Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#11526 V Budapešti mají taky svoji kavárnu

2016-10-23 17:40

Diktátore, zmiz! volali na Orbána demonstranti v Budapešti při oslavách revoluce

Asi stovka příznivců opozice se v neděli snažila píšťalkami narušit projev premiéra Viktora Orbána (FIDESZ) na centrální slavnosti u příležitosti 60. výročí protikomunistické revoluce z roku 1956 na Kossuthově náměstí v Budapešti. Protestující a ostatní účastníky slavnostního shromáždění od sebe oddělil kordon policie.

Koukám, že ti primitivní proevropští a proameričtí švábové se projevují všude stejně, jako nevychovaní hulváti, kteří narušují chod poklidných akcí, hanobí státní symboly a jediné co umí je provokovat, vyvolávat konflikty, aby tak poklidné protesty zdiskreditovali a pak se mohli ukájet na reakcích mainstreamu.


Nepřihlášený uživatel

#11527 Re: V TOMHLE SVĚTĚ JE JEDINEJ BUH A TIM JSOU PENIZE

2016-10-23 22:39

ŽVÁSTY BANKEŘU
Nepřihlášený uživatel

#11528 Re: Re: V TOMHLE SVĚTĚ JE JEDINEJ BUH A TIM JSOU PENIZE

2016-10-24 08:48

#11527: - Re: V TOMHLE SVĚTĚ JE JEDINEJ BUH A TIM JSOU PENIZE  

 arabské žvásty jsou tohle neni boha kromě allaha a mohamed je jeho posel A TOHLE JSOU ŽVASTY BANKEŘU NENI BOHA KROMĚ PENĚZ A ROTHSCHILD JE JEJICH PROROKEM rothschildove jsou rodina ktera vlastni majetek v hodnotě 500 trilionu dolaru jsou to oni kdo manipuluje se světem kteři vlastni media politiky a určuji světu svou ideologii A JSOU TO ROTHSCHILDOVE SPOLEČNĚ S RODINOU ROCKEFELERU KTEŘI FINANCOVALI OBĚ 2 SVĚTOVÉ VÁLKY A TAKE SI NA NICH VYDĚLALI PENIZE A DNES ORGANIZUJI ISLAMSKOU INVAZY DO EVROPY JSOU TO ONI KDO TUHLE INVAZI FINANCUJE A K TOMU JEŠTĚ GEORGE SOROŠ A MNOHO DALŠICH ZNAMYCH SVĚTOVYCH BANKEŘU


Nepřihlášený uživatel

#11529 Re: V Budapešti mají taky svoji kavárnu

2016-10-25 16:03

#11526: - V Budapešti mají taky svoji kavárnu 

 Koukám, že v Maďarsku Moc síly nemá, když se jim podařilo z celé země mobilizovat jen 100 trollů :-D

Kazatel

#11530 Re: Re: Re: V TOMHLE SVĚTĚ JE JEDINEJ BUH A TIM JSOU PENIZE

2016-10-25 17:50

#11528: ŽVÁSTY BANKEŘU - Re: Re: V TOMHLE SVĚTĚ JE JEDINEJ BUH A TIM JSOU PENIZE  

 Tak se teš až se promění všechny penizky v prach jak bude vše sežehnuto POLNICI a pad komety se bliži tak jak přichod pána pánu a krála králu 

Unikly soubory z miliardář globalist George Soros

#11531 Re: Re: Re: V TOMHLE SVĚTĚ JE JEDINEJ BUH A TIM JSOU PENIZE

2016-10-25 17:57

#11528: ŽVÁSTY BANKEŘU - Re: Re: V TOMHLE SVĚTĚ JE JEDINEJ BUH A TIM JSOU PENIZE  

 

George Soros muže za divadlo s Uprchliky a za Ukrajinu pod Falešnou Vlajkou proti RF 

je maďarsko-americký průmyslník, investor, filantrop, politický aktivista a autor, který je maďarsko-židovského původu a má dvojí občanství. Jezdí více než 50 globálních a regionálních programů a nadace. Soros je pojmenovaný architekt a sponzora téměř každá revoluce a státní převrat po celém světě za posledních 25 let. USA je myšlenka být upír kvůli němu a jeho loutky, ne jako maják svobody a demokracie.Jeho přisluhovači rozlití krev miliony a miliony lidí, jen aby ho ještě bohatší. Soros je oligarcha sponzoruje Democratic stranu, Hillary Clintonovou, stovky politiků po celém světě.Tato webová stránka je navržena tak, aby všichni uvnitř otevřené nadace George Sorose 'Society a příbuzné organizace. Představujeme vám pracovní plány, strategie, priority a další činnosti Sorose. Tyto dokumenty vrhnout světlo na jednom z nejvlivnějších sítě působící po celém světě.

