Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#11151 Donald Trump odhalil v New Yorku svoji vizi „New America“ a potvrdil, že je nepřítelem globalistů.

2016-09-22 14:34

VIDEO: Donald Trump odhalil v New Yorku svoji vizi „New America“ a potvrdil, že je nepřítelem globalistů. Jeho projev před americkými národními elitami vstoupí do dějin! [CZ Titulky]

Donald Trump měl 15. 9. 2016 zásadní a dost možná nejdůležitější projev svého života. Na půdě The Economic Club of New York přednesl před americkými národními elitami svoji odvážnou vizi nového systému vlády USA a společenského vývoje, který ihned vzápětí novináři překřtili na „New America“, která brutálně odchyluje dosavadní americkou politiku od politiky Pax Americana a zejména od globalismu. Donald Trump se v projevu ostře vymezil proti globalismu, nenechal na globalizaci nit suchou a obvinil globalizaci za hlavního viníka nezaměstnanosti v USA, za viníka chudnutí amerických rodin, za úpadek americké ekonomiky, za ztrátu amerického snu. Zmínil závislost USA na ropě z arabských zemí, které používají získané dolary k tomu, aby financovali teroristy právě proti USA. Věnoval se migraci a tomu, že Barack Obama slíbil, že v roce 2017 přijmou USA celkem 110,000 uprchlíků, a že Hillary Clinton slíbila, že toto číslo v případě svého zvolení zvedne pětinásobně! Více o jejím plánu 

VICE-VIDEO: Donald Trump odhalil v New Yorku svoji vizi „New America“ a potvrdil, že je nepřítelem globalistů. Jeho projev před americkými národními elitami vstoupí do dějin! [CZ Titulky]

VICE-GLOBAL MILITARIZMUS

VICE-CIA a média - 50 Fakta svět potřebuje vědět


Nepřihlášený uživatel

#11152 ZLOČINA ORGANIZACE V USA CIA

2016-09-22 14:36

ZLOČINA ORGANIZACE V USA CIA

VICE-CIA the central inteligence odhalení


Nepřihlášený uživatel

#11153 US destabilizace Sýrie

2016-09-22 15:03

US destabilizace Sýrie

Ve své podpoře VICE-svržení Asada tím, že pomáhá syrské rebely, mnoho z jehož věrnost existují ve stavu toku a kteří přeběhl k ISIS USA v podstatě umožnila ISIS stoupat a převzít velení východní Sýrii.

I když můžete tvrdit, že Washington pravděpodobně dělal ne přímo paže a trénovat ISIS, to však usnadnit a podpořit chaosu scénář, kde ISIS se mohl zvýšit na vrcholu hierarchie džihádu.

Je ironií, že v roce 2010, Assad VICE-nabídl pomoc USA ve válce proti rebelům Takfiri působících na irácko-syrské hranice. Assad vláda bojovala džihádisty po celá desetiletí a pokládají "odborníci" na záležitost.

USA odmítly a v roce 2011, oni ozbrojené džihádisté ​​místo sesadit Asada.

Poznámky k zapojení USA

 Myslím, že je nutné shrnout, jak USA pomohl srážet tuto krizi:

 

  1. Jejich invazi do Iráku, čímž narušil rovnováhu sil tam a opouštět vakuum vyplní Zarkávího a JTJ

  2. Oni držel se politiky sektářského rozděl a panuj, tak účinně zřízení sektářské vojenské hranice v Iráku, pokud současně vyzbrojen sunnitské kmeny vedle šíitské-ovládal centrální vlády

  3. Útok na Libyi, které svrhly Kaddáfího vytvořil vzestup džihádistů tam a následný příliv zbraní do Sýrie, která podpořen ISIS

  4. Americká podpora povstaleckých skupin v Sýrii narušena Asada, který byl baštou proti Džihádismus v regionu, opět posílit ISIS

VICE-HISTORIE ISLAMSKEHO STATU


Nepřihlášený uživatel

#11154 Výpoveď bývalého vysokopostaveného člena Al-Kájdy, ktorá vnáša poriadok do udalostí na Blízkom vých

2016-09-22 15:09

Výpoveď bývalého vysokopostaveného člena Al-Kájdy,
ktorá vnáša poriadok do udalostí na Blízkom východe.

VICE-Spojenectvo USA - ISIS (ISIL) odhalené


Nepřihlášený uživatel

#11155 Středoškolské volby nanečisto

2016-09-22 18:30

Středoškoláci v Olomouckém kraji volili nanečisto v nadcházejících krajských volbách a výsledek jest následující:

1. ANO 2011 12,53 %

2. SPD+SPO 12,30 %

3. Piráti, Změna, ProRegion 10,92 %

4. DSSS 9,95 %

5. NE ILEGÁLNÍ IMIGRACI 9,86 %

Zdroj: Středoškoláci si vyzkoušeli volby do krajských zastupitelstev nanečisto

Jsem vcelku spokojený, politické mrtvoly typu ČSSD, ODS, KSČM, TOP09, KDU-ČSL si ani neškrtly, jen první dvě místa bych prohodil.


