup do firemních a zástupci by se říci, že se požadované informace neexistuje, nebo byl na místě.

Někdo nechce veřejnost vidět tyto příběhy, že když se sloučí dohromady, vytvoří spiknutí rozsahu, který by mohl změnit způsob, jakým jeden pohlíží na svět. Nesčetné miliony lidí jsou manipulováni a lhal o síť jednotlivců v rámci vládních orgánů, které pracují ve prospěch soukromých zájmů.

Jednotlivci byli zapojeni do teroristických útoků z 11. září . Mnohé z týchž obrázcích jsou připojeny k historické události, které formovaly naše chápání vládní trestné činnosti.

Například Írán Contra záležitost podílí mnoho čísla, která se ukázal v 9/11 zaútočí .

VICE-KORUPCE S 11.9.2001 FAKTA ODHALENÍ

VICE-FAKE VIDEOZÁZNAM NA KTERÉM BIN LADEN NEBYL ALE AGENT CIA USA

VICE-11/9 VŠE AJ S DUKAZEMA


Nepřihlášený uživatel

#11184 9-11-KDO TEŽIL 100% FAKTA OD REPORTÉRU A MASMEDII

2016-09-25 09:32

Skutečnost, a ne fikce.

.Obhajuje, jako je Paul Bremer , pro extrémní laissez faire hospodářských politik, se pokusil přepsat iráckou ústavu, aby podporovaly bezplatný systém na trhu neoliberálních ekonomických principů, aby bylo obzvláště snadné pro cizí národy na vlastní irácké zdroje.

A pokud se vám udělat si vlastní průzkum, budete se dozvědí, že USA neměla reptání se Saddámem Husajnem, dokud kopal ropné společnosti z Iráku, protože chtěli, aby lví podíl na zisku. On znárodněna olej.

To je fakt a ne fikce.

Izrael těžil tím, že má jednu ze svých sousedních nepřátel, a sice Saddáma Husajna a jeho stálé armády, oslabené a spoustu práce. Není to náhoda, že obhajuje a novinových vědátoři většina defenzivních o naší invazí stalo, že se silnými obhájci izraelské pravice bude.

Důkazy jasně ukazuje, že někteří izraelští fanoušci byli součástí kultury klamu, aby nás do války s Irákem - tak, jak jsou nyní pracuje, aby nás do války s Íránem s podobným vzorem falešné inteligence. Stejně tak je pravdou, že bez ohledu na Středním východě skupina přechovává nepřátelství vůči Izraeli je nyní považován za teroristu v přírodě pro Američany.

Je fakt, že VICE-izraelská lobby tlačil tvrdě pro válku s Irákem.

Pravicoví politici, zejména křesťanské a židovské, kteří mají rádi, aby podporovaly předsudky proti všemu, co muslimský Arab a prospěch. Vzhledem k tomu, 9-11 tam byl konstantní propagandistické válce proti muslimům na celém západních zemích. (Toto není argumentovat, že Američané by neměli mít na pozoru před cizích motivů.)

Ale faktem je, že ti, kteří si nepřejí muslimy mít vliv v této kultuře mají jasně mzdami velkou propagandistickou kampaň Západu na strach a nedůvěra obrovská část světové populace - jako "kulturní srážky" nebo střet civilizací podobně jako středověká éra křížových výprav.

To znamená, že nepřátelé Izraele se staly naše nepřátele jako "neokonzervativní" propagandistická kampaň harfy na "islamo-fašismus", "islamo-extremismu" a "islamo-fanatismem".

Zatím je tato událost slouží k dalšímu přesvědčit Američany, Izrael Ameriky "přirozený" spojence a partnera protisilám zla . (Zatím pravicoví Izraelci také nejsou ochotni oddělit církev od státu a proto se diskriminovat ty, které nejsou židovský Proto se příliš nesdílejí naše demokratické hodnoty rovnosti pro "všechny" lidi. - Stejně jako mnoho teokratických zemí na Středním východě. )

To je názor, ale stále odráží realitu.

Politicky motivované lidi s touhou použít "strach", konkrétně proti terorismu jako záminku pro omezení a zničit občanské svobody a svobody běžně ctěn v demokratických zemích.

Stali jsme se fašistickým státem s vnitřní bezpečnosti dohledem. Toto krácení je podobný těm, kteří i nadále snažit, aby cenzuroval svobodu projevu - a znesnadnit mít právo na "spolupracovník" via technologií, jako je internet.