Unikly soubory z miliardář globalist George Soros ' Open Society Foundations (OSF) před dvěma dny odhalily několikpřekvapivých machinace kolem organizace - včetně systémů zjevného manipulovat média ovlivňují mezinárodní imigrační politiku a hotovosti určené pro iniciativ v oblasti sociální spravedlnosti.Soros byl dříve vyloučen pro tahání politických řetězců na Ukrajině , ale jako jedna poznámka odhalený v masivních VICE-DCLeaks mezipaměti je patrné, že globalistická rovněž usilovat o přímou manipulaci západních médií sladit s tímto politické agendy.S názvem " VICE-Ukrajina Media Projekt ," autoři Memorandum má přiznat, že"To není správné nezávislé žurnalistiky a my se mohou poškodit naši důvěryhodnost s novináři," ale že "novináři mohou vznikat příběhy, které nemají význam pro vyprávění se snažíme informovat nebo příběhy, které jsou kontraproduktivní (prosazování příběhy fašismu, atd.) "VICE-Soros Hack vystavuje - Plot Za uprchlickou krizí jeho Media Control, v hotovosti za "sociální spravedlnost "


Nepřihlášený uživatel

#11532 LŽI MEDII NAD LIDMA ABY STRACHEM VZALI SVOBODU A PRAVO VLASTENCU NWO

2016-10-25 18:25

Hacked ISIS CIA MI6 STUDIO BEHEADING

VICE-Hacked ISIS CIA MI6 STUDIO BEHEADING


Nepřihlášený uživatel

#11533 Islámští duchovní ale občanství v ČR dostávají bez problémů!

2016-10-25 21:22

Ústavní soud odmítl přiznat právo na občanství ruskému pravoslavnému duchovnímu, že prý je hrozbou pro republiku! Islámští duchovní ale občanství v ČR dostávají bez problémů!

Ruský duchovní ne, islámská armáda ano!

V tomto případě se jedná o ruského popa, který má na území ČR trvalý pobyt a žije v zemi už velmi dlouho. České úřady mu odmítly udělit občanství, protože tajné služby uvedly, že prý představuje riziko pro ČR.Odvolal se k Ústavnímu soudu s tím, aby mu BIS odhalila, proč podle jejích slov představuje riziko, ovšem soud pochybení neshledal a stát prý má právo neudělit občanství a stejně tak BIS má prý právo nesdělit důvod údajných hrozeb dotyčné osoby [1]. Ve smyslu známé absurdní scénky, kdy dotyčný se ptá soudu, čeho se dopustil, ale soud mu řekne, že je to tajné, ale že si může být jistý tím, že se toho opravdu dopustil. Naše redakce dostala od našeho zdroje informaci, že problém, který zjistila BIS, měl být shledán mj. v tom, že tento muž otevřeně chválil referendum na Krymu a jeho výsledek. Je do značné míry obrovským překvapením, že Česká republika na jedné straně nemá problém někomu udělit trvalý pobyt a na straně druhé mu odmítnout občanstvím s poukazem na to, že představuje pro stát bezpečnostní hrozbu. To vůbec nedává smysl. Pokud přece někdo představuje pro stát bezpečnostní riziko, tak by logicky měl být ze země vyhoštěn a trvalý pobyt by mu měl být ukončen.

Český stát udělil desítky občanství i lidem napojeným na Muslimské bratrstvo!

