Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#11576 Re: Němečtí rodiče stanou před soudem, odmítli poslat syna na exkurzi do mešity

2016-10-30 07:56

#11573: Vlastenec - Němečtí rodiče stanou před soudem, odmítli poslat syna na exkurzi do mešity 

 Tak jsem někde v létě četl, že Němci jsou nepoučitelní. Ve druhé světové válce kterou vyvolali, dostali na zádel. Teď mají prý na svém území nejvíce amerických základen v Evropě a Ruský, nějaký generál prý prohlásil, že Rusové by v prvé řadě zasypali raketama celé Německo a Belgii, aby zničili všechna velitelství. Řekl to v souvislosti, když Rusko vidí, jak pomalu v Německu začínají vládnout muslimové, kteří jsou hrozbou nejen pro Evropu směrem na Západ, ale i na Východ! Tak nevím, na co si to Merkelová hraje. Asi by ji bylo potřeba zavřít do blázince!

ZA TOHLE MUŽOU ŽIDACI

#11577

2016-10-30 10:19

SMUTNA PRAVDA MULTIKULTURALIZMUS ZNAMENA MENĚ BĚLOCHU DIVERZIFIKACE JE BILA GENOCIDA

 ANTIRASISTA ZNAMENA ANTY BĚLOCH, ANTIFAŠISTA JE NACISTA, AFRIKA INDIE ISLAMSKE ZEMĚ JEN PRO NEGRY JAPONSKO ČINA KOREA VIETNAM JEN PRO ASIATY STATY VE KTERYCH ŽIJI BĚLOŠI MUSI BYT MULTIKULTURNI AŽ NA JEDEN NAROD KDE SE MULTIKULTURALISMUS NEPODPORUJE TIM JE ŽIDACKEJ NAROD IZRAEL A ZAPADA TO PODLE TALMUDU GOJOVE MUSI VALČIT PROTI SOBĚ A MUSI BYT VIMICENA BILA RASA ABY SE ŽIDUM SVĚT LEPE OVLADAL


Nepřihlášený uživatel

#11578 V pozadí Soros a londýnská schůzka! „Nulové řešení“ je na stole!

2016-10-30 11:27

Exkluzivně: Když nemohou Zemana sesadit a hrozí jim i jeho znovuzvolení, rozhodli se najít cestu, jak funkci prezidenta v ČR zrušit! V pozadí Soros a londýnská schůzka! „Nulové řešení“ je na stole!

Kauza „Bradygate“, o které náš server jako první přinesl informace před 2 dny zde, dostává úplně hrozivé a neskutečné obrysy. Přitom náznaky bylo možné sledovat už dříve, ale teprve nyní dochází k odkrývání karet. Neuvěřitelná zdravice a patetické vystoupení několika desítek „umělců“ a „osobností“ v pořadu Show Jana Krause na TV Prima odhalila překvapivou souvislost, na jejíž detaily byla dnes redakce AE News od našeho zdroje upozorněna. Neziskový sektor v ČR selhal ve své práci proti prezidentu republiky. To je podle našeho zdroje stanovisko londýnské centrály Open Society Fund amerického miliardáře George Sorose. Tuto informaci ze zákulisí této mamutí neziskovky jsme získali dnes dopoledne.  Už před dvěma dny v kauze Brady jsme upozornili, že máme indicie, že v útoku a zpravodajské hře proti prezidentovi se angažují zahraniční subjekty. Ovšem nová informace pro nás je opravdu znepokojivá. Neziskovky zjistily, že prezident Zeman je kandidátem globalistů a je pod jejich ochranou. Nemohou ho „sejmout“, pokud bych měl použít tento slovník.

VICE-Exkluzivně: Když nemohou Zemana sesadit a hrozí jim i jeho znovuzvolení, rozhodli se najít cestu, jak funkci prezidenta v ČR zrušit! V pozadí Soros a londýnská schůzka! „Nulové řešení“ je na stole!