Nepřihlášený uživatel

#11156 Re: Středoškolské volby nanečisto

2016-09-23 07:27

#11155: - Středoškolské volby nanečisto 

Vidím to podobně. Když opomenu vámi zmiňované kolaboranty z dinosauřích partají typu ČSSD, ODS, KSČM, TOP 09, lidovci, zbude mě pár jakžtakž volitelných stran. Ne že by to bylo nějaké terno, ale při té vší bídě se naskytuje pár volitelných variant.

1) Blok proti islámu přináší jen své řešení ohledně přistěhovalecké krize, navíc po odchodu docenta Konvičky je to jen troska. Úsvit po odchodu Okamury kromě toho, že neví jak se jmenovat (Úsvit přímé demokracie, nyní Úsvit národní koalice), neví ani, co přesně má napsané ve svém politickém programu, kdy se hnutí staví proti islámu a její předseda Ladinský otevřeně říká, že islám není špatný. Úsvit se jen vezl na růstu Konvičky a jeho Bloku.

2) Pak tady máme radikální uskupení typu Národní demokracie, Dělnická strana, zmrtvýchvstalé Sládkovce, všelijaké Patrioty apod. No nebylo by na škodu, kdyby se dostali určitou měrou do zastupitelstev a mohli se stát rozhodovacím jazýčkem na misce vah, ale popravdě si nedokážu představit situaci, že by tito lidé s úzkým omezeným vnímáním světa někde vládli, jakkoliv mi jsou jejich názory sympatické.

3) Svobodní přináší s sebou možnosti rozsáhlejších referend, ale ne úplnou přímou demokracii. Ovšem euroskepticismus pana Macha je opravdu sympatický.

4) Z neparlamentní opozice však u mě vítězí SPD Tomia Okamury, protože přináší podle mě úplnou přímou demokracii, odvolatelnost a trestní odpovědnost politiků. Dále s sebou přináší referandum o setrvání v Evropské unii a NATO.

5) Přímou demokracii také hlásá Česká pirátská strana, ale její jádro zmatených anarchistů a volnomyšlenkářů složené ze zastánců hromadného přistěhovalectví z Předního východu, je pro mě a věřím, že pro většinu obyvatel ČR nevolitelné.


Nepřihlášený uživatel

#11157 Re: Re:

2016-09-23 08:25

#11146: - Re:  

 Petice o zákazu práva Sharia je zde. Pokud Vám není lhostejný osud naší zemi a povznesete se nad nějaké malichernosti, podepište prosím obě dvě:

http://www.petice24.com/zakaz_uplatovani_prava_aria_na_uzemi_eske_republiky

Dan Mach

#11158 EU - prozatím to nejlepší řešení pro Evropu

2016-09-23 22:28

Evropská unie včetně svých předchůdců je prozatím jediné řešení, které přineslo Evropě dlouhodobý mír, demokracii a bohatství. Jsem rád, že jsme součástí tohoto spolku a určitě budu vždy proti lidem typu (Pi)Tomia Okamůry, kteří se snaží získat politické (a potenciálně finanční) body z toho, že něco bourají a nenabízí žádnou smysluplnou alternativu.

Kazatel

#11159 Rozhovor s Bašárem Asadem, ve kterém obvinil USA z koordinace jejich náletu a pozemního útoku ISIL

2016-09-24 01:08

VIDEO: Rozhovor s Bašárem Asadem, ve kterém obvinil USA z koordinace jejich náletu a pozemního útoku ISIL proti pozicím syrské armády! [CZ Titulky]

Syrský prezident Bašár Asad poskytl v Damašku rozhovor agentuře AP, která se zajímala především o jeho názor na americké bombardování syrských pozic na východě země u města Deir ez-Zor a také na útok proti humanitárnímu konvoji Červeného půlměsíce, ze kterého vzápětí Washington obvinil Moskvu. Bašár Asad uveřejnil zajímavé podrobnosti o útoku amerických letadel na východě Sýrie. Podle jeho slov vůbec nešlo o omyl, protože celkem 4 americká letadla útočila na rozsáhlé území několika kopců více než jednu hodinu v kruhové formaci a likvidovala syrské opěrné body na kopcích. Když vzdušné údery skončily, jednotky ISILu okamžitě zahájily na vyznačené a předtím Američany bombardované kóty soustředěný útok a po chvíli je dobyly. Celý transkript rozhovoru je anglicky.

VICE-VIDEO: Rozhovor s Bašárem Asadem, ve kterém obvinil USA z koordinace jejich náletu a pozemního útoku ISIL proti pozicím syrské armády! [CZ Titulky]

VICE-Obamův "Falešná válka" proti islámskému státu (ISIS ) - Islámský stát je chráněn Spojenými státy a jejich spojenci

VICE-svržení Asada

Kazatel

#11160 Hillary Clinton má problém s očními nervy a začala šilhat, navíc zrušila projev a fundraiser v Sever

2016-09-24 01:13

VIDEO: Hillary Clinton má problém s očními nervy a začala šilhat, navíc zrušila projev a fundraiser v Severní Karolíně! Trump už má podle průzkumu do Bílého domu blíže!

