Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#11326 Teror od nepaměti byla taktika států a vlád používají ke kontrole populace.

2016-10-10 14:54

Teror od nepaměti byla taktika států a vlád používají ke kontrole populace.

Al-Káida není žádnou výjimkou, neboť byl vytvořen a pokračuje do značné míry fungovat jako geopolitický rozšíření skryté aparátu amerického impéria. Stručně řečeno, al-Káida je rameno skrytého světa amerických zpravodajských agentur.

Zejména,
CIA
DIA [Defense Intelligence Agency]
Speciální jednotky USA
nadnárodní žoldáka společnosti, jako je VICE-Blackwater [nyní Xe Services]
Kam jdou, al-Káida jde; kde Al-Káida jde, se hromadí; kde se položit základy, amerického impéria stojí za ním. [2]

Jemen je možná vynikajícím příkladem Americe bytí na „špatné straně světové revoluce“, jak tajná válka v Jemenu je zhoršily ve jménu „boje proti al Káidy „je ve skutečnosti o rozšíření a nadřazenost americké moci v regionu.

VICE-Jemen - skrýši aparát amerického impéria


Nepřihlášený uživatel

#11327

2016-10-10 18:12

Pryč a co nejdříve a z nato taky! Fuj...

Nepřihlášený uživatel

#11328

2016-10-10 19:52

Pořád slyším, jak v Evropě sílí pozice krajní pravice, ale kdyby nebylo té masivní invaze cizozemců, lhostejno odkud, a vítací politice evropských lídrů, nebyl by ani masívní vzestup protievropských stran, na kterémkoliv krajním křídle spektra. Teď jde o to, zda budeme tleskat bezzubému "mírovému humanismu", který nám ale zlomí vaz (na to vemte jed!) a tupě přihlížet, jak nás ta rakovna postupně pohlcuje, nebo se konečně v lidech probudí státnost a vztah k rodné hroudě a všechny cizáky poženou svinským krokem na jejich území, odkud k nim (nám) neoprávněně vnikli. Ale uznávám, jako již v minulosti mnohokrát, každá ušlechtilá myšlenka byla vždy znežita, takže se velice pravděpodobně s tím sveze i množina nevinných obětí. Jenže žádná bezbolestná cesta neexistuje, nebuďme naivní...


Nepřihlášený uživatel

#11329 Jak vidí bombardování Sýrie samotní Syřané si můžete prohlédnout v krátkém dvouminutovém dokumentu b

2016-10-11 06:02

Jak vidí bombardování Sýrie samotní Syřané 

VICE-Jak vidí bombardování Sýrie samotní Syřané si můžete prohlédnout v krátkém dvouminutovém dokumentu britské televize BBC

Jaký názor na působení Putina mají samotní Rusové si může prohlédnout v reportáži Grahama Phillipse, který se na to ptal přímo občanů Ruska

VICE-Jaký názor na působení Putina mají samotní Rusové si může prohlédnout v reportáži Grahama Phillipse, který se na to ptal přímo občanů Ruska


Nepřihlášený uživatel

#11330 Soros: Nahraďte stárnoucí obyvatelstvo Evropy migranty a uprchlíky a dostanete pořádný balík peněz

2016-10-11 06:23

Soros: Nahraďte stárnoucí obyvatelstvo Evropy migranty a uprchlíky a dostanete pořádný balík peněz

Soros uvedl 7 faktorů pro strategii EU v migrační politice. Evropě radí, aby na uprchlíky vyčlenila mnohem větší množství finančních prostředků a aby migranty nahradila stárnoucí populaci

VICE-Soros: Nahraďte stárnoucí obyvatelstvo Evropy migranty a uprchlíky a dostanete pořádný balík peněz


Nepřihlášený uživatel

#11331

2016-10-11 06:51

VIDEO: Donald Trump rozstřílel Hillary ve druhé debatě na maděru natolik, až obecenstvo v sále začalo aplaudovat a moderátoři začali ztrácet nervy! [CZ Titulky]

Druhá televizní debata prezidentských kandidátů Donalda Trumpa a Hillary Clinton, která proběhla v noci z neděle na pondělí středoevropského času, se zapíše do historie. Nejtvrdší, nejhrubší a nejbezohlednější debata všech dob, ve které očekávaně zvítězil Donald Trump, což se skřípajícími zuby přiznávají i mainstreamová média . Donald Trump vypálil na Hillary Clinton celý arzenál jejích kauz a přešlapů a ještě k tomu přidal výhrůžku vězením, že pokud se stane prezidentem, pověří generálního prokurátora, aby se začal zabývat kauzami Hillary Clinton. Nejostřejší slovní výměnu zachycuje šestiminutové video nahoře, ke kterému jsem udělal titulky. Sledoval jsem na CNN celý přenos a to, co se dělo během debaty, to je naprosto neuvěřitelné.