Taková mentalita je dovoleno špehovat občany "privatizovaných" korporací a nezodpovídají se daňovým platební veřejnosti, která vyplatily organizacím, aby tajně špehovat a evidovat na jeho vlastní občané.VICE-Obama a jeho tým udělal nic dělat skutečné a podstatné změny , a ve skutečnosti posílily tuto tyranii.

 Krácení našich svobod je skutečnost a ne fikce.

VICE- 9 - 11 - Kdo opravdu Těžil ?


Nepřihlášený uživatel

#11185 "To je to, co chce Západ. - Al-Káidy a extremistické síly, které řídí celý region"

2016-09-25 09:53

"To je to, co chce Západ. - Al-Káidy a extremistické síly, které řídí celý region"

Mukdad tvrdí, že teroristické skupiny bombardování a bitvy vedené ve kterém civilistů v křížové palbě.

Zatímco nevinné Syřané jsou zabiti teroristickými skupinami, zmatek roste v souvislosti se záměrem za ním. Prostě se zdají být agitátoři, kteří Přímé násilí vyvíjet tak existuje násilí.

Ačkoliv zdarma syrská armáda a syrský režim souhlasil s mírem, jak byla zprostředkována Annanem, poslán do zvláštního zástupce OSN pro Sýrii Ligy arabských států, většina zprávy říkají ze zničených oblastí opak.

Později tento týden přijala Rada bezpečnosti OSN se bude diskutovat o připomínky Pan Ki-mun a poslechu zprávy Kofiho Annana mezinárodních zprostředkovatelů Spojených národů. Annan bude mluvit před jeho návštěvy regionu přes násilí v Sýrii a zavést jeho šestibodový mírový plán.

Mírová šestibodový plán zahrnuje odstranění vojenské přítomnosti všech stran a zbraně z měst, vytvoření Überwachungkremiums (pravděpodobně . OSN) a usnadnění jednání mezi syrskou vládou a opozicí

Annan doufá moc pomoci Sýrii v kontrolovaném "politické transformace."

Obamova administrativa má vážné pochybnosti, zda Annan plán přichází k uskutečnění, a obvinil syrský prezident bašár al-Assad vzít v úvahu podmínky stanovené Annan v podmínkách září příliš málo. Rostoucí násilí opozice je také považován za důkaz, že Annan boje nemůže dokončit. Susan Rice, americký velvyslanec při OSN, řekl, že z podporovaných teroristů NATO by se provádět další útoky, by prezident bašár Asad neodstoupil. Rice vysvětluje:


Nepřihlášený uživatel

#11186 Evropa 21. století

2016-09-25 10:54

Tady máte reálný pohled do Anglického města které zabrali muslimové možná je na čase se zvednout vzít do rukou zbraně a připravit si obranu!!!

Anglické město dneška


Nepřihlášený uživatel

#11187

2016-09-25 11:56

Vedení EU si snad myslí, že jsme úplně tupé ovce, když se nás snaží Mermomocí zpracovat tak, abychom uvěřili, že živit nevděčné muslimské vyžírky je to nejlepší, co mohlo Evropany potkat. Že dohoda CETA o volném pohybu zboží mezi EU a USA, Kanadou je pro Evropany báječná věc. Co může být lepšího než ztráta zaměstnání a pojídání nekvalitních, modifikovaných žrádýlek. Moc hopnašpeků se jim v poslední době najít nenachází, snad jen z řad naivních zblblých sluníček, které skočí na lep lecčemu. Nad takovými si arogantní omezenci typu Junckera mnou ruce.


Nepřihlášený uživatel

#11189 NEVOLTE PRODEJNE IDIOTKY CO CHCOU ZANIK NAŠI ČR

2016-09-25 12:35

NWO KROKY VLASTIZRÁDCŮ!!!!!ANO,ČSSD,TOP09,KDU-ČSL,ATD!!!!!

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod. Screen č. 9 :Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigracíScreeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany Screen č. 36 : Doručené emaily 2013 Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

 Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

Ty jsou lhal vládou USA. Jsou to pomocí podvod přimět vás, aby se vzdal své svobody, peníze a životy svých dětí k falešným " VICE-války proti teroru ".