Globalisté v USA se snaží na poslední chvíli udržet systémovou moc v návaznosti alespoň na výroky prezidenta Obamy v OSN, ale už nyní je naprosto jasné, že Amerika půjde po volbách cestou masivní izolace a bude prosazovat národní obrozenecké (perestrojkové) teze ve stejném rytmu, jako prováděl Vladimir Putin v Rusku po roce 2000. Je proto velmi zajímavé sledovat, jak dva mocenští giganti, Rusko a USA, se dostávají do společného uzavřeného klubu, který odmítá teze NWO globalismu. Obě dvě země jsou jadernými velmocemi, bývalí lídři bipolárně rozděleného světa, obě země zastávají tezi „supreme policy“, tedy politiku nejvyšší svrchovanosti své země, o kterou se nehodlají s nikým dělit, tedy ani s globalisty a jejich nadnárodním řízením. A protože k pádu této politiky v Rusku (a nyní se ukazuje, že i v USA) jen tak brzy nedojde, globalisté se budou muset spokojit s izolací těchto dvou zemí, že se nebudou prozatím podílet na implementaci prvků NWO a počká se na příhodnější dobu, jak obě země přitáhnout zpátky do projektu NWO.

VICE-VIDEO: Hillary Clinton má problém s očními nervy a začala šilhat, navíc zrušila projev a fundraiser v Severní Karolíně! Trump už má podle průzkumu do Bílého domu blíže!

OSN ODHALENÍ

VICE-OSN

VICE-Barack Obama

Kazatel

#11161 Ceny ropy stoupají, reagují na nečekaný další pokles zásob v USA

2016-09-24 01:17

Ceny ropy stoupají, reagují na nečekaný další pokles zásob v USA

Americký vládní úřad pro energetické informace EIA dnes oznámil, že zásoby ropy za týden do 16. září klesly o 6,2 milionu barelů. Analytici přitom čekali růst o 3,4 milionu barelů. Americký ropný institut API v úterý večer uvedl, že zásoby ropy se v uplynulém týdnu snížily o 7,5 milionu barelů. Zásoby ropy v USA, které jsou největším konzumentem ropy na světě, klesly již třetí týden za sebou.

Ceny ropy rostou o zhruba dvě procenta. Reagují tak na nečekaný další pokles zásob ropy ve Spojených státech a na stávku v norském ropném a plynárenském sektoru, která by mohla snížit těžbu ze Severního moře. Cena severomořské ropy Brent kolem 17:22 SELČ vzrostla o téměř dvě procenta na 46,74 dolaru za barel. Americká lehká ropa WTI ve stejnou dobu zdražila o 2,4 procenta na 45,11 USD za barel.

VICE-Ceny ropy stoupají, reagují na nečekaný další pokles zásob v USA

Konečné řešení

Současná finanční krize má vyděsit lidi z celého světa do přijímat světovou vládu.

Výzvy k " Nového světového řádu " a pro "globální řešení pro globální problémy" jsou stále častěji slyšet a přenášeny přes éteru pomocí patolízaly médií v područí globalisti .

  VICE-Globální převrat

Kazatel

#11162 vše o eu fašistech

2016-09-24 01:28

EU manipulacional civilizacie podnecovani svobod a práv lidského stvoření od boha

VICE-Návrat do globalizací a Evropskou unií

VICE-Návrat ke globálnímu Media Control

 

Nacistické kořeny "bruselské EU"

Co jste vždycky chtěli vědět o 'bruselské EU', ale nikdo se neodvážil říct!

VICE-Nacistické kořeny "bruselské EU"


Nepřihlášený uživatel

#11163 Oficiální dokumenty z Kongresu USA a norimberských pro válečné zločiny

2016-09-24 03:31

Oficiální dokumenty z Kongresu USA a norimberských pro válečné zločiny tribunálů jednoznačně ukazují, že druhá světová válka byla nejen připraven, ale i logisticky i technicky usnadnit tím, že největší a nejznámější ropy a drogového kartelu v té době, konkrétně vice-německá IG Farben kartel , který se skládá Bayer, BASF, Hoechst a dalších chemických společností.

Souhrn obžaloby z Norimberku dokazuje, že bez IG Farben, WWII by nemohlo uskutečnit.

Dozvíte se také v této knize, že první světové války, druhý největší tragédii dvacátého století, byl vlastně první pokus o dobytí světa jimi korporátní zájmy.

Navíc poté, co oba tyto vojenské pokusy podmanit Evropu a svět selhal, Oil and Drug Kartel investoval do třetí pokus: ekonomickou a politickou dobytí Evropy pomocí 'bruselské EU'. 

Není proto překvapením, že klíč architekti pro bruselské EU se rekrutovali z řad těch technokratů, kteří již navrženy plány na poválečném Evropě pod kontrolou nacistů / Kartelu koalice.

 Tato kniha vás seznámí s těmito zúčastněnými stranami kartelové dohody - oblečený není ve vojenských uniformách, ale v šedých oblecích - nejznámějším z nich byl Walter Hallstein , první prezident tzv Evropskou komisí. 