"VICE-Soros Hack vystavuje - Plot Za uprchlickou krizí jeho Media Control, v hotovosti za "sociální spravedlnost "

USA HROZI VYBOMBARDOVANI HRADČANY

#11579 „Praha se nesmí stát Kyjevem“ – L. Procházková o dění kolem prezidenta Zemana

2016-10-30 11:46

USA NÉNI DEMOKRACIE ALE FAŠISMUS SLOVA SCHAPIRA-Vybombardujeme Hradčany se Zemanem! Hahaha… to byl vtip! Just a stupid joke, don’t worry… for now…

„Praha se nesmí stát Kyjevem“ – L. Procházková o dění kolem prezidenta Zemana

K současnému dění kolem prezidenta Zemana vkládám článek signatářky Charty 77 Lenky Procházkové, neboť jej považuji za hodný šíření. 

Stát, který se hlásí k demokracii, nevyžaduje od svých občanů jednotné smýšlení, naopak podporuje různorodost názorů. Píše v komentáři Lenka Procházková.

Přesto ani stát, který má  svobodu slova zaručenou ve své ústavě a  deklaruje, že demokracie je dialog, nemůže tolerovat, aby v této „vnitřní debatě“ sílily monologické hlasy dirigované zvenčí. Lidem, kteří intrikují proti vlastnímu státu ve prospěch cizí moci, se říká pátá kolona. Před zavedením tohoto názvu měli jednoznačnější označení – zrádci.

VICE-„Praha se nesmí stát Kyjevem“ – L. Procházková o dění kolem prezidenta Zemana

S názvem " VICE-Ukrajina Media Projekt

VICE-Vítejte na Nulandistan - multimediální Podívejte se, co USA a EU se puštěn na Ukrajině


Nepřihlášený uživatel

#11580 Sdílejte pravdu

2016-10-30 17:32


Nepřihlášený uživatel

#11581 Re: Sdílejte pravdu

2016-10-31 09:39

#11580: - Sdílejte pravdu  

 

Syrský občan a oběť teroristů vysvětluje, na co se můžeme díky laxnosti politiků těšit.

VICE-Syřan varuje Evropu před migranty

falešná Kauza Brady má dohru

#11582 falešná Kauza Brady má dohru

2016-10-31 09:45

Kauza Brady má dohru. Padlo první trestní oznámení pro pomluvu prezidenta republiky. Bude se muset ministr kultury zodpovídat za své výroky? Hrozí Bradymu popotahovačky v Kanadě pro porušení tamního zákona o přijímání vyznamenání od zahraničních vlád?

Redakce AE News přináší kopii trestního oznámení občanského aktivisty, pana Jiřího Bati, které je podáno k Vrchnímu státnímu zastupitelství v Olomouci proti ministru kultury Danielu Hermanovi za jeho výroky a aktivity proti prezidentu republiky Miloši Zemanovi v kauze „Brady“. O případu jsme psali zde a zde. Trestní oznámení je občanskou iniciativou na obranu prezidenta republiky, jehož ústavní funkci zpochybňují v posledních dnech nejenom zahraniční subjekty, které organizují český neziskový sektor, ale i tzv. kulturní fronta v ČR, která vyzývá k občanské neposlušnosti.

Bylo jen otázkou času, kdy tyto aktivity proti prezidentovi narazí a přijde první trestní oznámení. Občanům není zjevně lhostejné, když ministr, za použití nepravdivých výroků, vyvolává ve společnosti nepokoje, a ve spolupráci cizích mocností s českým neziskovým sektorem, kulturní frontou a opozičními politiky, tak dochází k podkopání ústavního pořádku a snahám o sesazení prezidenta republiky nedemokratickými metodami kyjevského Majdanu, vyzýváním k občanským nepokojům a v neposlední řadě tím otevírají i cestu k diskusím o demontáži funkce prezidenta v ústavním pořádku ČR.

VICE-Kauza Brady má dohru. Padlo první trestní oznámení pro pomluvu prezidenta republiky. Bude se muset ministr kultury zodpovídat za své výroky? Hrozí Bradymu popotahovačky v Kanadě pro porušení tamního zákona o přijímání vyznamenání od zahraničních vlád?

„Brady a medaile“ – video pro všechny fraškou unavené

#11583 „Brady a medaile“ – video pro všechny fraškou unavené

2016-10-31 09:47

„Brady a medaile“ – video pro všechny fraškou unavené


Odkaz na vložené video se objevil v diskusi na zdejších stránkách a je od čtenáře Lex Druid. Při vší úctě k panu Bradymu a ke všemu, čím byl nucen projít (a čím prošli všichni, kteří zažili holokaust), na frašku, v jakou se jeho životní příběh změnil a jak byl zneužitý pro zájmy těch, kterým dle mého o pana Bradyho jde až v poslední řadě, se vložené video zdá být nejlepší odpovědí.