Nepřihlášený uživatel

#11190 NEVOLTE PRODEJNE IDIOTKY CO CHCOU ZANIK NAŠI ČR

2016-09-25 12:37

Další americký konvoj projíždí přes území Česka do zemí Baltu na cvičení NATO Saber Strike. „Jednou se vzbudíme a uvidíme, že americká vojska zůstala už navždy,“ tak okomentoval Sputniku průjezd konvoje senátor Jaroslav Doubrava.

Doubrava: Tyto konvoje ve skutečnosti Čechy, kteří mají tradičně ostražitý vztah k cizím vojskům na svém území, provokují. Je to ale provokace i proti Rusku. Já začínám mít obavy, konečně jako i mnozí moji spoluobčané, že těmito nekonečnými „průjezdy" vojsk a těžké americké techniky, vší tou vojenskou „show" uspávají naši ostražitost. Abychom si zvykali. Jednou se vzbudíme a uvidíme, že vojska USA u nás zůstala navždycky.

Sputnik: Česko společně s partnery z V4 zformovalo rotu k tomu, aby byla neustále přítomna v Pobaltí (návrh bude pronesen na summitu NATO ve Varšavě). Sobotka řekl svému litevskému kolegovi, že Česká republika je připravena přikrýt svým křídlem vzdušný prostor baltských republik kvůli ruské hrozbě. V českých médiích se projednává možnost Ruska během tří dnů okupovat Litvu, Lotyšsko, Estonsko… Co to znamená?

NEDĚLEJTE ZNÁS BLBCE

Jaroslav Doubrava (senátor) mezi fašistama a Sluničkářema v nepovedene komedii!!!!!!A bez placky proti islamu se prochazi dále a přihlíží pak jde směr Sluníčkáři za motorkama  1:08-1:10-12 OD 1:00 DO 1:08 jak lžou proamerická media že procházel atd lidi nejsou blby a vidí!!!!Pak fotka Senatora s Plackou proti Islamu pořízena dne 7.2.2016 jasně fake postoj Proamerických medii!!!!!aby voliče zblbnuli!!!!!!

VICE--Policií organizovaná "provokace" při demonstraci 6.2.2016 v Praze pro ČT! 

VICE-VIDEO: Důstojník ministerstva vnitra koordinoval provokační akci skupiny maskovaných mužů během sobotní demonstrace proti islámu v Praze! Neuvěřitelná inscenace režimu a jeho manipulování s veřejným míněním!

Kazatel

#11191 EXISTENCE BOHA A APOŠTOLU NA ZEMI VŠE V TV SOU LŽI SATANA

2016-09-25 13:09

ZAKAZÁNÉ video - Biblická Archeologie aneb 100% DŮKAZ o PŘECHODU IZRAELCŮ PŘES RUDÉ MOŘE - DŮKAZY!!!

VICE-ZAKAZÁNÉ video - Biblická Archeologie aneb 100% DŮKAZ o PŘECHODU IZRAELCŮ PŘES RUDÉ MOŘE - DŮKAZY!!!

VICE-KONEC DOBY MILOSTI 2017 - Kdy opravdu nastane? Co to pro nás LIDI znamená? Máme ještě čas?!?

VICE-BIBLICKÉ PROROCTVÍ 100% NAPLNĚNO - Papež František je poslední 8 KRÁL / PAPEŽ

5 PAPEŽU PADLO ZJEVENI JANOVO 17:10

STALE VEŘITE MASMEDIAM A POLITIKUM NEVĚŘTE ZEMSKYM BOHATIRUM CO NIKDY DO KRALOVSTVI NEBESKEHO NEVEJDOU PROTOŽE NIKDY NEBUDOU OSVICENI JAK JIM PRAVIL SATAN ŽE KDYŽ BUDOU DĚLAT TO CO JIM KÁŽE ŽE BUDOU OSVICENI A MOCNI NIKDY NEDOSAHNOU OSVICENI ANI TY CO SE BEROU ZA NADLIDI NIKDY NEDOSAHNOU OSVICENI PROTOŽE ZABIJEJI SE MEZI SEBOU A ŽIJI V KLAMU PADLÉHO ANDĚLA BĚDA TAKOVIM CO SE POVIŠUJI NAD BOHA J.KRISTA a berou se za nadlid což nejsou všichni jsme si rovni!!!ale to padlej anděl a jeho legie na zemi nesmi dopustit aby lidi zjistili pravdu že aj všem zemskym lidem lhal a aj tem mocnim co také zemřou až přijde hněv boži!!!!SATAN JE OŠIDIL NESMRTELNI NEBUDOU NIKDY NEBUDOU JAKO LEGIE DEMONU OD PADLEHO BĚDA VŠEM NA ZEMI CO ŽIJI POD SLUNCEM BĚDA NEPOKŘTENIM A NEVĚŘÍCIM  ALE BUH VÁS CHCE ZACHRANIT ŠECKY KROM TYRANU A VRAHU A NASILNIKU TY BUDOU ZNIČENI NA PRACH A HOZENI DO OHNĚ!!!!