Český soud správně uvedl, že na občanství a jeho získání není právní nárok. S tím lze rozhodně souhlasit. Stát by měl mít právo odmítnout občanství osobě, která skutečně představuje bezpečnostní ohrožení pro zemi, např. drogovým dealerům, členům mafií, vrahům nebo ekonomickým migrantům.  Kdyby české soudy měly ovšem integritu a nebyly prolezlé klientelismem, nemohly by argumentovat bezpečnostním ohrožením, když občanství jiným duchovním, konkrétně muslimům a jejich muftím, český stát přiděluje jako na běžícím pásu. Od roku 2000 do dnešní doby bylo uděleno občanství ČR více než dvěma stovkám muslimských duchovní, asistentům a lidem, kteří se přímo podílejí na provozu mešit v ČR a jejich financování a kulturně-náboženském rozvoji. Podle tradičně dobře informovaného zdroje naší redakce totiž český stát udělil právě od roku 2000 až dvě desítky občanství lidem, u kterých se později zjistilo, že mají napojení na radikální Muslimské bratrstvo a od té doby tajné služby tyto osoby sledují.

VICE-Ústavní soud odmítl přiznat právo na občanství ruskému pravoslavnému duchovnímu, že prý je hrozbou pro republiku! Islámští duchovní ale občanství v ČR dostávají bez problémů!

VICE-Tomu neuvěříte: Rakouský soud zrušil rozsudek nad Iráčanem, který znásilnil 10-letého chlapce v bazénu. Prý si nemusel být vědom toho, že chlapec nechce být znásilněn!


Nepřihlášený uživatel

#11534 Re: Re: Re: Re: V TOMHLE SVĚTĚ JE JEDINEJ BUH A TIM JSOU PENIZE

2016-10-25 21:42

#11531: Unikly soubory z miliardář globalist George Soros - Re: Re: Re: V TOMHLE SVĚTĚ JE JEDINEJ BUH A TIM JSOU PENIZE  

 PŘESNĚ TAK A JEŠTĚ SI PŘIDEJ ZPRAVU ZE SVOBODNEHO RADIA 13 SATANSKYCH POKREVNICH DINASTII KTERE OVLADAJI SVĚT JE TOHO MNOHEM VIC


Nepřihlášený uživatel

#11535 Re:

2016-10-26 08:00

#11524: -  

 No jo, když oni nám slíbili plné hrnce, ale nerekli ze to bude na dluh a se ztrátou suverenity. A že to bude fašistická organizace, to nám jaksi neráčili ani naznačit! A na argumenty, že zůstaneme osamoceni, bych citovala Mariii Le Penovou: "Ále, nestrašte. Zemím stojícím mimo EU se daří dobře."

Navíc, Německo bude vždycky usilovat o primát a ostatní země dusit stejně jako teď USA Rusko, aby je náhodou někdo nepředběhl. Jen si vzpomeňte, co všechno jsme tu ve jménu EU museli zlikvidovat. Proč asi? Úplně by stačily smlouvy o vzájemné spolupráci mezi evropskými zeměmi, klidně i ta bezcelní zóna, ale společný prostor včetně měny, zákonů, daní, dávek, to je dlouhodobě předurčené k zániku, jenom tím ztrácíme čas.


Nepřihlášený uživatel

#11536

2016-10-26 09:28

Nelíbí se mi direktiva, která nařizuje EU.

Nepřihlášený uživatel

#11537 Re: Re: Re: Re: Re: V TOMHLE SVĚTĚ JE JEDINEJ BUH A TIM JSOU PENIZE

2016-10-26 09:42

#11534: - Re: Re: Re: Re: V TOMHLE SVĚTĚ JE JEDINEJ BUH A TIM JSOU PENIZE  

 

Přepis

Německý filozof Johann von Goethe , jednou řekl, není tomu tak ještě beznadějně zotročený, než ti, kteří falešně věří, že jsou zdarma. Ale málo těch, kteří slyší slova si uvědomit, že oni jsou ti, jimž Goethe měl na mysli. Pro Skutečností je, že každý člověk v civilizovaném světě je zotročen od dětství. Jsou zotročil ve vězení bez stěn nebo barech a tak málo, někdy dokonce si to uvědomit. Ale to všechno jsou zotročeni o nic méně. A co lidé na celém světě jsou zotročeni, je systém věčný sebe dluhu generujícího, který je vytvořen pro ně zcela záměrné mezinárodními bankovními zájmy soukromých a lidé se učí od útlého věku jen s výjimkou tohoto dluhu, protože tato je "přesně tak, jak se věci mají." ale skutečnou realitou je, že to není jen tak, jak se věci mají, ale více jak se věci byly navrženy a všichni, kdo musí udělat, je pohled kolem nich na stav světa dnes Uvědomujeme si, že ačkoli toto je způsob, jakým se věci proud jsou, to je nejvíce rozhodně ne tak, jak by to mělo být. nejsilnější a užitečný nástroj člověk může někdy získat ve svém životě je poznání pro s poznání přichází moudrost a hlubší porozumění a skutečná pravda může být vzrušující, protože skutečná pravda vás osvobodí. Nyní ať už věříte v Illuminati, nebo ne, zda budete mít čas poslouchat tzv ke konspiračním teoriím, nebo ne, tam jsou některé věci, které by měly být jasně srozumitelná všem. A tyto nejsou konspirační teorie žádným nejbujnější fantazii, jsou dobře zdokumentovány, docela sledovatelné a velmi prokazatelné skutečnosti.