Celý ten dav na obrázku, stejně jako zmanipulovaný dav 28. října na Staroměstském náměstí, byl jen fraškou a nezbývá než žasnout nad „charaktery těch, kteří ke svému divadlu zneužili starého člověka.


VICE-„Brady a medaile“ – video pro všechny fraškou unavené


Nepřihlášený uživatel

#11584 hehe od kdy sou Umelci a zpěváci odbornici to sou zaprodani Idioti

2016-10-31 10:09

hehe od kdy sou Umelci a zpěváci odbornici to sou zaprodani Idioti co bez medii a oveček nebyly tam kde sou misto aby si vážili hlavy státu tak ještě budou po něm šlapat ajo oni chcou bejt slavni aj na Západě kde je to samej Nacek

America Betrayed
Bush, bin Ládin, 9-11

tím Rhawn Josef, Ph.D.
University Press, 2. vydání ISBN: 0971644578
 

Prescott Bush a Standard Oil Rockefeller byl v obchodě s režimem Hitlera a nacisty od roku 1933 a v roce 1942, tři Bush podniky byly zabaveny americkou vládou, za porušení obchodování s nepřáteli zákona.

Tři generace Bush klanu se staly členy německé tajné společnosti: ". řádu lebky a kostí" Yale kapitola V Německu, Řád lebka kostí - také známý jako "The Brotherhood of Death" - vedla k Hitlerovi a obávané SS. Prescott Bush, přes jeho lodní společnost, se stal speciální "přítele" Himmlerův SS. - Stejný SS, který ve spojení s IG Farben, běžel koncentrační a slave pracovní tábory
Bushův klan a Rockefeller Standard Oil, byly v podnikání s IG Farben, stejně jako u Saúdů, kteří se také dohody s Hitlerem.
na konci druhé světové války a porážce Německa tisíce vysoce postavených nacistů a SS agenti byli přijati tím, že Bush-Rockefeller právník, Allen Dulles, do čeho by později se stal CIA. Allen Dulles, a později, George Bush, by se stal ředitelé CIA ...VICE-Přehled o války proti terorismu


Nepřihlášený uživatel

#11585 Nový světový řád Reptilian

2016-10-31 10:17

"Co když Global Power Elite jsou součástí těchto plazů krevních linií, stále kontrolovat a vládnoucí planeta země jako své vlastní soukromé galaktické fiefdom?Uri Dowbenko

Nový světový řád Reptilian


"Nenávist nemůže vyhnat nenávist, jen láska může udělat" - Dr. Martin Luther King Jr. "Ti, kteří nemají poučit z historie, jsou odsouzeni k jejímu zopakování" - filozof George Santayana

"Jsme nebojí svěřit americký lid s nepříjemnými fakty,

cizí myšlenky, cizí filozofie a konkurenční hodnoty.

U národa, který má strach, aby jeho lidé soudit pravdu a lež v otevřeném trhu

je národ, který má strach z jeho lidí " - prezident John F. Kennedy

Zabití JFK VICE-Pouze na objednávku ! - Nelsona Rockefellera Presidential Power Grab Odhalení at Last

VICE-Kennedy a Nacisté

VICE-JFK, RFK, a MLK, byli všichni zabiti stejnými silami


Nepřihlášený uživatel

#11586 Organizace spojených národů Výpis teroristických organizací

2016-10-31 10:23

Organizace spojených národů Výpis teroristických organizací-PDF

VICE-Organizace spojených národů Výpis teroristických organizací


Nepřihlášený uživatel

#11587 „Jsme Západ“ – Pražská kavárna vyzývá národ k nástupu na potápějící se Titanik

2016-10-31 10:39

„Jsme Západ“ – Pražská kavárna vyzývá národ k nástupu na potápějící se Titanik

Tak nám Pražská kavárna spustila akci „Jsme Západ“ a usoudila, že na jejím konci má být odstranění současného prezidenta, neboť ten republiku vede směr Východ – směr Rusko a Čína. Herci v čele se svým ministrem-chlebodárcem rozjeli tyjátr a la 89 a s vírou, že za velkou louží stále je mocný velký bratr, na jehož pomoc se mohou spolehnout, burcují národ k protestům proti Hradu, přesněji – k puči proti prezidentovi.