VICE-Bush vs. Clinton v roce 2016? - New World Order Dream Matchup Bytí vnucuje jako "nevyhnutelné "

VICE-Hillary IS kandidát War Machine

VICE-VIDEO: Donald Trump rozstřílel Hillary ve druhé debatě na maděru natolik, až obecenstvo v sále začalo aplaudovat a moderátoři začali ztrácet nervy! [CZ Titulky]

Karel

#11332 Re:

2016-10-11 07:44

#11328: -  

Tak z takovýchto názorů je mi upřímně opravdu na blití. Není problém ve skinech nebo náccích. Je problém ve slušných Češích, kteří až dojde na házení zápalných lahví jen řeknou "ti Cigáni (Vietnamci, přistěhovalci .... - možno dosadit cokoliv) si za to můžou sami, v nás se jen probudila státnost a vztah k rodné hroudě". Ale veřejně říkat, že to přinese nevinné oběti, ale to vlastně nevadí, tak to je síla. Jste opravdu hovado! A anonymita na tom nic nemění, právě naopak - do očí byste mi neřekl, že mám jít svinským krokem.


Nepřihlášený uživatel

#11333 Re: Re:

2016-10-11 12:01

#11332: Karel - Re:  

Problem je v tom že tu nejde o Evropany už to tím chtel rict ze bude skoda každeho nevineho člověka který se do toho připlete nechtěně až tu bude to co v Německu nebo ve Francii ci Britanii pod falešnou vlajkou utoky

VICE-False Flag Operations

co na tom nebereš Sluničkářu!!!!to že pod meč pujdou všichni až tu bude Džihád či Halifat a je uplně jedno či si vyfetovanej vytač co liže ČSSD ATD to teprve bude obědí zkrs Bruselsky diktat SS nechcou tu stary narody evropy jak žvatlal plesnivej Soros!!!


Nepřihlášený uživatel

#11334 Re: Policie zatkla muže podezřelého ze střelby do zákazníků v americkém obchodě

2016-10-11 12:33

#11203: - Policie zatkla muže podezřelého ze střelby do zákazníků v americkém obchodě 

 Rozhodně to nemá nic společného s islámskou kulturou.

Žádní teroristi - ale nemocinkaní pacienti. A xenofobní většina by s něma neměla bojovat, ale měla by jim pomáhat léčit se.

Stejné často přece slýcháme aj o atentátech co spáchali radikální křesťani, nebo radikální budhisti.

A stejně tak je západní Evropa plná křesťanských NO GO zón a budhistických ghet.

Když sem pozveme tolik muslimů co do Německa, budem obohacení tak jak v Německu. Třeba jak onehdy o období, kdy neminul den, aby nebyl atentát.


Nepřihlášený uživatel

#11336 Re: Re: Středoškolské volby nanečisto

2016-10-11 12:47

#11156: - Re: Středoškolské volby nanečisto 

 Protože v současnosti už jde o samotnou existenci našeho národa a naší kultury, tak je především potřeba nevolit jakékoliv musli-kulti strany, mezi něž bohužel stále patří hnutí ANO (Žilková, Zlatuška, Pelikán, Jourová...), ČSSD (Sobotka, Dienstbier)..., TOP09 (skoro všichni), Zelení, LES, atd.... ODS nevěřím ani nos mezi očima.

Pak se tu klube pár nových předvolebních seskupení jako

Soukromníci + Svobodní

Úsvit + BPI

Okamura (SPD) + zemanovci (SPO).

Ještě bych dodal Národní demokracii + ostatní strany v Nár. kongresu (Národní prosperita, nesládkovští Republikáni, aj.) a poté spojenectví Patriotů a Rozumných.

Všechna ta nová seskupení jsou ale politicky amatérská a zatím velmi úzce zaměřena a neumím si představit, že by měla této zemi vládnout.

Bylo to hodně těžké se rozhodnout, koho volit. A bude to i v nadcházejících parlamentních volbách. Ono je to vůbec těžké; když chcete vytvořit nějaké volební uskupení a nemáte přízeň médií ani moc peněz na činnost, tak se tam ten amatérismus bohužel občas projeví. Dejte tomu čas.


