Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #11284 Zatímco globální oteplování šíří poplašné zprávy odvedli dobrou práci šíří strach

2016-10-05 09:14

Podvod

Zatímco globální oteplování šíří poplašné zprávy odvedli dobrou práci šíří strach, oni nebyli tak dobří skrývají svou skutečnou motivaci.

Přesto ještě jeden sklouzl nahoru a odhalila katalyzátor pohánějící klimatu strach.

Byli jsme teď řečeno již téměř třicet let, které člověk musí změnit své způsoby, nebo jeho emisí fosilních paliv bude připéct Země s katastrofické oteplování. Vědci, politici a aktivisté si udržují příběh, že jejich zájem je pouze o péči o naši planetu a její obyvatele. Ale je to prostě není pravda.

Vyprávění je lest. Jsou po něčem úplně jiném.

Kdyby byli upřímní, klimatické šíří poplašné zprávy by připustit, že nejsou horečně pracují držet globální teploty - by uznat, že se namísto konzumovány s cílem podržením kapitalismus a vytvoření globálního sociálního státu.

Mají pochybnosti?

Pak poslouchat slova bývalého  VICE-klima oficiálního OSN  Ottmar Edenhofer :

"Člověk se musí osvobodit se z iluze, že mezinárodní politika v oblasti klimatu je environmentální politika.

 To nemá téměř nic společného s politikou životního prostředí už s problémy, jako je odlesňování nebo ozónové díry, "řekl Edenhofer, který společně předsedat Mezivládní panel OSN o změně klimatu pracovní skupiny pro zmírnění změny klimatu od roku 2008 do roku 2015.

Takže to, co je cílem politiky v oblasti životního prostředí?

"My distribuovat de facto světového bohatství politikou klimatu," řekl Edenhofer.

Pro ty, kteří chtějí věřit, že možná Edenhofer jen misspoke a není opravdu neznamená, že se domnívají, že před více než pět let také řekl, že

"Summit příští svět klimatu v Cancúnu je vlastně summit ekonomika během něhož bude sjednána rozdělování světových zdrojů."

Mad tak, jak jsou, komentáře Edenhofer jsou nicméně v souladu s ostatními, kteří šíří paniku, kteří rozlitých špinavé tajemství hnutí.

 VICE- Agenda Organizace spojených národů 2030 - recept na globální socialismus