I představme si, že se dílo podaří a prezident bude odstraněn či zdehonestován natolik, že v příští, ať už přímé či nepřímé prezidentské volbě, zvítězí dejme tomu ten horký adept Pražské kavárny – Horáček. A Pražská kavárna (a část zmanipulovaného národa) se bude radovat, neboť zvítězí „Jsme Západ!“  A zde teprve začíná srandy kopec, který bych Pražské kavárně a spol přála zažít!

VICE-„Jsme Západ“ – Pražská kavárna vyzývá národ k nástupu na potápějící se Titanik

ZA PREZIDENTA ZA VLAST ZA MIR A LÁSKU

#11588 BRANMĚ HLAVU STÁTU PROTI MEDIALNI AGRESI PÁCHÁNOU ((SS-USA )) ZABILI,JFK,HUSAJNA,KADDAFIHO,A DALŠI

2016-10-31 10:51

Což přeloženo je akce: „Pojďme zachránit Titanic a pal čert, že se potopíme s ním“. Protože totiž „dvakrát do stejné řeky nevstoupíš“ a rok 2016 dávno není rokem 89… A ať se to někomu líbí nebo ne, dnes Východ velí světu a prezident Zeman to ví – ač nyní jde navíc o to, že ve směru Východ existuje možnost výběru. Ale to by bylo na jiné téma.

 


Nepřihlášený uživatel

#11589 Obama rozbalit novodobý obchod s otroky s TPP

2016-10-31 11:36

 

Tajná 94-stránkový návrh kapitola o jednáních k duševnímu vlastnictví, zveřejněné Wikileaks, poskytuje snap-shot tajné 19. kole jednání, které se konalo v zemi Brunej na konci srpna.

VICE-zveřejněné Wikileaks,

VICE-Obama rozbalit novodobý obchod s otroky s TPP

VICE-Obamův Pacific obchodní dohody TPP "vůbec nejhorší" útok na veřejného zdraví - děravý Návrhy show

 


Nepřihlášený uživatel

#11590 Odpovědnost za válečné zločiny je nezbytně nutné, " - rozhovor s Cindy Sheehan

2016-10-31 11:39


Nepřihlášený uživatel

#11591 Co se stalo s "globální války proti terorismu "? - Spojené státy jsou "bojuje za Al-Káidy" v Sýrii

2016-10-31 11:46

VICE-Co se stalo s "globální války proti terorismu "? - Spojené státy jsou "bojuje za Al-Káidy" v Sýrii


Nepřihlášený uživatel

#11592

2016-10-31 12:00

"Morální a zákonné povinnosti je k americké ústavě

a ne těm, kteří by vydávat příkazy nezákonné,

zvláště pokud tyto příkazy jsou v přímém rozporu

ústavy a UCMJ. "

Mosqueda

VICE-Američtí vojáci mají "povinnost vzepřít veškerou protiprávní příkazy "

"Odmítnutí bojovat" ilegální válku znamená odmítnutí legitimity vrchního velitele. Popírá Obamova administrativa autoritu, aby provedla nezákonný a trestný válku jménem amerického lidu. 


A americký lid musí podporovat USA opraváři a ženy, kteří odmítají bojovat proti nelegálním válce.

  • Obama je válečný zločinec.

     

  • Ten podporuje teroristy, kteří jsou jeho placené zabijáci.

     

  • Rozsáhle zdokumentována Syrské rebelové byli vyškoleni v použití chemických zbraní a byly použity chemické zbraně proti nevinným civilistům.
     

  • Globální válka proti terorismu je výmysl a lež.
     

  • Válka je nelegální podnik.
     

  • Podle judikatury Norimberk, konečný válečný zločin spočívá v zahájení války.

Obama a jeho evropské protějšky, včetně Davida Camerona a François Hollande jsou zodpovědné za nejvyšší trestný čin:

"Zločin proti míru."

