Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#11155 Středoškolské volby nanečisto

2016-09-22 18:30

Středoškoláci v Olomouckém kraji volili nanečisto v nadcházejících krajských volbách a výsledek jest následující:

1. ANO 2011 12,53 %

2. SPD+SPO 12,30 %

3. Piráti, Změna, ProRegion 10,92 %

4. DSSS 9,95 %

5. NE ILEGÁLNÍ IMIGRACI 9,86 %

Zdroj: Středoškoláci si vyzkoušeli volby do krajských zastupitelstev nanečisto

Jsem vcelku spokojený, politické mrtvoly typu ČSSD, ODS, KSČM, TOP09, KDU-ČSL si ani neškrtly, jen první dvě místa bych prohodil.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#11156 Re: Středoškolské volby nanečisto

2016-09-23 07:27:07

#11155: - Středoškolské volby nanečisto 

Vidím to podobně. Když opomenu vámi zmiňované kolaboranty z dinosauřích partají typu ČSSD, ODS, KSČM, TOP 09, lidovci, zbude mě pár jakžtakž volitelných stran. Ne že by to bylo nějaké terno, ale při té vší bídě se naskytuje pár volitelných variant.

1) Blok proti islámu přináší jen své řešení ohledně přistěhovalecké krize, navíc po odchodu docenta Konvičky je to jen troska. Úsvit po odchodu Okamury kromě toho, že neví jak se jmenovat (Úsvit přímé demokracie, nyní Úsvit národní koalice), neví ani, co přesně má napsané ve svém politickém programu, kdy se hnutí staví proti islámu a její předseda Ladinský otevřeně říká, že islám není špatný. Úsvit se jen vezl na růstu Konvičky a jeho Bloku.

2) Pak tady máme radikální uskupení typu Národní demokracie, Dělnická strana, zmrtvýchvstalé Sládkovce, všelijaké Patrioty apod. No nebylo by na škodu, kdyby se dostali určitou měrou do zastupitelstev a mohli se stát rozhodovacím jazýčkem na misce vah, ale popravdě si nedokážu představit situaci, že by tito lidé s úzkým omezeným vnímáním světa někde vládli, jakkoliv mi jsou jejich názory sympatické.

3) Svobodní přináší s sebou možnosti rozsáhlejších referend, ale ne úplnou přímou demokracii. Ovšem euroskepticismus pana Macha je opravdu sympatický.

4) Z neparlamentní opozice však u mě vítězí SPD Tomia Okamury, protože přináší podle mě úplnou přímou demokracii, odvolatelnost a trestní odpovědnost politiků. Dále s sebou přináší referandum o setrvání v Evropské unii a NATO.

5) Přímou demokracii také hlásá Česká pirátská strana, ale její jádro zmatených anarchistů a volnomyšlenkářů složené ze zastánců hromadného přistěhovalectví z Předního východu, je pro mě a věřím, že pro většinu obyvatel ČR nevolitelné.