A tato fakta jsou následující. Je zde jedna vládnoucí pokrevní linie, která existuje na této zemi . To vládnoucí Bloodlineje velmi stará. Je to stejná rodová linie, která vždy vládne zemi od té doby dob starého Egypta a je velmi všudypřítomná. Například, mnoho lidí si myslí, že někdo může dostat být prezidentem Spojených států, ale skutečnost je taková, že všichni američtí prezidenti byly svobodné zednáře, velké množství z nich jsou ve skutečnosti souvisí, a že jejich počet řádků lze vysledovat zpět do Evropská monarchie a zejména na linii Viléma Oranžského.

VICE-Boj Nový světový řád s globálním jejich nedodržení

VICE-Ilumináti

VICE-13 Iluminátů rodinami

USA se paktovala s SS od 2SV

#11538 Dokument ohledně 2 sv pakt s Hitlerem Bush a Rockefeler 1933-1942 a který zabil JFK

2016-10-26 09:49

America Betrayed
Bush, bin Ládin, 9-11
tím Rhawn Josef, Ph.D.
University Press, 2. vydání ISBN: 0971644578
 

Prescott Bush a Standard Oil Rockefeller byl v obchodě s režimem Hitlera a nacisty od roku 1933 a v roce 1942, tři Bush podniky byly zabaveny americkou vládou, za porušení obchodování s nepřáteli zákona.

Tři generace Bush klanu se staly členy německé tajné společnosti: ". řádu lebky a kostí" Yale kapitola V Německu, Řád lebka kostí - také známý jako "The Brotherhood of Death" - vedla k Hitlerovi a obávané SS. Prescott Bush, přes jeho lodní společnost, se stal speciální "přítele" Himmlerův SS. - Stejný SS, který ve spojení s IG Farben, běžel koncentrační a slave pracovní tábory
Bushův klan a Rockefeller Standard Oil, byly v podnikání s IG Farben, stejně jako u Saúdů, kteří se také dohody s Hitlerem.
na konci druhé světové války a porážce Německa tisíce vysoce postavených nacistů a SS agenti byli přijati tím, že Bush-Rockefeller právník, Allen Dulles, do čeho by později se stal CIA. Allen Dulles, a později, George Bush, by se stal ředitelé CIA ...

... IG Farben, konsorcium firem, které zahrnovaly Bayer, provedených hrozné experimenty na vězni koncentračních táborů, se objevit "etnickou biologickou zbraň" - smrtelnou nemoc, která by se zaměřují na konkrétní etnické skupiny ... Drs. financován z prostředků nadace Rockefeller řídil tento výzkum.

V roce 1957, vědec, který ukončil své lékařské vzdělání v okupovaném Polsku, a který byl financován z Rockefellerovy nadace, injekčně 300.000 Central africké muže, ženy a děti, s experimentální vakcíny proti dětské obrně - vakcíny, která obsahovala smrtící AIDS -jako virus, opice HSIV. O několik let později, střední Afrika by se stal "Ground Zero" pro epidemii AIDS / HIV ...

Dne 6. srpna 2001, Bush obdržel memorandum s názvem "Bin Ládin odhodlaný Strike v USA," ale pak neudělal nic. O dva týdny později, CIA Chief Tenet a jeho horní poslanci přijat briefing paper označeny jako "islámský extremistická učí létat." Bush a Cheney byly oznámeny a nic neudělal ... Válka by bylo dobré politiky a dobré pro podnikání války. 

