Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#11227 GO, TRUMP, GO!

2016-09-28 18:33

Donald musí vyhrát!  Go, Trump, go!

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-09-28 18:36



Nepřihlášený uživatel

#11229

2016-09-28 19:34

EU je novodobá katastrofa Evropy, jedině hranice s identitou státu včetně její historické měny nás zachrání. Všechny nelgální imigranty ihned vyhostit, zavést vízovou povinnost pro všechny muslimskké zemně a bude po problémech. A hlavně nedávat nikomu azyl, opravdu kdokoliv může být agentem IS. Evropa není Amerika ani Rusko, tak na co si tu hrajeme. Národe Český jsme Slovani Keltské krve, brańme svůj odkaz, svoje tradice!


Nepřihlášený uživatel

#11230 Ukrajina nechce vydat svá data a má zřejmě krev na rukou!

2016-09-29 08:28

VIDEO: Ruská armáda vyvrátila závěry holandských vyšetřovatelů o zkáze letu MH 17. Ukrajina nechce vydat svá data a má zřejmě krev na rukou! [CZ Titulky]

Mezinárodní tým vyšetřovatelů vedených Holandskem dnes uveřejnil vyšetřovací nález k tragédii letu MH 17, který byl před dvěma roky sestřelen nad východem Ukrajiny. Letadlo měla sestřelit raketa systému BUK vypálená z pozic povstalců na východě Ukrajiny [1]. Malajský dopravce přišel o stroj Boeing, když byl ukrajinským řízením letového provozu naveden nad území ovládané povstalci na východní Ukrajině. Stroj se zřítil a v jeho troskách zahynuli především holandští turisté. Vyšetřování mezinárodní komise od počátku doprovázejí dohady a netransparentnost. Vyšetřovací komisi byly ze strany USA poskytnuty „důkazy“ ze satelitů, ale ty jsou vedené v režimu tajné a členové vyšetřovací komise museli Američanům podepsat mlčenlivost. Jde o důkazy vedené v neveřejném režimu. Podle pozorovatelů se Američané obávají z odhalení schopností ultravysokého rozlišení jejich špionážních satelitů. Ty jsou podle posledních informací schopné rozlišit barvu lidského vlasu na bílém stole.

Snímky z amerického satelitu smí vidět jen 6 vyšetřovatelů. Nikdo jiný!

Je zcela jasné, proč USA nechtějí poskytnout důkazy veřejnosti a pokud by to byla pravda, že raketu vypálili povstalci, tak by to ukončilo veškeré spekulace. Ruský radar v Rostovu totiž nezaznamenal žádný letící objekt v blízkosti Boeingu a raketa Buk by na radaru byla viditelná zcela bezpečně, protože ruský radar má rozlišení s minimální odrazovou plochou pouhého 0.35 metru čtverečního, takže radar vidí i malé drony ve vzduchu. Z východu Ukrajiny, který pokrývá dosahem ruský radar v Rostovu, žádná raketa zjevně nevyletěla, takže tvrzení týmu vyšetřovatelů, že raketu vypálili z východu Ukrajiny povstalci, je nepravdivé. Bez radarových dat z ukrajinské strany nebude nikdy možné říct, odkud byla raketa vypálena a kým. Vyšetřovatelé se odkazují pouze na jakési kamerové záběry ukrajinského rádia Svoboda, které údajně zachycuje ruský protiletadlový systém BUK převážený na transportéru na okraji Luhansku.

VICE-Malaysia Airlines MH17 - Kto má nádej získať ?

VICE-VIDEO: Ruská armáda vyvrátila závěry holandských vyšetřovatelů o zkáze letu MH 17. Ukrajina nechce vydat svá data a má zřejmě krev na rukou! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#11231 ČT24 Zatloukat, lhát, blafovat… a je vymalováno!

2016-09-29 14:03

 ČT24 Zatloukat, lhát, blafovat… a je vymalováno!

