Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #11241 Kongres přehlasoval Obamovo veto! Američané mohou začít žalovat Rijád za 11. září! Saúdové hrozí USA

2016-09-30 11:15

VIDEO: Kongres přehlasoval Obamovo veto! Američané mohou začít žalovat Rijád za 11. září! Saúdové hrozí USA sankcemi, přestali poslouchat „neocony“ a rázem snížili těžbu ropy! [CZ Titulky]

Je to neuvěřitelné, ale v USA se dějí věci. Americký kongres přehlasoval veto [1] prezidenta Obamy k zákonu, který umožňuje pozůstalým po obětech z 11. září začít žalovat Saúdskou Arábii za její podíl na útocích. Po celých 15 letech totiž došlo k odtajnění 28 stránek závěrečné zprávy vyšetřovací komise 9/11. V nich se uvádí, že únosci letadel měli napojení na osoby v saúdsko-arabské vládě. Tyto informace byly drženy 15 let v tajnosti, protože americká vláda je zcela závislá na dobrotivosti rodiny Saúdů a jejich ochotě prodávat ropu exkluzivně a pouze za americký dolar, tzn. petrodolar. Jenže to všechno v tomto okamžiku dostává úplně jiné obrysy. Barack Obama nesplnil svůj slib a nedokázal zákon zamést pod stůl a v Rijádu létají vzduchem skleničky a jsou slyšet sprosté nadávky na adresu amerického prezidenta. Saúdové totiž pohrozili, že z amerických bank stáhnou své peníze a aktiva ve výši přes 750 miliard dolarů.

 

KORUPCE ZVANÁ 11.9.2001 LEŽ LEŽ PODVOD

Jádrem korupci je dokumentární film série, která popíše komplexní vyšetřování tajných zpravodajských operací a spiknutí. Projekt je ploch exkluzivní upozorňovatele, zasvěceným osobám a rozhodující důkazy o vůbec poprvé.

Více než 2000 hodin důvěryhodný Network News klipy byly vynořil pro tuto průlomovou událostí, z nichž většina nebyla nikdy vidět, protože vysílala a nikdy nebyli k dispozici na internetu. Některé z videa zpravodajských segmentů pro tento projekt, když vyžádat od sítě, byl odepřen přístup do firemních a zástupci by se říci, že se požadované informace neexistuje, nebo byl na místě.

Někdo nechce veřejnost vidět tyto příběhy, že když se sloučí dohromady, vytvoří spiknutí rozsahu, který by mohl změnit způsob, jakým jeden pohlíží na svět. Nesčetné miliony lidí jsou manipulováni a lhal o síť jednotlivců v rámci vládních orgánů, které pracují ve prospěch soukromých zájmů.

Jednotlivci byli zapojeni do teroristických útoků z 11. září . Mnohé z týchž obrázcích jsou připojeny k historické události, které formovaly naše chápání vládní trestné činnosti.

Například Írán Contra záležitost podílí mnoho čísla, která se ukázal v 9/11 zaútočí .

 

VICE-KORUPCE S 11.9.2001 FAKTA ODHALENÍ

 

VICE-FAKE VIDEOZÁZNAM NA KTERÉM BIN LADEN NEBYL ALE AGENT CIA USA

 

VICE-VIDEO: Kongres přehlasoval Obamovo veto! Američané mohou začít žalovat Rijád za 11. září! Saúdové hrozí USA sankcemi, přestali poslouchat „neocony“ a rázem snížili těžbu ropy! [CZ Titulky]