.. Tři generace Bushova klanu byli v podnikání s vládami a lidmi, kteří zabíjejí Američany, a na ránu 09.11.2001, Bush sr. byl v podnikání s bin Ládinové a dalších Saúdů, kteří pomáhali financovat Usámu bin Ládina a útok 9-11-2001 ... 15 únosců byli ze Saúdské Arábie a Bush se nic k zastavení útoku.
útoku ze dne 9. -11, bude transformovat nešikovný, neschopná prezidenta do válečné časové vůdce, který by zaútočit nikoliv Saúdskou Arábii, ale v Iráku a pak ukrást její ropu a majetek ... stejně jako útočit amerických občanských svobod a americká ústava ...
Bush věděl postoupit, ale uvítala útok 9-11-2001, protože jeho následky by nejen vydělávat svou rodinou a spolupracovníky miliardy dolarů, ale bude poskytovat záminku pro napadení Iráku a svržení jeho vůdce Saddám Husajn - je zapřísáhlým nepřítelem Osama bin Ládin.

"Klíčové ústředí FBI personál musel být vyzvědači nebo molu .., kteří byli ve skutečnosti pracují pro Usámy bin Ládina .... Klíčoví zaměstnanci HQ FBI ... dál, téměř nevysvětlitelně, hodit zátarasy a podkopávají Minneapolis 'zoufalé snahy ... zastavit teroristy .... ", který plánoval" převzít kontrolu nad letadlem a létat do budov světového obchodního centra. " --FBI Supervizor, a Coleen M. Rowley, zvláštní agent FBI a generální Division poradce ...

"Bylo to, jako kdyby Usámou bin Ládinem, ukrytý v nějakém vysokohorského pevnůstky, bylo zapojení do dlouhého doletu ovládání mysli George Bushe." -

-Spojené Státy Counterterrorism Chief,

Richard A. Clarke.

... A to jde dál a dál ...

VICE-Přehled o války proti terorismu

 

VICE-Pouze na objednávku ! - Nelsona Rockefellera Presidential Power Grab Odhalení at Last

 

VICE-CIA a média - 50 Fakta svět potřebuje vědět

 

Kazatel

#11539 Falešné učeni v posledních-dní sváté písmo z Bible se naplnuje MATOUŠ-24 KAPITOLA- ISIS v evropě

2016-10-26 16:20

Kdo přichází shůry, je nade všechny; kdo je ze země, je pozemský a mluví pozemské věci. Ten, který přišel z nebe, je nade všechny. 32Svědčí o tom, co viděl a slyšel, ale jeho svědectví nikdo nepřijímá.

Jan 2-3

Kdo přichází shůry, je nade všechny; kdo je ze země, je pozemský a mluví pozemské věci. Ten, který přišel z nebe, je nade všechny. 32Svědčí o tom, co viděl a slyšel, ale jeho svědectví nikdo nepřijímá.33Kdo přijímá jeho svědectví, zpečetil to, že Bůh je pravdomluvný. 34Ten, koho poslal Bůh, mluví slova Boží, neboť Bůh udílí svého Ducha v plnosti. 35Otec miluje Syna a všechno dal do jeho rukou.36Kdo věří v Syna, má věčný život; kdo Synu nevěří, nespatří život, ale zůstává na něm Boží hněv.

Skutky-22-16
Přede všemi lidmi mu budeš svědkem toho, co jsi viděl a slyšel. 16Na co ještě čekáš? Vstaň, pokřti se, smyj své hříchy a vzývej jeho jméno!‘17Potom jsem se vrátil do Jeruzaléma. Při modlitbě jsem v chrámu upadl do vytržení 18a viděl jsem Pána. Řekl mi: ‚Pospěš si! Rychle opusť Jeruzalém, neboť tvé svědectví o mně tu nepřijmou.‘ 19Namítl jsem: ‚Pane, oni vědí, že jsem v synagogách zatýkal a bičoval ty, kdo věřili v tebe. 20Když byla prolévána krev tvého svědka Štěpána, stál jsem tam, schvaloval to a hlídal pláště těch, kdo ho zabíjeli.‘ 21Na to mi Pán řekl: ‚Jen jdi. Pošlu tě k dalekým národům.‘“

