Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Dan Mach

#11164 Co je to bibliotecapleyades?

2016-09-24 05:48

Někdo, kdo asi neumí pořádně česky, zavšivil tuto diskusi okopírovanými články z webu bibliotecapleyades. Co je to zač? No vyzkoušejte si to. Články katolíků o tom, že papež František je pramalý křesťan. Články o tom, co bylo ve skutečnosti za útoky z 11. září - no ano, demolice dvou mrakodrapů, jejichž demolici stavební úřad nechtěl povolit. Nebo návod, jak hledat poklady - musíte dojít na určité místo v určitý čas v určitém složení skupiny lidí a věřit, že vás tam nikdo nepřepadne, protože to má být většinou v noci. Nebo články o tom, že cherubíni zmiňovaní v bibli jsou ve skutečnosti Ufouni. O teoriích, kde vlastně ležela Atlantýda nemluvě.

Provozovatel stránek hned na titulní straně upozorňuje, že pravdivost zveřejňovaných informací nekontroluje a lživé nebo  propagandistické příspěvky nevymyzává. Je takovým opakem Wikipedie, kde tato "cenzura" (myšleno ale v dobrém) funguje. Pokud byste hledali příspěvky, které sem sází Kazatel a jiní anonymové, na skutečných informačních serverech je nenajdete, protože tyto informace jsou lživé nebo upravené. Je to takový ten styl "Peroutkova článku Hitler je gentleman". Ten také neexistuje, i když po internetu koluje. Tam se naštěstí autor falzifikátu přiznal. V případě aeronetu nebo bibliotecapleyades asi nelze čekat, že se k tvorbě budou hlásit ruští dezinformátoři.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#11165 Re: Co je to bibliotecapleyades?

2016-09-24 08:20:01


Nepřihlášený uživatel

#11166 Re: Co je to bibliotecapleyades?

2016-09-24 09:02:06

#11164: Dan Mach - Co je to bibliotecapleyades? 

 Proč reaguješ na to když to sou lži hm to asi lži nebudou kolik ti plati Brusel za šiřeni propagandy a lží lidem TROLLE!!!!a problem je že to nejsou ruské informace ovce co nema vlastni hrdost nikde žadné dukaze jsem do ted nevidel!!!tak jdi do p....... 

VICE-MEDIA propagandě

Ty jsou lhal vládou USA. Jsou to pomocí podvod přimět vás, aby se vzdal své svobody, peníze a životy svých dětí k falešným " VICE-války proti teroru ".