Malajsijské civilní letadlo s 298 lidmi na palubě před dvěma lety nad východní Ukrajinou sestřelila raketa Buk, vypálená z území kontrolovaného separatisty. Ve středu to uvedla více než stočlenná skupina mezinárodních vyšetřovatelů.

     Zpráva, kterou bychom měli „sežrat i s navijákem“. Sto členná (blíže nejmenovaná) komise v čele s předsedou komise panem Fredem Westerbekem „vyhodnotila“ všechny důkazy, které (prý) jednoznačně svědčí o tom, že letadlo bylo sestřeleno raketou BUK z území kontrolovaného separatisty, což prý doložily radarové záznamy, rekonstrukce dráhy letu střely i svědecké výpovědi. Byly vyvráceny veškeré pochybnosti o tom, že by  šlo o technickou závadu, terorismus na palubě, nebo o sestřelení jiným letadlem. Žádný další letoun se také, podle komise,  v rozhodujícím okamžiku letu MH17 nepřiblížil. 

V ČT24 byla dokonce předložena verze zpracovaná počítačovou grafikou, jejímž výsledkem je téměř věrohodně vypracovaná celá řada faktografických důkazů, počínaje leteckými záběry z místně zcelanevěrohodně identifikovaných míst na území separatistů včetně  pohybu nějakých vojenských vozidel s transportem , údajně raketami BUK přivezené (rovněž údajně) z Ruska. Chybí ovšem to nejpodstatnější a nejprokazatelnější a sice důkaz o odpálení rakety BUK! Vloudila se zde chybička, nebo spoléhání na tupost lidí, že tuto „drobnost“ přehlédnou a postačí jim předložené kvazi důkazy? Co ovšem dále také opomenuto  nebylo, je  údajný odjezd inkriminovaného transportu, který má (prý) již o jednu raketu BUK méně (původně měly být čtyři), údajně zpět k ruské hranici, odkud byl (prý) dovezen.

VICE-Ukrajinský BUK 5.3.2014 v Horlivce 323,321,312,301,331,332

DUKAZ-Oznámení o nasazení BUK M1 Ukrajinskou armádou 26.6.2014

VICE-Oznámení o nasazení BUK M1 Ukrajinskou armádou 26.6.2014

VICE-ČT24 Zatloukat, lhát, blafovat… a je vymalováno!


Nepřihlášený uživatel

#11232 Teraz vieme, s 99% istotou, kto zostrelil MH17.

2016-09-29 14:08

Dôkazy sa hromadia. Akékoľvek pochybnosti o tom, kto zostrelili MH17 miznú rýchlo. Teraz vieme, s 99% istotou, kto zostrelil MH17.

FAKTA-MH17 - We know with 99% certainty who shot down MH17 - Updated Aug 19

Dan Mach

#11233 Kdo sestřelil MH17

2016-09-29 18:54

Myslím, že jednoznačně víme, že raketa Buk vylétla z okupovaného území Ukrajiny v blízkosti ruských hranic. To dokládají modelace letu rakety a odpálení z poškozené přední části trupu letadla. Ukrajině žádná raketa nechybí, naopak na satelitních snímcích je zachycena odpalovací mobilní sestava jedoucí z okupované části Ukrajiny do Ruska s chybějící raketou. Není tedy pouze jasné, kdo zmáčkl odpalovací knoflík. Ten horník-terorista, který se tím chlubil na youtube.com (záznam bohužel již druhý den odstranili), nebo ruská obsluha odpalovacího zařízení?

Zprávy na aeronetu a sputniku také překvapivě neobsahují poměrně důležitou informaci. Při tomto teroristickém činu totiž zahynulo téměř třista lidí, kteří neměli s děním na ukrajinsko-ruské hranici nic společného. Zřejmě se spoléhají na to, že krev obětí se na rudém flagu ztratí.