1. Tesalonickým 4,16: „Zazní povel, hlas archanděla a zvuk Boží polnice, sám Pán sestoupí z nebe, a ti, kdo zemřeli v Kristu, vstanou nejdříve.“

(MATOUŠ-24 KAPITOLA- ISIS v evropě)

Počátky porodních bolestí
1Tehdy Ježíš odešel z chrámu. Cestou k němu přistoupili jeho učedníci, aby mu ukázali chrámové stavby.
2On jim ale řekl: „Vidíte to všechno? Amen, říkám vám, že tu nezůstane kámen na kameni. Všechno bude zbořeno.“
3Když se pak posadil na Olivetské hoře, přistoupili k němu učedníci o samotě. „Řekni nám, kdy to bude?“ ptali se. „Jaké bude znamení tvého příchodu a konce světa?“
4Ježíš jim odpověděl: „Dávejte pozor, aby vás někdo nesvedl.
5Mnozí přijdou pod mým jménem se slovy: ‚Já jsem Mesiáš‘ a svedou mnohé.
6Až uslyšíte válečný hluk a zprávy o válkách, hleďte, abyste se nestrachovali. Musí to přijít, ale to ještě nebude konec.
7Národ povstane proti národu a království proti království a na různých místech vypuknou hladomory a zemětřesení.
8To všechno jsou jen počátky porodních bolestí.
9Tehdy vás budou trápit a zabíjet a kvůli mému jménu vás budou nenávidět všechny národy.
10Tehdy mnozí odpadnou a budou se vzájemně zrazovat a nenávidět
11a povstane mnoho falešných proroků a svedou mnohé.
12A protože se rozšíří špatnost, láska mnohých vychladne. 13Kdo však vytrvá až do konce, bude zachráněn.
14Toto evangelium o Království bude kázáno po celém světě na svědectví všem národům. A potom přijde konec.“

Plnicí se proroctva J.Krista

VICE-Falošné učenia v posledných dňoch

Kazatel

#11542 Střední Itálii mezi městy Perugia a Macerata postihlo ve středu večer středně silné zemětřesení.

2016-10-26 18:13

ProamerickéNovinky.h... uvádí že v Itálii postihlo zemětřesení

Střední Itálii mezi městy Perugia a Macerata postihlo ve středu večer středně silné zemětřesení. Otřesy odhadované síly 5,4 stupně byly podle agentur cítit i v Římě, uvedla stránka BNO.

MT-24

6Až uslyšíte válečný hluk a zprávy o válkách, hleďte, abyste se nestrachovali. Musí to přijít, ale to ještě nebude konec. 7Národ povstane proti národu a království proti království a na různých místech vypuknou hladomory a zemětřesení.8To všechno jsou jen počátky porodních bolestí.


Nepřihlášený uživatel

#11543

2016-10-26 18:39

 

VIDEO: CNN se ptala pečlivě vybraného vzorku voličů po poslední debatě Trumpa a Hillary, pro koho se rozhodli hlasovat. Dopadlo to ale jinak, než televize očekávala! [CZ Titulky]

 

Přesně před týdnem proběhla poslední prezidentská debata mezi Hillary Clinton a Donaldem Trumpem v americkém Las Vegas. Mainstreamová média v USA ihned po skončení debaty přinesla v čele se CNN průzkum, že i v třetí debatě s přehledem zvítězila Hillary Clinton. Ovšem v té době už třeba i mainstreamový Washington Post musel přiznat, že ve skutečnosti zvítězil Donald Trump . Jenže, to nejzajímavější vychází na povrch až nyní po téměř týdenním zpoždění. Televize CNN totiž po skončení debaty dělala různé analýzy, reportáže a rozhovory, ale mezi nimi doslova bez povšimnutí zapadl malý a krátký videovstup ze studia CNN s tzv. Focus Group, tedy kontrolní skupinou pečlivě vybraných voličů, kteří sebe definují jako nerozhodnuté voliče. Televize CNN je vybrala ve spolupráci s Gallupovým ústavem, který má v USA celkem prestiž a právě na tomto vzorku se má pozorovat, jaké volební příklony má skupina před 1. debatou a jaké příklony skupina vykazuje po skončení debat.

