Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #11237 Vite co je k smíchu že Ukrajina a USA neodtajni vše od MH17 ale cpat nám lži do krku budou

2016-09-30 10:16

Vite co je k smíchu že Ukrajina a USA neodtajni vše od MH17 ale cpat nám lži do krku budou prej Rusové to byly takové lži

tak za
1-kde maj dukaz a usvečeni že byl Buk M1 přepraven z Ruska a ještě k tomu z Hranic dukaz ze druzice ci satelitu nemaj ani h…..
2-Kdyby tomu tak bylo tak to pochybuju že Ruske hranice by si nechali od Praveho SS sektoru řizeného USA a Kyjevskou žumpou neco prevážet z Ruska když žoldáci a cizaky RF zabiji hned jak chcou prekročit hranice RF!!!!a nebo se přidaji k RF proti oligarchum co zničili Ukrajinu!!!ale z RF Hranic ne v UK jak nam je velhavano!!!
3-je to lež a lež pod falešnou vlajkou False Flag!!!tak jak boj proti terorismu take podvod!!!Je zcela jasné, proč USA nechtějí poskytnout důkazy veřejnosti a pokud by to byla pravda, že raketu vypálili povstalci, tak by to ukončilo veškeré spekulace. Ruský radar v Rostovu totiž nezaznamenal žádný letící objekt v blízkosti Boeingu a raketa Buk by na radaru byla viditelná zcela bezpečně, protože ruský radar má rozlišení s minimální odrazovou plochou pouhého 0.35 metru čtverečního, takže radar vidí i malé drony ve vzduchu. Z východu Ukrajiny, který pokrývá dosahem ruský radar v Rostovu, žádná raketa zjevně nevyletěla, takže tvrzení týmu vyšetřovatelů, že raketu vypálili z východu Ukrajiny povstalci, je nepravdivé.

„Válka proti terorismu“ je podvod

Zatímco vnitřní bezpečnost šéf Janet Napolitano , FBI hlava Mueller a jiní neustále fearmonger o domácí teroristé, že bezprostřední hrozba , federální vláda má spolehlivou zvěřinec kapesních muslimských radikálů na kterém vyzval k radikalizaci následovníků do zahájení útoku na „velkého satana“, když politické klima považuje za nezbytné.

skutečnost, že jen asi každý významný teroristický útok nebo přerušena hrůza vyděsit po desetiletí byla řízena lidmi s přímými vazbami na americkou inteligencí činí celou válku proti terorismu kompletní podvod , a znovu zdůrazňuje pravdu, že jsou skuteční teroristé pobývat mnohem blíže k domovu , než jeskyní ve střední Asii nebo na Středním východě  

VICE-Al-Káida je přední skupina pro US vojenskoprůmyslového komplexu