Tato válka je nelegální nezávisle na rozhodnutí Rady bezpečnosti OSN k zasahování do vnitřních záležitostí suverénního státu:

"Všichni členové se vystříhají ve svých mezinárodních vztazích hrozby silou nebo použití síly proti územní celistvosti nebo politické nezávislosti kteréhokoli státu, nebo jakýmkoli jiným způsobem neslučitelným s cíli Spojených národů ...

 

Nic obsažené v této Chartě povolí spojených národů zasahovat do záležitostí, které jsou v podstatě v domácím jurisdikci jakéhokoli státu nebo musí členům stanoví povinnost předkládat tyto záležitosti vypořádání podle této charty ".

VICE-Co se stalo s "globální války proti terorismu "? - Spojené státy jsou "bojuje za Al-Káidy" v Sýrii

 


Nepřihlášený uživatel

#11593 Vyzýváme lidi po celé zemi

2016-10-31 12:12

Závěrečné poznámky

Jsme na důležité křižovatce.

Dále jen " globální válka proti terorismu ", představuje základní kámen válečné propagandy . Přesto současně ty lži, které prosazují GWOT již nejsou věrohodné a tah a účinnost propagandistické kampaně jsou ohroženy. 

Nikdo nemůže důvodně věřit v "války proti terorismu", která spočívá v nasměrování peněz a zbraní teroristům.

Jeho non sequitur.

"Podpora teroristům", vylíčený jako "revolucionářů", nemůže být vyhlášen jako součást zahraniční politiky, která oficiálně spočívá v "jít po teroristy".

Ale Obama zoufale potřebuje držet na "globální válka proti terorismu".

To je základním stavebním kamenem amerického vojenské doktríny. Je to celosvětový křížová výprava. Bez "globální války proti terorismu", Obamova administrativa nemá nohu postavit na: jeho vojenská doktrína se zhroutí jako balíček karet. 

Oslabili důvěryhodnost "globální válka proti terorismu" je mocným nástrojem boje proti propagandě .

Vyzýváme lidi po celé zemi:

  • Mobilizovat proti Obamově válce.
     

  • Válka proti Sýrii je nezákonné a kriminální.
     

  • Prezident a velitel v rozhodnutí Chiefa k podpoře Al-Káidy v Sýrii je v rozporu s mezinárodním právem a US právních předpisů proti terorismu.
     

  • USA a koaliční vojáci mají morální a právní povinnost odmítnout bojovat v Obamově "humanitární" válka o Sýrii, která spočívá v podpoře Al-Káidy přidružených teroristy.

     

  • Prezident a vrchní velitel již bezostyšně porušili všechny principy domácího i mezinárodního práva. Takže to dělat přísahu, že "poslouchat rozkazy od prezidenta" se rovná porušení spíše než bránit americkou ústavu.

  • VICE-Co se stalo s "globální války proti terorismu "? - Spojené státy jsou "bojuje za Al-Káidy" v Sýrii
VE SVĚTĚ JE CHAOS

#11594

2016-10-31 15:01

ZVRACENOST VE SVĚTĚ

 PODPORA GAY PRIDE, FEMINISMUS,OLIGARCHIE, VALEČNY PAKT NATO, MULTIKULTURALISMUS, NEOMARXISMUS, KORPORATNI FAŠISMUS, ANARCHISTI, ANTIFAŠISTE, ANTIRASISTE, SLUNIČKAŘI, HAVLOIDI, PODPORA MIGRACE MUSLIMAKU, PODPORA PRÁVA ŠARÍA, RADIKALNI ISLÁM, OBČANSKE VÁLKY, HLADOMORY VE TŘETICH ZEMICH, ISLAMIZACE, NO GO ZONY V EVROPSKYCH STATECH, HLIDKA ŠARÍA, TERORISTICKE ORGANIZACE, RASOVE UTOKY NA BĚLOCHY V EVROPĚ, RASISMUS NARUBY, NABOŽENSKA KULTURNI A RASOVA NENAVIST, BUZERACE OD NEGRU SLIMAKU A ČMOUDU, BILDERBERG, SKULL AND BONES, TRILATERARNI KOMISE, SATANISMUS, SIONISMUS, ILLUMINATI, NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD, CHEMTRAILS, TTIP, CETA, GMO, ROTHSCHILDOVE, ROCKEFELEROVE, GEORGE SOROŠ, WARBURGOVE, GENOCIDA LIDSTVA, OTROCTVI, MNOHO NABOŽENSTVI A CIRKVI ALE PRAVDU NEMA ŽADNA CIRKEV ANI NABOŽENSTVI, GANGY MUSLIMU ARABU A NEGRU V EVROPĚ, STAVBA MEŠIT A ISLAMIZACE, VRAŽDY ZE CTI, KAMENOVANI ŽEN, ZAHALOVANI MUSLIMEK, SVĚT ŘIDI PSYCHOPATI A ZLOČINCI, AGENDA 2030, AGENDA 21, PROJEKT BLUE BEAM, ALBERT PIKE A TŘI SVĚTOVE VÁLKY, CO JE TO DO PRDELE SE SVĚTEM