Odpověď na otázku, proč jste pravděpodobně neslyšeli o těchto skutečnostech pozemních třást před je jednoduché. Po roce 1945 Kartel investoval stovky miliard dolarů, s jediným cílem: přepsat historii a pokrýt jeho kriminální minulost.

Tento kryt-up, s ohledem na firemních počátků dvě světové války, byl zřejmě podmínkou pro Kartelu třetí pokus - tentokrát přes bruselské EU. - Na dobytí a kontrolu Evropy 

Je zřejmé, že zájmy Cartel doufali, že cement jejich kontrola nad Evropou přes bruselské EU bez těchto temných kořenů nikdy nebyli vystaveni. Nicméně, tento plán selhal. Zveřejnění této knihy a desetitisíců autentických dokumentů odkazuje znamenat, že experiment Brusel EU je u konce.

Žádná demokratická osoba, organizace nebo strana může eventuálně nyní podporuje tento třetí pokus o dobytí Evropy. 

Tato kniha je také jedinečnou příležitostí pro všechny ty politiků a politických stran, kteří byli vylákal do podpory bruselské EU, aniž by věděl jeho pozadí nebo pochopení jeho pravý účel. To zahrnuje 27 hlav států, které podepsaly " viceLisabonskou smlouvu ", přičemž většina z nich nechápal, že jejich podpisy představovala "Povolení zákon" o kartelu a její zúčastněné strany převzít kontrolu nad Evropou.Tito politici a politické strany mají nyní možnost provést kompletní obrat a veřejně odvolat svou podporu modelu Evropy, která byla postavena po desetiletí lží a podvodem. 

Proto vyzýváme vás, čtenáře této knihy, aby přispěly k rozšiřování Tyto důležité informace mezi rodinou, přáteli a kolegy v práci a ve své komunitě. Kromě toho, doporučujeme vám konfrontovat své politické představitele - na místní, regionální, národní i evropské úrovni - s informacemi obsaženými v této knize.

Přitom je třeba naléhat na tyto politiky, aby se volby:

Buď se mohou zavřít oči k pravdě a tím, v důsledku nedbalosti podporovat převzetí Evropy diktatury firemních zájmů, nebo se může jednat na ochranu demokracie a zdraví a života zájmů milionů lidí.

Volba tito politici, aby s ohledem na jejich postavení na bruselské EU bude nejdůležitější rozhodnutí pro své politické kariéry.

Po poslední pokus Kartelu řídit Evropu selhal v roce 1945, jeden z nejpoužívanějších výmluv od jejího politického zainteresované strany bylo, že "nevěděl". Po vydání této knihy, nicméně, žádný politik dnes může dělat takový požadavek na obranu své pokračující podporu pro "bruselské EU '.

Z historického pohledu, co je nejvíce naléhavě zapotřebí teď je pohyb lidí. To je důležité zejména proto, že politici v mnoha zemích Evropy stali se ovlivněny korporátních zájmů Kartelu Oil and Drug; Tak, oni jsou už ne nezávislé obhájci zájmů lidu.

 

Pohyb lidí proto bude jediným garantem svobody, demokracie a nezávislosti pro lidi z obou Británie a Evropy.

 

Přečtěte si celou zprávu (PDF - 11 MB):

 

Dan Mach

#11164 Co je to bibliotecapleyades?

2016-09-24 05:48

Někdo, kdo asi neumí pořádně česky, zavšivil tuto diskusi okopírovanými články z webu bibliotecapleyades. Co je to zač? No vyzkoušejte si to. Články katolíků o tom, že papež František je pramalý křesťan. Články o tom, co bylo ve skutečnosti za útoky z 11. září - no ano, demolice dvou mrakodrapů, jejichž demolici stavební úřad nechtěl povolit. Nebo návod, jak hledat poklady - musíte dojít na určité místo v určitý čas v určitém složení skupiny lidí a věřit, že vás tam nikdo nepřepadne, protože to má být většinou v noci. Nebo články o tom, že cherubíni zmiňovaní v bibli jsou ve skutečnosti Ufouni. O teoriích, kde vlastně ležela Atlantýda nemluvě.

Provozovatel stránek hned na titulní straně upozorňuje, že pravdivost zveřejňovaných informací nekontroluje a lživé nebo  propagandistické příspěvky nevymyzává. Je takovým opakem Wikipedie, kde tato "cenzura" (myšleno ale v dobrém) funguje. Pokud byste hledali příspěvky, které sem sází Kazatel a jiní anonymové, na skutečných informačních serverech je nenajdete, protože tyto informace jsou lživé nebo upravené. Je to takový ten styl "Peroutkova článku Hitler je gentleman". Ten také neexistuje, i když po internetu koluje. Tam se naštěstí autor falzifikátu přiznal. V případě aeronetu nebo bibliotecapleyades asi nelze čekat, že se k tvorbě budou hlásit ruští dezinformátoři.


Nepřihlášený uživatel

#11165 Re: Co je to bibliotecapleyades?