ČTI EVANGELIUM JANOVO NOVÝ ZÁKON!!!A POZNEJ PRAVDU


Nepřihlášený uživatel

#11192 ODHALENÍ: 3 Fáze ISLAMIZACE / 3 phase Islamization AJ / CZ titl.

2016-09-25 14:23


Nepřihlášený uživatel

#11193 Medical_Human_Experimentation

2016-09-25 14:29

Medical_Human_Experimentation

VICE-Medical_Human_Experimentation


Nepřihlášený uživatel

#11194 End Time Bible Prophecy September 2016, SEAS & THE WAVES ROARING TAIWAN, CHINA, JAPAN!!!

2016-09-25 14:44

Kazatel-brzy brzy to přijde amen

#11195 Ten, který přišel z nebe, je nade všechny. 32Svědčí o tom, co viděl a slyšel,Ten, kterého poslal Bůh

2016-09-25 15:10

Ty co nečini pokani ty co sou zaslepeni vše jim bude ukazano uzdři vše od boha a pak uvěři!!!Ten, který přišel z nebe, je nade všechny. 32Svědčí o tom, co viděl a slyšel, ale jeho svědectví nikdo nepřijímá.
 
Počátky porodních bolestí MATOUŠ 24
 
1Tehdy Ježíš odešel z chrámu. Cestou k němu přistoupili jeho učedníci, aby mu ukázali chrámové stavby. 2On jim ale řekl: „Vidíte to všechno? Amen, říkám vám, že tu nezůstane kámen na kameni. Všechno bude zbořeno.“3Když se pak posadil na Olivetské hoře, přistoupili k němu učedníci o samotě. „Řekni nám, kdy to bude?“ ptali se. „Jaké bude znamení tvého příchodu a konce světa?“4Ježíš jim odpověděl: „Dávejte pozor, aby vás někdo nesvedl. 5Mnozí přijdou pod mým jménem se slovy: ‚Já jsem Mesiáš‘ a svedou mnohé. 6Až uslyšíte válečný hluk a zprávy o válkách, hleďte, abyste se nestrachovali. Musí to přijít, ale to ještě nebude konec. 7Národ povstane proti národu a království proti království a na různých místech vypuknou hladomory a zemětřesení. 8To všechno jsou jen počátky porodních bolestí.Tehdy vás budou trápit a zabíjet a kvůli mému jménu vás budou nenávidět všechny národy. 10Tehdy mnozí odpadnou a budou se vzájemně zrazovat a nenávidět 11a povstane mnoho falešných proroků a svedou mnohé.12A protože se rozšíří špatnost, láska mnohých vychladne. 13Kdo však vytrvá až do konce, bude zachráněn.14Toto evangelium o Království bude kázáno po celém světě na svědectví všem národům. A potom přijde konec.“
 
Jan 3
Kdo přichází shůry, je nade všechny; kdo je ze země, je pozemský a mluví pozemské věci. Ten, který přišel z nebe, je nade všechny. 32Svědčí o tom, co viděl a slyšel, ale jeho svědectví nikdo nepřijímá.33Kdo přijímá jeho svědectví, zpečetil to, že Bůh je pravdomluvný. 34Ten, kterého poslal Bůh, mluví Boží slova, neboť Bůh dává Ducha bez omezení. 35Otec miluje Syna a všechno dal do jeho rukou.36Kdo věří v Syna, má věčný život; kdo Synu nevěří, nespatří život, ale zůstává na něm Boží hněv.
 