Nepřihlášený uživatel

#11595 Re:

2016-10-31 15:50

#11594: VE SVĚTĚ JE CHAOS -  

 no Vše proti Bohu a jeho lidem národum a Desateru

Nový světový řád Reptilian 

"Co když Global Power Elite jsou součástí těchto plazů krevních linií, stále kontrolovat a vládnoucí planeta země jako své vlastní soukromé galaktické fiefdom?Uri DowbenkoVICE-Přehled o války proti terorismu


Nepřihlášený uživatel

#11596

2016-10-31 17:34

historické precedenty


Je tu přednost v historii toho, co se dnes děje v Americe? Natolik, že není dostatek prostoru pro to všechno představit. Nero spálil Řím , obvinil jej z jeho nepřátel a vzal diktátorskou moc.

Ale zvážit, co se stalo jen v minulém století. Dne 27. února 1933, německý Reichstag nebo parlament byl zničen požárem. Hitler a jeho nacisté vinu destrukci na komunistických teroristů. Dokonce chytil jednu, zpomalené nizozemský mládež s názvem Marinus van der Lubbe , který nesl kartu komunistické strany. Po nějaké době ve vazbě, rozhodne mládež přiznal k bytí žhář.

Nicméně, později Šetření zjistilo, že jeden člověk nemohl začal mamutí požár a že zápalné bomby byly provedeny do budovy tunelem, který vedl do kanceláří Hitlerova nejbližšího partnera, Hermann Göring .Méně než o měsíc později, 24. března 1933, v Hitlerově naléhání, panickým německý parlament hlasoval o 441 až 94 složit "Enabling zákon", který byl východiskem pro Hitlerovy diktatury. V důsledku tohoto zákona, Němci brzy viděl zbraň konfiskaci, vnitrostátní občanské průkazy, rasové profilování, národního bezpečnostního šéfa (Heinrich Himmler) a novější, masové vraždy a věznění v koncentračních táborech. 

Jeden ze západních politiků, kteří podporovali Hitlera a jeho politiku byl Prescott Bush , děda prezidenta George W. Bushe.

Musel povšimli Hitlerova způsobu získání neoprávněné sílu.

 

Četl jsem o ručně psaný vstup poprvé Göbbels "o požáru Reichstagu. Jak ji popsal, byl ve svém domě s Hitlerem na tomto večeru 27. února 1933, když zazvonil telefon v devět hodin. Bylo to vtipálek "Putzi" Hanfstängl, říká: ". Reichstag je v plamenech" Göbbels vzpomněl, že byl měl dvakrát Hanfstängl již ten týden, a on myslel, že tohle byl další žert, tak jen položil telefon.

Hanfstängl znovu zavolal a řekl: "Raději poslouchat, co říkám, Reichstag hoří. " Göbbels si uvědomil, to by mohlo být po tom všem vážně, tak udělal zatelefonovat na policejní stanici u Braniborské brány, která potvrdila, že Reichstag byl v jednom ohni. Poté on a Hitler skočil do auta a jel rovnou do Říšského sněmu, kde našli své nejhorší obavy potvrdily. To je v rukou psaného deníku, je zřejmé, že pravá, a to potvrzuje to, co známe z jiných zdrojů.

~ David Irving


Vzhledem k tomu požáru Reichstagu je rodina Bush a jeho spolupracovníci v Council on Foreign Relations , Trilaterální komise a Bilderbergerům často napodobil taktiku Hitlerovy o vytvoření nějaký problém, který nabízí drakonický řešení a prosazování jejich agendu prostřednictvím jakéhokoli výsledného kompromisu . Skutečný nepřítel je ten, kdo je za teroristický útok 11. září.