2016-09-24 08:20


Nepřihlášený uživatel

#11166 Re: Co je to bibliotecapleyades?

2016-09-24 09:02

#11164: Dan Mach - Co je to bibliotecapleyades? 

 Proč reaguješ na to když to sou lži hm to asi lži nebudou kolik ti plati Brusel za šiřeni propagandy a lží lidem TROLLE!!!!a problem je že to nejsou ruské informace ovce co nema vlastni hrdost nikde žadné dukaze jsem do ted nevidel!!!tak jdi do p....... 

VICE-MEDIA propagandě

Ty jsou lhal vládou USA. Jsou to pomocí podvod přimět vás, aby se vzdal své svobody, peníze a životy svých dětí k falešným " VICE-války proti teroru ".

 

 

Kazatel

#11167 Ten, který přišel z nebe, je nade všechny. 32Svědčí o tom, co viděl a slyšel

2016-09-24 12:58

Ten, který přišel z nebe, je nade všechny. 32Svědčí o tom, co viděl a slyšel, ale jeho svědectví nikdo nepřijímá.

 

Počátky porodních bolestí MATOUŠ 24-Globalizace a uznani Islamu jako boha ASSISI a Papež sjednocuje všechna naboženstva aj ty které ctí demony Zjeveni Janovo 12-13

 

1Tehdy Ježíš odešel z chrámu. Cestou k němu přistoupili jeho učedníci, aby mu ukázali chrámové stavby. 2On jim ale řekl: „Vidíte to všechno? Amen, říkám vám, že tu nezůstane kámen na kameni. Všechno bude zbořeno.“3Když se pak posadil na Olivetské hoře, přistoupili k němu učedníci o samotě. „Řekni nám, kdy to bude?“ ptali se. „Jaké bude znamení tvého příchodu a konce světa?“4Ježíš jim odpověděl: „Dávejte pozor, aby vás někdo nesvedl. 5Mnozí přijdou pod mým jménem se slovy: ‚Já jsem Mesiáš‘ a svedou mnohé. 6Až uslyšíte válečný hluk a zprávy o válkách, hleďte, abyste se nestrachovali. Musí to přijít, ale to ještě nebude konec. 7Národ povstane proti národu a království proti království a na různých místech vypuknou hladomory a zemětřesení. 8To všechno jsou jen počátky porodních bolestí.Tehdy vás budou trápit a zabíjet a kvůli mému jménu vás budou nenávidět všechny národy. 10Tehdy mnozí odpadnou a budou se vzájemně zrazovat a nenávidět 11a povstane mnoho falešných proroků a svedou mnohé.12A protože se rozšíří špatnost, láska mnohých vychladne. 13Kdo však vytrvá až do konce, bude zachráněn.14Toto evangelium o Království bude kázáno po celém světě na svědectví všem národům. A potom přijde konec.“
 
Poznáte je po ovoci MATOUŠ 7!!!
 
13„Vcházejte těsnou branou. Prostorná brána a široká cesta vede do záhuby a kdekdo tudy kráčí. 14Těsná brána a úzká cesta však vede k životu a málokdo ji nachází.
15Dávejte si pozor na falešné proroky, kteří k vám přicházejí v ovčím rouše, ale uvnitř jsou to draví vlci.16Poznáte je po jejich ovoci. Sklízejí se snad hrozny z trní a fíky z bodláčí? 17Tak tedy každý dobrý strom nese dobré ovoce a špatný strom nese zlé ovoce. 18Dobrý strom nemůže nést zlé ovoce, stejně jako špatný strom nemůže nést dobré ovoce. 19Každý strom, který nenese dobré ovoce, bývá vyťat a vhozen do ohně. 20A tak tedy: poznáte je po jejich ovoci.21Ne každý, kdo mi říká ‚Pane, Pane‘, vejde do nebeského království, ale ten, kdo koná vůli mého Otce v nebesích. 22Mnozí mi v onen den řeknou: ‚Pane, Pane, copak jsme ve tvém jménu neprorokovali? Nevymítali jsme ve tvém jménu démony? Nedělali jsme ve tvém jménu mnoho zázraků?‘ 23A tehdy jim jasně řeknu: ‚Nikdy jsem vás neznal. Odejděte ode mě vy, kdo pácháte zlo!‘
24Každý, kdo slyší tato má slova a plní je, bude podobný moudrému muži, který postavil svůj dům na skále.25Pak padl déšť, přišly záplavy, strhly se vichřice a udeřily na ten dům, ale ten nespadl, protože byl založen na skále. 26Každý, kdo slyší tato má slova a neplní je, bude však podobný bláznu, který svůj dům postavil na písku.27Pak padl déšť, přišly záplavy, strhly se vichřice a udeřily na ten dům, a ten spadl a jeho pád byl hrozný.“
28Když Ježíš dokončil tuto řeč, zástupy žasly nad jeho učením. 29Učil je totiž jako ten, kdo má zmocnění, a ne jako znalci Písma.
 
