Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #11185 "To je to, co chce Západ. - Al-Káidy a extremistické síly, které řídí celý region"

2016-09-25 09:53

"To je to, co chce Západ. - Al-Káidy a extremistické síly, které řídí celý region"

Mukdad tvrdí, že teroristické skupiny bombardování a bitvy vedené ve kterém civilistů v křížové palbě.

Zatímco nevinné Syřané jsou zabiti teroristickými skupinami, zmatek roste v souvislosti se záměrem za ním. Prostě se zdají být agitátoři, kteří Přímé násilí vyvíjet tak existuje násilí.

Ačkoliv zdarma syrská armáda a syrský režim souhlasil s mírem, jak byla zprostředkována Annanem, poslán do zvláštního zástupce OSN pro Sýrii Ligy arabských států, většina zprávy říkají ze zničených oblastí opak.

Později tento týden přijala Rada bezpečnosti OSN se bude diskutovat o připomínky Pan Ki-mun a poslechu zprávy Kofiho Annana mezinárodních zprostředkovatelů Spojených národů. Annan bude mluvit před jeho návštěvy regionu přes násilí v Sýrii a zavést jeho šestibodový mírový plán.

Mírová šestibodový plán zahrnuje odstranění vojenské přítomnosti všech stran a zbraně z měst, vytvoření Überwachungkremiums (pravděpodobně . OSN) a usnadnění jednání mezi syrskou vládou a opozicí

Annan doufá moc pomoci Sýrii v kontrolovaném "politické transformace."

Obamova administrativa má vážné pochybnosti, zda Annan plán přichází k uskutečnění, a obvinil syrský prezident bašár al-Assad vzít v úvahu podmínky stanovené Annan v podmínkách září příliš málo. Rostoucí násilí opozice je také považován za důkaz, že Annan boje nemůže dokončit. Susan Rice, americký velvyslanec při OSN, řekl, že z podporovaných teroristů NATO by se provádět další útoky, by prezident bašár Asad neodstoupil. Rice vysvětluje: