Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #11231 ČT24 Zatloukat, lhát, blafovat… a je vymalováno!

2016-09-29 14:03

 ČT24 Zatloukat, lhát, blafovat… a je vymalováno!

Malajsijské civilní letadlo s 298 lidmi na palubě před dvěma lety nad východní Ukrajinou sestřelila raketa Buk, vypálená z území kontrolovaného separatisty. Ve středu to uvedla více než stočlenná skupina mezinárodních vyšetřovatelů.

     Zpráva, kterou bychom měli „sežrat i s navijákem“. Sto členná (blíže nejmenovaná) komise v čele s předsedou komise panem Fredem Westerbekem „vyhodnotila“ všechny důkazy, které (prý) jednoznačně svědčí o tom, že letadlo bylo sestřeleno raketou BUK z území kontrolovaného separatisty, což prý doložily radarové záznamy, rekonstrukce dráhy letu střely i svědecké výpovědi. Byly vyvráceny veškeré pochybnosti o tom, že by  šlo o technickou závadu, terorismus na palubě, nebo o sestřelení jiným letadlem. Žádný další letoun se také, podle komise,  v rozhodujícím okamžiku letu MH17 nepřiblížil. 

V ČT24 byla dokonce předložena verze zpracovaná počítačovou grafikou, jejímž výsledkem je téměř věrohodně vypracovaná celá řada faktografických důkazů, počínaje leteckými záběry z místně zcelanevěrohodně identifikovaných míst na území separatistů včetně  pohybu nějakých vojenských vozidel s transportem , údajně raketami BUK přivezené (rovněž údajně) z Ruska. Chybí ovšem to nejpodstatnější a nejprokazatelnější a sice důkaz o odpálení rakety BUK! Vloudila se zde chybička, nebo spoléhání na tupost lidí, že tuto „drobnost“ přehlédnou a postačí jim předložené kvazi důkazy? Co ovšem dále také opomenuto  nebylo, je  údajný odjezd inkriminovaného transportu, který má (prý) již o jednu raketu BUK méně (původně měly být čtyři), údajně zpět k ruské hranici, odkud byl (prý) dovezen.

VICE-Ukrajinský BUK 5.3.2014 v Horlivce 323,321,312,301,331,332

DUKAZ-Oznámení o nasazení BUK M1 Ukrajinskou armádou 26.6.2014

VICE-Oznámení o nasazení BUK M1 Ukrajinskou armádou 26.6.2014

VICE-ČT24 Zatloukat, lhát, blafovat… a je vymalováno!