Kazatel 8:8,9;
Není člověka panujícího nad větrem tak, že by zadržel vítr, nikdo nemá pravomoc nade dnem smrti, nemůže se vyhnout boji. A ničemnost nepomůže těm, kdo ji páchají. Tohle všechno jsem viděl, když jsem obrátil svou pozornost k veškerému dílu, které se konalo pod sluncem: Čas, kdy člověk panoval nad člověkem k jeho škodě.
 
Jan 3
Kdo přichází shůry, je nade všechny; kdo je ze země, je pozemský a mluví pozemské věci. Ten, který přišel z nebe, je nade všechny. 32Svědčí o tom, co viděl a slyšel, ale jeho svědectví nikdo nepřijímá. 33Kdo přijímá jeho svědectví, zpečetil to, že Bůh je pravdomluvný. 34Ten, kterého poslal Bůh, mluví Boží slova, neboť Bůh dává Ducha bez omezení. 35Otec miluje Syna a všechno dal do jeho rukou. 36Kdo věří v Syna, má věčný život; kdo Synu nevěří, nespatří život, ale zůstává na něm Boží hněv.
 
„Křesťané uplynulých generací světili neděli v domnění, že světí Biblickou sobotu. I dnes jsou upřímní křesťané ve všech církvích, církev římskokatolickou nevyjímaje, kteří jsou plně přesvědčenni o tom, že neděle představuje Bohem stanovenou sobotu. Bůh přijímá jejich poctivý úmysl a věrnost. Ale až bude svěcení neděle vynucováno zákonem, dostane se světu světla o závazné pravosti soboty. Kdo ještě potom bude přestupovat Boží přikázání a bude se řídit nařízením  římské moci, vzdá větší poctu  papežství, než Bohu. Bude se klanět Římu a moci, vynucující dodržování římského nařízení.

Až lidé zavrhnou ustanovení, které Bůh dal na důkaz své moci, uznají místo toho znamení nadvlády Říma. Tím přijmou znamení poslušnosti k Římu, „Znamení šelmy“. Ale lidé obdrží „znamení šelmy“ teprve tehdy, budou-li trvat v přestoupení i potom, až budou jasně poučeni. Pak se budou muset rozhodnout pro přikázání lidí anebo pro přikázání Boží.“

„Až protestantismus podá přes propast ruku Římu, až si jako stát podáme ruce se spiritismem, vznikne trojí spojení. Až naše země (jsou míněny USA, poznámka pěekladatele) zavrhne veškeré zásady konstituce protestantské a republikánské vlády a umožní šíření papežské falše a klamu, poznáme, že nastala doba satanova zázračného působení a doba konce.“

„Vynucování svěcení neděle ve Spojených státech bude znamenat uctívání šelmy a jejího obrazu.“ To už bude znamenat pád Babylona.

Božím protikladem klanění se šelmě a jejímu obrazu je odraz Božího obrazu v duši a v životě.
Doba zkoušky se rychle blíží. Musíme se připravit již dnes.
„Až lidé nahradí Boží zákon, zákony lidskými a budou přednostně uznávat projev autority člověka – neděli místo Biblické soboty, bude to znamenat poslední jednání dramatu.“
„Lidu Spojených států se dostalo velké přednosti. Ale až omezí náboženskou svobodu, vzdá se protestantismu a dostane tvář papežství, dovrší se míra jeho viny a odpadnutí národa bude zaznamenáno v nebeských knihách. Důsledkem toho odpadnutí bude záhuba národa.“

Až se Amerika, země náboženské svobody, spojí s papežstvím a bude lidi nutit ke svěcení nepravé soboty bez ohledu na svědomí, zařídí se lidé všech zemí světa podle jejího příkladu.“
Po vzoru USA se zařídí i ostatní národy. Tato země sice povede, ale stejná krize přijde na náš lid i v jiných státech světa.“
„Duchařská hnutí budou tvrdit, že je poslal Bůh, aby přesvědčila přestupníky neděle o jejich omylu. Budou zdůrazňovat, že zákony země je nutno dodržovat jako zákony Boží. Budou naříkat nad velkou zkažeností světa a budou opakovat učení nepravých učitelů, že morální úpadek je způsoben znesvěcením  neděle. Ti, kteří nepřijmou toto poselství zakusí velký hněv.
Církev použije světské moci a v tomto díle se spojí papeženci a protestanty. Až bude hnutí ve prospěch neděle silnější a upevněné, bude vydán zákon proti těm, kteří ostříhají přikázání. Bude jim vyhrožováno pokutami a vězněním. Některým bude nabídnuto vlivné postavení, jiným odměny a výhody, jen aby se vzdali své víry.“