Nepřihlášený uživatel

#11337 Re: Re: Policie zatkla muže podezřelého ze střelby do zákazníků v americkém obchodě

2016-10-11 13:27

#11334: - Re: Policie zatkla muže podezřelého ze střelby do zákazníků v americkém obchodě 

TOHLE TĚ ČEKA  BOMBON DO XICHTU

VICE-Korán není náboženská kniha, ale bojový manuál! Jsme Charlie Hebdo? Jsme Brusel? Ne, jsme ovce pochodující pod vedením našich elit na porážku! V Bruselu nevybuchly bomby, ale evropská politika vítacích náručí!

Honem začít myslet na lidi, blíží se volby!

Blíží se volby. V Česku ty krajské. Tajné služby ČR hlásí, že by extremisté a odpůrci migrace mohli ve volbách pěkně zatopit zavedeným stranám. A tak přišel povel do sněmovny ze sekretariátů, že je potřeba zařadit zpátečku. Pracovníci BIS projdou AE News, Parlamentní listy a další alternativu, zjistí pravdu a vypočítají kvocient rizika hrozby změny režimu. Že se něčeho dopočítali, to vidíme na těch zoufalých mediálních útocích proti našemu serveru v poslední době. Ano, něco se děje. V Bruselu vybuchly bomby a v Praze potopili poslanci jedním šmahem celou dohodu EU s Erdoganem. Tedy ne celou, zamítli pouze ten bezvízový styk. A schválili i výzvu, že země, které nedokáží zajistit ochranu schengenské hranice, mají ze Schengenu vystoupit. Facka Řecku? No, snad to nebude znamenat brzy i facku Slovensku, které má Schengen na východě své hranice.Když v Bruselu vybuchly bomby, najednou se politici zalekli, že ta rozvrácená Sýrie je najednou dole na ulici pod okny Rady Evropy. Tak blízko. Rozvrátili jsme Sýrii a severní Afriku před 5 lety [2] a teď dole na ulici máme Sýrii a severní Afriku tady u nás v Bruselu.

Když vybuchují bomby vítačům migrantů do obličejů


Nepřihlášený uživatel

#11338

2016-10-11 13:48

Když je fašista není fašista? Když je fašista

Toto je příběh, který nás chtějí polykat:

  • odpůrců vykonáno nedemokratický masovou migraci do Velké Británie jsou fašisté

  • ti, kterým se ukládá vykonáno nedemokratický masovou migraci do Velké Británie jsou jen velmi pěkné, pečující osoby.

Některé z těchto journos je třeba se vrátit do školy!

Média se snažili rozdělit problém v přesně stejným způsobem, kdy ženy Kolína protestovali na Nový rok více než 800 z nich jsou sexuálně napadena muslimové.

Tyto znásilněných žen byly popsány v médiích, BBC mezi nimi, jako "krajní pravice Islamophobes a xenofobie" a pak na policii - nyní v plné síle poté, co byl v noci z 31. prosince prakticky neviditelná. - Otočil vodní děla na ně 

Most z dumbed-down spotřebitelů mainstreamových médiích nebude vědět, fašista, pokud jeden vyskočil a kousla je na zadek.

Nemají tušení, že fašismus je podobný k mít zcela nový a mnohem nebezpečnější způsob života mohly být uloženy na vás, které v případě otevření našich hranic migrantům, žádná politická strana tolik jak již bylo uvedeno, natož stál na platformu pro, u všeobecných voleb méně než před rokem.

Pokud by to bylo opravdu bitva mezi levou a pravou, by existovat možnost u volebních uren; není. Ten, kdo budete hlasovat pro, dostanete tento představil masovou migraci. Zajímalo by mě, kdo platil pro všechny ty trenéry autobusové tyto hooligans do Doveru? Vzali facka-up steak jídlo a veškeré pivo by mohli pít hodil v jejich charabanc den ven k moři?

Připomnělo mi to staré časy fotbalového chuligánství v osmdesátých a devadesátých letech, ve kterých naši chlapci používají k terorizování většinu významných fotbalové zápasy v celé Evropě.To by mohlo překvapit někteří učit se, že to bylo organizováno teror příliš; někteří z těch "hooligans" nasměrování Newcastle Brown poháněných strach 'n hnus na euro-teras měl MI5 připojení. 