Nepřihlášený uživatel

#11597 KORUPCE ZVANÁ 11.9.2001 LEŽ LEŽ PODVOD minulém století. Dne 27. února 1933, německý Reichstag

2016-10-31 17:50

KORUPCE ZVANÁ 11.9.2001 LEŽ LEŽ PODVOD minulém století. Dne 27. února 1933, německý Reichstag byl zničen požárem. Hitler

Jádrem korupci je dokumentární film série, která popíše komplexní vyšetřování tajných zpravodajských operací a spiknutí. Projekt je ploch exkluzivní upozorňovatele, zasvěceným osobám a rozhodující důkazy o vůbec poprvé.

Více než 2000 hodin důvěryhodný Network News klipy byly vynořil pro tuto průlomovou událostí, z nichž většina nebyla nikdy vidět, protože vysílala a nikdy nebyli k dispozici na internetu. Některé z videa zpravodajských segmentů pro tento projekt, když vyžádat od sítě, byl odepřen přístup do firemních a zástupci by se říci, že se požadované informace neexistuje, nebo byl na místě.

Někdo nechce veřejnost vidět tyto příběhy, že když se sloučí dohromady, vytvoří spiknutí rozsahu, který by mohl změnit způsob, jakým jeden pohlíží na svět. Nesčetné miliony lidí jsou manipulováni a lhal o síť jednotlivců v rámci vládních orgánů, které pracují ve prospěch soukromých zájmů.

Jednotlivci byli zapojeni do teroristických útoků z 11. září . Mnohé z týchž obrázcích jsou připojeny k historické události, které formovaly naše chápání vládní trestné činnosti.

Například Írán Contra záležitost podílí mnoho čísla, která se ukázal v 9/11 zaútočí .

Skutečný nepřítel je ten, kdo je za teroristický útok 11. září.
Usáma bin Ládin , tak úzce spojena s finanční zájmy v Bushově rodině a CIA , může být duchovní nebo mu může být vhodný obětní beránek, ještě další provokace, aby stampeded Američany do další války po ropě. 

Musíme zamyšleně zvážit, kde skutečná zdroj teroru spočívá - s jednou vousatý fanatikem v ochuzené Středního východu země nebo u těch, kteří by těžit, zatímco drcení americkou ústavu ve jménu hájení svobody

VICE-KORUPCE S 11.9.2001 FAKTA ODHALENÍ

VICE-FAKE VIDEOZÁZNAM NA KTERÉM BIN LADEN NEBYL ALE AGENT CIA USA

VICE-11/9 VŠE AJ S DUKAZEMA


Nepřihlášený uživatel

#11598 Re: Němečtí rodiče stanou před soudem, odmítli poslat syna na exkurzi do mešity

2016-10-31 19:40

#11573: Vlastenec - Němečtí rodiče stanou před soudem, odmítli poslat syna na exkurzi do mešity 

 Jelikož ryba smrdí od hlavy, je třeba nejdříve odstranit ředitelku, která nutí žáky k něčemu tak zrůdnému. A co děvčata, také tam byly vpuštěny? Všichni němečtí rodiče se měli zachovat stejně a děti omluvit, mělo by to větší efekt. Vy, co máte děti ve školách si pečlivě hlídejte, čím jim masírují mozky a nedejte se! Toto u nás nedopusťte!

Tomio Okamura

#11599 28.říjen - zůstaňme věrni svému národu

2016-10-31 23:14

Vážení spoluobčané, dámy a pánové, to, že vás mohu oslovit jako spoluobčany je dané tím, že osmadvacátého října jsme přestali být poddaní nadnárodního konglomerátu, slepence mnoha národních států a státečků.

Rakouskouherské soustátí zkolabovalo na jediné věci - pokusilo se odnárodnit desítky národů a vnutit jim jednotnou rakousko-německou anebo maďarskou identitu. Srbové, Rumuni, Italové, Slováci a Češi to jednoznačně odmítli a v momentě oslabení Rakousko opustili.

Komu to připomíná současnost, tak se nemýlí. Platí pravidlo, že ten, kdo se z historie nepoučí, je nucen si ji prožít znovu.

