Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#11378 Je čas nebýt už ovce!

2016-10-14 16:42

Je čas nebýt už ovce!

Před terorismem se nedá nijak bránit systémově. Bránit se dá pouze ad-hoc. A nejlepší ad-hoc obranou je legálně držená zbraň. Stačí jedna v rodině. Když si rodina vyjde do restaurace a vtrhne do ní útočník, otec rodiny vytáhne zbraň a začne vracet palbu útočníkům. A když takových otců v restauraci bude více, včetně provozovatele restaurace, který by měl být ze zákona ozbrojený kvůli ochraně svých hostů, tak takové teroristické přepadení by nemělo dlouhého trvání pro útočníky. A toto je nejlepší obrana. Je to i nejlepší prevence. Když budou útočníci vědět, že mezi obyvateli jsou zbraně v hojném počtu, vyberou si jinou zemi a jiný, slabší cíl.

Vlk nikdy nevtrhne do ohrady s ovcemi, pokud jsou ovce po zuby ozbrojené. Když se ovce umí bránit, vlk odtáhne pryč. Jenže toto má takový malý háček. Občan, který není ovce a který se umí bránit, se tímto okamžikem stává schopným obrany i proti státnímu terorismu. Jsou-li občané ozbrojení, nelze s nimi už tak snadno manipulovat. Nelze už tak snadno narušovat soukromé vlastnictví občanů. Nelze už jen tak snadno vnikat do bytů občanů. A toto je právě ten důvod, proč ve Francii v roce 2009 odebrali policistům automatické zbraně, protože strach vlády z vlastního lidu a vlastní policie byl tak značný, že jim stálo za to, aby z francouzské policie udělala vláda bezzubý nástroj, který nebude mít proti teroristům vlastně žádnou šanci.

Nebuďte ovce a vezměte obranu své rodiny do vlastních rukou. Udělejte si zbrojní průkaz, choďte ozbrojeni, protože s terorismem se musíte naučit žít. Terorismus bude součástí 21. století, bude to běžná věc veřejného života a pouze ten, kdo pochopí, že být ovcí s transparentem „Pray for Paris“ není řešením, bude schopen v budoucnu přežít v divoké islamizované a multikulturní Evropě. Terorismus bude nadále součástí státních politik. Z tohoto důvodu na AE News nenajdete žádný „Pray for Paris“ banner, protože takové výrazy nemají žádný smysl ve chvíli, kdy Evropa páchá sebevraždu vítáním milionů migrantů z arabských zemí. Modlete se za svoji rodinu a za svoji zemi, protože mnohem větším nebezpečím než střelba z AK47 v restauracích jsou kroky českých a evropských politiků ve směru akceptování migrace a integrace arabského etnika do struktur evropských národů.

VICE-Zbraň v rodině je jedinou obranou proti terorismu. A nejen proti němu! Jaký je rozdíl mezi privátním a státním terorismem?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#11379 Re: Je čas nebýt už ovce!

2016-10-14 17:30:06

#11378: - Je čas nebýt už ovce! 

 přesně brzy bude válka a musime se připravit na střet kultur a civilizaci pokud ve statě neni svoboda a přima demokracie ma člověk pravo vyměnit vladu a to i se zbrani v ruce pokud hrozy anarchie ad si vlada řika co chce pokud dojde k občanske valce v našem statě a evropska komise bude chtit odzbrojit obyvatelstvo tak si musi člověk pořidit nelegalni zbraně vladě se neda věřit je zajma jen penize moc a jak se udržet u koryt aji kdyby mě třeba chtěly zavřit za mřiže tak střelnou zbran si pořidim třeba i nelegalně pokud to dojde daleko a nebude na vyběr před terorem v ulicich ze strany muslimu ale jsem optimista a věřim že amerika za par let skonči a vystřida je spojenectvi rusko a čina největši jaderna velmoc na světě rusko a nejlidnatějši země na světě čina ktere utvořilo spojenectvi proti valečnemu paktu nato a usa američane si na nich vylamou zuby nemaji šanci