Elity se snažily i ve Velké Británii před Brexitem pomocí prefabrikovaných průzkumů přesvědčit voliče, že Brexit neprojde a že nemá cenu jít proto k volbám. Den před referendem průzkumové agentury v Británii tvrdily, že zastánci setrvání země v EU vedou o celých 7% v průzkumech. Druhý den bylo všechno jinak. Vzhledem k tomu, že průzkumy tvrdily, že mají započítánu statistickou chybu 2%, tak to znamená, že 5% bylo den před referendem prefabrikováno zcela určitě. A podívejte se, co se stalo v Británii s průzkumovými agenturami? Vůbec nic! Karavana jede dál, jako kdyby se nic nestalo. Takže nyní ty samé agentury přihrávají čísla Hillary v USA. Ale po třetí debatě se něco prostě stalo, mainstream a průzkumové agentury začínají dostávat strach, jako kdyby měly obavy, že Trump opravdu vyhraje a poté se bude médiím a agenturám na průzkumy mstít. Trump se nebál ve druhé debatě říct, že Hillary skončí ve vězení a že bude usilovat o to, aby její skandály byly prošetřené. Realita nálad voličů tak reálně elity vyděsila, že po třetí debatě začaly agentury a média pomalu obracet.

vice-VIDEO: CNN se ptala pečlivě vybraného vzorku voličů po poslední debatě Trumpa a Hillary, pro koho se rozhodli hlasovat. Dopadlo to ale jinak, než televize očekávala! [CZ Titulky]

VICE-WikiLeaks - Hillary Clinton Email Archive - External Link

VICE-Wikileaks vydává 1000+ e-mailů Clintonové války v Iráku - čtení je tady


Nepřihlášený uživatel

#11544 Banderovský nacistický převrat

2016-10-26 19:54

Bijme na poplach! Nacisté se opět dostávají k moci!

https://vimeo.com/163237577


Nepřihlášený uživatel

#11545 Re: Re: Podepsáno

2016-10-26 20:34

#4934: Julinka - Re: Podepsáno 

 Nevím v čem se má teď národ dobře?Možná těch pár nahoře!!!Nepatříš mezi ně???

JE POTŘEBA PODAT UŽ MEZINÁRODNI ŽALOBU NA USA

#11546 USA UTOČI NA HLAVU STÁTU Mediální likvidace Zemana je hlavním cílem této zpravodajské hry!

2016-10-27 09:54

JE POTŘEBA PODAT UŽ MEZINÁRODNI ŽALOBU NA USA ŽE NÁM CHCOU SVRHNOUT HLAVU STÁTU A ŽE SE VMĚŠUJI DO ČR EKONOMIKY A ETNIKY A VLASTI EVROPSKÉ

Exkluzivně: V Česku byla spuštěna zpravodajská hra proti prezidentu republiky! Kauza „Brady“ nabírá děsivých rozměrů. Terčem je kromě Zemana už i TV Prima!

Proti prezidentu Zemanovi byla v ČR zahájena nebezpečná zpravodajská hra organizovaná z okolí lidí, kteří ovládají dění na ministerstvu kultury. Redakce AE News získala exkluzivní informace o událostech, které se začaly odehrávat v kauze „Brady“. Celá akce proti prezidentu Zemanovi má charakteristické rysy zpravodajské hry a BIS by se měla urychleně touto kauzou začít zabývat, protože mediální palba proti prezidentovi je koordinována s lidmi v těsné blízkosti ministra kultury Daniela Hermana. Cílem této kampaně je podle našich informací diskreditace a mediální poprava prezidenta republiky a také všech médií, které se vyjadřují v ČR proti migraci. Důkazem toho je i událost ze středečního večera, kdy televize Prima byla obviněna českým mainstreamem, že prý úmyslně stáhla talk show Jana Krause [1], ve kterém byl hostem právě Jiří Brady, ale i několik desítek osobností české kulturní fronty, které se negativně a jednohlasně vyslovily proti prezidentu republiky a Krausův pořad tak využily jako politickou a volební agitku proti znovuzvolení prezidenta Zemana.

Mediální likvidace Zemana je hlavním cílem této zpravodajské hry!