 

Když ČT LŽE lžou i Havlojdi

#11234 Re: Kdo sestřelil MH17

2016-09-30 04:03

#11233: Dan Mach - Kdo sestřelil MH17 

 tak to si nech pro Mainstriem ty lži TROLLE 


Nepřihlášený uživatel

#11235 FAKTA O UKRAJINĚ fašistické

2016-09-30 08:29

FAKTA O UKRAJINĚ fašistické
Slíbil jsem, aby vás informoval, když jsme vyzvednout zajímavé položky zapojení ruských na Ukrajině. Přiložené jsou tři položky:

- SU-24 přestříkána  Nové Rusko barvách pravděpodobně se separatistickým výcvik pilotů nebo maskovaných ruských pilotů v kokpitu;

- SU-25  přestříkána  Nové Rusko barvách;

- T-90 tanky ze 134. brigády Motor-pušky uvnitř Ukrajiny v blízkosti Luhansk. Pozoruhodný, protože UKE nemají T-90s.

Tyto fotografie byly předávány ze Carlo Kopp, jeden z nejlepších analytiků Austrálie ruských a ČLR vývojem zbraní, a je přesvědčen, že fotky jsou skutečné (nakupoval ne foto).  Vše, co děláme, je Open Source - takže léčbě tohoto materiálu (od sociálních médií) jako pracovní hypotéza. 

Ale, jak jsem vám řekl, když jsme se setkali, jsem byl svědkem T-90s východně od Mariupol, když jsem tam byl v září .; a při návštěvě Namontovat závod Mig-29 ve Lvově pár týdny, řekli Rusové řekl UKE, že se nevracejí všechny M-29s od Krymu, protože půl tuctu nebo tak byly převedeny do separatistickým Letectvo.Takže ... fotky mají kruh věrohodnosti, pokud jde o jiný vstup.

Phill  SU-24 Fencer D 

FOTO: Air Force Ruska již překreslení na Air Force Nové Rusko, jeden Suchoj již připraven k letu # Ukrop " VICE-UNIK2

vice-Zajatec z Azova:Je tam většina nacionalistů, na Ukrajinu už nechci a budu pracovat pro Donbas

vice-Ukraine- Prapor AZOV Nacistické symboly,svastika

MILAN KOHOUT

#11236

2016-09-30 10:14

PŘIJMEME ASPON 1 MILION IMIGRANTU

 JAKEJ DEMENT MUŽE PODPOROVAT MILANA KOHOUTA PODOBNY JE JEŠTĚ NAŠE KNIŽE KAREL ŠWARCENBERG TEN BY U NAS CHTĚL IMIGRANTU CO NEJVICE IMIGRANT Z RAKOUSKA NAM ROZKAZUJE KOLIK JICH MAME PŘIJIMAT


Nepřihlášený uživatel

#11237 Vite co je k smíchu že Ukrajina a USA neodtajni vše od MH17 ale cpat nám lži do krku budou

2016-09-30 10:16

Vite co je k smíchu že Ukrajina a USA neodtajni vše od MH17 ale cpat nám lži do krku budou prej Rusové to byly takové lži

tak za
1-kde maj dukaz a usvečeni že byl Buk M1 přepraven z Ruska a ještě k tomu z Hranic dukaz ze druzice ci satelitu nemaj ani h…..
2-Kdyby tomu tak bylo tak to pochybuju že Ruske hranice by si nechali od Praveho SS sektoru řizeného USA a Kyjevskou žumpou neco prevážet z Ruska když žoldáci a cizaky RF zabiji hned jak chcou prekročit hranice RF!!!!a nebo se přidaji k RF proti oligarchum co zničili Ukrajinu!!!ale z RF Hranic ne v UK jak nam je velhavano!!!
3-je to lež a lež pod falešnou vlajkou False Flag!!!tak jak boj proti terorismu take podvod!!!Je zcela jasné, proč USA nechtějí poskytnout důkazy veřejnosti a pokud by to byla pravda, že raketu vypálili povstalci, tak by to ukončilo veškeré spekulace. Ruský radar v Rostovu totiž nezaznamenal žádný letící objekt v blízkosti Boeingu a raketa Buk by na radaru byla viditelná zcela bezpečně, protože ruský radar má rozlišení s minimální odrazovou plochou pouhého 0.35 metru čtverečního, takže radar vidí i malé drony ve vzduchu. Z východu Ukrajiny, který pokrývá dosahem ruský radar v Rostovu, žádná raketa zjevně nevyletěla, takže tvrzení týmu vyšetřovatelů, že raketu vypálili z východu Ukrajiny povstalci, je nepravdivé.

