Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #11221 Let MH17 byl sestřelen raketou vzduch-vzduch izraelské výroby,dokazují to i výsledky holandského vyš

2016-09-28 10:35

Let MH17 byl sestřelen raketou vzduch-vzduch izraelské výroby, dokazují to i výsledky holandského vyšetřování. Rusové nesmějí být vyšetřování přítomni, Američané si to nepřejí. Za tragédií stojí Kolomojský a Sakašvili!

Redakce AE News přináší nejnovější fakta ve věci vyšetřování sestřeleného letu MH17 nad východní Ukrajinou vloni v červenci. Na veřejnost unikly podrobné a Holanďany dosud utajované dokumenty z vyšetřování, které zcela jasně vylučují teorii o povstalecké raketě typu BUK. Přestože je vyšetřování u konce, Nizozemí a USA se snaží nález vyšetřovatelů odstavit na vedlejší kolej a bez ohledu na fakta obvinit Rusko a pro-ruské separatisty. Čeští čtenáři tak mají nyní díky AE News jedinečnou možnost dozvědět se, jak byl let MH 17 vloni v létě doopravdy sestřelen.

Minulý týden zazněla v holandských médiích zpráva, že vyšetřovatelé si nepřejí účast ruských vyšetřovatelů v celém procesu a dokonce není zájem o spolupráci s výrobcem protiletadlového systému BUK. Nakonec se ukázalo, že holandská neochota k pozvání Rusů do vyšetřovacího týmu je iniciovaná z USA, přítomnost Rusů odmítla americké strana zastoupená FBI, s oficiálním odůvodněním, že Rusové by mohli mařit vyšetřování.

O to skandálnější je fakt, že odborníci, kteří dostali od Nizozemců a FBI k troskám letadla a dokumentacím vyšetřování přístup, museli podepsat prohlášení o mlčenlivosti (Non-disclosure Agreement, NDA) [5], aby se nikdo jiný nedozvěděl, co je předmětem nálezů při zkoumání trosek. No řekněte sami, parádní utajení vyšetřování, ne? Strach FBI nebo Nizozemců, že by vyšlo při zkoumání trosek na světlo něco, co by nemělo?

A vrcholem skandálu je, že Malajsie byla naprosto absurdně z vyšetřování zcela vyloučena. Její letadlo, její posádka a nesmí se vyšetřování účastnit [6]. Někdo si musí ťukat na čelo, že něco takového je možné, ale jak vidno, možné je všechno ve světě, kde vládne americká hlaveň přiložená k hlavě vazalských zemí, ČR a SR nevyjímaje.

A potom se někdo diví na mainstreamu tomu, že Rusko včera v OSN oficiálně vetovalo ustavení tribunálu k celé věci. Však by bylo hloupé, aby bez možnosti obrany a vlastního pohledu na věc někdo ukazoval na Rusko, přičemž v Holandsku leží trosky stroje s nezvratnými důkazy o izraelské raketě vystřelené z gruzínského SU-25.

[VIDEO] Rusko vetovalo v RB OSN rezoluci k sestavení tribunálu. Tribunál je výmysl, za kterým stojí americké ministerstvo zahraničních věcí, přičemž na přípravě textu se podílela nechvalně proslulá kriminálnice a náměstkyně ministra zahraničí USA Victoria Nuland, která proslula svým výrokem „Fuck EU!“ a také rozdáváním pervitinových koláčků demonstrantům na Majdanu

Záhada letu MH17 je tak v podstatě na základě holandského vyšetřování trosek letadla vyřešena. Nyní je potřeba ještě přinutit jednotlivé zúčastněné země, aby nebránily zveřejnění pravdy, že ukrajinský oligarcha s gruzínským kriminálníkem připravili takovouto strašlivou tragédii a zavraždili nevinné lidi.

VICE MH17 VYŘEŠENO-Wreckage of Israeli missile Python 4 in Osetia