Velká zkouška
„Až bude Boží zákon potupen, bude církev vytříbena ohnivými zkouškami. Větší část věřících, než předpokládáme, bude věnovat pozornost svůdným duchům a ďábelským učením.“
„Milí bratři a sestry. Uvědomujete si, že vaše spasení je právě tak jako spasení ostatních lidí závislé na tom, jak se připravíte na soužení, které nás čeká?“
„Vždyť všichni ti, kteří se dávají vést Duchem Božím, jsou synové Boží.“ (Řím 8,14)
„Pán mi jasně ukázal, že obraz šelmy bude vytvořen před ukončením doby milosti. Má to být pro lid Boží velká zkouška, která rozhodne o jeho věčném osudu.“
„Vichřice se blíží. Velká část těch, kteří zdánlivě věří, v trojandělské poselství, není žel posvěcena poslušností pravdy. Tito lidé odejdou a připojí se k protivníkům.“
Je možné, že v této době bude satan vystupovat jako Kristus.
„Jsme varováni, že satan bude v posledních dnech působit pomocí znamení a lživých zázraků.
Bude v tom pokračovat až do ukončení doby milosti, aby mohl tvrdit, že není andělem temnosti, ale světla.“
„V té době dojde v církvi k oddělení zlata od strusky. Pravá zbožnost se bude jasně lišit od zdání a pozlátka. Nejedna hvězda, jejíž lesk obdivujeme, zajde v temnotě.“
Ti, kteří odpadnou v době soužení, budou v zájmu vlastního bezpečí vydávat křivé svědectví a zradí své bratry. Kristus nás před tím varoval, abychom nebyli překvapeni nepřirozeným, krutým jednáním těch, kteří zavrhnou světlo.“

VICE-7 Polnic ze Zjevení | Den, kdy Polnice 1 zasáhne Zemi


Nepřihlášený uživatel

#11196 Re: Re: Re: Re: Re: V Německu pět migrantů znásilnilo sedmiletou holčičku

2016-09-25 15:13

Kazatel

#11197 Vstaň, pokřti se, smyj své hříchy a vzývej jeho jméno!‘

2016-09-25 15:25

Skutky-22-16

Přede všemi lidmi mu budeš svědkem toho, co jsi viděl a slyšel. 16Na co ještě čekáš? Vstaň, pokřti se, smyj své hříchy a vzývej jeho jméno!‘

17Potom jsem se vrátil do Jeruzaléma. Při modlitbě jsem v chrámu upadl do vytržení 18a viděl jsem Pána. Řekl mi: ‚Pospěš si! Rychle opusť Jeruzalém, neboť tvé svědectví o mně tu nepřijmou.‘ 19Namítl jsem: ‚Pane, oni vědí, že jsem v synagogách zatýkal a bičoval ty, kdo věřili v tebe. 20Když byla prolévána krev tvého svědka Štěpána, stál jsem tam, schvaloval to a hlídal pláště těch, kdo ho zabíjeli.‘ 21Na to mi Pán řekl: ‚Jen jdi. Pošlu tě k dalekým národům.‘“

Nepřihlášený uživatel

#11198 Re: Nedejme se !!!

2016-09-25 15:46

Kazatel

#11199

2016-09-25 15:48

Vody v řekách a jezerech se od roku 2011 v řadách zemí po celém světě (Afrika, Francie, Čína, USA, Indie, Rusko…) mění v červenou. Lidé přesně neví, co to způsobuje. Někdo říká, že je to květ řasy. Jak ale v ledové vodě může kvést řasa? To je pochopitelně nesmysl, to jsou jen satanovy (dokonalé) lži. Je to Boží znamení – znamení toho, že žijeme v posledních časech. Konec světa (druhý příchod Ježíše) se nezadržitelně blíží!

Zjevení 8,8-9: „Zatroubil druhý anděl; a jakoby mohutná hora hořící ohněm byla vržena do moře. Třetina moře se obrátila v krev a zahynula třetina mořských tvorů a byla zničena třetina lodí.“

VICE-VODA SE PROMĚNI V KREV

POLNICE-VICE-Strange Sounds Heard Around The World

1. Tesalonickým 4,16: „Zazní povel, hlas archanděla a zvuk Boží polnice, sám Pán sestoupí z nebe, a ti, kdo zemřeli v Kristu, vstanou nejdříve.“

Matouš 24,29-31: „Hned po sou­žení těch dnů se zatmí slunce, měsíc ztratí svou zář, hvězdy budou padat z nebe a mocnosti nebeské se zachvě­jí. Tehdy se ukáže znamení Syna člově­ka na nebi; a tu budou lomit rukama všechny čeledi země a uzří Syna člově­ka přicházet na oblacích nebeských s ve­likou mocí a slávou. On vyšle své an­děly s mohutným zvukem polnice a ti shromáždí jeho vyvolené od čtyř úhlů světa, od jedněch konců nebe ke dru­hým.“

