Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

JFK FAKTA O SMRTI DEMOKRATA PRAVÉHO PRAZIDENTA USA CO HAJIL LID

/ #11323 JFK FAKTA O SMRTI DEMOKRATA PRAVÉHO PRAZIDENTA USA CO HAJIL LID

2016-10-10 13:47

Vyčerpání Allowance Oil

Na konci roku 1962, magnátů který běžel ropný průmysl odhaduje, že jejich zisk o zahraničním investičním kapitálem by klesnout na 15 procent, v porovnání s 30 procenty v roce 1955, pokud příspěvek na vyčerpávání ropy byla zmenšena v souladu s návrhem JFK.JFK útok na příspěvek na vyčerpání ropy, který dovolil producenty ropy k odečíst až 27,5% svých příjmů jako osvobozeny od daně za předpokladu, že kořistníky ropy nižší daňovou sazbu a konkurenční obchodní výhody, nesdílí jinými obchodními zájmy.JFK cílené příspěvek vyčerpávání ropy a bylo odhadnuto, že vláda by mohla zachovat daňové příjmy více než 300 milionů $ ročně, pokud příspěvek na vyčerpání byla snížena.I když přídavek na vyčerpávání ropy zůstala zachována, vzhledem k kongresmany, kteří byli příjemci příspěvků olej společnosti kampaně, JFK učinil některé velmi mocné nepřátele v ropném průmyslu.

Bylo příspěvek vyčerpání ropy, který podal vrtné těžbě ropy nehrozí podnik.Spekulant olej mohl vrtat pět studní a je-li čtyři byly suché studny a teprve pátým udeřil olej, spekulant by ještě vydělat peníze z důvodu daňových úlev vyplývajících z příspěvku na vyčerpání odečte z dlužné daně.

 President Kennedy poukázal zřejmé, když uvedl,

"... Nikdo průmysl by mělo být umožněno získat nepatřičnou daňovou výhodu nad všemi ostatními."

JFK udělal nepřítele z ropného průmyslu a jeho největší magnát, Davidem Rockefellerem s návrhem na snížení příspěvku na vyčerpávání ropných zdrojů.

  • Víte oba břehy který řídil 53% z Federálního rezervního systému v roce 1963? Rockefeller vlastnila kontrolní podíl v obou bank.

  • Jak se o Chrysler, KBR, Bell Helicopter a války ve Vietnamu? Jste cesta vpřed, pokud jste řekl, David Rockefeller.

  • A co závodů v jaderném zbrojení, ke kterému ukončení studené války, by znamenalo ztrátu zisku do obranného průmyslu? A kdo ovládá obranný průmysl? David Rockefeller.

Museli jsme mít studenou válku, pak to ze stejných důvodů potřebujeme válku proti terorismu ještě dnes. Je to dobré pro podnikání a s následným růstem vládní moci, která přichází s válkou, erozí ústavních svobod zvyšuje.

Všechny cesty pro motivací JFK atentátu vede k Davidem Rockefellerem jako první vstoupí na pozemku.

Musím kouřící zbraň, která mohu umístit v Rockefellerově ruce? Stručná odpověď zní ne.

Nicméně, to je bezpečné říkat, že ten den, John Kennedy zemřel, nebyly žádné slzy přístřešek na Rockefeller majetku.

VICE-JFK, RFK, a MLK, byli všichni zabiti stejnými silami

 

VICE-Pouze na objednávku ! - Nelsona Rockefellera Presidential Power Grab Odhalení at Last

 

VICE-Kennedy a Nacisté