„Válka proti terorismu“ je podvod

Zatímco vnitřní bezpečnost šéf Janet Napolitano , FBI hlava Mueller a jiní neustále fearmonger o domácí teroristé, že bezprostřední hrozba , federální vláda má spolehlivou zvěřinec kapesních muslimských radikálů na kterém vyzval k radikalizaci následovníků do zahájení útoku na „velkého satana“, když politické klima považuje za nezbytné.

skutečnost, že jen asi každý významný teroristický útok nebo přerušena hrůza vyděsit po desetiletí byla řízena lidmi s přímými vazbami na americkou inteligencí činí celou válku proti terorismu kompletní podvod , a znovu zdůrazňuje pravdu, že jsou skuteční teroristé pobývat mnohem blíže k domovu , než jeskyní ve střední Asii nebo na Středním východě  

VICE-Al-Káida je přední skupina pro US vojenskoprůmyslového komplexu


Nepřihlášený uživatel

#11238

2016-09-30 10:38

Washington pokračuje v Evropě cestu k jedné nebo druhé ze dvou nejpravděpodobnějších výstupů řízený konfliktu s Ruskem.

Buď Evropa nebo nějaký člen vlády Evropská unie bude přestávka od Washingtonu přes záležitost ruských sankcí, což nutí EU mimo cesty konfliktu s Ruskem, nebo Evropa bude tlačen do vojenského konfliktu s Ruskem. V červnu ruské sankce vyprší, ledaže každý člen vlády EU hlasuje pro pokračování sankcí. Několik vlád jsme mluvili proti pokračování.Například vlády České republiky a Řecka vyjádřili nespokojenost s sankcemi. Americká ministryně zahraničí John Kerry uznal Narůstající odpor vůči sankcím mezi některými evropskými vládami.

Zaměstnávat tři nástroje zahraniční politiky USA ,

  • hrozby

  • podplácení

  • donucování,

... varoval Evropu obnovit sankce nebo tam by byl odplata. Uvidíme, jestli v červnu Washingtonu hrozba potlačili povstání. Evropa musí zvážit sílu Washington hrozbou odvety proti nákladům na pokračující a zhoršení konfliktu s Ruskem. Tento konflikt není v ekonomické či politické zájmu Evropy, a konflikt má riziko lámání ven do války, která zničí Evropu. Od konce druhé světové války Evropané byli zvyklí na následující Washingtonu vedení. Chvíli Francie šel svou vlastní cestou, a tam byly některé politické strany v Německu a Itálii, které považují Washington být jako velkou hrozbu pro evropskou nezávislosti jako Sovětského svazu.VICE-Volba Před Evropy o konfliktu s Ruskem

VICE- Západní aliance se hroutí - EU opouští USA na Svržení Asada

 VICE- USA a EU se zhroutí bez ohledu na hospodářskou "Nákaza "