Existují desítky příkladů podobné naplánovaných událostí v tomto nedávné krizi - těch několik málo žen a dětí v pochodující kolonu převážně mužští uprchlíci řečeno přijít na přední straně pro fotografy; pak tam byl utopil dítě, který byl přesunut a představuje určitý způsob, jak před jeho obraz byl rozeslán po celém světě.

To však neznamená, že tam nejsou skutečnými uprchlíky dostihl v tomto divadle; ale to znamená, že počet migrujících oportunistů z celé Afriky, a to nejen Sýrie, daleko převažuje nad počtem skutečných uprchlíků, včetně těch v táboře v Calais.

Dokonce i na technicko-právního základu, VICE-nikdo z těch, u Calais jsou uprchlíci , protože nesplňují kritéria OSN pro uplatnění azyl v první zemi přijdou k.

Tyto "džungle" obyvatelé nemají požádal o azyl v první zemi dorazili po překročení Středomoří - dále, jsou také netvrdí, azyl, kde jsou, ve Francii, protože chtějí přijet do Británie. 

Pravdou je, že ti, kteří žijí v chladu a bída na pobřeží Calais nemusejí; oni se rozhodli, ze zřejmých důvodů.

Oni jsou financovány "charitativní" No Borders , aka VICE-George Soros , a také povzbudil vedoucím práce Jeremy Corbyn který jim řekl, minulý víkend, že by mělo být povoleno přijet do Británie, po kterém asi 400 z nich zaútočil na P & O trajektu.

 VICE-Pravda o tom, jak "uprchlická krize" bylo zmanipulované od začátku do konce


Nepřihlášený uživatel

#11339 POZOR PODVOD NA VOLIČE

2016-10-11 15:49

POZOR PODVOD NA VOLIČE BYL BYLO PŘEHLASOVANI


Nepřihlášený uživatel

#11340 USA, které nikdy nevyhrály žádnou válku, ISIL jako nástroj zahraniční politiky USA.

2016-10-11 15:58

Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 03.10.2016. Výkřik Johna Kirbyho proti Rusku, USA, které nikdy nevyhrály žádnou válku, ISIL jako nástroj zahraniční politiky USA. Židé před novou genocidou?

Padesát minut svého pořadu věnuje V.V. Pjakin analýze vyjádření mluvčího ministerstva zahraničí USA J.Kirbyho o tom, jaké útoky budou vedeny proti Rusku a ruské armádě,dále komentuje útok USA na syrskou armádu, odstoupení USA od dohody s Ruskem o mírovém řešení v Sýrii, potřebu USA udržet funkční ISIL, přehlasování VETA Obamy o Saúdské Arábii americkým kongresem, potřebu státních elit USA vyvolat 3. světovou válku, neschopnost USA vyhrát jakoukoliv válku a další.

VICE-Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 03.10.2016. Výkřik Johna Kirbyho proti Rusku, USA, které nikdy nevyhrály žádnou válku, ISIL jako nástroj zahraniční politiky USA. Židé před novou genocidou?

VICE-vytvoření "ISIS ".

VICE-Al-Káida je přední skupina pro US vojenskoprůmyslového komplexu

SPD

#11341 Dokázali jsme to! SPD má nyní zastupitele téměř ve všech krajích!

2016-10-11 17:59

Dokázali jsme to! SPD má nyní zastupitele téměř ve všech krajích! Děkujeme vám, že jste podpořili program přímé demokracie a vlastenectví!


Nepřihlášený uživatel

#11342 Vzkaz od Národní fronty Marine Le Pen českým voličům

2016-10-11 18:08


Nepřihlášený uživatel

#11343 SOBOTKA DAL 1,5MILIONU KORUN NA ISLAMIZACI ČR A ZEMANU BUDOU NECO VYCITAT!!!!MARXISTE

2016-10-11 18:17

SOBOTKA DAL 1,5MILIONU KORUN NA ISLAMIZACI ČR VICE-Tomio Okamura: Falešné argumenty vítačů migrantů


Nepřihlášený uživatel

#11344 ANKETA - Migrantská krize

2016-10-11 18:34


Nepřihlášený uživatel

#11345 Je potřeba obnovit suverenitu a bezpečnost ČR´+O REFERENDU

2016-10-11 19:00


Nepřihlášený uživatel

#11346 Protest proti Angele Merkel 25.08.2016, Praha (plná verze)

2016-10-11 19:45

Protest proti Angele Merkel 25.08.2016 ČT FAŠISTICKÁ MLČÍ 


vice-Protest proti Angele Merkel 25.08.2016, Praha (plná verze)


