Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #11122 Výčet dalších zrůdností, které imigranti za poslední rok spáchali:

2016-09-20 09:41

Syrský migrant (17) s kamarády brutálně znásilnil 18letou dívku, u soudu vše odmítl

Sedmnáctiletý syrský migrant stanul před soudem ve Velké Británii. Obžaloba ho viní z toho, že spolu se s dalšími kamarády brutálně znásilnili 18letou dívku.

Dívka vypověděla, že ji a kamarádku pozvala skupinka kluků na party. Předpokládala, že její kamarádka ty kluky zná, jinak by nikam nešla. Když přišla do domu, kluci se na ni vrhli a během tří hodin ji čtyřikrát znásilnili a dvakrát sexuálně napadli. Nakonec se jí podařilo násilím uniknout a doma vše řekla matce.

Uprchlík znásilnil stařenku: Dostal 20 měsíců, v Rakousku pak zůstane

Imigrant z Afghánistánu znásilnil v Rakousku starou paní. Zločin se stal již v září loňského roku, ale policie o něm mlčela. Nyní byl běženec odsouzen, vyvázl však s velmi mírným trestem pouhých 20 měsíců. Poté, co opustí brány vězení, navíc zůstane v Rakousku.

„Ten den bylo horko a já si řekla, že se projdu se svým pejskem okolo řeky Schwechat. V řece jsem uviděla dva mladé muže, kteří se koupali,“ vypověděla u soudu oběť bestiálního znásilnění Christina F. (72). Mladík ji požádal, ať mu pomůže vylézt na břeh a nic netušící stařenka mu podala ruku. „Najednou jsem ucítila zezadu ránu,“ vzpomíná na hororový den babička. Jeden z mužů jí zacpal ústa, strhal z ní šaty a stařenku, která váží pouhých 48 kg, brutálně znásilnil. Zmlácená žena po útoku utekla domů, kde se v šoku zamkla.

Tam ji našel její dlouholetý přítel Hans Vesely, který, když viděl modřiny a škrábance na jejím těle, naléhal, aby mu řekla, co se stalo. Vystrašená babička nejdříve nechtěla jít na policii, nakonec se ale nechala přesvědčit. „Její pes, kterému už je 13 let, ji bohužel nedokázal ochránit,“ poznamenává trpce Hans.

Ačkoliv se zločin stal již v září 2015, policie mlčela v obavě, aby případ nevzbudil protipřistěhovalecké nálady. Zločin se totiž stal v městečku Traiskirchen, kde se nachází jedno z největších azylových středisek v Rakousku. Krutou ironií osudu dcera oběti uprchlíkům pomáhala, pracovala v traiskirchenském utečeneckém centru. 

Teenagerku (18) znásilnili během útoků v Kolíně nad Rýnem: Otěhotněla a musela na potrat

Dívka se stala obětí hromadného sexuálního šílenství, které zachvátilo město v rámci oslav Nového roku. Neznámý útočník ji přímo na nádraží povalil a znásilnil hned vedle svého soukmenovce, který tentýž odporný čin zrovna vykonával na jiné bezmocné oběti!

„Ztratila se kamarádce a ti muži ji začali postrkovat mezi sebou. Pak ji shodili na zem a byla znásilněna. Řekla nám, že několik málo metrů od ní ležela jiná dívka, také znásilňovaná. Snažila se jí naznačit, aby raději zavřela oči. Muž jí ale chytl hlavu a donutil ji, aby se na něj přitom koukala,“ řekla dívka podle britského serveru MailOnline vyšetřovatelům.

Utrpení obou skončilo až díky zásahu policistů. Dívka však mezitím utekla pryč a ze studu se rozhodla celou záležitost nehlásit. Když se potvrdilo, že je těhotná, šla raději na potrat.

Z celkem 1200 silvestrovských útoků byli přitom odsouzeni jen čtyři pachatelé i přesto, že padlo několik obvinění a existují desítky svědků. Dva ze čtyř pachatelů, Hussain A. a Hassan T., však nakonec unikli vězení za sexuální napadení.

 

Chceme, aby se tohle jednou dělo i v naší krásné malé zemičce? Abychom se denně obávali o své dcery, ženy, sestry, matky? Ne! Musíme tedy bojovat všemi možnými prostředky proti relokaci uprchlíků do naší země! Vždyť nejde o nic méně než o naši bezpečnou budoucnost!