Nepřihlášený uživatel

#11239 Operácie Paperclip CIA -POKUSI NA CIVILECH

2016-09-30 10:46

Operácie Paperclip

Kým Norimberskom procese boli vykonané a etiky a práva ľudstva boli predmetom vyšetrovania, USA bol tajne brať v nacistických vedcov a dať im amerických identitu. Podľa VICE-Operation Paperclip , pomenovaný tak preto, že z kancelárskych sponiek Slúži na pripojenie novej profily vedcov " ich pracovníkmi stránok v USA, N *** s ktorí pracovali v neslávne známych ľudských experimentoch (ktorý zahŕňal chirurgicky štepenie dvojčatá seba a robiť potom spojení, odstránenie nervy z tiel ľudí bez anestetík a testovanie explózii účinky na ne) v Nemecku priniesla nad svojimi talenty pracovať na rade špičkových tajných projektoch pre USA.Vzhľadom k tomu, vtedajší prezident Truman anti-nacistickej príkazy, projekt bol držaný pod pokrievkou a vedci dostali falšovaný politickej biografie, takže tieto monštrá žiť na ne iba americkej pôde, ale ako slobodní muži. Takže aj keď to nebolo priamy experimentovanie, to bol americký pričom jedny z najhorších ľudí na celom svete a dať im prácu tu robiť neznámou hrozné experimenty / výskum.

Pentagon zaobchádza Čierne pacientov s extrémnym žiarenia

V 60. rokoch, ministerstvo obrany vykonával sériu ožarovanie experimentov na non-súhlasný, chudobná, afroamerickej pacientov s rakovinou .

Bolo im povedané, že budú liečení, ale oni neboli povedal, že by bolo "Pentagon" druh liečby :. Zmysel študovať účinky na vysokej úrovni radiácie na ľudský organizmus Aby sa predišlo sporom, formy boli uzavreté iba s monogramom takže pacienti by mať žiadny spôsob, ako dostať späť na vládu. V podobnom prípade, Dr Eugene Saenger , financovaný obrannej agentúry pre atómovú Support (vymyslené meno), vykonal rovnaký postup na rovnakom type pacientov. Chudobné, čierna získali Američania zhruba rovnakej úrovni radiácie as 7500 röntgenujú na ich hrudi by, čo spôsobilo intenzívna bolesť, vracanie a krvácanie z nosa a uší.

Najmenej 20 subjektov zomrela. 

Operation Midnight Climax

Tu je vládny experiment, ktorý, keď to google, má úplne odlišné výsledky obrazovej než výsledky webových aplikácií. VICE-Prevádzka Midnight Climax zapojených bezpečné domy v New Yorku a San Franciscu, postavený výhradne za účelom študovať LSD účinky na necieľové organizmy súhlas jednotlivca.Ale aby sa nalákať jednotlivca tam,CIA robil tieto bezpečné domy ukázalo byť, čakať na to, bordely. Prostitútky na výplatnej listine CIA (áno, tam bola taká vec) lákal "klientov" Back domoch. Namiesto toho, mať sex s nimi, keď oni dávkovať im s radom látok, najviac skvele LSD. To tiež podieľa rozsiahle použitie marihuany. Experimenty boli sledované za obojsmerný zrkadlo, niečo ako chorý, skrútené peep show. Navyše to netvrdí, že úradníci, ktorí riadili experimenty opísal ako ...

VICE-Vláda USA bol chytený vedenie šialené množstvo odporné, neľudské a hrozných pokusy na ľuďoch bez ich súhlasu a často aj bez ich vedomia.


Nepřihlášený uživatel

#11240 US destabilizace Sýrie

2016-09-30 11:00

US destabilizace Sýrie

Ve své podpoře VICE-svržení Asada tím, že pomáhá syrské rebely, mnoho z jehož věrnost existují ve stavu toku a kteří přeběhl k ISIS USA v podstatě umožnila ISIS stoupat a převzít velení východní Sýrii.

I když můžete tvrdit, že Washington pravděpodobně dělal ne přímo paže a trénovat ISIS, to však usnadnit a podpořit chaosu scénář, kde ISIS se mohl zvýšit na vrcholu hierarchie džihádu.

Je ironií, že v roce 2010, Assad VICE-nabídl pomoc USA ve válce proti rebelům Takfiri působících na irácko-syrské hranice. Assad vláda bojovala džihádisty po celá desetiletí a pokládají "odborníci" na záležitost.

USA odmítly a v roce 2011, oni ozbrojené džihádisté ​​místo sesadit Asada.

