Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #11163 Oficiální dokumenty z Kongresu USA a norimberských pro válečné zločiny

2016-09-24 03:31

Oficiální dokumenty z Kongresu USA a norimberských pro válečné zločiny tribunálů jednoznačně ukazují, že druhá světová válka byla nejen připraven, ale i logisticky i technicky usnadnit tím, že největší a nejznámější ropy a drogového kartelu v té době, konkrétně vice-německá IG Farben kartel , který se skládá Bayer, BASF, Hoechst a dalších chemických společností.

Souhrn obžaloby z Norimberku dokazuje, že bez IG Farben, WWII by nemohlo uskutečnit.

Dozvíte se také v této knize, že první světové války, druhý největší tragédii dvacátého století, byl vlastně první pokus o dobytí světa jimi korporátní zájmy.

Navíc poté, co oba tyto vojenské pokusy podmanit Evropu a svět selhal, Oil and Drug Kartel investoval do třetí pokus: ekonomickou a politickou dobytí Evropy pomocí 'bruselské EU'. 

Není proto překvapením, že klíč architekti pro bruselské EU se rekrutovali z řad těch technokratů, kteří již navrženy plány na poválečném Evropě pod kontrolou nacistů / Kartelu koalice.

 Tato kniha vás seznámí s těmito zúčastněnými stranami kartelové dohody - oblečený není ve vojenských uniformách, ale v šedých oblecích - nejznámějším z nich byl Walter Hallstein , první prezident tzv Evropskou komisí. 

Odpověď na otázku, proč jste pravděpodobně neslyšeli o těchto skutečnostech pozemních třást před je jednoduché. Po roce 1945 Kartel investoval stovky miliard dolarů, s jediným cílem: přepsat historii a pokrýt jeho kriminální minulost.

Tento kryt-up, s ohledem na firemních počátků dvě světové války, byl zřejmě podmínkou pro Kartelu třetí pokus - tentokrát přes bruselské EU. - Na dobytí a kontrolu Evropy 

Je zřejmé, že zájmy Cartel doufali, že cement jejich kontrola nad Evropou přes bruselské EU bez těchto temných kořenů nikdy nebyli vystaveni. Nicméně, tento plán selhal. Zveřejnění této knihy a desetitisíců autentických dokumentů odkazuje znamenat, že experiment Brusel EU je u konce.

Žádná demokratická osoba, organizace nebo strana může eventuálně nyní podporuje tento třetí pokus o dobytí Evropy. 

Tato kniha je také jedinečnou příležitostí pro všechny ty politiků a politických stran, kteří byli vylákal do podpory bruselské EU, aniž by věděl jeho pozadí nebo pochopení jeho pravý účel. To zahrnuje 27 hlav států, které podepsaly " viceLisabonskou smlouvu ", přičemž většina z nich nechápal, že jejich podpisy představovala "Povolení zákon" o kartelu a její zúčastněné strany převzít kontrolu nad Evropou.Tito politici a politické strany mají nyní možnost provést kompletní obrat a veřejně odvolat svou podporu modelu Evropy, která byla postavena po desetiletí lží a podvodem. 

Proto vyzýváme vás, čtenáře této knihy, aby přispěly k rozšiřování Tyto důležité informace mezi rodinou, přáteli a kolegy v práci a ve své komunitě. Kromě toho, doporučujeme vám konfrontovat své politické představitele - na místní, regionální, národní i evropské úrovni - s informacemi obsaženými v této knize.

Přitom je třeba naléhat na tyto politiky, aby se volby:

Buď se mohou zavřít oči k pravdě a tím, v důsledku nedbalosti podporovat převzetí Evropy diktatury firemních zájmů, nebo se může jednat na ochranu demokracie a zdraví a života zájmů milionů lidí.

Volba tito politici, aby s ohledem na jejich postavení na bruselské EU bude nejdůležitější rozhodnutí pro své politické kariéry.

Po poslední pokus Kartelu řídit Evropu selhal v roce 1945, jeden z nejpoužívanějších výmluv od jejího politického zainteresované strany bylo, že "nevěděl". Po vydání této knihy, nicméně, žádný politik dnes může dělat takový požadavek na obranu své pokračující podporu pro "bruselské EU '.

Z historického pohledu, co je nejvíce naléhavě zapotřebí teď je pohyb lidí. To je důležité zejména proto, že politici v mnoha zemích Evropy stali se ovlivněny korporátních zájmů Kartelu Oil and Drug; Tak, oni jsou už ne nezávislé obhájci zájmů lidu.

 

Pohyb lidí proto bude jediným garantem svobody, demokracie a nezávislosti pro lidi z obou Británie a Evropy.

 

Přečtěte si celou zprávu (PDF - 11 MB):