Velká zkouška
„Až bude Boží zákon potupen, bude církev vytříbena ohnivými zkouškami. Větší část věřících, než předpokládáme, bude věnovat pozornost svůdným duchům a ďábelským učením.“
„Milí bratři a sestry. Uvědomujete si, že vaše spasení je právě tak jako spasení ostatních lidí závislé na tom, jak se připravíte na soužení, které nás čeká?“
„Vždyť všichni ti, kteří se dávají vést Duchem Božím, jsou synové Boží.“ (Řím 8,14)
„Pán mi jasně ukázal, že obraz šelmy bude vytvořen před ukončením doby milosti. Má to být pro lid Boží velká zkouška, která rozhodne o jeho věčném osudu.“
„Vichřice se blíží. Velká část těch, kteří zdánlivě věří, v trojandělské poselství, není žel posvěcena poslušností pravdy. Tito lidé odejdou a připojí se k protivníkům.“
Je možné, že v této době bude satan vystupovat jako Kristus.
„Jsme varováni, že satan bude v posledních dnech působit pomocí znamení a lživých zázraků.
Bude v tom pokračovat až do ukončení doby milosti, aby mohl tvrdit, že není andělem temnosti, ale světla.“
„V té době dojde v církvi k oddělení zlata od strusky. Pravá zbožnost se bude jasně lišit od zdání a pozlátka. Nejedna hvězda, jejíž lesk obdivujeme, zajde v temnotě.“
Ti, kteří odpadnou v době soužení, budou v zájmu vlastního bezpečí vydávat křivé svědectví a zradí své bratry. Kristus nás před tím varoval, abychom nebyli překvapeni nepřirozeným, krutým jednáním těch, kteří zavrhnou světlo.“

Zdroj-DOBAKONCE.CZ

VICE-Baptistický kazatel přijal SOBOTU za SEDMÝ DEN - Reggie Whiddon

VICE-HYBRIDI MEZI LIDMA DOKUMENTY A DNA MUTACÍ


Nepřihlášený uživatel

#11168 Proč by měla EU tolerovat americký diktát?SS?

2016-09-24 14:01

VICE-[AE News] Putin: Proč by měla EU tolerovat americký diktát? [CZ Titulky]

CO TV ZATAJILA 

VICE-Neodkladné prohlášení V.V. Putina celému světu - 22.02.2016 Titulky

PUTIN ZRADIL NWO TAK JE VYHLAŠEN ZA TYRANA A VRAHA ZATIM CO USA PROLILO TOLIK KRVE OD VALEK  1-2 PLUS AJ HITLERA OBRATILA NA POLSKO SE ZISKEM PULKY SVĚTA

VICE-Vladimir Putin Světový řád: nová pravidla nebo hra bez pravidel? Valdaj 2014 - Diskuse titulky CZ


Nepřihlášený uživatel

#11169 projev Putina na konferenci v Mnichově NWO

2016-09-24 14:33

projev Putina na konferenci v Mnichově , programová reč - Putin ,.....tento muž se Vám ne líbí , nebo, náhodou, se libí.... ale dokáže stát sám před sálem svých výhradních nepřítelů a říkat jim do oči pravdu...

TÍM ZAČAL PUČ NA RUSKO POD FALEŠNOU VLAJKOU

VICE-Proslulý projev Putina na konferenci v Mnichově arc

VICE-False Flag Operations - hlavný súbor

UTOKY POD FALEŠNOU VALAJKOU 

  • Oklahoma město bombardovat

  • 9/11

  • Londýn 7/7 bombardování

  • vlakové pumového útoku v Madridu

  • Usáma bin Ládin snímání / Death

  • 2011 Norsko Útoky

  • Charlie Hebdo

  • boston bombardování

  • Sandy Hook

  • JFK

  • RFK

  • MLK

  • Pearl Harbor

  • Lusitania

  • USS Maine

  • Tonkinském zálivu

  • USS Liberty

  • střelba Aurora CO

  • kostel střelba Charleston

  • Tucson (AZ) střelba

  • Port Arthur, AUS,

... všechny velmi reálné iluze. Účelem tohoto článku je rozebrat falešné události vlajky do jejich částí, rozebírat je. Přitom pak vytvořit šablonu o tom, jak ke studiu událost a určit, zda se jedná o falešnou vlajkou. Normálně, když si člověk myslí, nebo mluví o falešnou vlajkou případě, že jsou s odkazem na Main Event.

Tato prezentace je o celé operace nebo plánu, jehož Main Event je ale jedné straně.

Poznámka : To, co následuje, je však krátký nebo shrnutí mnohem většího projektu. Já jsem toto vysílání ke komunitě zeširoka se inspirovat ostatní, aby proměnit tuto plnohodnotného projektu, který by mohl obsahovat webové stránky, prezentace (video) a knihu.

Další podrobnosti lze nalézt na konci tohoto článku.

VICE-Stručná história falošnou vlajkou Terror


Nepřihlášený uživatel

#11170 False Flag Operations NWO 2016-2030 Z.J-12-13-

2016-09-24 15:20

False Flag Operations NWO 2016-2030

VICE-False Flag Terror - Historický přehled

VICE-False Flag Operations


Nepřihlášený uživatel

#11171 False Flag Operations

2016-09-24 15:27

Foundational faktor ve většině všech operací falešných vlajkových je zavedení větších omezení na celém světě obytných populací za účelem provedení internacionalismus či globalismus, dříve známý jako utopického Nového světového řádu pod vedením elitní hierarchie.