Poznámky k zapojení USA

 Myslím, že je nutné shrnout, jak USA pomohl srážet tuto krizi:

 

  1. Jejich invazi do Iráku, čímž narušil rovnováhu sil tam a opouštět vakuum vyplní Zarkávího a JTJ

  2. Oni držel se politiky sektářského rozděl a panuj, tak účinně zřízení sektářské vojenské hranice v Iráku, pokud současně vyzbrojen sunnitské kmeny vedle šíitské-ovládal centrální vlády

  3. Útok na Libyi, které svrhly Kaddáfího vytvořil vzestup džihádistů tam a následný příliv zbraní do Sýrie, která podpořen ISIS

  4. Americká podpora povstaleckých skupin v Sýrii narušena Asada, který byl baštou proti Džihádismus v regionu, opět posílit ISIS

VICE-HISTORIE ISLAMSKEHO STATU

Jabhat al Nusra a ISIS

JN rychle získal pověst jako bytí nejvíce extrémní (a nejefektivnější) rebel bojová skupina v Sýrii.

Byli lépe financován, lépe kvalifikovaní, a mnoho z nich měl dlouholeté zkušenosti bojující americké okupační síly v Iráku. Jeden z vedlejších produktů válek je vytvoření třídy zkušených bojovníků. Zatímco mnoho militantů zemřou v těchto pěchotních na bázi partyzánské války, ti, kteří přežijí, mají tendenci být odolné vzhledem k jejich zkušenosti výhodou.

JN měl velký počet přeživších z konfliktů v Iráku, Libyi, Afghánistánu a Čečensku.

Kromě toho budou extrémní frakce často najít nejlepší rekruty a lidem nejvíce ochotné spojit se s jejich příčinu. Pokud se podíváme na historii státnosti obecně, to je obvykle nejkrvavější a extrémní z milic, kteří stoupají k moci. To platilo o leninistů v Rusku, sionistů v Palestině, a zdá se, ISIS v Iráku / Sýrii.

JN nakonec zlomil, nicméně, tvořit odštěpené skupině s názvem islámského státu v Iráku a Sham (Sham = Levant v arabštině).

Účinně frakce ISI JN dostal " příliš extrémní " pro vkus al-Káidy. Možná, že příliš mnoho Zarkáví je duch žil dál organizaci. Tento rozkol vysráží krveprolití mezi JN členy a nově tvořené ISIS, vedené Abu Bakr al-Baghdadi.

JN byl stále hodně negativního tisku na západě a na širším Středním východě, protože jeho náklonnost k použití masakry jako nástroj pro terorizují obyvatelstvo do podrobení, stejně jako jiné ohavné zločiny, jako je masové znásilňování ženských zajatců a bezohledného drancování. Je ironií, že ISIS praktikuje Takfirism proti JN, aby odůvodnila své rozdělení.

Rozkol byl pravděpodobně vypočtená tah ze strany ISIS, kteří byli nyní hlavními hráči na irácko-syrské hranice.

Nepotřebovali AQ centrální vedení, protože neměli dostatečnou podporu ze strany iráckého kmenového systému přežít a prosperovat.


Nepřihlášený uživatel

#11241 Kongres přehlasoval Obamovo veto! Američané mohou začít žalovat Rijád za 11. září! Saúdové hrozí USA

2016-09-30 11:15

VIDEO: Kongres přehlasoval Obamovo veto! Američané mohou začít žalovat Rijád za 11. září! Saúdové hrozí USA sankcemi, přestali poslouchat „neocony“ a rázem snížili těžbu ropy! [CZ Titulky]

Je to neuvěřitelné, ale v USA se dějí věci. Americký kongres přehlasoval veto [1] prezidenta Obamy k zákonu, který umožňuje pozůstalým po obětech z 11. září začít žalovat Saúdskou Arábii za její podíl na útocích. Po celých 15 letech totiž došlo k odtajnění 28 stránek závěrečné zprávy vyšetřovací komise 9/11. V nich se uvádí, že únosci letadel měli napojení na osoby v saúdsko-arabské vládě. Tyto informace byly drženy 15 let v tajnosti, protože americká vláda je zcela závislá na dobrotivosti rodiny Saúdů a jejich ochotě prodávat ropu exkluzivně a pouze za americký dolar, tzn. petrodolar. Jenže to všechno v tomto okamžiku dostává úplně jiné obrysy. Barack Obama nesplnil svůj slib a nedokázal zákon zamést pod stůl a v Rijádu létají vzduchem skleničky a jsou slyšet sprosté nadávky na adresu amerického prezidenta. Saúdové totiž pohrozili, že z amerických bank stáhnou své peníze a aktiva ve výši přes 750 miliard dolarů.

