Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Nyní je zřejmé, že "Maiden protesty" v Kyjevě byly ve skutečnosti Washington organizovaný převrat

/ #11301 Nyní je zřejmé, že "Maiden protesty" v Kyjevě byly ve skutečnosti Washington organizovaný převrat

2016-10-06 13:46

Nyní je zřejmé, že "Maiden protesty" v Kyjevě byly ve skutečnosti Washington organizovaný převrat proti zvolené demokratické vlády.Účelem převratu je umístit vojenské základny NATO na Ukrajině hranice s Ruskem a uložit úsporný program MMF, která slouží jako zástěrka pro západní finančních zájmů rabovat v zemi.

Upřímný idealistické demonstrantů, kteří vyšli do ulic, aniž by byla věnována byli naivní napálí na spiknutí s cílem zničit jejich zemi. Politicky Ukrajina je neudržitelný agregace ukrajinského a ruského území, protože tradiční ruské území byla přilepená na hranicích Ukrajiny sovětské republiky od Lenina a Chruščova . Na Krymu, přilepená na Ukrajině Chruščova, již odešel a vrátil se Ruska.

Ledaže nějaká autonomie je poskytována k nim, ruské oblasti ve východní a jižní Ukrajině by také odchýlit a vrátit se do Ruska. V případě, že nepřátelství zobrazí směrem k ruskojazyčných obyvatel podle loutkou vlády v Kyjevě pokračuje, další zběhnutí do Ruska jsou pravděpodobné. The Washington uplatňuje převrat čelí dalším možným obtížím z toho, co se zdá být rostoucí konflikt mezi dobře organizované Right sektorem a Washington-uložené loutky. V případě ozbrojeného konfliktu mezi těmito dvěma skupinami mělo dojít, Washington by mohl vyvodit závěr, že je potřeba, aby poslat pomoc k jeho loutky.

Vzhled vojsk USA / NATO na Ukrajině bude vytvářet tlak na Putina obsadit zbývající rusky mluvící části Ukrajiny. 

Předtím, než se usadil politické a geografické problémy, západní plenění na Ukrajině již začala. Západní média, neříká žádné další pravdu o MMF "záchranných balíčků", než to dělá o něco jiného. Tyto zprávy v médiích, a mnoho Ukrajinců věří, že MMF se chystá zachránit Ukrajinu finančně tím, že miliardy dolarů zemí.

Ukrajina nebude nikdy vidět jeden dolar z peněz MMF .

VICE-Západní Plenění na Ukrajině začala