Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#11202 Mohutný výbuch v centru Budapešti zranil dva policisty

2016-09-25 22:03

V sobotu pozdě v noci otřásl centrem maďarského hlavního města mohutný výbuch, při němž utrpěli dva policisté vážná zranění. Podle agentury MTI byl po výbuchu uzavřen bulvár Tereza. Policie příčinu detonace vyšetřuje. 

V nočních hodinách bylo postupně uzavřeno celé okolí, na místě se objevili pyrotechnici a policie vyprázdnila blízké restaurace. Agentura MTI uvedla, že k výbuchu došlo v přízemí obytného domu na křižovatce bulváru Tereza a ulice Király. Exploze zranila dva policisty, kteří byli převezeni do nemocnice. Podle televize M1 je jejich stav velmi vážný.

Server Nol.hu uvedl, že v okolí bylo nalezeno značné množství hřebíků, co naznačuje, že mohla vybuchnout bomba naplněna hřebíky. Takže naši milí obohacovači už obohacují i v Maďarsku. Snad s nimi pan Orbán pořádně zatočí!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#11204 Re: Mohutný výbuch v centru Budapešti zranil dva policisty

2016-09-26 11:22:24

#11202: - Mohutný výbuch v centru Budapešti zranil dva policisty 

 Falešné operace vlajky jsou tajné operace navrženy tak, aby klamat veřejnost takovým způsobem, že operace jevit jako oni jsou prováděny

MADARSKO Budapešt pod falešnou vlajkou teror Nastup NWO pro zemi

Po faktu, jejich ochotni ale neopatrné účast by mohla pojistit své mlčení.

Falešné operace vlajka zrychlil po vzniku vládních zpravodajských agentur, stejně jako CIA, opět z popudu soukromých zájmů s připravené pomoci médií, kteří zavádějí falešné vede k udržení apriorní titulní příběh.

Falešný operace vlajka, kde jsou nevinní lidé zavražděni vždy dodává záminku pro vojenské invaze kde ještě zabíjení dochází včetně neopatrné amerických vojáků, kteří se domnívají, že bojují za svou zemi. Ambrose Pierce , Satirik a tvůrce The Devil slovníku definovaný politice jako ,

"A spor zájmů maskující se jako soutěž principů, na řízení veřejných záležitostí pro soukromý prospěch." [2]

VICE-False Flag Operations - hlavný súbor

VICE-Evropská unie - CIA tajné operace