 

KORUPCE ZVANÁ 11.9.2001 LEŽ LEŽ PODVOD

Jádrem korupci je dokumentární film série, která popíše komplexní vyšetřování tajných zpravodajských operací a spiknutí. Projekt je ploch exkluzivní upozorňovatele, zasvěceným osobám a rozhodující důkazy o vůbec poprvé.

Více než 2000 hodin důvěryhodný Network News klipy byly vynořil pro tuto průlomovou událostí, z nichž většina nebyla nikdy vidět, protože vysílala a nikdy nebyli k dispozici na internetu. Některé z videa zpravodajských segmentů pro tento projekt, když vyžádat od sítě, byl odepřen přístup do firemních a zástupci by se říci, že se požadované informace neexistuje, nebo byl na místě.

Někdo nechce veřejnost vidět tyto příběhy, že když se sloučí dohromady, vytvoří spiknutí rozsahu, který by mohl změnit způsob, jakým jeden pohlíží na svět. Nesčetné miliony lidí jsou manipulováni a lhal o síť jednotlivců v rámci vládních orgánů, které pracují ve prospěch soukromých zájmů.

Jednotlivci byli zapojeni do teroristických útoků z 11. září . Mnohé z týchž obrázcích jsou připojeny k historické události, které formovaly naše chápání vládní trestné činnosti.

Například Írán Contra záležitost podílí mnoho čísla, která se ukázal v 9/11 zaútočí .

 

VICE-KORUPCE S 11.9.2001 FAKTA ODHALENÍ

 

VICE-FAKE VIDEOZÁZNAM NA KTERÉM BIN LADEN NEBYL ALE AGENT CIA USA

 

VICE-VIDEO: Kongres přehlasoval Obamovo veto! Američané mohou začít žalovat Rijád za 11. září! Saúdové hrozí USA sankcemi, přestali poslouchat „neocony“ a rázem snížili těžbu ropy! [CZ Titulky]

 


Nepřihlášený uživatel

#11242 9 - 11 - Extrahované z "Atlantean Conspiracy - vystavení Iluminátům od Atlantis do roku 2012"

2016-09-30 11:30

History Channel 9/11 speciální který vysílala včera večer byl zdaleka nejhorší hit kusu, jaký jsme kdy byl svědkem, zcela divoch, nečestné a klamavé ohavnost, plná špinavých triků, škodlivých lží a úroveň novinářské podvodu, který jde daleko nad rámec prosté . zkreslení Bradley Davis , producent 9/11 spiknutí: Skutečnost, nebo výmysl , je placený lhář a hit kus odborník, který klame lidi tím, že získá jejich důvěru a pak napadat jim za jejich zády.

VICE-9-11 EVENTY - History Channel Hit kousek - lumpárny, škodlivého lží a podvodů žurnalistických

VICE-11/9 VŠE AJ S DUKAZEMA

JAK SE LHALO V DEJI 

VICE-9 - 11 - Extrahované z "Atlantean Conspiracy - vystavení Iluminátům od Atlantis do roku 2012"

 

Dan Mach

#11243

2016-09-30 13:26

VY MUSET PSÁT NE TAK ANARCHISTICKA CESTINA ROZUMNET NE MOC SLOZITE SLOVA DELAT VICE CARKY NE HACKY JAKO BLBE PRO.