Nepřihlášený uživatel

#11347 Re: Re:

2016-10-11 19:48

#11332: Karel - Re:  

 Ale prd. Kdyby  současná ¨vládnoucí garnitura bránila Evropu a její hranice, striktně pracovala na integraci cizozemců a nepodporovala multikulti a nepovstávalo tolik bojovníků za práva a všemožné výjimky islámců z důvodu své víry, ti by viděli, že na jejich nelegitimní požadavky nikdo neletí a tolik by si nevyskakovali, čímž pádem by se rodilí občané tak nebouřili a oboustranně by byl klid. Jenže současné politické "elity" dělají pravý opak, čímž ženou Evropu chtě nechtě do občanské války a je lepší, když se proti současné hyperhumanistické imigrační politice zavčas vzbouříme my domácí obyvatelé, dokud jsme stále ještě ve většině, než se potom vzbouří vetřelci a to bude představovat náš konec. Tady je to kdo z koho. Že jsme my změkli, zpohodlněli, zesluníčkovatěli, ještě neznamená, že oni prošli tím samým procesem. Oni mají stále ty stejné choutky na dobytí Evropy jako předtím, ale nepotřebují nás dobývat silou, protože my jim dáváme naše území zadarmo, tak není třeba se ani snažit a jen si počkají, až nás pohodlně přerodí. My jim za to ještě štědře platíme na dávkách. Však jsme dhimmi a platit džízju je naší povinností.

Karel

#11348 Re: Re: Re:

2016-10-12 14:13

#11347: - Re: Re:  

Vy jste další, kdo obhajuje nevinné oběti pod heslem .... "A někteří jsou ještě horší!"?!!

Ne já čekám, až se mi onen anynomní pisatel omluví, že chtěl šáhnout na moje děti ("hnát cizáky svinským krokem" - tchán je původem z Polska, takže nějaký debil může považovat moje děti s 1/4 polské krve za cizáky k lynčování)


Nepřihlášený uživatel

#11349 Re: Re: Re:

2016-10-12 14:48

#11347: - Re: Re:  

3 Fáze ISLAMIZACE + islámští uprchlici kterým nic nehrozí DŽÍHÁD V EVROPĚ

VICE- ODHALENÍ: 3 Fáze ISLAMIZACE / 3 phase Islamization AJ / CZ titl.


Nepřihlášený uživatel

#11350 manipulovali veřejným míněním!USA,CLINTONOVÁ

2016-10-12 15:44

VIDEO: Další skandál Clintonové! Uniklé emaily odhalily, že její kampaň si zaplatila moderátory a novináře, aby manipulovali veřejným míněním! [CZ Titulky]

Kampaň Hillary Clinton čelí dalšímu skandálu. V uniklých emailech [1], které zveřejnil server The Intercept, byla nalezena komunikace vedení kampaně se stovkami moderátorů, redaktorů a reportérů amerického mainstreamu, kteří byli zpracováni a naverbováni, aby psali a vysílali  pozitivně o Hillary Clinton, aby umisťovali na titulní stránky Hillary v nejlepším vyznění, aby byla v hlavních vysílacích časech v televizi a aby zakrývali a odsunovali do pozadí její skandály a negativní informace. The Intercept vybral z emailů několik desítek těch nejznámějších moderátorů a novinářů, kteří pro Clintonovou pracují a manipulují pro ní veřejným míněním.

Seznam prodejných presstitutů zahrnuje redaktory a moderátory takových mediálních kanálů jako jsou The New York Times, NBC, ABC nebo server Politico. Skupina těchto spřátelených novinářů a moderátorů je nazývána jako Super PAC (super smečka). Vedení kampaně kontaktovalo všechny tyto subjekty již dávno před započetím kampaně, jeden z dokumentů uvádí luxusní koktejlovou párty, kam byli novináři a moderátoři pozváni, aby ochutnali, jaké to je být mezi elitami. Když si zapnete americkou televizi, tak se potom nemůžete divit, že se člověku chce zvracet. Potom je jasné, proč CNN a americký mainstreamfalšuje průzkumy, proč vychvaluje Hillary Clitnon a plive na Donalda Trumpa.

VICE-VIDEO: Další skandál Clintonové! Uniklé emaily odhalily, že její kampaň si zaplatila moderátory a novináře, aby manipulovali veřejným míněním! [CZ Titulky]