Přes tisíc let jsme na našem území měli českomoravské soustátí. V průběhu těch tisíce let jsme byli součástí nejrůznějších svazků - měli jsme soustátí s Polskem, Maďarskem, byli jsme součástí Svaté říše římské, byli jsme v rakouském soustátí i součástí Velkoněmecké říše.

Tahle spojení neměla většinou dlouhého trvání, a pokud ano - jako Říše římská nebo zpočátku panování Habsburků - bylo to dané tím, že země Koruny české byly v tomto svazku zpočátku velmi suverénní, ne-li vedoucí silou, kdy Praha byla například hlavní město Římské i Rakouské říše, české země jejím srdcem.

Problém Rakouska nebyl v tom, že to byla monarchie - občané Rakouska v minulém století byli v mnohém svobodnější než občan dnešní České republiky. Problém byl v tom, že se pokoušeli nás, Čechy a Moravany, odnárodnit. Proto přišel osmadvacátý říjen, který vrátil správu našich zemí nám.

Když slavíme nějaká výročí a události, tak bychom si vždy měli říci, co pro nás znamenají dnes a proč bychom měli jejich ducha naplňovat.

28. říjen je jednoznačně svátek obnovení národního státu Čechů, Moraváků a i počátek národní samostatnosti Slováků. Je to veskrze vlastenecký - a nebojme se toho slova - je to veskrze národní nacionalistický svátek.

Jeho odkaz nelze naplňovat jinak, než jen opět bojem za uchování našich národů v našich zemích spolu s naší tisíciletou kulturou.

Nebojme se toho, protože dějiny jsou s námi. Za dalších tisíc let tu určitě nebude Evropská unie, ale země Koruny české ano. Tomu plně věřím. Stačí k tomu relativně málo - abychom zůstali věrni svému národu.


Nepřihlášený uživatel

#11600

2016-11-01 05:15

NEZAPOMENTE LIDE CO PŘEDPOVĚDĚL PROROK NOSTRADAMUS A TAKE ALBERT PIKE 3 SVĚTOVÁ VÁLKA BUDE MEZI KŘESTANY A ISLÁMEM A ZAČNE VE FRANCII A BUDE TO JADERNA VÁLKA

 ISLÁM MUSI BYT V EVROPĚ ZAKAZAN PROTOŽE POKUD EVROPU OVLADNE ISLÁM TAK SE MUSLIMOVE V EVROPĚ ZMOCNI JAK CELEHO KONTINENTU TAK BUDOU VLASTNIT JADERNE ZBRANĚ A TĚCH JE PO CELE EVROPĚ VIC NEŽ BYCHOM ČEKALI NEJVICE JICH MA ANGLIE A FRANCIE TI MAJI PŘES 500 JADERNYCH ZBRANI NEVIM JAK LIDE ALE NECHCI TIHLE ZBRANĚ VIDĚT V RUKOU ISLAMISTU TO POTOM NASTANE HOLOKAUST A JEŠTĚ ŘEKNU MUSLIMU NA SVĚTĚ NENI JEN 1 MILIARDA A 200 MILIONU A NENI JICH ANI 1 MILIARDA A 500 LILIONU JAK ŘIKAJ OPTIMISTE ALE TA CIFRA JE PŘES 2 MILIARDY MUSLIMU TAKŽE TO BUDE ARMAGEDONSKA VÁLKA 2 SVĚTOVÁ OPROTI TOMUHLE BYL ČAJIČEK A NESMIME TAKE ZAPOMENOUT ŽE PLAN NA NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD EXISTUJE MINIMALNĚ OD ROKU 1871 KDYŽ HO NA PAPIR SEPSAL ALBERT PIKE TEN PŘEDPOVĚDĚL ŽE 3 SVĚTOVÁ VÁLKA MUSI BYT VYVOLANA MEZI SIONISMEM A ISLÁMEM TAK ABY SE SIONISMUS A ISLÁM MUSLIMSKY A ARABSKY SVĚT ZNIČIL MEZITIM BUDE SVĚT ROZDĚLEN A PŘIJDE MNOHO POHROM SOCIALNICH A KATAKLIZMATICKYCH A LIDE BUDOU DONUCENI PŘIJMOUT LUCIFERIANSKOU DOKTRINU NOVÉHO SVĚTOVÉHO ŘÁDU