Nenechme SS media a politiky šlapat nam na prezidenta

#11244 Hitler je gentleman. Podepsán Ferdinand Peroutka.Nenechme SS media a politiky šlapat nam na prezide

2016-10-01 09:34

Nenechme SS media a politiky šlapat nam na prezidenta!!!!!!!

Po internetu se v těchto dnech šíří faksimile stránky týdeníku Přítomnost, na níž je vpravo dole umístěn text Hitler je gentleman. Podepsán Ferdinand Peroutka.

HlídacíPes.org na ni upozornil ekonom Milan Zelený. Právě tento článek měl podle prezidenta Miloše Zemana ukázat na Peroutkovo selhání nedlouho před okupací druhé československé republiky.

Z dalších materiálů na této faksimile vyplývá, že by se mělo jednat o první lednové vydání roku 1939. HlídacíPes.org porovnal stránku s tehdejším skutečným vydáním, které lze nalézt online na internetu zde .

Místo údajného Peroutkova článku o Hitlerovi ale našel jen běžné reklamní texty.


Nepřihlášený uživatel

#11245 Nenechme SS media a politiky šlapat nam na prezidenta!!!!!!!

2016-10-01 09:45

Autor faksimile si “dal ovšem záležet”. V jeho verzi je pod údajnou Peroutkovou úvahou redakční poznámka: Nechť je tento článek vytištěn v Přítomnosti vlevo dole, tam co bývá obvykle reklama na Francovku.

Na originální stránce zde skutečně reklama je, i když ne na Francovku, ale Franckovku. Zato se ale rýmuje: Méně vlasteneckých hesel, raději více plodné práce. Pardubická Franckovka se drží svého cíle: vyrábět jakostní kávoviny a zaměstnat dobře naše lidi.

Faksimile stránky, která koluje po internetu, si s originálem můžete srovnat rozkliknutím obrázku vpravo. Jak vznikla druhá verze a kdo je jejím autorem není zatím známo. Text udajného Peroutkova textu se objevil již počátkem května na recesistickém serveru Opráski sčeskí historje.

Faksimile stránky, která koluje po internetu, si s originálem můžete srovnat rozkliknutím obrázku vpravo. Jak vznikla druhá verze a kdo je jejím autorem není zatím známo.

Dan Mach

#11246 Re: Hitler je gentleman. Nepodepsán Ferdinand Peroutka.

2016-10-01 13:47

Bumbálovo tvrzení o existenci článku „Hitler je gentleman“ je lživé, což bylo prokázáno, a prezidentské kanceláři byla uložena omluva. To jeho věrní poddomci dosud neučinili. Bumbál se zřejmě opírá o tvrzení jeho bývalého ministra Dostála, který toto tvrzení ale také nikdy nedoložil, a dnes už ani nedoloží. Nebo si čte ve starém Rudém právu z roku 1938, kde se prý článek spojující slova Hitler + gentleman objevil.

Nenechme kdejakého ulhaného notorika a notorického lháře ničit pověst slušných lidí a elity našeho národa. Ferdinand Peroutka byl za své postoje vězněn nacisty až do konce 2. světové války. Měli bychom si takových lidí vážit, protože pro náš národ riskoval vše co měl.


Nepřihlášený uživatel

#11247 Re: Re: Hitler je gentleman. Nepodepsán Ferdinand Peroutka.

2016-10-01 13:52

#11246: Dan Mach - Re: Hitler je gentleman. Nepodepsán Ferdinand Peroutka. 

 USA troll si hraje na Vlastence tahni do p.....

ZA VLAST A ZA PREZIDENTA ZA NÁROD

#11248 stop migraci a migrantum v ČR!!!!!!ISLAM TADY NECHCEME!!!!!

2016-10-01 14:42

ŽADNÁ CENZURA JAK H..... ČT A DALŠI OPLZLA MEDIA A NEZISKOVKY

VICE-17.11.2015 pochod - 1/2

VICE-17.11.2015 pochod - 2/2

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#11249 17.11.2015 Demonstrace Václavské náměstí-necenzurovaná verze

2016-10-01 14:44