Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #11120 Další šokující případ znásilnění ve Švédsku!

2016-09-20 09:00

Afghánec ve Švédsku znásilnil 15letou dívku: Poté požádal o azyl

Švédští policisté řeší další šokující případ znásilnění migrantem. Ke znásilnění došlo na psychiatrické klinice ve Stockholmu. Afghánský uprchlík Ali Bahmani tu znásilnil 15letou mentálně postiženou dívku, která předtím byla panna. Migrant lhal, že je mu 16 let, podle expertů na zubní chrup mu je ale nejméně devatenáct!

Afghánský uprchlík znásilnil teprve 15letou mentálně postiženou dívku na psychiatrické klinice ve Stockholmu. Případ je o to smutnější, že dívka byla předtím panna.

Afghánec Ali Bahmani byl s obětí hospitalizován na dětském oddělení. Počátkem prosince spolu s personálem sledovali televizi. Když personál nemocnice na pár minut místnost opustil, Bahmani dívku napadl a znásilnil ji na sedačce.

"Když se pracovníci vrátili, Ali Bahmani vyskočil a natáhl si kalhoty. Dívka ležela v klubíčku s kalhotkami u kotníků, plakala a byla vystrašená k smrti," zaznělo u soudu s afghánským migrantem. Bahmani odmítl, že by dívku znásilnil, se sexem prý souhlasila. Neřekla mu to ale verbálně, nýbrž "svým srdcem".

A tyhle hovada chce Sráčbotka přijmout v množství několika tisíc? Nasrat! Volím Okamuru!

Více na Afghánec ve Švédsku znásilnil 15letou dívku, poté požádal o azyl