Na Zemanovi může tato kauza zanechat mediální skvrnu, kterou média mohou donekonečna v budoucnu připomínat při prezidentské volbě. Dokola budou vysílat obrázky shrbeného pana Bradyho, který vyvolává soucit a „zlého“ prezidenta, který mu nedal vyznamenání kvůli tomu, že ministr Herman se sešel s Dalajlámou. Nikdo nebude řešit pravdu, že Miloš Zeman nikdy neslíbil, že pan Brady dostane ocenění od prezidenta tento pátek, ale až „při nejbližší příležitosti“, kterou umožňuje zákon a pravidla pro udělování řádů, tedy v rámci řádných lhůt pro posuzování. Není možné přijít pár týdnů před 28. říjnem za prezidentem a žádat ho, aby přidal někoho na seznam. Pan Herman jako ministr by to měl vědět. Ovšem stejně jako v květnu s Norimberkem, i tady překroutil prezidentova slova, aby Miloš Zeman byl ten špatný.

VICE-Exkluzivně: V Česku byla spuštěna zpravodajská hra proti prezidentu republiky! Kauza „Brady“ nabírá děsivých rozměrů. Terčem je kromě Zemana už i TV Prima!


Nepřihlášený uživatel

#11547 V ČR JE PŘIBLIŽNĚ UPRCHLIKU ISLAMSKÉHO PUVODU 22,000 ZA TENHLE ROK

2016-10-27 10:01

V ČR JE PŘIBLIŽNĚ UPRCHLIKU ISLAMSKÉHO PUVODU 22,000 A NE JAK VÁM LŽOU ŽE 3,500 A MIN!!!!


Nepřihlášený uživatel

#11548 Re: V ČR JE PŘIBLIŽNĚ UPRCHLIKU ISLAMSKÉHO PUVODU 22,000 ZA TENHLE ROK

2016-10-27 11:53

#11547: - V ČR JE PŘIBLIŽNĚ UPRCHLIKU ISLAMSKÉHO PUVODU 22,000 ZA TENHLE ROK 

 to je zajmavej zdroj informaci muže to byt pravda protože imigrantu u nas neni jenom par jak nam neustale řikaji politici ale mužeme jich v česku myt aspon 30000 nelegalnich imigrantu bez kvot a bez povšimnuti občanu protože je k nam potichu přesouvaji aniž bychom o tom něco věděli jinak už jsme tady v česku měly incidenty že prvni čech se přidal k islámskemu státu a pak nějakej arab v kladně křičel allahu agbar s nožem v ruce a od te doby o něm neni žadna zprava a v teplicich si muslimove neustale skupuji nemovitosti muslimove chodi take na střelbu a připravuji se na intifadu maji nelegalni zbraně a zbran už jednou v mešitě držel lukaš větrovec takže teplice se islamizuji imigranti k nam chodi potaji toho jsem si jako občan olomouce take všiml par arabu a africkych negru jsem už take par krat zahledl a něni to přijemni u nich stat jinak sobotka s babišem se dohodly na přisti rok že přijmou 6000 imigrantu a dali na ně přes 500 milionu kč

ČT-HOVNA

#11549 VČERA MÁTE SLOVO S M.JÍLKOVOU- Migrační vlna v Evropě-ANEB MANIPULACE HÁZENÍ TO NA NEZAMĚSTNÁNÉ

2016-10-27 12:48

 

VYSÍLANO VČERA S IDIOTAMA S EU

EUROPOSLANECKÉ PRASATA SE ZASE PŘEDVEDLA PREJ KRIMINALITA JE ŽE JE NEZAMĚSTNANOST NJN NOTIČKY BRUSELSKYCH TYRANU A ŠTVÁČU TAK KVAKAJ PLACENI IDIOTOVÉ TO CO SE JIM PIŠE!!!!A JEŠTĚ SE CHOVAJ NESLUŠNĚ A VYŘVÁVAJÍ NO DEMENCE A IDIOTIZMUS SE NEZAPŘE 

VICE-Migrační vlna v Evropě

 


Nepřihlášený uživatel

#11550 Re: Re: V ČR JE PŘIBLIŽNĚ UPRCHLIKU ISLAMSKÉHO PUVODU 22,000 ZA TENHLE ROK

2016-10-27 12:50

#11548: - Re: V ČR JE PŘIBLIŽNĚ UPRCHLIKU ISLAMSKÉHO PUVODU 22,000 ZA TENHLE ROK 

 Z TOHO 120MILIONU NA ZBROJENÍ IS A AL NUSRA DO SYRIE A NA REBELE V UKRAJINĚ