Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #11533 Islámští duchovní ale občanství v ČR dostávají bez problémů!

2016-10-25 21:22

Ústavní soud odmítl přiznat právo na občanství ruskému pravoslavnému duchovnímu, že prý je hrozbou pro republiku! Islámští duchovní ale občanství v ČR dostávají bez problémů!

Ruský duchovní ne, islámská armáda ano!

V tomto případě se jedná o ruského popa, který má na území ČR trvalý pobyt a žije v zemi už velmi dlouho. České úřady mu odmítly udělit občanství, protože tajné služby uvedly, že prý představuje riziko pro ČR.Odvolal se k Ústavnímu soudu s tím, aby mu BIS odhalila, proč podle jejích slov představuje riziko, ovšem soud pochybení neshledal a stát prý má právo neudělit občanství a stejně tak BIS má prý právo nesdělit důvod údajných hrozeb dotyčné osoby [1]. Ve smyslu známé absurdní scénky, kdy dotyčný se ptá soudu, čeho se dopustil, ale soud mu řekne, že je to tajné, ale že si může být jistý tím, že se toho opravdu dopustil. Naše redakce dostala od našeho zdroje informaci, že problém, který zjistila BIS, měl být shledán mj. v tom, že tento muž otevřeně chválil referendum na Krymu a jeho výsledek. Je do značné míry obrovským překvapením, že Česká republika na jedné straně nemá problém někomu udělit trvalý pobyt a na straně druhé mu odmítnout občanstvím s poukazem na to, že představuje pro stát bezpečnostní hrozbu. To vůbec nedává smysl. Pokud přece někdo představuje pro stát bezpečnostní riziko, tak by logicky měl být ze země vyhoštěn a trvalý pobyt by mu měl být ukončen.

Český stát udělil desítky občanství i lidem napojeným na Muslimské bratrstvo!

Český soud správně uvedl, že na občanství a jeho získání není právní nárok. S tím lze rozhodně souhlasit. Stát by měl mít právo odmítnout občanství osobě, která skutečně představuje bezpečnostní ohrožení pro zemi, např. drogovým dealerům, členům mafií, vrahům nebo ekonomickým migrantům.  Kdyby české soudy měly ovšem integritu a nebyly prolezlé klientelismem, nemohly by argumentovat bezpečnostním ohrožením, když občanství jiným duchovním, konkrétně muslimům a jejich muftím, český stát přiděluje jako na běžícím pásu. Od roku 2000 do dnešní doby bylo uděleno občanství ČR více než dvěma stovkám muslimských duchovní, asistentům a lidem, kteří se přímo podílejí na provozu mešit v ČR a jejich financování a kulturně-náboženském rozvoji. Podle tradičně dobře informovaného zdroje naší redakce totiž český stát udělil právě od roku 2000 až dvě desítky občanství lidem, u kterých se později zjistilo, že mají napojení na radikální Muslimské bratrstvo a od té doby tajné služby tyto osoby sledují.

VICE-Ústavní soud odmítl přiznat právo na občanství ruskému pravoslavnému duchovnímu, že prý je hrozbou pro republiku! Islámští duchovní ale občanství v ČR dostávají bez problémů!

VICE-Tomu neuvěříte: Rakouský soud zrušil rozsudek nad Iráčanem, který znásilnil 10-letého chlapce v bazénu. Prý si nemusel být vědom toho, že chlapec nechce být znásilněn!