Falešné katastrofy vlajka patří,

  • teroristické útoky-SYRIE,LYBIE,IRAK,IRAN,UKRAJINA,EVROPA,AFRICA,ATD

  • Zavraždění politických vůdců-KADDAFIHO,HUSAJNA,JFK,B.ASAD

  • "přírodní katastrofy

  • průmyslové "nehody"

  • ozbrojené útoky proti občanům (Waco, Ruby Ridge, Kent State)

  • ekonomické útoky v podobě ekonomických dopravních nehod, jako je 1929 nebo více nedávno bankéř záchrany, a to jak masivní přerozdělování podvody-TURECKO,NEMECKO,PAŘIŽ,ATD

. Převládajícím rysem všech těchto okolností, ať už člověkem nebo "přírodní", je přenos zavinění následuje předvídatelný zneužívání vládní jakýchkoliv a všech okolností

Falešné operace vlajky manipulovat jednotlivce, a to buď napálí nebo dobře placená, kvalifikovaní dělníci - kdo vydávat za domnělý nepřátelské agresory. Letadlech nebo lodích jsou buď maskovaný skrýt svou identitu nebo označena takovým způsobem, aby se zmást svědky. Operace je compartmentally konstruována takovým způsobem, že jedinci podílet na malé části podniku, aniž by věděl celý rozsah operace.

Po faktu, jejich ochotni ale neopatrné účast by mohla pojistit své mlčení.

Falešné operace vlajka zrychlil po vzniku vládních zpravodajských agentur, stejně jako CIA, opět z popudu soukromých zájmů s připravené pomoci médií, kteří zavádějí falešné vede k udržení apriorní titulní příběh.

Falešný operace vlajka, kde jsou nevinní lidé zavražděni vždy dodává záminku pro vojenské invaze kde ještě zabíjení dochází včetně neopatrné amerických vojáků, kteří se domnívají, že bojují za svou zemi. Ambrose Pierce , Satirik a tvůrce The Devil slovníku definovaný politice jako ,

"A spor zájmů maskující se jako soutěž principů, na řízení veřejných záležitostí pro soukromý prospěch." [2]

VICE-False Flag Operations


Nepřihlášený uživatel

#11172 Re: Umírnění vzbouřenci se v Sýrii pustili do amerických vojáků: Povraždíme vás!

2016-09-24 17:39

#11130: Xenofob obecný - Umírnění vzbouřenci se v Sýrii pustili do amerických vojáků: Povraždíme vás! 

 Nevytýkali ještě před pár měsíci ušáci Rusům, že neútočí jenom proti IS, ale i proti "umírněným" vzbouřencům?? A dneska tihle umírnění teroristé začínají pořádat hony na ušáky!!! Tedy na své ochránce! To je teda gól!!

Ale dobře amíkům tak, nepoučili se. Usámu si také nejprve vychovali a ten jim potom zatápěl, až se jim od zádele kouřilo. Jak oni to jenom dělají, že na co sáhnou, to pohnojí...??


Nepřihlášený uživatel

#11173 Re: Orbán: Brusel žene Evropu do civilizační katastrofy

2016-09-24 20:15

#11059: Vlastenec - Orbán: Brusel žene Evropu do civilizační katastrofy 

 Je staletým historickým údělem Maďarů bránit Evropu před muslimskou invazí. Fandím Maďarům a jsou mi sympatičtí, že se nikdy v historii nepodělali před ničím a nikým. Tedy ani před Osmany, ani před Habsburky, Stalinisty a dnes před příkazy poskoků USA v Bruselu. Jedině Maďaři se chovají zodpovědně a dodržují závazky na ochranu hranic Schengenu. Maďaři a jejich vedení jsou jediný národ v Evropě, který se v nastalé situaci s tzv. migranty orientuje a dělá rozumná, účinná a rychlá opatření. Ostatní státy porušují daná pravidla a na vlně naivního pseudohumanismu ohrožují nestabilitou a nebezpečím potenciálního nebezpečí celou Evropu. To co dělají Maďaři měla EU už dávno udělat v Řecku, nebo snad doufají, že ten příliv ustane? Přesně naopak! Vždyť ještě ani pořádně nezačal, jen co jim tam příbuzní, kteří se tu už usadili pošlou peníze z kapesného, přijdou další a další vlny. Závidím Maďarům, že mají vládu, která se je snaží chránit. Musí být úžasné, když jsou obyčejní lidé ve shodě se svojí vládou. Samozřejmě mimo určitého procenta pomatených sluníčkářů. Myslím že by mohl Viktor Orbán brzy nahradit pomateného kačera Donalda Tuska.

Dan Mach

#11174 Re: Re: Co je to bibliotecapleyades?

2016-09-24 20:34

#11166: - Re: Co je to bibliotecapleyades? 

 Proč se nenaučíš čééééésky, ty ubohý východní agente.

Trolove Havlojdi a idioti pochází z Prahy Jungmanové ulice

#11175 Re: Re: Re: Co je to bibliotecapleyades?

2016-09-25 04:05

#11174: Dan Mach - Re: Re: Co je to bibliotecapleyades? 

 proč si kolaborant hraje na Čecha TAHNI s petice trolle!!!!