Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

NAŠE SKORUMPOVANÁ VLADA

/ #11107 Zákonodárci českého parlamentu v tichosti připravují likvidaci mimoparlamentních stran. Operace „Čis

2016-09-19 03:41

Zákonodárci českého parlamentu v tichosti připravují likvidaci mimoparlamentních stran. Operace „Čistý stůl“ nabývá drakonických rozměrů!

V Brně vyroste úřad novodobého politického Gestapa

Poslanci parlamentu si odhlasovali vznik nového úřadu v Brně, který bude vybaven rozsáhlými pravomocemi. Úřad pro dohled nad hospodařením politických stran se stane de facto obdobou říšského Úřadu pro dohled nad stranami a spolky, který v nacistickém Německu od roku 1934 zlikvidoval prakticky veškerou politickou opozici v zemi uplatněním nových zákonů a pravidel na financování. Český parlament se v tomto zákoně nechal zjevně inspirovat a zřejmě i z něho opisoval. Stejně jako tehdy říšský úřad, i tento úřad v Brně bude řízen pěti lidmi, které do čela úřadu jmenuje Poslanecká sněmovna na dobu 6 let. Dalo by se to nazvat „Sněmovna sobě!“ a je zcela zjevné, že úřad si došlápne hlavně na mimoparlamentní opozici. Co všechno totiž obě novely obsahují, to je doslova antidemokratický puč v přímém přenosu.

Stát a tajná služba chce vygenerovat databázi občanů, kteří přispívají závadovým mimoparlamentním stranám!

Tímto ustanovením tak dochází k tomu, že čmuchací a šmírovací úřad v Brně bude zřejmě vést databázi lidí, kteří přispívají na darovací účty mimoparlamentních politických stran a tyto lidi si kontrarozvědka zařadí na seznam potenciálních extrémistů a proruských podporovatelů. BIS tak bude mít po roce až dvou letech k dispozici kvalifikovaný demografický balík dat a údajů o všech lidech v ČR, kteří přispívají finančně mimoparlamentní opozici. Co na to říct? To už není jenom operace Čistý stůl, to je doslova Orwell. Server AE News už před 2 roky varoval, že k těmto procesům kriminalizace podpory opozice dojde. Útoky proti prezidentu republiky v roce 2014 byly jen začátkem likvidace polistopadové demokracie v zemi. Současný establishment v ČR vykazuje všechny znaky fašizace a ustavování forem dystopického absolutismu. Režim chce kontrolovat voliče a přispěvatele opozice. Režim chce kontrolovat a špehovat podnikatele a živnostníky skrze EET. Úřady chtějí špehovat domácnosti pod záminkou ochrany ovzduší před spalováním plastů v kamnech a kotlech. Úřady chtějí legálním držitelům zbrojních licencí odebírat zbraně na základě podezření řadového policisty. O všech těchto kauzách jsme na AE News už informovali.

VICE-Zákonodárci českého parlamentu v tichosti připravují likvidaci mimoparlamentních stran. Operace „Čistý stůl“ nabývá drakonických rozměrů!