Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Kazatel

/ #11160 Hillary Clinton má problém s očními nervy a začala šilhat, navíc zrušila projev a fundraiser v Sever

2016-09-24 01:13

VIDEO: Hillary Clinton má problém s očními nervy a začala šilhat, navíc zrušila projev a fundraiser v Severní Karolíně! Trump už má podle průzkumu do Bílého domu blíže!

Globalisté v USA se snaží na poslední chvíli udržet systémovou moc v návaznosti alespoň na výroky prezidenta Obamy v OSN, ale už nyní je naprosto jasné, že Amerika půjde po volbách cestou masivní izolace a bude prosazovat národní obrozenecké (perestrojkové) teze ve stejném rytmu, jako prováděl Vladimir Putin v Rusku po roce 2000. Je proto velmi zajímavé sledovat, jak dva mocenští giganti, Rusko a USA, se dostávají do společného uzavřeného klubu, který odmítá teze NWO globalismu. Obě dvě země jsou jadernými velmocemi, bývalí lídři bipolárně rozděleného světa, obě země zastávají tezi „supreme policy“, tedy politiku nejvyšší svrchovanosti své země, o kterou se nehodlají s nikým dělit, tedy ani s globalisty a jejich nadnárodním řízením. A protože k pádu této politiky v Rusku (a nyní se ukazuje, že i v USA) jen tak brzy nedojde, globalisté se budou muset spokojit s izolací těchto dvou zemí, že se nebudou prozatím podílet na implementaci prvků NWO a počká se na příhodnější dobu, jak obě země přitáhnout zpátky do projektu NWO.

VICE-VIDEO: Hillary Clinton má problém s očními nervy a začala šilhat, navíc zrušila projev a fundraiser v Severní Karolíně! Trump už má podle průzkumu do Bílého domu blíže!

OSN ODHALENÍ

VICE-OSN

VICE-Barack Obama