1. Tesalonickým 5,2-6 – „Sami přece dobře víte, že ten den Páně přijde jako přichází zloděj v noci. Až budou říkat: „Je pokoj, nic nám nehrozí“, tu je náhle přepadne zhouba jako bolest rodičku, a neuniknou. Vy však, bratři, nejste ve tmě, aby vás ten den mohl překvapit jako zloděj. Vy všichni jste synové světla a synové dne. Nepatříme noci ani temnotě. Nespěme tedy jako ostatní, ale bděme a buďme střízliví.“


Nepřihlášený uživatel

#11200 JAK TO OPRAVDU BYLO S MADARSKEM False Flag Oerace podvod

2016-09-25 17:16

Krizový Cesta do Nového světového řádu ...
 

vice-David Rockefeller řekl:

"Jediné, co potřebujeme, je správná velká krize a národy budou přijímat nový světový řád."

Rahm Emanuel řekl,

"Nikdy nechcete vážná krize jít do odpadu. A co tím myslím, že je to příležitost dělat věci si myslíte, že jste nemohli udělat dřív. "

V vice-Projekt pro nové americké století dokumentu Přestavba americké obrany: Strategie, sil a prostředků pro nové století najdeme následující:

"Dále, proces transformace, dokonce i když přináší revoluční změnu, bude pravděpodobně dlouhý, pokud nedojde k nějaké katastrofické a katalyzující události -. Jako nový Pearl Harbor" [1]

False Flag byly použity (s choreografií Katastrofy) operace po mnoho generací az různých důvodů:

  • zabavení dalších pozemků a / nebo přírodních / nerostných zdrojů (domácích i zahraničních)

  • získávání levné pracovní síly

  • ekonomická destabilizace

  • vojenská vylidňování domorodých obyvatel

  • zničení náboženských nebo politických ideologií

  • ustavení politické tyranie nebo puč (jak se zkušenostmi po 9 / 11with zřízení Patriot Act a ministerstva vnitřní bezpečnosti)

  • napomáhat údajně ohrožoval spojence

  • chránit americké občany žijící v zahraničí

Foundational faktor ve většině všech operací falešných vlajkových je zavedení větších omezení na celém světě obytných populací za účelem provedení internacionalismus či globalismus, dříve známý jako utopického Nového světového řádu pod vedením elitní hierarchie.

Falešné katastrofy vlajka patří,

  • teroristické útoky

  • Zavraždění politických vůdců

  • "přírodní katastrofy

  • průmyslové "nehody"

  • ozbrojené útoky proti občanům (Waco, Ruby Ridge, Kent State)

  • ekonomické útoky v podobě ekonomických dopravních nehod, jako je 1929 nebo více nedávno bankéř záchrany, a to jak masivní přerozdělování podvody

. Převládajícím rysem všech těchto okolností, ať už člověkem nebo "přírodní", je přenos zavinění následuje předvídatelný zneužívání vládní jakýchkoliv a všech okolností

Falešné operace vlajky manipulovat jednotlivce, a to buď napálí nebo dobře placená, kvalifikovaní dělníci - kdo vydávat za domnělý nepřátelské agresory. Letadlech nebo lodích jsou buď maskovaný skrýt svou identitu nebo označena takovým způsobem, aby se zmást svědky. Operace je compartmentally konstruována takovým způsobem, že jedinci podílet na malé části podniku, aniž by věděl celý rozsah operace.

Po faktu, jejich ochotni ale neopatrné účast by mohla pojistit své mlčení.

Falešné operace vlajka zrychlil po vzniku vládních zpravodajských agentur, stejně jako CIA, opět z popudu soukromých zájmů s připravené pomoci médií, kteří zavádějí falešné vede k udržení apriorní titulní příběh.

Falešný operace vlajka, kde jsou nevinní lidé zavražděni vždy dodává záminku pro vojenské invaze kde ještě zabíjení dochází včetně neopatrné amerických vojáků, kteří se domnívají, že bojují za svou zemi. Ambrose Pierce , Satirik a tvůrce The Devil slovníku definovaný politice jako ,

"A spor zájmů maskující se jako soutěž principů, na řízení veřejných záležitostí pro soukromý prospěch." [2]

VICE-False Flag Operations